ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 29 June 2009

Ακόμα και το αγχιβασίην του μέγιστου Ηράκλειτου αντέγραψαν τα νεοναζιστάκια Χρυσά Αυγά

Διαβαστε και αυτο: ΠΕΡΊ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΎ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ



To συγκεκριμένο έμβλημα που βρίσκεται στο πρώτο τεύχος του περιοδικού τους το πήραν οι κλέφτες της Χρυσής Αυγής από την Ο.Ε.Α και από τον αμφιγονικό χάρτη ελληνικού πλανηταρχικού πολιτισμού της Ο.Ε.Α. που δημοσιεύτηκε αρχές της δεκαετίας του 80.




Πήραν όμως ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ μόνον την αριστερόστροφη σβάστικα, (αριστερά ατραπός του τεκτονικού σινοσιωνιστικού αισχρού διπολικού συμπαιχνιακού παιχνιδιού του Καλού και του Κακού ...θεούλη) ενώ η Αμφιγονία περιέχει και τη δεξιόστροφη σβάστικα και το απολλώνειο κέντρο, τα γλοιώδη νεοναζιστάκια απομόνωσαν από την αμφιγονία σκοπίμως μόνον τον άρρενα πολιτισμό, αριστερόστροφο (ροπή), επεκτεινόμενο (βέλος), όπως ομοίως έπραξε και ο Χίτλερ (κάτω από τις καθοδηγήσεις και χρηματοδότηση εβραίων μογγόλων, Ροζεμπεργκ, Χαουσχόφερ, Λικνολν Φον Τρεμπιτς, Βαρμπουργκ, Κουν Κοεν και Λοεμπ, Ροτσιλδς κλπ) για να προκαλέσουν τα εγκλήματα πολέμου και να επισύρουν μομφή και σε αυτά τα πανάρχαια ελληνικά εμβλήματα αλλά και καταστροφή στην Πελασγική Ελλάδα όπως έπραξαν ομοίως με την Πελασγική Γερμανία που τώρα βρίσκεται πλήρως υπό σινοσιωνιστική κατοχή.
Ακόμα και το αγχιβασίην του μέγιστου Ηράκλειτου αντέγραψαν τα νεοναζιστάκια Χρυσά Αυγά παρουσιάζονταν εμέσως ως νεοναζί ακόμα και τον μέγιστο φιλόσοφο. Απαξιώνουμε να τους φτύσουμε ώστε να μη πάει χαμένο το σάλιο μας.

1 comment:

Anonymous said...

Προβοκάτσια Ετοιμάζουν Αναρχικοί και Λαθρομετανάστες

Αναρχικοί της Ευπ, και οι κοινότητες των Λαθρομεταναστων Πακιστανών, Αφγανων, Ιρακινών, Κούρδων, Σομαλών και άλλων Σκατάδων, ετοιμάζουν συγκέντρωση προβοκάτσια στις 9 Ιουλίου και ώρα επτά στην Ομόνοια, με τίτλο να διώξουμε από της γειτονιές τους Φασίστες.

Καταγγέλουμε τον Μασόνο Ομοφυλόφιλο Πρωθυπουργό, τον Μασόνο Ομοφυλόφιλο Αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, τον Μασόνο Αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ. Το Μασόνο Ομοφυλόφιλο Πράκτορα Αρχηγό του Σύριζα, τον Ομοφυλόφιλο Μασόνο Παυλόπουλο και τον Μασόνο Μαρκογιαννάκη, τον Μασόνο Αρχηγό της Αστυνομίας, τον Μασόνο Αρχηγό του Στρατού ότι αν την Πέμπτη 9 Ιουλίου υπάρξει προβοκάτσια κατά της κοινωνικής Συνοχής των Ελλήνων εις το Κέντρο των Αθηνών από της συγκέντρωση των Μογγολικων αποσκατων, να εξαφανιστούν από της Χώρα διότι αν δεν το πράξουν, θα τους Εξαφανίσουμε εμείς...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις