ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 29 September 2009

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!!! ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ!!!





ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ

14 comments:

Anonymous said...

ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΣΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ.


ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Anonymous said...

ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Anonymous said...

"Ανεπίλυτο παραμένει το θέμα των Τσάμηδων για την Ελλάδα ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να χτυπήσουν οικονομικούς στόχους στη χώρα", αναφέρει έκθεση που εξέδωσε πρόσφατα η Βρετανική Ακαδημία Πολέμου και αφορά την κατάσταση στα Βαλκάνια. Στην έκθεση γίνεται αναφορά δύο φορές στο ζήτημα των "Τσάμηδων" και προβληματίζεται για το πως θα αντιδράσουν ΝΑΤΟ και Ε.Ε. εάν αυτό μετατραπεί σε σύγκρουση! Επιπλέον, στην έκθεση αναφέρεται ψευδώς ότι η Ελλάδα άσκησε βέτο κατά την πρόσφατη ένταξη της Αλβανίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία!

http://strategy-geopolitics4.blogspot.com
/2009/09/blog-post_06.html

ο βασιλιάς του δάσους. said...

Σαν τα σκυλιά γαυγίζουν οι θεοί, δεμένοι και αυτοί στην αλυσίδα της παγωμένης καρδιάς των ελλήνων.
Αμήν να έρθουν τα αγαρηνά σκυλιά να μας σφάξουν, τέτοιοι έλληνες που είστε ορέ… τέτοιος θάνατος σας περιμένει.
Άπιστοι γενεά !
Η Ελλάδα μόνο από έλληνα μαχαίρι πεθαίνει,
Μόνο από τα αναίσθητα σας χέρια… αχάριστη γενεά .

Anonymous said...

Σε ενα μηνα που δεν θα εχει γινει τιποτα απο ολα αυτα που γραφει ο 'Αορατος' ζηλωτης του ιεχωβα τι θα κανεις ως πατριωτης.Γιατι δεν πας να εξακριβωσεις τις πηγες σου απο κοντα ? .Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει οτι και αν κανουν δεν θα το δημοσιευσουν .........Ουτε οι ιδιοι δεν θα το ξερουν .Οχι αλλη προπαγανδα! . ο Ελληνας ηταν παντα ανεξαρτητος και αδογματιστος και δεν πιανεται σε καμια φακα οποιασδηποτε Αορατης αρχης και πλανητικης προπαγανδας

Anonymous said...

Επιτακτική η ανάγκη εφαρμογής παλλαϊκής αμυνας σε πόλεις και χωρια για την αντιμετώπιση αντάρτικου εντός των συνόρων

Είναι προφανές πλέον ότι το παραστρατιωτικο σκέλος του uck έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για την ένοπλη εξέγερση του εντός της Ελληνικής Επικράτειας που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την Επίθεση της Τουρκίας στο Αιγαίο αλλά και των Βουλγάρων Σκοπιανών και Αλβανών στη βόρεια Ελλάδα, δεν έχει παρά να προσέξει κάποιος και ειδικά στις μεγάλες πόλεις της περίεργες κινήσεις ατόμων Αλβανικης καταγωγής που έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται σε διάφορους χώρους όπως σε καφενεία και καταστήματα μπαρ που ανήκουν μόνο σε Αλβανούς, εκεί παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες μεγάλη προσέλευση ατόμων με περίεργη συμπεριφορά σε ώρες ακαταληλες για την λειτουργία αυτών των καταστημάτων το γνωρίζει η ευπ το γνωρίζει και η αστυνομία αλλά δεν πραγματοποιούν κανένα έλεγχο . Παράλληλα έχουν πολλαπλασιαστεί και οι εμφανίσεις Ισλαμιστών ιερέων από Πακιστάν και Αφγανιστάν, κυρίος εις τις μεγάλες πόλεις με ύποπτα βαλίτσακια σε χώρους λατρείας και καταστημάτων μουσουλμάνων, ενώ η αστυνομία είναι απούσα αφού η μασονική της ηγεσία έχει απαγορεύσει να γίνεται κάποιος έλεγχος, από την άλλη πλευρά οι Κυπατζηδες αναρχικοί πράκτορες των Εξαρχείων έχουν αρχίσει να στρατολογούν αριθμό ατόμων για επισόδεια τρομοκράτησης του πληθυσμού με εντολές της μασονίας και των ξένων μυστικών υπηρεσιών. Μετατρέποντας την πατρίδα σε κόλαση πυρός με τους προβοκάτορες να καίνε και να σπάνε και της παραστρατιωτικές ομάδες αλλοδαπών σκατάδων να σφάζουν τους Ελληνες πολίτες εις της οικίες τους και τους δρόμους.

Είναι επιτακτική η ανάγκη για οργάνωση αμυνας από γειτονιά σε γειτονιά, είναι αναγκαία η μετατροπή κάθε πολυκατοικίας σε λόχο και κάθε γειτονιά σε στρατόπεδο, είναι αναγκαία η συγκρότηση περιπόλων πολιτών μαζί με δυνάμεις εφέδρων αξιωματικών του Στρατού στις γειτονιές τους με ισομερή κατανομή της βάρδιας. ελληνες πλησιάζει καταιγίδα για εσάς και τα παιδιά σας αν δεν λάβετε μέτρα προστασίας δεν θα υπάρξει σωτηρία και θα σφαγιασθήτε από τα μισελληνικά κτήνη των Αλβανών του UCK από τους Ισλαμιστές Πακιστανούς Αφγανούς και Ιρακινούς που υποκινούνται από την Σιωνιστική Αλκαϊντα!!

Anonymous said...

@29 Σεπτέμβριος 2009 11:25 πμ

Η ΟΕΑ (ομαδα) ιδρυθηκε απο τον Παπάγο για να κάνει γεωστρατηγικές εκτιμήσεις και αναλύσεις. Δεν ειναι προφητες!!!
Βαση καποιων στοιχείων που έχει απο πολλές πηγές (μυστικές+φανερές) εκτιμά ότι θα συμβούν καποια γεγονότα και αποκαλύπτει καποια άλλα που ηδη εχουν συμβει και μπορουν να διασταυρωθουν απο αλλες πηγες (πχ για τις φρουρες του Γραψα) .
Τωρα το αν θα συμβουν ή όχι ακριβώς οπως τα λέει είναι θέμα του κατά πόσο οι έλληνες θα αντιδράσουν και θα ανατρέψουν τον σχεδιασμό. Αν έχουμε έτοιμη και σωστή άμυνα έναντι του ΒΑΣΤ η λογική λέει ότι ο ΒΑΣΤ δεν θα μας επιτεθεί. Αν όμως σαν βλάκες προδότες αφήσουμε την κερκοπορτα ανοιχτή τοτε ετοιμαστείτε για νεα μικρασιατική καταστροφή πολύ χειρότερη της πρώτης.
Διότι όπως και ο συμπαιχνιακός Βενιζέλος ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ έτσι και ο συμπαιχνιακός Καρα-αμαν-αλης προσχεδιασμένα προκυρήσουν και χάνουν τις εκλογές για να αναχωρήσουν με διάφορες προφάσεις στο εξωτερικό και να γλιτώσουν την κρεμάλα πριν το μεγάλο ΜΠΑΜ.


ΕΛΛΗΝ VS CHAOS

Anonymous said...

Στις 29 οκτωβριου στην ιδια δημοσιευση αγαπητε blogger θα σου ξαναστειλω το παλαιοτερο μηνυμα μου για την αορατη πλανητικη προπαγανδα του ζηλωτη οταν και δεν θα εχει γινει τιποτε .Και οχι δεν θα εχουν αντιδρασει οι Ελληνες , ισως να εχουν φαει 1 εκατομμυριο τονους πιτογυρα και να εχουν δει 500 ωρες μπαλα .Και κατι τελευταιο .Εξακριβωσε τις πηγες σου και το τι γραφει .Δεν μπορεις .Πριν πολεμησεις εαν χρειαστει κανε το πιο απλο και λογικο εξακριβωσε τις πηγες σου εαν μπορεις που μαλλον δεν ! .Και αν χρειαστει υπαρχουν αρκετοι πατριωτες που θα τρεξουν πριν απο σενα χωρις την προπαγανδα γιατι θα το καταλαβουν απο μονοι τους

Anonymous said...

Το Der Spiegel στις 7 Μαΐου 2007, σημείωσε ότι η εξτρεμιστική παραστρατιωτική αλβανική οργάνωση, UCC (Chameria Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς / Ushtria Climentare e Camerise) - επίσης γνωστή από τα αρχικά UVC, η οποία επιδιώκει την προσάρτηση μέρους της Ελλάδα στην «Μεγάλη Αλβανία» - απείλησε να χρησιμοποιήσει βία για να διεκδικεί τα δικαιώματά της στο πλαίσιο του ελληνικού κράτους. Η UCC είναι ένα παρακλάδι του UCK (Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου: UCK) τρομοκρατική οργάνωση, και ο σκοπός της, σύμφωνα με τις δικές τους δημόσιες δηλώσεις, είναι η "ελεύθερη ζώη Chameria, η οποίο είναι υπό ελληνική κατοχή».Η UCC καλεί Chameria μια περιοχή της Δυτικής Ελλάδα που συνορεύει με την Αλβανία. Το 1995, μετά από μια μυστική συνάντηση, ο UCK είχε ανακοινώσει τη μελλοντική δημιουργία του UCC. Το πολιτικό mastermind της UCC και ηγέτης της οργάνωσης είναι γνωστό μόνο από ένα ψευδώνυμο: "Alban Vjosa". Ωστόσο, το πραγματικό όνομα του ηγέτη UCC είναι Idajet Beqiri, 52, ένας Αλβανός δικηγόρος και ιδρυτής του «Αλβανικού Κόμματος Εθνικής Ενότητας" (FBKSh). Ο Beqiri είναι φίλος του πρώην Πρωθυπουργού της Αλβανίας Φάτος Νάνο, T. και το παρόντος πρωθυπουργού, R. Σαλί Μπερίσα. Στις 10 Νοέμβρη 2003, το Der Spiegel (αριθμός έκδοσης 46) είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο Η Αλβανική Εξέγερση, στην οποία γίνεται αναφορά στην «αλβανική εξέγερση» στην περιοχή Chameria-Τσαμουριά (της Ελλάδας), κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004". Το άρθρο αυτό περιλαμβάνει επίσης μια συνέντευξη με ένα αλβανό της τρομοκρατικής KLA, με το όνομα Αχμέτ, στην πόλη της Θεσσαλονίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Αχμέτ περιγράφει στη συνέντευξη τις θεωρίες του για την «Μεγάλη Αλβανία».

Anonymous said...

29 Σεπτέμβριος 2009 11:39 μμ
Δεν είναι έτσι οπως τα λες κυνικέ μου φίλε.
Έχουν απομείνει ακόμα έλληνες που φρουρούν πλανητικές θερμοπύλες. Αυτό θέλουμε όλοι οι λογικοί έλληνες φυσικά, να μη συμβεί η μεγάλη καταστροφή και η έσχατη προδοσία και γι'αυτό εργαζόμαστε. Να μην επαναληφθούν καταστροφές όπως το 1897, η μικρασιατική το κυπριακό κλπ.
Τα κείμενα αυτά που κάποιοι αγνώμονες από εσάς έχετε λυσσάξει να σταματήσετε, βοηθάνε να ενημερωθούν γεωστρατηγικά και πληροφοριακά (intelligence) οι σωστοί άνθρωποι στα σωστά πόστα και να πάρουν δυνητικά τα κατάλληλα μέτρα.

Anonymous said...

Τα λεμε σε ενα μηνα παλι .Ευχομαι να εχεις τσεκαρει τις πηγες σου εως τοτε αγαπητε blogger , οχι τιποτε αλλο για να μην μετανιωσεις αργοτερα που δεν ειχες κανει το αυτονοητο :Ερευνα και επαληθευση οχι εκ του μακρωθεν αλλα απο την πηγη

Anonymous said...

απαντήσει εις τα δυο πρώτα σχόλια

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_9777.html

makeitcomichappen said...

Γεια σας!
διαβασα και γω τις σελιδες κειμενου!
θα ηθελα να πω την γνωμη μου!
κιταχτε να δειτε σιγουρα ο κοσμος μας ειναι ενα μερος που δεν ειναι απαραιτητα ασφαλης και σιγουρα η ελλαδα μας θελει εναν ηρωα αληθινο κατι στο οπιο να ελπιζει και να μην κανει πισω η εθελοτυφλει στα εγληματα διαφθορας και κινονικοπολιτικων καταστεσεων,αλλα αυτο δε σημενει οτι πρεπει να φερνεις το τελος του κοσμου και να δινεις χρονο ζωης στη χωρα 1 μηνα ζωη δινει και παιρνει μονο ο θεος!
οχι εσυ οπιος και να εισαι οποια και να ειναι τα πιστευω σου!
τωρα σε περιπτωση που βγουν ολα αυτα θα πω οτι εισαι θεοσταλτος ανρωπος και οντος βγηκες αλλα αν δε βγουν συλλογισου μονο εκτος της φυλλακισης που θα φας για συκοφαντια και υποκινηση αναρχικων και τρομοκρατικων οργανωσεων,και την θεια δικη που τρομοκρατησες ποσους ανθρωπους αδικα!!
σιγουρα μια μερα θα γινει η αρχη του πολεμου και σιγουρα θα ειναι ενας 3 παγκοσμιος πολεμος και ναι ισως δεν αργει αυτη η ωρα πολυ αλλα μην δινεις ημερομηνιες διχως και συ ο ιδιος να ξες!
απορω αυτες ολες τις πληροφοριες απο που τις πηρες...?
τοσο εγκυρη πηγη εχεις?..
η στο πενταγωνο εχεις γνωστους..?"
και γω θελω να καθαρισει η ελλαδα μου και να γινει ξανα λαμπρη αλλα δε δινω ημερομηνιες απλα προσπαθω να ειμαι ξυπνιος!
και αυτο κανε και συ!διοτι κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει η ωρα ισως ερθει μεσημερι,ισως βραδυ,ισως πρωι!"

Anonymous said...

ηρθε η ωρα φιλε blogger να τσεκαρεις τις πηγες σου περασε ενας μηνας !.Αμα δεν μπορεις να ερευνησεις καλο θα ειναι να διευκρινιζεις οτι αρκετα απο αυτα που αναρτας ειναι στο τσιπαρισμενο μυαλο του 'ζηλωτη' και μονο εκει , φτανει πια με την δρακονιανη μαγιονεζα εχει καταντησει
ΠΟΥΡΕΣ !!!!!!!!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις