ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 20 September 2011

Λύσσα των Εβραιόδουλων Μασόνων της ΕΛ.ΑΣ και του έκφυλου εκπροσώπου τους εναντίον του Συμπαντικού Θεού Πανός και εναντίον Νεοελλήνων Υπέρεπιστημόνων Τύπου Νανόπουλου. Πλήρης αποκατάσταση του αρχέτυπου Θεού των Αρχαίων Ελλήνων «Αγνώστου Θεού» - η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.

Η ανάρτηση αποτελείται από την κατωθι σειρά θεμάτων τα οποια θεματα θα χωριζωνται με μια γραμμη:
1) Απάντηση της Ο.Ε.Α. στους μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. και της ΓΑ.ΔΑ. περί του Θεού Πάνα – Συμπαντικού Οργανισμού του οποίου είμαστε μέλη- κύτταρα.
2) Επιστολή η οποία εστάλλει με φακέλους Α4 μαζί με αναρτήσεις που αφορούν τον Σπυρόπουλο, διαδικτυακό εκπρόσωπο της «ΕΛ.ΑΣ.», στους συγγενείς του Σπυροπούλου στο Αίγιο Αχαΐας.
3) Αναδημοσίευση ανάρτησης στην οποία οι νέοι αναγνώστες θα καταλάβετε και οι παλαιοί θα ενθυμηθείτε το διατί και πως στήνονται από σιωνιστές και ιερατεία οι συνειρμοί και η ψευδής ταυτοποίηση του Συμπαντικού Οργανισμού - Πάνα και του Διαβόλου - Σατανά μέσω δαιμονισμένων σατανάδων του τύπου Σπυρόπουλων, Εύμολπων και λοιπών.
4) Όλη η αλήθεια για τον ΠΑΝΑ – ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.




Τμήμα Ο.Ε.Α.
Ομάδος Ελληνικής Αποκαταστάσεως
Μαγνησίας.

Προς τους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ με διαδικτυακό εκπρόσωπο τον διαφθορέα των Νέων Εθνικό Λεσβιακό μας Αυνανιστή Σπύρο Σπυρόπουλο:
1) Μασονικά καθάρματα πανσεξουαλικών οργίων Ελληνοεβραίοι και Έλληνες μασόνοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και της Γ.Α.Δ.Α. ,μέσω του διαδικτυακού εκπροσώπου σας και διαφθορέα των Ελλήνων Νέων σε πανσεξουαλικά Λεσβιακά όργια Σπύρου Σπυρόπουλου αποπειράσθε να μετακυλήσετε πάνω στην Ο.Ε.Α. την βρομερή και εθνοκτόνα κοινωνικώς δράση σας ως μελών των πανσεξουαλικών οργίων του ΜΕΤΑΤΡΟΝ στον οποίον πιστεύετε ως ΜΕΤΑΤΡΟΝ ήτοι μετά τον θρόνο του ΓΙΑΧΒΕΧ ήτοι εις τον Μαύρο Ιησού Χριστό 666 και προς τιμή του οποίου τελείτε εν κρυπτό και εν στοές τα τελετουργικά μασονικά πανσεξουαλικά σας όργια.
Δια να πλήξετε την Ο.Ε.Α. ,βεβαίως με υποδείξεις των μασόνων συναδέλφων σας του εξωτερικού ήτοι των υπέρστοών της δύσεως "ΑΟΑ" και "ΟΤΟ" Λονδίνου επιτεθήκατε εναντίον του υψίστου Θεού ήτοι εναντίον του Νοήμονος Συμπαντικού Οργανισμού ή σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες εναντίον του Πανός, ως δήθεν φέροντος κεφαλήν Ταύρου και ως δήθεν τραγοπόδαρου και ως δήθεν κερασφόρου και ως δήθεν αγού της ανωμαλίας της Παιδεραστίας στην Αρχαία Ελλάδα.
Ήδη η Ο.Ε.Α. ,στα πλαίσια της Αποκαταστάσεως των Αληθών προτύπων του προκατακλυσμιαίου προΔρακονιανού Ελληνικού πολιτισμού ήτοι του πολιτισμού προ αφίξεως Σελήνης, ανάρτησε κείμενα με τα οποία ξεκαθάρισε ότι τα Αρχαία Ελληνικά Ιερατεία του ψευδοΔιός ήτοι του ψεύδοΔωδεκαθέου Διός ήτοι τα Ιερατεία τα οποία ευρίσκονται υπό δαιμονική καταληψία των δαιμόνων του ΓΙΑΧΒΕΧ της Σελήνης οι οποίοι υποδύονταν τους Θεούς του Ελληνικού Δωδεκαθέου και η Ο.Ε.Α. Αποκατέστησε την προϊστορική Αρχαία αντίληψη των Ελλήνων περί του Πανός ως απλός Υπέρ Ανθρωποειδούς Υψίστης Οντότητος έχοντας σταθερώς την μορφή των δύο Αντίρροπων Έψιλον και ευρισκομένου συνεχώς σε ακίνητη θέση και καταλαμβάνοντας όλο το ενεργό διαστρικό Διάστημα εντός του οποίου υπάρχει παλλόμενος Δωδεκαεδρικός Αιθέρας.
Αυτήν την Αποκατεστημένη μορφή του Πανός ήτοι του Θεού Παντός ως Θεού ο οποίος εντός του σώματος του περιλαμβάνει ως κύτταρα όλα τα αστρικά σώματα και όλες τις οντότητες του Σύμπαντος η Ο.Ε.Α. το έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο ως Υπέρ Ανθρωποειδές ΩΝ με τας χείρας εις συνεχή ανάταση ήτοι ως ΩΝ το οποίο λειτουργεί ως ένα συνεχές Συμπαντικό Διαπασών.
Αυτόν τον Συμπαντικό Πάνα ή Συμπαντικό Οργανισμό διδάσκει ο Ορφέας εις τους Ορφικούς του ύμνους και συγκεκριμένα εις τον ύμνο προς τον Πάνα εις τον μαθητή του Μουσαίο λέγοντας του ταυτοχρόνως ότι αυτός είναι ο ένας ύψιστος Θεός του Ελληνικού Μονοθεϊσμού και ότι επομένως οι άλλοι Θεοί τους οποίους υμνεί ο Ορφέας εις τους ύμνους του προς τους Θεούς ήταν Θεοί κατώτεροι του Πανός και περιεχόμενοι ως κύτταρα του Πανός εντός του σώματος του Πανός.
Σε αυτά τα αναρτημένα κείμενα της Ο.Ε.Α. στο διαδίκτυο διευκρινίζεται ότι ο Πάνας ο τραγόμορφος και κερασφόρος Πάνας των Ελληνικών Αγγείων-Αναγλύφων-Αγαλμάτων ήταν επινόηση των Σεληνιακών Δρακονιανών Ιεχωβικών Δαιμόνων η οποίοι είχαν καταλάβει τα υπό Δαιμονική καταληψία Αρχαία Ελληνικά Ιερατεία υποδυόμενοι τους Θεούς του Δωδεκαθέου Διός, με σκοπό τον εξευτελισμό και την ηθική απαξίωση του υψίστου Θεού ή Συμπαντικού Οργανισμού ή Πανός ώστε να γίνει δυνατή αργότερα η αντικατάσταση του από τον κόκκο της άμμου ήτοι από τον Δρακονιανό ΓΙΑΧΒΕΧ της Σελήνης ο οποίος ήδη μέσω των Ισραηλιτών και των υπό δαιμονική καταληψία Εβραίων προφητών και μαθητών του Ραββίνου Γιαχοσούβα Ιησού Χριστού, παρουσίαζε τον εαυτό του ψευδός και πλαστοπροσώπος και πλαστογράφος ως δήθεν Συμπαντικό Θεό ο οποίος έχει το δικαίωμα εις την "Αποκάλυψη" του Ιωάννου να γενοκτονεί τα 2/3 της Ανθρωπότητος μέσω Κινεζικού στρατού ώστε ο πλανήτης Γή να κατοικηθεί μόνον από την κιτρίνη Κινεζική και Κορεατική φυλή.
Επομένως με αναρτημένα αυτά τα κείμενα της Ο.Ε.Α. τα οποία καλώς γνωρίζετε, εσείς οι μασόνοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι υπακούετε στις εντολές του ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ δια την ασύδοτη είσοδο στην Ελλάδα λαθρομεταναστών ήτοι 450.000 ενόπλων Αλβανών και 600.000 ενόπλων Ισλαμιστών με σκοπό την γενοκτονία των Ελλήνων, αποπειράσθε ματαίως να πλήξετε την Ελληνική πατριωτική Ο.Ε.Α. επιρρίπτοντας στην Ο.Ε.Α. τις δικές σας προδοσίες της μασονικής ιδιότητος και της προδοσίας της εξύβρισης των νέων Ελλήνων Ηρώων όπως ο πιλότος Ηλίας Ηλιάκης, ο Σολωμός Σολωμού Κύπρου, και ο ΕλληνοΑμερικανός Σταύρος Λάλας, μέσω του διαδικτυακού εκπροσώπου σας και Λεσβιακού διαφθορέος των παιδιών του και των λοιπών Ελληνοπαίδων, Λεσβιακού Αυνανιστού και Λεσβιακών οργίων Σπύρου Σπυρόπουλου.
Μέσω του ιδίου ως άνω εκπροσώπου σας αποπειράσθε ματαίως να αποδώσετε εις την Ο.Ε.Α. και εις τα φιλικά της Ιστολόγια την ενοχή της ιδρύσεως και της λειτουργίας των γυναικείων θεοσοφικών μασονικών στοών Ελλάδος οι οποίες διδάσκουν και εφαρμόζουν σε πανσεξουαλικά όργια το γυναικείο φεμινιστικό Λεσβιασμό, όπως ο λεσβιασμός τον οποίον εφαρμόζει εις τα πανσεξουαλικά λεσβιακά όργια εντός της οικίας του και ενώπιον των παιδιών του ο εκπρόσωπος σας Σπύρος Σπυρόπουλος.
Αυτά τα έχει καταθέσει ο ίδιος εις τα αστυνομικά τμήματα Αθηνών και στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών και εκεί φαίνονται σήμερα εγγράφως.
Ομοίως αυτά τα ομολόγησε ο ίδιος προφορικός προς τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. Καραγεωργίου Γιάννη.
Στα ίδια πλαίσια αποπειράσθε να επιρρίψετε εις την Ο.Ε.Α. την εισαγωγή στην Ελλάδα των πανσεξουαλικών οργίων της θρησκείας του ΜΕΤΑΤΡΟΝ τον οποίον εσείς λατρεύετε ως μασονική θεότητα ΜΕΤΑΤΡΟΝ ήτοι μετά τον θρόνο του ΓΙΑΧΒΕΧ ήτοι ως μαύρο Ιησού Χριστό 666.
Αποτελεί μέγα θράσος σας το ότι αποπειράσθε να επιρρίψετε εις την Ο.Ε.Α. τις ως άνω αήθεις πράξεις σας πανσεξουαλικών οργίων του ΜΕΤΑΤΡΟΝ την στιγμή κατά την οποίαν ο εκπρόσωπος σας Σπύρος Σπυρόπουλος έχει μυηθεί εις την θρησκεία των πανσεξουαλικών οργίων του ΜΕΤΑΤΡΟΝ από τον διαδικτυακό εκπρόσωπο των Έψιλον 666 Ελλάδος EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM Αμερικανογενίτσαρο ο οποίος επιστρέψας εις την Ελλάδα ίδρυσε Ιστοσελίδα με την ονομασία "NAΕR MΑTARON" ήτοι "NEAR METATRON"ήτοι "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ".
Η Ο.Ε.Α. απεκάλυψε και κατήγγειλε δημοσίως εις τις φιλικές της Ιστοσελίδες και τον Σπύρο Σπυρόπουλο,και τον EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM, και τον διαδικτυακό εκπρόσωπο της ΚΥΠ/ΕΥΠ "δήθεν ANTI-METATRON.BLOGSPOT.COM" ως συνεργαζόμενοι τριπολική εκπροσώπηση της θρησκείας του ΜΕΤΑΤΡΟΝ η οποία σήμερα εφαρμόζεται και γίνεται πράξη στην Ελλάδα και από τους Έψιλον-666 και από τους ιθύνοντες του ΛΑ.Ο.Σ.-666 αλλά και από τους παρανοήσαντες Δωδεκαθειστές-666.
2) Διαπιστώνουμε ότι, με διαταγές των μασόνων ανωτέρων σας των μασονικών υπερστοών δύσεως "ΑΟΑ" και "ΟΤΟ" Λονδίνου,αποπειράσθε μέσω του εκπροσώπου σας Σπύρου Σπυρόπουλου να φωτογραφίσετε ψευδώς ως ηγέτη και προβοκάτορα της γενικής κρίσεως και ειδικώς της ηθικής κρίσεως της δύσεως την δυτική μασονία,ισχυριζόμενοι ψευδός ότι η δυτική μασονία ήτοι είτε ως ανδρική μασονία του ανυπάρκτου "Μεγάλου Αρχιτέκτονος του Σύμπαντος",είτε ως θηλυκή μασονία της "Μεγάλης Μητέρας Γης" ώστε, οι Έλληνες να μην δύνανται να στοχεύσουν και να εντοπίσουν την Κινεζική Υπερστοά "HONG" ως την ηγέτιδα μασονική πλανητική υπερστοά η οποία μέσω του "ΖΕΝ" του Θιβέτ ως δευτεροβάθμιου βήματος, διέταξε της υπερστοές δύσεως "ΑΟΑ" και "ΟΤΟ" Λονδίνου να διαφθείρουν ηθικώς με οιονδήποτε τρόπο τους Λευκούς λαούς-Έθνη της δύσεως,με τον τρόπο αυτό οι Κινέζοι μανδαρίνοι της "HONG" πιστεύουν ότι θα δημιουργήσουν σύγχυση εις τους Έλληνες και εις τα λοιπά έθνη της δύσεως και ότι αυτοί θα τεθούν στο απυρόβλητο των κυρίως ενόχων της ηθικής διαφθοράς της δύσεως,επιρρίπτοντας ψευδός την λήψη των αποφάσεων δια αυτή την ηθική διαφθορά της δύσεως επί των μασονικών στοών της δύσεως και επί του διεθνούς Σιωνισμού, τα οποία όμως δεν είναι πραγματικός οι λήπτες των αποφάσεων της διαφθοράς της δύσεως αλλά είναι απλώς εκτελεστικά όργανα της υπέρστοάς"HONG"Κίνας δια την ηθική διαφθορά της δύσεως με πανσεξουαλικά όργια και με κάθε είδους εκφυλισμό και διαφθορά,όπως πορνεία,ναρκωτικά,χάσμα γενεών,διάλυση κοινωνικού ιστού,ανεργία,ομοφυλοφιλία,λεσβιασμό,κλπ.
Άρα,και εσείς οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ο διαδικτυακός σας εκπρόσωπος Σπύρος Σπυρόπουλος και οι άλλοι δύο συνεργαζόμενοι πόλοι της τριανδρίας των αδερφών "ΤΑΤΑ"ήτοι EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM και δήθεν ANTI-METATRON.BLOGSPOT.COM αποπειράσθε να δείξετε ψευδός στους Έλληνες ότι ο μέγιστος πλανητικός εχθρός δεν είναι ο πραγματικός εχθρός ήτοι το Ιερατείο "HONG"Κίνας αλλά ότι ο πραγματικός εχθρός είναι δήθεν τα όργανα της "HONG" ήτοι μασονικές στοές δύσεως.
Επομένως, από Στρατηγική άποψη,αποκρύπτετε από τους Έλληνες το ποιός είναι ο ύπατος πραγματικός εχθρός ήτοι η Κίνα,και στέλνετε τους Έλληνες να θεωρήσουν ως ύψιστο και μεγαλύτερο εχθρό τα όργανα της Κίνας ιδέ τον διεθνή Σιωνισμό και τη διεθνή μασονία ως ανδρική μασονία αλλά και ως θηλυκή μασονία θεοσοφικών γυναικείων στοών λεσβιασμού.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επικεντρώνουμε την απάντηση μας μόνο εις τα ως άνω δύο σημεία διότι τα λοιπά ψεύδη σας τα οποία διαδίδετε εις το διαδίκτυο εναντίον της Ο.Ε.Α. μέσω του εκπροσώπου σας Σπύρου Σπυρόπουλου περί δήθεν Εβραϊκής καταγωγής του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α.,περί δήθεν "τσιγγανογενίτσαρων" ιδιοκτητών των φιλικών ιστοσελίδων της Ο.Ε.Α.,και περί δήθεν μαστούρηδων χαφιέδων της ΕΛ.ΑΣ ιδιοκτητών των φιλικών ιστοσελίδων της Ο.Ε.Α.,είναι ισχυρισμοί σας και ψεύδη σας αυταπόδεικτα διότι ουδείς τσιγγάνος από την συμπαθή αυτή Ελληνική μειονότητα των τσιγγάνων ως αποίκων της Ινδίας στην Ελλάδα θα ήταν ποτέ δυνατόν να ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα με τα οποία ασχολούνται τα κείμενα της Ο.Ε.Α.,και διότι ουδείς "μαστουρωμένος χαφιές της ΕΛ.ΑΣ." δεν θα μπορούσε να συγγράψει δικά του κείμενα εκτός των κειμένων της Ο.Ε.Α.,στα οποία κείμενα διαπιστώνετε πλήρης διαύγεια και εγρήγορση πνεύματος.
Προδοτικά καθάρματα μασόνοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ.,οι οποίοι,υπακούοντας εις τους πολιτικούς σας προϊσταμένους του ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ,φέρατε συνειδητώς την εσωτερική Ελληνική ασφάλεια στο χείριστο σημείο από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους,μέσω της ασύδοτης εισόδου στην Ελλάδα 7 εκατομμυρίων ξένων ανθελλήνων λαθρομεταναστών,εσείς και οι διαδικτυακοί εκπρόσωποι σας του τύπου Σπύρου Σπυρόπουλου, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα υποστείτε άθλιες και οδυνηρές θανατικές ποινές μέσω του Αρχαίου τρόπου του παλουκώματος του εξανδραποδισμού,ως τελευταία σοδομική συνουσία την οποία θα υποστείτε,όχι από τα πέη των μασόνων ανωτέρων σας αλλά από Στύλους της Ελληνικής Δ.Ε.Η.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας
μέσω του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Χρ.Χρ Γιάννη
Πρώην Εκπαιδευτού Γεωστρατηγικής της Ο.Ε.Α.

ΥΓ 1)
Ιδού η πραγματική μορφή του Πανός η' Συμπαντικού Οργανισμού συμφώνως με την Ο.Ε.Α., η οποία αποδεικνύει ότι η Ο.Ε.Α. δεν δέχετε ως μορφή του Πανός την δρακονιανή ύβρι του "τραγόμορφου κερασφόρου πάνα", την οποία ψευδή μορφή επέβαλαν οι δρακονιανοί δαίμονες της Σελήνης, εμφανιζόμενοι δήθεν ως θεοί του Ελληνικού Δωδεκαθέου εις τα Αρχαία Ελληνικά Ιερατεία.




ΥΓ 2)
ιδού η μορφή του Σεληνιακού δράκοντος ΓΙΑΧΒΕΧ και του Σεληνιακού δράκοντος Ιησού Χριστού, ανώτατων θεοτήτων της Κινεζικής υπερστοάς "HONG", την ύπαρξη και τα σχέδια της οποίας επιχειρούν οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. και ο εκπρόσωπος τους Σπυρόπουλος να αποκρύψουν από τους Έλληνες διότι οι μασόνοι Ελλάδος έχουν διαταχθεί να αποκρύψουν από τα έθνη της δύσεως το ότι η υπερστοά "HONG" Κίνας σχεδίασε όλες τις φάσεις του τρίτου παγκοσμίου πολέμου με σκοπό την γενοκτονία των 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού από Κινεζικό στρατό 200.000.000 ανδρών, ιδέ περικοπές της "αποκαλύψεως" της δρακονιανής "Αγίας Γραφής" εις το τέλος του φέιγ-βολάν της Ο.Ε.Α.
Ιδου ο δράκος και η χελώνα - δρακοχελωνα! Και τα δυο ερπετά! Μοστράρουν στην αυλη των αρχαιων κινεζων αυτοκρατορων, σοζωμενα και επισκεπτομενα μεχρι και σημερα απο τουριστες στην απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου και ιδου η αποκαλυψη απο τον κινεζομορφο Ζισκαρ Ντ' Εστεν στην σιωνιστικη σινοκινουμενη Ευρωβουλη οτι ... η συνεχεια στα 3 κατωθι link :





ΥΓ3)
Το σπέρμα των πρωκτικών συνουσιών σας, πρέπει να έχει φτάσει στον εγκέφαλο σας. Αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την βλακεία σας να επιρρίπτετε ψευδός στην Ο.Ε.Α. και στις φιλικές της ιστοσελίδες την κατηγορία της "υπερασπίσεως των πανσεξουαλικών οργίων του ΜΕΤΑΤΡΟΝ", χρησιμοποιώντας ως εκπρόσωπο σας τον Σπύρο Σπυρόπουλο, γνωστόν εις το διαδίκτυο δια τα λεσβιακά όργια του με πρωταγωνίστριες την σύζυγο του και την ερωμένη του ενώπιων των τέκνων του στο Αίγιο Πελοποννήσου, και γνωστό στο διαδίκτυο ως δράστη και φίλο των πανσεξουαλικών οργίων του "ΜΕΤΑΤΡΟΝ" των ιδιοκτητών των ιστοσελίδων eumolpos.blogspot.com και "NAER MATATRON" του YOUTUBE.

ΥΓ 4)
Φροντίζοντας για εσάς, σας συνιστούμε να αλλάξετε τον διαδικτυακό σας εκπρόσωπο Σπύρο Σπυρόπουλο με κάποιον άλλον λιγότερο ηλίθιο, διότι η συνεχείς αυνανισμοί του Σπύρου Σπυρόπουλου ενώπιον συνουσιών λεσβιών γυναικών, τον έχουν αποβλακώσει σε σημείο να μην αντιλαμβάνεται τις βλακώδεις αντιφάσεις των εμετικών κειμένων του εναντίον της Ο.Ε.Α. και εναντίον των φιλικών ιστοσελίδων της Ο.Ε.Α. Με δεδομένη την ως άνω δράση αυνανισμού του Σπυρόπουλου, και σε συνδυασμό με την ομοφυλοφιλία του "ΜΕΤΑΤΡΟΝ" εις την οποίαν ο εύμολπος εμύησε τον Σπυρόπουλο, ο Σπυρόπουλος είναι πλέον ανίκανος να συνουσιάσει γυναίκα, και επομένως πρέπει να τον αλλάξετε οπωσδήποτε με άλλον εκπρόσωπο σας, διότι σε λίγο από τα κείμενα του Σπυρόπουλου θα αποδεικνύετε ότι και εσείς ως εκπροσωπούμενοι από αυτόν, τελείτε τελετουργικά ομοφυλόφιλα όργια μέσα στις μασονικές στοές.

ΥΓ 5)
Προς τον Γενικό υβριστή και ειδικώς προς τον υβριστή του Έλληνα υπέρεπιστήμονα Κυρίου Νανόπουλου,Σπύρο Σπυρόπουλο:
Προς τον Σπύρο Σπυρόπουλο και προς τους εντολείς του Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ:
Προς το παρόν οι μόνες επιστημονικώς αποδεδειγμένες μαύρες τρύπες εντοπίζονται εις τους πρωκτούς των μασόνων ομοφυλοφίλων Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και εις τον πρωκτόν του εκπροσώπου τους Σπύρου Σπυρόπουλου ως διαδικτυακό εκπρόσωπο των Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. ,απάντων των ανωτέρω ως λάτρεων των ομοφυλοφίλων πανσεξουαλικών οργίων του Δρακονιανού θεού "ΜΕΤΑΤΡΟΝ". Δείτε και στα παρακάτω link τους λοιπούς αλητήριους προδότες οι οποίοι βγάζουν χολή εναντίον ελλήνων επιστημόνων: δείτε στα σχόλια εδω
http://mavro-oxi-allo-karvouno.blogspot.com/2007/12/4.html και δείτε και το σιωνιστικό στημένο φόρουμ http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=91814
ΥΓ 6)
Η φωτογραφία με τον τραγόμορφο Πάνα που έβαλε ο προδότης Σπυρόπουλος με διαταγές άνωθεν, την χρησιμοποιεί και ο εβραιοχριστιανος ανώνυμος απολογητής ως γνωστός ελεεινός μισέλληνας του διαδικτύου. Έλληνες γαμήστε τον Σπυρόπουλο.
http://www.apologitis.com/gr/ancient/ktinobasia.htm Βλέπετε; Ο γαμημένος εβραιοχριστιανο ς κατηγορεί του έλληνες για κτηνοβάτες!!!

Αυτή την ίδια εικόνα βάζει και ο πουστης από κούνια προδότης Σπυρόπουλος με διαταγές των μασωνων Στρατηγών της ΓΑ.ΔΑ.!




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ HTTP://ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM/ ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΧΙΣΤΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥ ΣΑΣ Η' ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ) ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΧΑΪΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ( TOLIS3000GTPOWER@YAHOO.GR ), ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ.
ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΣΧΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ.
ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΣΒΙΑΚΩΣ ΕΝΟΠΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ, ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΟΙΚΕΙΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑΣ ΗΤΟΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΗΔΗ ΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΕΝΟΠΙΩΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ «ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΩΣ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ - ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ.
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΥΗΣΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ «ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666», Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΛΗΣΕΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ.
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΡΟΔΩΣΕ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ, ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΥΠΡΙΟ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΥΡΟ ΛΑΛΑ. ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΘΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΗΘΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.
ΟΘΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η' ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΤΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ HTTP://ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM/
ΚΑΙ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ





ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:

ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΡΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΨΕΥΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡOΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΒΡΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΧΩΡΗ, ΚΛΠ.

ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ Η «ΓΑ.ΔΑ.» ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΟΥ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://www.pa-sy-a.gr/.

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ «ΜΠΟΧΩΡΗΣ», «ΜΠΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΣ», ΚΛΠ, (ΙΔΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΤΣΙΔΗ Η’ ΒΟΥΡΤΣΙΔΗ Η’ ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΟΣ ΔΙΩΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΩΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ .

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ» ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΟΜΟΙΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΟΥΣ.

ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΩΝ – ΜΠΟΧΩΡΙΔΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΑΞΚΟΜΠΟΥΡΓΚΟΦΣΚΥ (ΣΑΞ – ΚΟΕΝ – ΜΠΟΥΡΓΚ) , ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. – 666».

ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΟΙ – ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ΕΚΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. (ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΟΜΟΙΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.)

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ Η’ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ, Η’ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟ Γ’ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΧΙΜΛΕΡ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ Γ’ΡΑΙΧ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΨΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ – ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ» ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ.

Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ – ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ Η «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666».

Ο ΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 4 ΕΩΣ 6, ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΑΘΗΝΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΟΣ ΑΝΑΤΥΠΩΝΕ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΟΥΡΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑΚΟΜΟΥ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΙ 45ΑΡΙ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» – «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΌΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 2010 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ Ε’ ΓΕΝΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΟΥΣΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΩΣ «ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ. – ΚΥΠ/ΕΥΠ», Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» http://www.diasvsmetatron.blogspot.com/ Η‘ «ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ» ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΩΣ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΟΝ http://www.eumolpo.blogspot.com/ ΓΝΩΣΤΟ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ – 666» ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ».

Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ «ΔΙΑΒΟΛΟΥ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΥΠΝΩΣΕΩΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕ.Α. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ, ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ – 666», Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΜΠΙ – ΡΟΜΠΟΤ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.pa-sy-a.gr/ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

1ΟΝ : Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΝΕΙ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η «ΓΑ.ΔΑ.» ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΚΟΡΡΑΝΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΛΠ. ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ». ΟΜΟΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ «HELLENICREVENGE.BLOGSPOT.COM». ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΟΘΕΝΤΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΡΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»! ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ». (http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/2010/06/blog-post_5422.html ) ΤΟΜΑΡΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!)

2ΟΝ : Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΕ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΛΑΨΟΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΒΑΘΕΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ. Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΒΑΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΩΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΚΟΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑ.

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ:ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΚΟΥΡΟ, ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΥΡΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟΥ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «HTTP://ETINARCADIA-EGO.BLOGSPOT.COM/» , ΟΜΟΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΟΠΩΣ Ο «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ «ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ» ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ «Θ ΣΗΜΑ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΕΝΩ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ «ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ» ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΦΡΑΣΕΙΣ".

ΣΗΜΑ Θ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. --- ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΎΟΥΝ!!!http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_17.html

Όσον αφορά τον τρίτο ταλαίπωρο της δαιμονιζόμενης συμμορίας ψευδέλληνα ψευδΕΥΜΟΛΠΟ οπαδό της σατανιστικής θρησκείας του ΜΕΤΑΤΡΟΝ και οπαδό και διαφημιστή του σατανιστικού συγκροτήματος μαύρης σεληνιακής μαγείας NEAR METATRON έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής λυπητερά και δυσοίωνα για την κατάντια της νεας εβραιοκινεζοελλάδας και της νεολαίας της.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο κλιπ του σατανιστικού συγκροτήματος DEATH-METAL (ΜΕΤΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ) NAER MATARON ή NEAR METATRON = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ-ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ-ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ …ΜΕΤΑΤΡΟΝ.
(Συμβουλεύουμε για την ψυχική σας υγεία να χαμηλώσετε αρκετά την ένταση των ηχείων σας ή να τα κλείσετε τελείως)


Έχουμε να σημειώσουμε στην αρχή του βίντεο την εμφάνιση της «ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΟΔΗΣ ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ» ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ (ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΝΤΟΣ ΚΥΚΛΟΥ) εμπεριέχοντας μέσα της τον Τραγόμορφο Μπαφομετ ή «Τράγο του Μεντες» του σατανιστου εβραίου μασόνου ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΒΙ.

Όσον αφορά το καθαρό - ανόθευτο γεωμετρικό σχήμα του Πεντάκτινου Αστέρα (ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ) είναι προφανής η τακτική των δαιμόνων του Ελοχιμ Σιν ή Σενταϊ ΨευδοΓιαχβε της Σελήνης και των πειθήνιων οργάνων του ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ στη Γη, να βρωμίσουν και να μαγαρίσουν (όπως και στην περίπτωση της Τετρακτίδας-Σβάστικας) αυτό το πανάρχαιο σύμβολο ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ (ΠΕΝΤΑΛΦΑ – ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ως η μια πλευρά του Δωδεκάεδρου), δαιμονοποιώντας το, ώστε κατά τον μεσαίωνα και ακόμα και μέχρι σήμερα να τρομοκρατούνται και να διώκονται όλοι οι ερευνητές της Γεωμετρίας Δωδεκαεδρικού ΑΙΘΕΡΑ (5ου ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ - ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ), ως δήθεν ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ – ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ !!!

Δια να αποκλεισθή λοιπόν η έρευνα των Μαθηματικών του Πενταγώνου (Πεντάλφας), οι Ραββίνοι και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ το κατέστησαν ως σύμβολο των τελετών του ...Σατανισμού, τις οποίες τελετές επινόησαν οι ίδιοι οι Ραββίνοι. Ο νοών νοήτο.Πράγματι είναι ιστορικό γεγονός ότι επί Θεοδοσίου ...του "μεγάλου", το Δωδεκάεδρο, το Πεντάγωνο και ο Πεντάκτινος Αστέρας χαρακτηρίστηκαν από το Ιουδαιο-χριστιανικό Φανάρι, ως "ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ", και οι Έλληνες Γεωμέτρες οι οποίοι τα Εδίδασκαν εθανατώνοντο ως "Υπηρέτες του Διαβόλου".Τα σκήπτρα αυτής της Ανθελληνικής συμπεριφοράς κρατά σήμερα το Πατριαρχείο Κων/λεως και το "Αγ(ρ)ιο" Όρος. Και τα δύο είναι έτοιμα να στρέψουν τον αμαθή όχλο εναντίον επιστημόνων που θα ερευνήσουν τα μαθηματικά Δωδεκάεδρου και Πεντάκτινου Αστέρος.

(Βλέπε στην αρχαιότητα και φριχτή δολοφονία της λαμπρής Ελληνίδας Μαθηματικού Υπατίας από φανατισμένο εβραιοχριστιανικό όχλο)

Τα μαθηματικά Γεωμετρίας Δωδεκαεδρικού Αιθέρα (ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ) έδωσαν όλη την προσελήνια τεχνολογία στους Ανδρομέδιους Έλληνες της προιστορικής Αθήνας, όπως έδωσαν και ομοίως την τεχνολογία στην Ανδρομέδια Ο.Ε.Α. που τα αποκατέστησε μέσω μη-ελεγχόμενης μη-παραψυχολογικής ανόθευτης επιστημονικής μεθόδου μετά από χιλιετηρίδες σκοταδισμού και καμμένων-κατεστραμμενων βιβλιοθηκών. (ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ» στο ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ»). Οι Δρακονιανοί – Βοωτιδείς Σελήνης μέχρι σήμερα είναι διστακτικοί στο να παραδώσουν τέτοια γνώση και τεχνολογία στους Γήινους , ακόμα και προς τους Γήινους υποτακτικούς τους εβραίους-κινέζους και σάξονες, ως μια ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ – ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που τους στοίχησε την καταστροφή της Ατλαντίδας. Έτσι προτιμούν να μεταδίδουν «Τηλεπαθητικά» ελεγχόμενη περιορισμένη τεχνολογία με το σταγονόμετρο υπό τον μανδύα σχιζοφρενών ΑΦΥΣΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ (όχι ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ) με θεωρίες οι οποίες είναι αδύνατον να ενοποιηθούν και οι οποίες έχουν τρελάνει στην κυριολεξία όσους από τους επιστήμονες του κατεστημένου έχουν μπλέξει στα μασονικά δίχτυα τους. (Βλ. Εβραίο σεληνιαζόμενο Αινστάϊν, αδυναμία ενοποιήσεως και σχιζοφρενικές ασυμφωνίες μεταξύ θεωριών κβαντομηχανικής – υπερχορδών – σχετικότητος κλπ). Επίσης η αποδέσμευση μιας τέτοιας γνώσης θα διέλυε ολότελα τον άλλο σχεδιασμό τους με την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ του ανύπαρκτου ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. Χρησιμοποιούν μέχρι στιγμής την σχιζοφρενική υποστήμη τους και την ..."παραψυχολογικά" δοσμένη με ..."Σεληνιακό ΦΑΞ" διαστημική τεχνολογία τους ώστε να κατασκευστεί αστεία περιγήινη τροχιακή άμυνα "Πολέμου των Άστρων" στον ερχόμενο διαστημικό πόλεμο εναντίον της Γαλαξιακής Κυβέρνησης (κατ'αυτούς: "Διαβολική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία του Κακού" εναντίον του ..."καλού" επαναστάτου Τζεντάϊ-Σιν-Σιων-Σινα-Σενταϊ ή Τζιουντ-Ιούδα).

Στο δεύτερο σκέλος της δυσφήμισης των αρχέγονων ελληνικών ιδεωδών από τα βρωμερά σεληνιακά συμπαιγνιακά όντα, ο Τράγος παρουσιάζεται ως μορφή του ανύπαρκτου διαβόλου (= το δεύτερο διαβολικό πρόσωπο του …καλού σεληνιακού «θεούλη»).

Αυτό έχει τη δόλια σκοπιμότητα δυσφήμισης και καθύβρισης του Πανός. Διότι ο ένας αληθινός τριαδικός Ταυτοκοσμικός μέγιστος «Θεός» των Ελλήνων, των Ορφικών και του Ερμή του Τρισμέγιστου, ΠΑΝΑΣ ή ΠΑΝ ή ΣΥΜΠΑΝ, ή ΚΟΣΜΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ, κατά την σεληνιακή περίοδο κατά την οποία οι σεληνιακοί και οι υποχθόνιοι δαίμονες υποδύονταν το απών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ τεσσερακοντάθεο των Ουρανιδών-Διός (Επίσης δολίως υβριζόμενο ως Διάβολος-οφις-ζωο-γκοϊμ-Δράκος, όπως δείξαμε παλιότερα), ώστε να του επιρρίψουν μομφή «Διαβόλου» , «Εκφυλων Σεξομανών θεών προκλήσεως εμφυλίων ενδοπελασγικών πολέμων μέσω οιωνοσκοπίσεως» - «Τελετουργικής Ειδωλολατρίας», «Ανθρωποθυσιών» κλπ, επιχείρησαν να παρουσιάσουν τον Πανα ως Τραγόμορφο έκφυλο ανθυποθεό (!!!) ώστε αφού κατόπιν παρουσιάσουν ΚΑΙ τον ανύπαρκτο διάβολο ως ΤΡΑΓΟ, να γίνει η δόλια ταύτιση ΠΑΝΑΣ = ΔΙΑΒΟΛΟΣ (!!!!!!) . Ώστε να τρομοκρατούν και να αποκλείουν εσαεί τους έλληνες και τα λοιπά γήινα φυλακισμένα από αυτούς όντα από το να ερευνήσουν μέσω επιστήμης και να αισθανθούν τον ένα αληθινό μέγιστο ταυτοκοσμικό «Θεό» Πάνα ή ΣΥΜΠΑΝ με απώτερη σκοπιμότητα κατόπιν να τα παρασύρουν στην σεληνιακή πλάνη του ανύπαρκτου βάση της λογικής τρομοκράτη μυστηριώδους ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ (των συμπαιγνιακών διδασκαλιών του τύπου: ΑΓΑΠΑ ΜΕ ή ΚΑΗΚΕΣ του καλού και του …κακού θεούλη!!!! ΓΕΛΩΣ!!!), ώστε τα όντα να αποκοπούν τελείως από την οργανική συνειδησιακή σχέση τους με το ΣΥΜΠΑΝ – ΚΟΣΜΟ – ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του οποίου είναι οργανικά μέλη – μικρο-οργανισμοί, και ώστε να καταλήξουν να ζουν ως ΈΝΤΡΟΜΑ (δηθεν)ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ υπό ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ όπως πράγματι βλέπουμε σήμερα να λειτουργούν οι περισσότεροι άνθρωποι και ο σημερινός καρκινικός Υπο-πολιτισμός καταστροφής του Πλανήτη ως Ζωντανού Μεγα-Κυττάρου του Πανός.

Παρατηρούμε στην συνέχεια του εν λόγω αποκρουστικού σατανιστικού βίντεο κλιπ, τα τέρατα – δαιμονιζόμενα ζόμπι του εβραικού σατανιστικού συγκροτήματος NEAR METATRON τα οποία υποδύονται ελληνοκεντρικό προσωπείο (με στίχους Ορφικών Υμνων όπως "Ο Αστροθέτης" κλπ) ώστε να εξαπατούν τους νέους έλληνες που αναζητούν απεγνωσμένα το χαμένο προ πολλού φως του ανόθευτου αρχέγονου Ελληνισμού. Και εδώ είναι το μεγάλο κατάντημα. Διότι πως μπορεί να συμβιβάζεται η τερατόμορφη σατανιστική άθλια μορφή αυτών των νεκρόφιλων (ΜΕΤΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ) δαιμονιζόμενων άρρωστων ψυχικά και σωματικά τεράτων και του άθλιου εβραιοσαξονικού θορύβου τους, με το Κάλος, την Υγεία, την χαρά της Ζωής, την Φυσική Ομορφιά , την Αρμονία Μουσικής-Διανόησης και το Μέτρον που δίδαξε-γένησε έμπρακτα ο φωτοφόρος Αμφιγονικός Ελληνικός Πολιτισμός Δελφών (ΜΗΤΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ) και η Φωτοφόρος ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ;

Αντιγράφουμε ξανά από κείμενο της Ο.Ε.Α. Αποσυμβολισμούς:

]+[ : Έμβλημα "Ουδετέρων" συναισθηματικών λειτουργιών Καρδιάς - Ηλιακού Πλέγματος. Κωδικώς: Απόλλων (Το Απολλον) δι'έλξεως του Τ=>Λ και μεταπτώσεως Β=>Π του όρου "Α+-ΒΕΛΤΕΡΟΣ" (ΒΕΛΤΙΩΝ), συγκριτικός βαθμός του "Αγαθός".Απόλλων νεολατίνων: WALTER - VOLTAIRE, VOLTERO._Τον ανύπαρκτο "θεό Απόλλωνα" παριστούν και παρίσταναν παρ'αρχαίοις, τα σεληνιακά πνεύματα απάτης του Γιαχβεχ. Ομοίως τους λοιπούς "θεούς Δωδεκαθέου" ώστε να επιρρηφθεί μομφή εγκληματιών θρησκευτικών θεών απαιτούντων τελετουργική ειδωλολατρεία αγαλμάτων και θυσιών πάνω στο Ανδρομέδιο Πανεπιστημονικό-Διοικητικό επιτελείο του Διός._Προιστορικώς προ 9.600π.Χ: Ανάπτυξη - Συντήρηση - Άμυνα επιβιώσεως τεχνών πηγών υγειών συναισθημάτων:Αρχιτεκτονικής - Ζωγραφικής - Λογοτεχνίας - Μουσικής - Γλυπτικής - Ενδυματολογίας - Οικοτεχνίας - κλπ, με σκοπό την προεπιλογή αναλογίας - αρμονίας - ευμορφίας - δι'έκαστον έργον υλοποιήσεως (συμβολιζόμενη με δεξιόστροφη θηλυκή σβάστικα-τετρακτίδα - ΥΛΗΣ - ΠΥΚΝΩΣΗΣ) των επιστημών (συμβολιζόμενες με αριστερόστροφη αρσενική σβάστικα-τετρακτίδα - ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ/ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΑΡΑΙΩΣΗΣ), άνευ βελτιώσεων ]+[ (Απολλώνειου Κέντρου, χρυσής τομής "φ"), τα έργα ύλης (δεξιόστροφη τετρακτίδα) των επιστημών (αριστερόστροφη τετρακτίδα), έχουν τερατομορφία κακουργημάτων.Δείγματα κακουργημάτων:Το διανόημα (Αριστερόστροφη Τετρακτίδα Ναζιστικής Γερμανίας - εβραιου Χισλερ-Χιτλερ) πολιτικής του εθνοκοινωνισμού ομότιμων εθνών είναι το άριστο πολίτευμα. Όταν όμως αναμιγνύεται με σεληνιακές σιωνιστικές "Θεωρίες Ναζισμού" (Ιουδαίου ROSENBERG) περί "Θυσίας ανθρώπων και αίματος προσφοράς στους Τεύτονες Θεούς", οι οποίες μηδενίζουν την τέχνη ]+[ (απολλώνεια αισθητική) της ήπιας αλλαγής πολιτεύματος και του σεβασμού αλλοεθνών πολιτευμάτων, τότε προκύπτουν τα εγκλήματα πολέμου με διαταγές των ιουδαίων Σεφαρντι: Χιτλερ - Αϊχμαν - Μύλλερ κλπ._Το διανόημα (Αριστερόστροφη Σβάστικα-Τετρακτίδα) στατικής μηχανικής οικοδομών χωρίς την ελληνική τέχνη αρχιτεκτονικής (συμμετρία - αέτωμα - κιονοφορία - εσωτερική αυλή) παράγει ανθρωποτροφεία βασανισμού ανθρώπων._Το υποδιανόημα συνθέσεως μουσικής χωρίς τους νόμους Αρμονίας (απόλλων) της Ελληνικής μουσικής τέχνης, παράγει ηχορύπανση εβραιοσαξονικού θορύβου (βλέπε Σατανιστική Ψευδελληνική ηχορυπαντική εβραιοσαξονική μουσική του σατανιστικού εβραικού συγκροτήματος NAER MATARON ή NEAR METATRON = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ-ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ-ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ...ΜΕΤΑΤΡΟΝ του δαιμονιζόμενου ψευδέλληνα ψευδΕΥΜΟΛΠΟΥ)

Σημειώνουμε τέλος ότι τα τέρατα δαιμονιζόμενα ζόμπι του εν λογω άθλιου σατανιστικού συγκροτήματος εβραιοσαξονικού θορύβου, κάτω από την συνεχή υποβολή (καταληψία) σεληνιακών δαιμόνων του Ελλοχιμ Σιν Σενταϊ ψευδοΓιαχβε ΨευδοΟντα, ονόμασαν το συγκρότημα τους NAER MATARON πράγμα που αποτελεί υποσυνείδητο αναγραμματισμό της φράσεως NEAR METATRON που σημαίνει ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ (=ελάτε κοντά σε αυτή τη βρωμερή μουσική δαιμόνων – μαύρης μαγείας για να υποστείτε δαιμονική καταληψία και έλεγχο από τον σεληνιακό καμπαλιστικό αρχιδαίμονα ΜΕΤΑΤΡΟΝ).

Είναι γνωστό σε πολλούς ερευνητές ότι αυτά τα βρωμερά καρκινικά σεληνιακά και συμπαιγνιακά υποχθόνια όντα (υπόλογα στην Συμπαντική Δικαιοσύνη – Νεμεσις ενόψει του 2012) διαπράττουν συχνά τέτοιους κουτοπόνηρους Αναγραμματισμούς Τίτλων, και υποσυνείδητα μηνύματα μέσω ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ των τηλεκατευθυνόμενων ΖΟΜΠΙ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ-ΚΛΠ, και μέσω Ανάστροφων Υποσυνείδητων Στίχων αισχρής εκφυλιστικής μουσικής διαφθοράς των ελλήνων.

Με αυτό τον δόλιο δαιμονικό τρόπο εξαπατούν και παρασύρουν κυρίως την νεολαία και υποδυόμενα πολλές φορές στους πανηλίθιους οπαδούς του θεοσοφικού «ΛΑ.Ο.Σ. – ΕΨΙΛΟΝ 666» και της θεοσοφικής «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» τους Ήρωες και θεούς και ημίθεους του Δωδεκάθεου (από το 9.600 π.μ.Χ έως σήμερα Απόντες) καθώς και ένα γελοίο Ψευδοελληνοκεντρικό προσωπείο, ρίχνουν δηλαδή στην παγίδα τα νεαρά ελληνόπουλα που διψούνε για το αρχέγονο χαμένο προ πολλού φως του Ελληνισμού. Έτσι αυτά τα άτομα αντί να αφυπνιστούν και να δραπετεύσουν από την Πλανητική-Δαιμονική-Φυλακή(ΜΑΤΡΙΞ) καταλήγουν να βρίσκονται υπό συνεχή δαιμονική καταληψία του σεληνιακού καμπαλιστικού αρχιδαίμονα ΜΕΤΑΤΡΟΝ με αποτέλεσμα να καταστραφούν ως άνθρωποι διαπράττοντας ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΦΥΣΙΚΑ ΟΡΓΙΑ, ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΧΡΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ, ΠΟΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΙΣΧΡΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ και λοιπά φριχτά αυτοκτονικά εγκλήματα, όπως πράττει και ο πανηλίθιος τελείως άρρωστος ψευδέλληνας και επίδοξος διώκτης της Ο.Ε.Α. δαιμονιζόμενος από όλα τα σημεία ψευδΕΥΜΟΛΠΟΣ παίρνοντας ο ταλαίπωρος όνομα (ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ) αρχαίου Ιερέα των Ευμολπιδών των Ελευσινίων Μυστηρίων (ως Όνομα-Πνεύμα υποδυόμενο από τους ανωτέρω συμπαιγνιακούς Δαίμονες του κακού και …του καλού θεούλη) . Αισχρό κατάντημα των νεοψευδελλήνων της νεοκινεζοεβραιοελλάδας..

Τίποτε άλλο. Σταματάμε εδώ προς το παρόν για να μη ξεράσουμε διότι η αηδία και η σαπίλα του σημερινού καταντήματος της Ελλάδας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Μελλοθάνατοι καραγκιόζηδες εκφυλισμένοι νεοέλληνες του Σπαθάρη!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ο.Ε.Α.!

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ "ΕΥΜΟΛΠΟΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ: ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010, ΑΘΗΝΑΙ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΠΕΞΩ ΕΡΠΟΥΝ

ΠΡΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΒΟΛΟΣ 20-1-2010

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Περιληπτικώς οι αιτίες υπονομεύσεως των κειμένων Ο.Ε.Α.

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ. - ΕΨΙΛΟΝ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

ΚΑΤΕΠΕΙΓOΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4.03.2010 ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Ανακοίνωση του ιστολογίου προς ελληνικές ιστοσελίδες

ΙΔΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΡΩΣΙΑ

ΘΕΜΑ: ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»...


ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ


Π/Σ «Ο.Ε.Α.» ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ «ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ» KAI «WIKILEAKS»


ΤΜΗΜΑ ΣΑΤΙΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:






ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΑΥΝΑΝΙΣΤΙΚΩΝ – ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΠΑ.ΣΥ.Α.» ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΗ ΚΑΙ Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ.
ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝ.







ΤΜΗΜΑ ΣΑΤΙΡΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"






Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ:




























ΠΕΡΙ ΠΑΝΟΣ Ή ΣΥΜ-ΠΑΝ-ΤΟΣ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΑ ΙΓ' ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ 4ο ΤΟΥ ΙΣ' ΕΓΧ.ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕΛ.23 - ΣΕΛ.30 του PDF,

ΟΠΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ/ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΚΑ-ΓΚΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΥ ΤΡΑΓΟΥ-ΣΑΤΑΝΑ(!!!!) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΝΟΗΜΟΝ ΠΑΝΑ-ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ - ΜΙΚΡΟ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ (ΗΤΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑ). ΙΔΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ..."ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ" ("για να αγαπήσει ο άνθρωπος πραγματικά τον Θεό, πρέπει να «μισήσει» τον κόσμο.", "ο θεός τούτου του κόσμου είναι ο τραγόμορφος κερασφόρος Σατανάς-Πάνας" ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ)

ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΔΙΑΠΑΣΩΝ Ή ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ(ΚΑΘ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ) Ή ΖΕΥΓΟΥΣ ΥΛΗΣ-ΑΝΤΙΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΛΗ-ΧΙΑΣΤΙ Ή ΑΝΤΙΡΡΟΠΟΥ ΕΨΙΛΟΝ - ΚΛΠ - ΚΛΠ:

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ:
"ΠΕΡΙ ΠΑΝΟΣ" - ΣΕΛ 74 - ΣΕΛ.93 ΤΟΥ PDF

Προς Γνώση και συμμόρφωση των μελλοντικών προδοτικών καθαρμάτων τα οποία θα επιτεθούν εναντίον του οδοστρωτήρα της Ο.Ε.Α. και Ελλήνων Ηρώων εκτός Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις