ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 19 July 2009

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, και οι υπουργοί Εσωτερικών, και Δημόσιας Τάξης διαταράσουν την Κοινωνική Ειρήνη των Αθηναίων Πολιτών για χάρη των Αντιεξουσιαστών

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, και οι υπουργοί Εσωτερικών, και Δημόσιας Τάξης διαταράσουν την Κοινωνική Ειρήνη των Αθηναίων Πολιτών για χάρη των Αντιεξουσιαστών και των Λαθρομεταναστων

Σκηνικό έντασης στον Αγιο Παντελεήμονα θέλουν να στήσουν οι μισθοφόροι Αντιεξουσιαστες της Νέας Τάξης Πραγμάτων με τις ευλογίες του Διεστραμένου παθητικού ομοφυλόφιλου και εραστή των σεξουαλικός πεινασμένων Πακιστανών, Αφγανων, Ιρακινών, Κούρδων, και Σομαλών, Μασόνου Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, και με τις ευλογίες του εκφυλου ομοφυλόφιλου Προκόπη Παυλόπουλου το Απόγευμα της 20ης Ιουλίου.

Μάλιστα τα εν λόγο αποβρασματα έχουν απειλήσει τους κατοίκους της περιοχής ότι αν τους εμποδίσουν να κάνουν την αντιρατσιστική τους συναυλία θα τους στείλουν στο Νοσοκομείο από το πολύ ξύλο.

Πρωτεργάτης εκτός του Δημάρχου σε αυτή την κατάσταση είναι ο Γνωστός Αληταράς Κρυφοπαιδεραστης πράκτορας της ΕΥΠ και Μοσάντ, και αριστερός του Κώλου, Μ. Βήχος, που έχει υπό της διαταγές του ομάδα κρούσης κουκουλοφόρων πρακτόρων της ΕΥΠ που έχουν εκπαιδευτεί σε τακτικές ανορθόδοξου πολέμου χάους και Χούλιγκανισμου.

Προειδοποιούμε ότι αν την Δευτέρα δημιουργηθούν προβλήματα στην Πλατεία τότε θα ασκήσουμε ποινικές διώξεις κατά του Δημάρχου και υπευθύνων υπουργών και διοικητών της Αστυνομίας για διατάραξη την Κοινωνικής Γαλήνη των Πολιτών.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις