ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 22 March 2009

Οι αστρονήες Σ.Ο. - Σ.Ι. επιτηρούν το ηλιακό μας σύστημα ήδη από το 1984 με πλανήτες μάχης τάξεως μεγέθους σελήνης στους 3 εξωτερικούς πλανήτες απολύτ

Οι αστρονήες Σ.Ο. - Σ.Ι. επιτηρούν το ηλιακό μας σύστημα ήδη από το 1984 με πλανήτες μάχης τάξεως μεγέθους σελήνης στους 3 εξωτερικούς πλανήτες απολύτου ανδρομέδιας κυριαρχίας

Αρχές δεκαετίας του 1980.


http://www.youtube.com/watch?v=2iDmaB5BxzA

Βίντεο του προέδρου των ΗΠΑ Ροναλντ Ρήγκαν (εμπνευστή και προωθητή του προγράμματος Πρωτοβουλία Στρατηγικής Αμυνας ή αλλιως "πολέμου των άστρων").. ενός προγράμματος με μπατζετ δισεκατομμυρίων για ανάπτυξη εξωτικών δορυφορικών όπλων πλάσματος, ακτινων λειζερ και κανονιών σωματιδιών.Το πρόγραμμα υποτίθεται ήταν για την δημουργία διαστημικής ασπίδας εναντίον των πυρηνικών κεφαλών.. Όμως σε αυτές τις ομιλίες του στα ΜΜΕ και στον ΟΗΕ ο υψηλόβαθμος μασόνος Ρηγκαν* αφήνει να εννοηθεί εμέσως πλην σαφώς και στον νοήμονα παρατηρητή που ξέρει να "διαβάζει ανάμεσα στις γραμμές" ότι η πραγματική σκοπιμότητα του "πολέμου των άστρων" δεν ήταν τα πυρηνικά της συμπαχνιακής ΕΣΣΔ αλλά η κοινή γήινη αντιμετώπιση μιας μη προσδιοριζόμενης εξωγήινης "απειλής" καλώντας τα έθνη του ΟΗΕ να ενωθούν ενάντια σε αυτή την "απειλή"!!Παράλληλα εκείνη την περίοδο από τους κινηματογράφους παίζονταν η γνωστή τριλογία "Πόλεμος των άστρων" που είχε ως θέμα της την επανάσταση των Τζεντάι (Σεντάϊ-Τζιουντ-Ιουδα-Γιαχβεχ) εναντίον της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. (Γαλαξιακής ενόμου ιεραρχίας Σ.Ο.). Ο πρόεδρος έκανε συχνές αναφορές σε αυτή την ταινία που έδωσε και το όνομα της στην πρωτοβουλία στρατηγικής άμυνας.
Άμυνας όμως πραγματικά εναντίον ποιου;; Το παρακάτω κείμενο της ΟΕΑ έτους 1984 εξηγεί.

Θέμα: Ανακοίνωση J.P.L. – NASA και στρατηγικές προεκτάσεις

ΠΡΟΣ:
ΓΕΕΘΑ
Μέσω ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
Μέσω ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
Κον ΔΙΟΙΚΗΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Κείμενο με αφορμή δημοσιεύματος ΜΜΕ «Ταχυδρόμου» Βόλου Πέμπτη 30-8-1984

Δημοσίευμα "Ταχυδρόμου":
«ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ – ΤΕΡΑΣ»
ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ;

ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΛΕΕΙ Η ΝΑΣΑ

Ν. ΥΟΡΚΗ, 29. – Ένας «αστεροειδής – τέρας» θα συγκρουστεί με τη γη και θα προκαλέσει καταστροφή χειρότερη από εκείνη ενός ενδεχόμενου πυρηνικού πολέμου!
Αυτό υποστήριξε ο διακεκριμένος Αμερικανός επιστήμονας δρ. Γιουτζήν Μαλόρ, ο οποίος μάλιστα είναι της γνώμης ότι σύμφωνα με «σαφή επιστημονικά δεδομένα» μια παρόμοια σύγκρουση έγινε πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια και είχε αποτέλεσμα την εξαφάνιση των δεινοσαύρων από προσώπου γης.
Ωστόσο η ΝΑΣΑ, απάντησε στην ανησυχητική αυτή επιστημονική ανακοίνωση με μια καθησυχαστική δήλωση: Η σύγχρονη διαστημική τεχνολογία λέει, μας έχει εξασφαλίσει τα μέσα τα οποία θα μας επιτρέψουν με ένα πολύ απλό τρόπο να εκτρέψουμε τον «αστεροειδή – τέρας» από την επιθετική πορεία του: Να εκτοξεύσουμε εναντίον του έναν ειδικό πύραυλο!
Δεν διευκρινίζεται όμως στην ανακοίνωση του Αμερικανού επιστήμονα πότε ακριβώς θα γίνει η σύγκρουση του «Αστεροειδούς – τέρατος» με τη Γη.
Ακολουθεί το κείμενο – απάντηση της O.E.A [τμήμα επιστημών – τεχνολογίας ].:

Αξιότιμοι κύριοι,

Η παρούσα θα έπρεπε να αποσταλεί απ’ευθείας στο ΓΕΕΘΑ, λόγω υποτιθέμενης αρμοδιότητος. Αυτό εσκόπευε να κάμει η Ο.Ε.Α. Αθηνών, η οποία πολλάκις κοινοποίησε στο ΓΕΕΘΑ εγκυκλίους περιέχουσες δεδομένες αναλογίες πραγματικότητος και αλληγορικού μύθου.
Γίνεται εξαίρεση τώρα, δεδομένου ότι υπάρχουν ειδικοί λόγοι συσχετισμού της πρώτης επιστολής που σας άφησα με εντολή ηγεσίας της Ο.Ε.Α., και του περιεχομένου της παρούσης.
Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο, η Ο.Ε.Α., με την παρούσα δεν θα θέσει και πάλι σε δοκιμασία την νοημοσύνη του ΓΕΕΘΑ, με ασκήσεις διαχωρισμού της πραγματικότητας από τον αλληγορικό μύθο. Το κείμενο που ακολουθεί δεν περιέχει αλληγορικούς μύθους που «χρυσώνουν το χάπι» και φαιδρύνουν την πραγματικότητα για να αποφευχθεί πανικός και σοκ, αλλά προορίζεται για «ενήλικους» εγκεφάλους. Η Ο.Ε.Α. πιστεύει ότι αρκετά κράτησε η παιδεία των «ανήλικων» εγκεφάλων του ΓΕΕΘΑ με αλληγορικά κείμενα.

ΘΕΜΑ: Το J.P.L. Διαστημικών Ερευνών της NASA με υπογραφή του φερεφώνου της επιστημονίσκου ΓΙΟΥΤΖΙΝ ΜΑΛΟΡ, διοχέτευσε στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία «είδηση» περί προσεγγίσεως «αστεροειδούς – τέρατος» που δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα στον παγκόσμιο τύπο με την … ενθαρρυντική διαβεβαίωση από ΝΑSA ότι «θα αντιμετωπισθεί με ειδικό πύραυλο».
Η Ο.Ε.Α. κάνει γνωστό στο ΓΕΕΘΑ ότι με καταγραφή MONITOR εστιάσεως ακτινοβολίας τριτογενών ταχυτήτων C*10^12 στις χαμηλές συχνότητες του φάσματος, αντίστοιχες των υπερύθρων του φάσματος C, προκύπτει ότι το «τέρας» δεν είναι φυσικός αστεροειδής αλλά τεχνητό σφαιρικό σκάφος που συνοδεύεται από στόλο μικρότερων σκαφών, και βρίσκεται στο ύψος τροχιάς πλανήτου Ποσειδώνος.
Δεύτερο πανομοιότυπο «τέρας» έχει ανακόψει την πορεία του στο ύψος τροχιάς Πλούτωνα.
Τα δύο γιγαντιαία σκάφη και οι αντίστοιχοι στόλοι συνοδείας των εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα τον Ιανουάριο του 1984 σε παράλληλη πορεία από την κατεύθυνση του Αστερισμού Δράκοντος. Διεχώρησαν την πορεία τους στο ύψος τροχιάς Πλούτωνα.
Από το ψηφιακό σύστημα απεικονήσεως ΜΟΝΙΤΟR προκύπτει ότι το «τέρας» της εγγύτερης τροχιάς έχει δεδομένη διάμετρο, αυξομειούμενη ταχύτητα, τεθλασμένες καμπύλες πορείας, και εξ ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή, φασματοσκοπικώς απροσδιόριστου κράματος.
Τα ΜΟΝΙΤΟR εστιάσεως τηλεσκοπίσεως με διαβάθμιση C*10^18 απεικονίζουν στην εσωτερική του «ακτινογραφία» μια αρχιτεκτονική ασύλληπτης πολυπλοκότητος κατά ομοαξωνικούς κυλίνδρους προς τον κύριο κυλινδρικό άξονα περί τον οποίο στρέφεται το σφαιρικό σκάφος.
Ο εντοπισμός των δυο σφαιρικών σκαφών έγινε τυχαία από σάρωση με τηλεσκοπικό καταγραφέα γενικών ταχυτήτων C*10^6ν, διαβαθμισμένο στα C*10^12.
Το αξιοσημείωτο που εξέπληξε την Ο.Ε.Α. είναι ότι το σκάφος γίνεται αόρατο κατά διαστήματα σε καταγραφείς φάσματος C και φάσματος C*10^6, δημιουργώντας γύρω του μια νοητή σφαίρα πολλαπλάσια κατά 10^8 του όγκου του, στην οποία σημειώνεται πλήρης συσκότιση – απορόφηση συχνοτήτων ταχυτήτων C και C*10^6, με αποτέλεσμα να γίνονται οπτικά και ηλεκτρομαγνητικά αόρατοι οι όπισθεν ευρισκόμενοι αστερισμοί.
Η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί στο ανωτέρω, είναι η χρήση ειδικής αμυντικής τεχνολογίας που εξουδετερώνει κάθε εγγύς ηλεκτρομαγνητική κύμανση.
Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στις περιπτώσεις ηλεκτρομαγνητικής «συσκοτίσεως» του κυρίου σκάφους, παρατηρήθηκε προηγούμενη απομάκρυνση όλων των σκαφών συνοδείας έξω από την εμβέλεια της ζώνης «συσκοτίσεως». Οι όλοι ελιγμοί δίνουν την εντύπωση ασκήσεων αμύνης προστασίας του κύριου σκάφους.
Προκύπτει το ερώτημα: “Άμυνα σε επίθεση τίνος;”

Το δεύτερο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα παρατηρήσεως στα MONITOR εστιάσεως είναι η εκπομπή από το «τέρας», κατά χρονικά διαστήματα, σημάτων φάσματος C, που σχηματίζουν φράσεις τεσσάρων έως δέκα λέξεων, σε παραλλαγή αρχαίας γραφής Θιβέτ, Ελλάδος και Ίνκας. Η ελληνική γραφή έχει σύνταξη και λεξιλόγιο που προσομοιάζει με την διάλεκτο των Ορφικών Κειμένων κατά ERMAN DIEIS.
Από τις φράσεις αυτές εξάγεται το συμπέρασμα ότι εκτός των πληρωμάτων ανδρικού και θυληκού γένους, στο σκάφος υπάρχουν πληρώματα ουδετέρου ερμαφροδίτου γένους που από το ύφος των φράσεων για τις οποίες δηλώνουν αρμοδιότητα και ευθύνη συμπεραίνεται ότι αποτελούν το κυρίαρχο γένος – πλήρωμα.
Οι ανωτέρω εκπομπές γίνονται σε συχνότητες ταχυτήτων C, αντίθετα από τα σήματα C*10^12 τα οποία η Ο.Ε.Α. δεν κατόρθωσε να αποκωδικοποιήσει παρά την χρησιμοποίηση του Η/Υ των 10^800 BYTES.
Συμπεραίνεται ότι η εκπομπή μη κωδικοποιημένων σημάτων ταχυτήτων C, είναι ηθελημένη εξαίρεση από την άκρως κωδικοποιημένη εκπομπή μεταξύ κυρίου και σκαφών συνοδείας, και προορίζεται για επίπεδο νοημοσύνης και τεχνολογίας γήινων.
Η Ο.Ε.Α. έχει τρόπους και τεχνολογία για να γνωρίζει ότι η τεχνολογία της NASA της επιτρέπει να συλλάβει και να καταγράψει αυτά τα μη κωδικοποιημένα «παιδαριώδους δυσκολίας» σήματα σε αρχαιότατη ελληνική γλώσσα, και η NASA τα έχει καταγράψει και τα έχει ερμηνεύσει.
Εξ ου και ο πανικός και οι προετοιμασίες «ειδικών πυραύλων».
Σε ότι αφορά το δημοσίευμα του J.P.L. με υπογραφή Γιουτζίν Μαλόρ, εβραικής καταγωγής, η Ο.Ε.Α. προτιμά να μην το σχολιάσει αν και έχει αναλύσει την σκοπιμότητά του λέξη προς λέξη.
Το «τέρας» που έχει όγκο διπλάσιο της Σελήνης, και του οποίου τα σκάφη συνοδείας έχουν όγκο πολλαπλάσιο του όγκου αεροπλανοφόρου των U.S.A., φαίνεται ότι αναμενόταν από NASA που είχε προβλέψει και τεχνολογία ειδικών πυραύλων για αστεροειδείς που …επιτίθενται στον πλανήτη κάθε … 65 εκατομμύρια χρόνια.
Εφ’όσον κανένα αστεροσκοπείο δεν έδωσε αναφορά περί «αστεροειδούς τέρατος» και εφ’όσον δεν υπάρχουν αρχεία του πλανήτη 65 εκατομ. Ετών, η ιστορία μοιάζει με το ειδικό φάρμακο που κατασκευάστηκε για ασθένεια που δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί.
Η εβραιοκρατούμενη NASA μπορεί να παίξει με την νοημοσύνη των διεθνών κοσμοπολιτικών «γκόιμ» αλλά δεν μπορεί να παίξει με την νοημοσύνη των Ελλήνων.
Καμία NASA και κανένα σιωνιστικό επιτελείο της ORDO ADEPTIS ATLANTIS δεν θα φτάσει ποτέ την νοημοσύνη των Ελλήνων.
Η εχθρική αντιμετώπιση του αναμενόμενου και άρα ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ από την NASA σκάφους, θέτει στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις ένα δίλημμα: «Αν το ξένο σκάφος εκτελεί τακτική αναμενόμενη επιθεώρηση του πλανήτη, από κάποια ανώτερη διοικητική αρχή στην οποία υπάγεται ιεραρχικά ο πλανήτης, τι θέση θα λάβουν απέναντί του οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, φιλική ή εχθρική ;”
Το ερώτημα τίθεται κυρίως στο ΓΕΑ, και αφορά όχι στο κυρίως σκάφος το οποίο είναι φύσει άτρωτο, αλλά στα μικρότερα σκάφη που ενδεχομένως να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη. Το ερώτημα δεν είναι αλλοπρόσαλλο, διότι δεν υπάρχουν άλλοι κατοικούμενοι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα, και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα δύο «τέρατα» με τα σκάφη συνοδείας των δεν σπατάλησαν τα τεράστια ποσά ενέργειας και ταξίδι ετών στο διάστημα για να απολαύσουν τη θέα του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα, νεκρών πλανητών. Ούτε υπάρχουν Θιβετιανοί, Έλληνες και Ίνκας ακροατές των σημάτων εκπομπής στους άλλους πλανήτες.
Λοιπόν Κύριοι του ΓΕΑ, θα ευθυγραμισθείτε με την ΝΑSA, διατάζοντας επίθεση σε «κάθε σκάφος αγνώστου ταυτότητος» στον εναέριο χώρο της αμοδιότητάς σας;;;
Και αν ναι ποιες θα είναι οι συνέπειες για σας και τους έλληνες πιλότους;;;
Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον άμαχο πληθυσμό;;;
Πως πιστεύετε ότι οι λαμαρίνες της ελληνικής αεροπορίας θα ανταπεξέλθουν σε αερομαχίες με σκάφη που προκαλούν γύρω τους ηλεκτρομαγνητικό μπλακ-άουτ, και σκάφη που γίνονται αόρατα, και σκάφη των οποίων τα πληρώματα έχουν αντανακλαστικά και δείκτη νοημοσύνης εκατονταπλάσια των γήινων, και σκάφη με ηλεκτρομαγνητικούς κινητήρες ώσεως δύο εκατομ.λιβρών ανά 1000 ΚG όπως προκύπτει από μετρήσεις επιταχύνσεων στα MONITOR, και σκάφη με οπλισμό ταχύτητος εγκλωβισμού στόχου και βολής, λογικά ανώτερης των ταχυτήτων 2C/3 των ιδίων, όπως προκύπτει στα MONITOR από τα μεταξύ τους «παιγνίδια» ασκήσεων στο ύψος του Ποσειδώνα.
Ότι και να επιλέξει η ηγεσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, η Ο.Ε.Α. πιστεύει ότι η διαμάχη χιλιετηρίδων μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ, παίρνει απρόοπτες διαστάσεις που θα έχουν τραγικά επακόλουθα για το διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο U.S.A. και U.S.S.R. και U.S.EUR.
Τα διλήμματα προσφέρονται στο πιάτο για τους έλληνες στρατιωτικούς ηγέτες προς το παρόν υπνωτισμένους από την Μασωνική Σιωνιστική Καββαλα και την «Αγία Γραφή» του Ιουδαιοχριστιανισμού. Ίσως να εννοήσουν, ευχόμεθα όχι με τραγικές συνέπειες και προ παντός ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ το τι εννοούσαν οι πρόγονοι μας όταν μιλούσαν για τους «από μηχανής θεούς» και για «άρματα των θεών». Ίσως εννοήσουν το τι ήθελε να πει ο Αισχύλος όταν στην τραγωδία του «Προμηθεύς Δεσμώτης» φόρτωσε τους ηθοποιούς του με παράξενες στολές και μεταλλικές κατασκευές, γεμίζοντας τη σκηνή με μεταλλικά άρματα «θεών» και με μηχανικές κατασκευές που έκαναν τους Αθηναίους να απορούν, και το διαβρωμένο από σιωνιστές του Δήμου Γεφυραίων Ιερατείο της Ελευσίνος να τον καταδικάσει σε θάνατο, για παραβίαση ιερατικού μυστικού.
Ίσως εννοήσουν τον Ησίοδο και την Θεογονία του, όπου η παράταξη του στασιαστού Προμηθέα σήκωσε την παντιέρα επανάστασης εναντίον κάποιας διοικητικής Αρχής, επανάστασης που δημοκρατικά μέχρι σήμερα συνεχίζει να κρατάει τον πλανήτη απομονωμένο από την αξιοκρατικά διοικούμενη κοινωνία των «θεών».
(* Αντιστροφή όρων «Διός» - «Προμηθέως» λόγω τακτικής Ο.Ε.Α. με σκοπιμότητα αποπροσανατολισμού εώς χρονικό σημείο «πλήρους ανοίγματος» Ταυτότητος Ο.Ε.Α.)

Ίσως να εννοήσουν τέλος πάντων οι έλληνες υπναλέοι στρατιωτικοί ηγέτες της Κάβαλλα και της Παναγίας Σουμελά και του τρυφερού Χριστούλη και των …αγίων πάντων, το τι εννοούσε ο Πλάτων όταν έγραφε στον «Τίμαιο» ότι οι Ατλάντιες Φυλές διεξήγαγαν επικές μάχες με τις Ελληνικές Φυλές για χιλιετηρίδες που προηγούνται κατά πολύ της διεφθαρμένης εποχής της χλιδής του «χρυσού αιώνα» του δημοκρατικά εκφυλισμένου Περικλή.
Στις επικές αυτές συγκρούσεις ο Πλάτων μπόρεσε να ορίσει δύο περιπτώσεις στις οποίες ο Έλληνες πέταξαν τους Άτλαντες δύο φορές στον Ατλαντικό Ωκεανό, εκεί από όπου είχαν έλθει.
Οι σημερινοί έλληνες ντρόπιασαν τους προγόνους τους αφήνοντας το Ατλάντειο πνεύμα και τους απογόνους των Ατλάντων Εβραίους να διαβρώσουν κάθε τι το ελληνικό και να καταστρέψουν την ιδέα Ελλάς, με Ατλάντειας προέλευσης Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία, με Ατλάντειας προέλευσης Νόμους Ρωμαικού Δίκαιου, με Ατλάντειας προέλευσης οχλοκρατική-δημοκρατική Διοίκηση, με Ατλάντειας προέλευσης Οικονομοκρατία, με Ατλάντειας προέλευσης Λατρεία του Σέξ και του Φύλου, με Ατλάντειας προέλευσης δογματικές επιστήμες, με Ατλάντειας προέλευσης διαφθαρμένες Τέχνες Διαστροφής του Ωραίου, του Αθανάτου και του Αληθινού, με Ατλάντιας προέλευσης Γενοκτονία της Τεκνογονίας, με Ατλάντειας προέλευσης Ανατροπή των Ολίγων Φύσει Ανωτέρων από τους Πολλούς Φύσει Κατωτέρους, με Ατλάντιας προέλευσης ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.
Και δεν ντρέπτονται οι σημερινοί έλληνες όταν στους κλειστούς χώρους των Μασωνικών Στοών, το θεωρούν τιμή και αξίωμα να νοιώθουν σαν οπαδοί της Στοάς Τελειοποιήσεως που ονομάζεται ORDO ADEPTIS ATLANTIS δηλαδή ΤΑΞΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΠΟ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
Τα εκλεκτά τέκνα της ORDO ADEPTIS ATLANTIS που υπηρετούν στη NASA δήλωσαν εχθρικές προθέσεις εναντίον των «θεών» που έρχονται. Το ίδιο είχαν δηλώσει πριν 11.000 χρόνια στην Ατλαντίδα και αυτό, αν πάρουμε στα σοβαρά τα Θιβετιανά ιερά κείμενα, τους στοίχισε βύθιση της Ατλαντίδος με διασωθέντες μόνον το Ατλάντειο Ιερατείο που γνώριζε τις συνέπειες, και τους αποίκους σε άλλες ηπείρους Άτλαντες. Τα Θιβετιανά κείμενα μιλούν για «άγνωστα όπλα των θεών που βύθισαν την Ατλαντίδα, λόγω εξέγερσης των κατοίκων της Ατλαντίδας εναντίον των θεών».
Μένει να δούμε τι θα κάνουν τα ελληνικής καταγωγής πνευματικά τέκνα της ORDO ADEPTIS ATLANTIS.
Ο κάθε ένας θα κριθεί με κριτήριο τη νοημοσύνη του και την ευθύτητά του. Ένα είναι βέβαιo, ότι τα αρσενικά φυλετικώς και ιδεολογικώς πορνίδια που ονομάζονται Καρα-αμαν-αλήδες, Μενέϊκο-Παπανδρέου, Φλωράκηδες κ.λ.π., δεν θα έχουν θέση σε μια ΤΑΞΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Θα απορριφθούν σαν ιδεολογικά και φυλετικά εκτρώματα που μόλυναν την Ελλάδα και τον πλανήτη.
Το ίδιο θα συμβεί και με όλους τους Ατλάντειας επινόησης –ΙΣΜΟΥΣ, συμπεριλαμβανομένων του ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ και του τρυφερού Χριστούλη και της Παναγίτσας Σουμελά η οποία κατά τις ...σοβαρές δηλώσεις του Υπουργού Αμύνης Μενεϊκο – Παπανδρέου «Έθεσε τα πρώτα θεμέλια και τα πρώτα ψίγματα του σοσιαλισμού».
Τα παρά φύσει ιδεολογικά και θρησκευτικά εκτρώματα και καρκινώματα των Εβραίων εκφυλισμένων Ατλάντων, δεν θα έχουν θέση στον πλανήτη. Και ο ερχόμενος «αστεροειδής» που πανικόβαλε την Ατλάντεια NASA υποθέτουμε ότι μεταφέρει ιδεολογικά και θρησκευτικά αντισώματα του Συμπαντικού Οργανισμού που θα βάλουν τέλος για πάντα στον κακοήθη όγκο της Ατλαντίδος, γιατρεύοντας και αποκαθιστώντας και την ίδια την Ατλαντίδα των προσφιλών Ιουδαίων.
Υποθέτουμε ότι τα πληρώματα του «αστεροειδούς» έχουν κουραστεί σε ανιαρή τροχιά αναμονής και επιθυμούν λίγη δράση. Η δράση θα είναι πόλεμος με αντίπαλο την Ελλάδα ή πόλεμος με μοναδικό σύμμαχο την Ελλάδα;;; Σύμμαχο από τον οποίο αναμένεται απλώς να ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΡΑΞΗ που ίσως επακολουθήσει με τις δεδομένες μέχρις στιγμής διαθέσεις της NASA.

Kείμενο με εντολή Ηγεσίας Ο.Ε.Α.- Καραγεωργίου Ιωάννης - Ηφηγητής.


Δήλωση Σουηδού Αστροφυσικού:"Αν λέγαμε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει στο εγγύς Διάστημα, δεν θα μας πίστευε και θα μας παιρνούσε για τρελούς. Επομένως δεν λέμε τίποτα, παρακαλώ μη με πιέζετε"._

Δήλωση Ο.Ε.Α. - Πρυτανεία Αθηνών:"Θα πούμε στον Κόσμο τι συμβαίνει και θα μας χαρακτηρίσουν τρελούς. Πρέπει όμως να το κάνουμε τοις ρήμασι φιλοσόφων περί Αληθείας πειθόμενοι, με οποιοδήποτε κόστος, έστω και αν εγκλεισθούμε σε

"ψυχιατρικές" φυλακές"._

6 comments:

ekptwtos said...

DYSTHXWS ´´EIS THN ODON EKSW,OYDEN AKOYOYN OI LAOI´´!!!!

Unknown said...

Για δέσιμο λέμε....

Κοίταξέ το όσο είναι καιρός....

Δεν πας καθόλου καλά....

Πάω στοίχημα ότι ούτε φίλους ούτε γυναίκα/γκόμενα έχεις...

Πρέπει να δεις έναν ειδικό όσο προλαβαίνεις. Μπορείς να αντιπετωπίσεις πλέον την ψυχασθένεια και ιδιαίτερα την σχιζοφρένεια...

Καλή τύχη................

Anonymous said...

@taexw
ψυχανωμαλε, πάω στοιχημα οτι εισαι και πολύ μαλάκας. Πάρε φόρα και κλάσε μας μια μάντρα αρχίδια είπαμε! Βλαμένε, ε βλαμένε!

Unknown said...

Όταν βρίζεις κοίτα να είσαι τουλάχιστον πρωτότυπος.... http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/ea-nasa.html

Μην γράφεις αυτά που γράφω.....

Κοίταξέ το πάντως.... Μπορεί και να το προλαβαίνεις.... lol

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

ότι σπεύσατε να σχολιάσετε, γνωρίζοντας εκ τον προτερων περί τίνος πρόκειται είναι πασιφανές διότι αν ενεργούσατε διαφορετικά ως πραγματικοί ερευνητές θα έπαιρνε πολύ χρόνο έως ότου ερευνήσετε και ψιλοκοσκινίσετε την O.E.A. για να βγάλετε συμπεράσματα.
η δόλια και εκ του πονηρού προσπάθεια σας να σχολιάζετε χλευάζοντας με τέτοιο μένος και λύσσα αρκεί ώστε οι αναγνώστες να βγάλουν συμπεράσματα για τις προθέσεις σας

Anonymous said...

Φιλε μην παιρνεις ληγμενα.Προσεχε τις ημερομηνιες.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις