ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 18 June 2011

O.E.A. ΠΡΟΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ 10-9-1985 (ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF-WORD)


ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΛΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1985 ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF, ΚΑΙ WORD.

ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ PDF ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ-ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.






ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ.

ΔΡΑΣΤΕ & ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!


ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΔΩ:

ΦΑΚΕΛΟΣ 1985 72 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ
https://rapidshare.com/files/1439529260/72 Σελίδες (10-09-1985).rar

6 comments:

Nikos said...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΟΡΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ?
ΑΝ ΟΛΟΙ ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΥΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΥΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΗΠΑΡΧΟΥΝ ONLINE ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ,ΑΛΛΑ META ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ LUNAR AGENTS.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΟΙ LUNAR AGENTS ΣΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΘΡΗΣΚΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ.
ΕΧΕΙ Η ΟΕΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΕΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΖΩΕΣ?

Anonymous said...

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΝΟ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ 'ΙΑ 1988 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΒΙΑΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΟΚ ΑΝΕΥ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΕΩΣ.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ.

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

Αν ηταν το ... βιολι θα ηταν ολοι μουσικοι.Εδω ο κοσμος δεν ξερει τι του γινεται και θα θυμηθει????Αυτο ειναι εργο ζωης η μαλλον ζωων.Πως θα καταφερει κανεις κατι τετοιο οντας απομακρυσμενος οσο πιο πολυ γινεται απο το θεικο?Μιλαμε για την πληοψιφια για την οποια το θεικο συνηθως συνεπαγεται με τον ακατανομαστο...και τις θρησκιες.Οι αρχαιοι μας εδειξαν τον δρομο προς την αρετη.Βαση αυτου,μπορουμε να πιστευουμε οτι βαδιζουμε ορθα,οταν γνωριζοντας τα χαρακτηριστηκα της αρετης προσπαθουμε να τα κανουμε πραξη καθημερινα.Καπως ετσι μαλλον ξεκιναει το μακρυ μονοπατι για την επαναφορα...

Anonymous said...

Πολύ καλή δουλειά ΕΛΛΗΝ VS CHAOS!
Ευχαριστώ.

Anonymous said...

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ CELEST. ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ!!!

Anonymous said...

Η απόσβεση της μνήμης δεν είναι ποτέ ολοκληρωτική από τις σελήνιες μηχανές απόσβεσης, παρόλα αυτά είναι ευκολότερο άρα αποδοτικότερο να διδάσκουμε σε άτομα που θα καταλάβετε αμέσως ότι δεν το έχουν υποστεί, Έχετε υπόψη ότι κάποιοι από αυτούς θα γίνουν δάσκαλοι και θα μεταλαμπαδεύσουν εκθετικά τη γνώση. Παρατήρησα ότι οι μαύροι της Αφρικής έχουν ικανότητα να καταλάβουν την αληθινή ιστορία του πλανήτη , Αντίθετα οι ασιατικές φυλές δεν έχουν αυτή την ικανότητα.. Από τις Λευκές φυλές, στην Ελλάδα την ικανότητα αυτή την έχουν 3 στους 10 άνδρες και 1 στις 10 γυναίκες

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις