ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 1 June 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.youtube.com/watch?v=QQ7SAsSMpt0

Α) EAN EIΣΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (ΜΠΛΕ) ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ..

Β) ΕΑΝ ΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (ΚΟΚΚΙΝΟ) ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΡΘΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ….ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ……………

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΝ 20 ΕΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΟΓΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΝΕΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ‘’ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ’’ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ζ’ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΛΑΤΩΝ : ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ-ΔΟΥΛΟΙ) ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ. ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΑ. ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ) ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ. ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ-ΔΟΥΛΟΙ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ.ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!! ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ- ΔΟΥΛΟΥΣ) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ?????ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ-ΔΟΥΛΟΣ) ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ(ΑΛΗΘΕΙΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ( Ο.Ε.Α ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ-ΔΟΥΛΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ)ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ???ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΗ (ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ). ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ( Ο.Ε.Α ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ( ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ) ΘΑ ΠΑΡΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ (ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ) ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ Η’ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΑΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

http://www.youtube.com/watch?v=drzpHVVKuSg

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΠΑΓΜΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!

ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ… ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠOΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ‘’ΧΑΙΔΕΨΟΥΜΕ‘’ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΟΙ ΗΜΙΘΕΩΝ-ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ……….



Απάντηση στις απορίες του νεαρού αναγνώστη του ιστολογίου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

4 comments:

ΠΛΗΘΩΝ said...

Είμαι σχετικά πρόσφατος αναγνώστης του blog σας , από μικρό παιδί μου άρεσε η φιλοσοφία ( όχι να διαβάζω φιλοσοφία αλλά να φιλοσοφώ τα πάντα ) σας διαβάζω με αποτέλεσμα να σας δέχομαι αλλά και να σας απορρίπτω γιατί έτσι πρέπει να είναι η ελεύθερη σκέψη , προσπαθώντας να βγάλω συμπέρασμα αν και από μόνο του το συμπέρασμα είναι αντίθετο από την φιλοσοφία αλλά από την άλλη πρέπει κάποιος να παίρνει αποφάσεις και σε αυτό πολλές φορές δεν βοηθάει η φιλοσοφία γιατί έχει τέτοια δύναμη ελεύθερης σκέψης που μπορεί κάποιος να αμφισβητεί τα πάντα και να μη μπορεί να παίρνει αποφάσεις , δεν θέλω να κουράσω άλλο τελειώνω με το να σας κάνω 2-3 ερωτήσεις ;
Ας πάρουμε ως δεδομένο που όπως και εγώ υποστηρίζω ότι είμαστε σκλάβοι στην σπηλιά από το σύστημα , η ερώτηση είναι τι κερδίζει το σύστημα ; δηλαδή όταν εμείς έχουμε ένα κοτέτσι από τις κότες παίρνουμε τα αυγά και το κρέας τους , αν απλά είχαμε σκλάβες τις κότες χωρίς να παίρνουμε κάτι από αυτές δεν θα είχε νόημα , αν μπορούσατε λοιπόν να μου δώσετε μία απάντηση για το όφελος αυτών που μας έχουν σκλάβους θα βοηθούσε να καταλάβω το νόημα όλων αυτών , και δεύτερον αν είμαι η κότα στο κοτέτσι και κάποιοι με προτρέπουν να ελευθερωθώ πώς είμαι σίγουρος ότι απλά δεν θα αλλάξει ιδιοκτήτη το κοτέτσι ;

Dionisis said...

Φίλε η ουσία είναι να καταλάβεις πώς λειτουργά το σύστημα.
Και με ποιον τρόπο μπορεί να μας ελέγξει…
Για να ελέγχουν το πλήθος πρέπει να ελενχει ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ σε αυτόν τον πλανήτη
1ο το ΧΡΗΜΑ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ..
Πως..
Με το έλεγχο των
2ο ΕΝΕΡΓΕΙΑ
3ο ΤΡΟΦΗ
4ο ΦΑΡΜΑΚΑ

Ποιες είναι αυτές οι οικογένειες λοιπόν που κινούν τα νήματα (σκιές) σε όλο αυτό το θέατρο (σπηλιά)….είναι οι Rockefeller, Rothschild, Morgan!!

Στην ερώτηση σου τώρα ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ??
Τον έλεγχο του ανθρώπου φυσικά!!
Και δεν το καταλαβαίνουμε γιατί είμαστε σκλάβοι στην σπηλιά.!!
Γεννηθήκαμε στην σπηλιά και δεν γνωρίζουμε πέρα από αυτήν..
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..!
Δεν αφήνουν λιπών να καταρρεύσει το σύστημα τους σε κανένα από τους παραπάνω τομείς που ανέφερα..
Αυτό κερδίζουν και μπορώ να σου αναφέρω παρά πολλά παραδείγματα….


--και δεύτερον αν είμαι η κότα στο κοτέτσι και κάποιοι με προτρέπουν να ελευθερωθώ πώς είμαι σίγουρος ότι απλά δεν θα αλλάξει ιδιοκτήτη το κοτέτσι ?—

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ…!!



Unknown said...

Δεν έχετε δυνατότητα σχολίων στα νέα άρθρα, γιαυτο το βγάζω σε αυτο. Τώρα τελευταία άρχισε να γεμίζει το utube οτι ο χριστός θα επιστρέψει κοντά η περίπου το 2028.. Ταιριάζει με ημερομηνίες, άρα να πούμε οτι έδωσαν παράταση... ? σύμφωνα δηλαδή με το τελευταίο άρθρο που βγάλατε, με την END και για το 2020 + 7 =2027-28 (ανάλογα..).
Μπορείτε να το ψάξετε αυτο στο youtube η στο google "jesus will return around 2028" . Ερώτηση, είναι αλήθεια οτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλουν να τραβήξει πέρα απο το 2035, δηλαδή το 2035 να έχουν αφανίσει τα πάντα και να έχουν φύγει??? (για κάποιο λόγο). Διαφορετικά, εαν ισχύει ότι το ηλιακό μας σύστημα είναι σφραγισμένο και δεν μπορούν να φύγουν, τότε γιατί ακολουθουν αυτή την ατζέντα? Διοτι ακόμη και εαν καταστρέψουν, πάρουν πρώτες υλες, κυριαρχήσουν οι κινέζοι την γη... Οι Ανδρομεδιες δυνάμεις θα τους αφανίσουν έτσι και αλλιώς, αρα για ποιο λογο το προσπαθούν??


andromedios said...

ΦΙΛΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/2012.html

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ (ΛΕΥΚΗ + ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις