ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 5 October 2011

Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ - ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μας εστάλη το παρακάτω e-mail και μας ζητήθηκε να απαντήσουμε.

---------------------------------

Αγαπητέ φίλε,

Διάβασα με προσοχή την ανάπτυξη της Ανδρομέδιας φυσικής, όπως την παρουσιάζεις στο αρχείου που διανέμεις μεσω του λινκ της easy-share.

Θελω να θεσω υπόψη σου λοιπόν, το ακόλουθο σχόλιο. Δύο δωδεκάεδρα μπορούν μεν να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ωστε να έχουν μια πενταγωνική έδρα κοινή. Δεν μπορεί όμως να τοποθετηθεί τρίτο δωδεκάεδρο με τέτοιο τρόπο ωστε να έχει ταυτόχρονα κοινή εδρα και με το ένα και με το αλλο απο τα δύο προηγούμενα.


Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η γωνία μεταξύ των εδρών ενός κανονικού δωδεκάεδρου είναι περίπου 116 μοίρες. Προκειμένου να μπορούσε να γίνει εφικτή αυτή η τοποθέτηση που αναφέρεις και η οποία πληρώνει όλο τον χώρο χωρίς κενά, η γωνία θα επρεπε να είναι 360/ν μοίρες, όπου ν ακέραιος.

Αυτό συμβαίνει με τον κύβο για παράδειγμα όπου η γωνία μεταξύ των εδρών του είναι 90 μοίρες, που μπορεί να γραφτεί σαν 360/4 όπου εδώ ν=4.

Για τον λόγο αυτό ο κύβος είναι το μοναδικό απο τα πεντε πλατωνικά στερεά που μπορούν να πληρώσουν τον χώρο χωρίς κενά.

----------------------------

Λάβαμε την παρακάτω απάντηση από τον Γιάννη Καραγεωργίου:

Πληροφορηθήκα οτι πάνε κάποιοι να σχολιάσουν την πλήρη επαφή των δωδεκαέδρων στο διάστημα για να αποδείξουν ότι η Ο.Ε.Α. έχει άδικο στην φυσική της των 16 διαστάσεων, δηλαδή των 16 αξόνων, δηλαδή 18 – 2.

Στο πρώτο θέμα η Ο.Ε.Α. έθεσε το πρώτο γραμμικό σωματίδιο το οποίο σχηματίζεται από 3 δωδεκάεδρα εν σειρά, όπου οι 3 άξονες των δωδεκαέδρων εκπίπτουν μόνον σε 1 ο οποίος είναι κοινός και για τα 3. Και γι’ αυτό το λόγο από τις 18 γεωμετρικές διαστάσεις αφαιρούμε 2 και γίνεται το 16. Παραμένει όμως η φυσική των 6 + 6 + 6 διαστάσεων.


Τώρα σε ότι αφορά ότι ο χώρος δεν πληρούται τελείως από τα αλλεπάλληλα στρώματα Δωδεκαέδρων, η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε μέχρι στιγμής χωρίς άλλη ανάλυση, διότι αν προχωρήσουμε σε ανάλυση αρχίζουμε και μπαίνουμε πλέον προς την αποκάλυψη της φυσικής των 6 + 6 + 6 διαστάσεων, και η απάντηση αυτή είναι ότι τα δωδεκάεδρα τα οποία συναρμόζουν στο χώρο για να παράγουν ύλη, είναι ασύμμετρα, είναι στρεβλά δηλαδή, και δεν είναι κανονικά δωδεκάεδρα.

Όσον αφορά για δωδεκάεδρα που σχηματίζονται στην 4η διάσταση, δεν υπάρχει 4η διάσταση, η 4η διάσταση δεν ξέρω πως διάολο την εννοούν αυτοί, είναι ο χωροχρόνος, και είναι μαλθακίες δικές τους αυτές. Εμείς μιλάμε για τις δικές μας διαστάσεις, οι οποίες για την Ευκλείδεια γεωμετρία είναι 3 (ύψος – πλάτος – μήκος), και για την φυσική των 6 + 6 + 6 διαστάσεων, είναι 18 – 2, δηλαδή 16.

Από εκεί και πέρα ανακοινώνουμε ότι η Ο.Ε.Α. δεν πρόκειται να δεχτεί ουδεμία τέτοια πίεση για να αποκαλύψει την φυσική των 6 + 6 + 6 διαστάσεων, όπου πράγματι τα αλλεπάλληλα στρώματα των δωδεκαέδρων πληρούν ολότελα τον χώρο χωρίς κενά, με δεδομένο ότι αυτά είναι στρεβλά δωδεκάεδρα, και δεν είναι κανονικά δωδεκάεδρα. Από εκεί και πέρα η Ο.Ε.Α. δεν πρόκειται να απαντήσει σε ερωτήσεις επεξηγήσεως, ούτε να απαντήσει σε ερωτήσεις αντιρρησιών του είδους, διότι αν απαντήσει θα χρειαστεί η Ο.Ε.Α. να εκθέσει μαθηματικά τα οποία τα θεωρεί απόρρητο.

Αποδεικνύετε ότι η ερώτηση αυτού του αναγνώστου είναι δόλια, διότι ήδη γνωρίζουν οι εβραίοι και οι σάξονες φυσικοί της σήμερον, ότι ο χώρος πληρούται από στρεβλά δωδεκάεδρα, και αυτή είναι γνώση την οποία την έκλεψαν από τους αρχαίους έλληνες. Αλλά όμως δεν έχουν τα μαθηματικά να την επεξεργαστούν διότι οι σεληνιακοί σατανάδες οι οποίοι τους διευθύνουν με τεχνολογία την οποία τους τη δίνουν με το σταγονόμετρο, δεν τους δίνουν αυτά τα μαθηματικά διότι φοβούνται μήπως τυχόν οι μογγόλοι λευκο-κίτρινοι σάξονες και οι μογγόλοι λευκο-κίτρινοι εβραίοι, τελικά ρίξουν το βάρος τους προς τη λευκή πλευρά της επιμειξίας τους και στραφούν εναντίον των σεληνιακών δρακονιανών. Αλλά οι Σεληνιακοί Δρακονιανοί ούτε και στους Κινέζους έχουν δώσει τέτοια μαθηματικά, διότι φοβούνται πως θα χάσουν τον έλεγχο ακόμα και από τα τέλεια όργανα τους, δηλαδή τους γήινους δρακονιανούς Κινέζους. Διότι εάν υπάρξουν εδώ τέτοια όπλα χειρισμού και επεξεργασίας που θα βασίζονται πάνω στη θεωρία και πράξη των 6 + 6 + 6, δηλαδή 18 διαστάσεων, ή 18 – 2 = 16 διαστάσεων, οι Σεληνιακοί φοβούνται ότι θα υπάρξει εξίσωση Γήινης και Σεληνιακής τεχνολογίας με δραματικά αποτελέσματα γι’αυτούς.

Επειδή υπάρχει περίπτωση κι’αλλοι να θίξουν το θέμα αυτό και να κάνουν ερωτήσεις για να εκμαιεύσουν Τεχνολογία από την Ο.Ε.Α., η Ο.Ε.Α. δηλώνει από τώρα ότι δεν πρόκειται να δώσει άλλες απαντήσεις, εκτός από το γεγονός ότι τα συναρμοζόμενα δωδεκάεδρα στο διάστημα για να παράγουν ύλη είναι στρεβλά δωδεκάεδρα, διότι αν υπήρχε πλήρη συμμετρία στο διάστημα μεταξύ πλήρως κανονικών δωδεκαέδρων δεν θα υπήρχε δημιουργία ύλης διότι η πλήρης συμμετρία είναι πλήρης ακινησία.

Σ’αυτό το λόγο οφείλετε η ύπαρξη ύλης και ζωής στο σύμπαν, δηλαδή εις το ότι ακριβώς τα δωδεκάεδρα στο διάστημα, δηλαδή ο δωδεκαεδρικός αιθήρ είναι στρεβλός όταν πιέζεται και συναρμόζεται με άλλους δωδεκαεδρικούς αιθέρες.

Καραγεωργίου Γιάννης

Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.

-------------------------


Σχόλιο ιστολογίου:

Το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ, συμφωνεί με τις υποψίες του Γ.Καραγεωργίου διότι δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια ερωτήματα από τη στιγμή που ήδη γνωρίζουν, ήδη το εβραιοσαξονικό κατεστημένο γνωρίζει ότι τα στρεβλά δωδεκάεδρα πληρούν τον χώρο άνευ κενών.

Ενδείξεις γι'αυτό δίνουν τα παρακάτω Links:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_regular_polytopes

http://en.wikipedia.org/wiki/120-cell

http://en.wikipedia.org/wiki/Polychoron

http://en.wikipedia.org/wiki/Rhombic_dodecahedron

http://www.janthor.com/skizzen/index.php?/archives/148-Wuerfel-18-Das-600-Zell-und-das-120-Zell.html

Άρα η σκοπιμότητα είναι δόλια και προσπαθούν με ένα σμπάρο να χτυπήσουν 3 τρυγόνια:

ΤΡΙΓΩΝΙ ΕΝΑ: Να προωθήσουν την μασονική απάτη του ψυχογονικού κύβου του σεληνιαζόμενου Πυθαγόρα πλευράς 6 μονάδων, δηλαδή 6 * 6 * 6 ή 666 ή 6 εις τον κύβο = 216.

Αντιγράφουμε από παλαιότερο κείμενο της Ο.Ε.Α (1998).:

«ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ 10.000 π.Χ., ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 9.000 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ, ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΜΕΣΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΛΚΕΥΑΝ” ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ.


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Η ΠΡΩΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΙΔΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΠΛΗΓΜΑ ΤΗΣ “ΒΙΒΛΟΥ” ΠΕΡΙ “ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ”, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΒΑΘΜΙΑΙΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ. Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑ (ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ COBOL ΓΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Η/Υ), ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΘΕ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΓΜΑ ΑΛΗΘΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΩΛΟΥΣΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΙΝΟΣ Κος ΜΑΡΚΑΤΟΣ …Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ 666, ΔΙΟΤΙ ΤΟ 666 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ “ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ”, “ΘΕΟΓΕΝΗΣ ΕΛΛΑΣ”, “ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ”, “ΠΑΡΑΔ(Ε)ΙΣΟΣ”, ΚΑΙ “ΙΑΠΕΤΟΣ”.

…ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΛΕΗΖΕΡ ΤΟΥ BAR-CODE 666 (ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΕΩΣ) ΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ “ΑΜΝΩΝ ΔΙΑ ΣΦΑΓΗΝ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ 2002 ΕΩΣ 2009.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑΧΒΕΪΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ:

α) Ο ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΗΣΙΟΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΙΑΠΕΤΟΣ”=666.

β) Ο ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΟΝΙΚΟ ΚΥΒΟ, ΠΛΕΥΡΑΣ 6 ΜΟΝΑΔΩΝ, ΗΤΟΙ 6*6*6 Ή 666.

γ) Ο ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ”, ΚΕΦ. ΙΓ΄11-18, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ χ΄ξ΄ς΄ Ή 666 ΩΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Ή ΕΘΝΟΥΣ.

δ) ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΡΚΑΤΟΙ (ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ: ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ) Ή MARCATI ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟ 666 BAR CODE, ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝ ΕΙΣ SCHENGEN.

ΓΙΑ ΤΑ α) ΚΑΙ δ) ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ. ΓΙΑ ΤΑ β) ΚΑΙ δ), ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΠΕΡΙ “ΨΥΧΟΓΟΝΙΚΟΥ ΚΥΒΟΥ” ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΑ ΟΝΤΑ ΨΥΧΟΓΕΝΝΩΝΤΑΙ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ΑΙΘΕΡΟΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΥΒΟΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΘ΄ ΕΙΔΟΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ (ΚΕΦΑΛΗ-ΣΤΗΘΟΣ-ΚΟΙΛΙΑ), ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟΙ ΑΞΟΝΕΣ) ΗΤΑΝ 6+6+6=18, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΞΟΝΑ ΚΟΙΝΟ. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ 18 ΚΑΤΑ 2, ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ 6+6+6 ΣΕ 6*6*6 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ 
”ΙΑΠΕΤΟΣ”=666.

ΓΙΑΤΙ 666; ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ “Μ΄ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ” ΗΤΟΙ ΔΥΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΙΑΠΕΤΟΣ”=666 ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΩΣ “ΛΑΤΕΙΝΟΣ”=666 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΙΑΧΒΕΪΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ… ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΗ Α΄ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” ΙΓ΄11-18 ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ “ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ”.

ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ BAR-CODE 666, ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ 666 ΩΣ “ΙΑΠΕΤΟΣ” ΚΑΙ “ΛΑΤΕΙΝΟΣ”; ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ Ή ΨΥΧΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.»

ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΝ ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ", σελ.170-174.

ΣΧΟΛΙΟ:
Πράγματι ο ψυχογονικός κύβος του Πυθαγόρα πλευρών 6 μονάδων ή οποιονδήποτε άλλου νούμερου μονάδων, αποδεικνύετε απάτη διότι οι κατ' ατέρμονα τρόπο εφαπτόμενοι κύβοι είναι απολύτως συμμετρικοί και άρα επικρατεί εσαεί η πλήρης ακινησία από την οποία δεν είναι δυνατόν να εμφανιστεί ποτέ ύλη και όντα.

----------------

ΤΡΥΓΟΝΙ ΔΥΟ:

Να αποπροσανατολίσουν την Ο.Ε.Α. και τα φιλικά της ιστολόγια από τα κύρια θέματα εθνικής και πλανητικής ασφαλείας, διότι τα δωδεκάεδρα, καλά είναι εκεί που είναι και κάνουν τη δουλειά τους, αλλά εμείς εδώ στη Γη και στην Ελλάδα πρέπει να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας για να μη γενοκτονηθούμε από μογγόλους και Κινέζους, δηλαδή τους διαχρονικούς δρακονιανούς γενοκτόνους μας από εμφανίσεως Δρακονιανής Σελήνης μέχρι σήμερα.

ΤΡΥΓΟΝΙ ΤΡΙΑ: Πάνε ύπουλα να υποκλέψουν γνώση και τα απορρητα μαθηματικά και γεωμετρία της Ο.Ε.Α. και εκμεταλευόμενοι την αμάθεια του κοσμάκη πάνε παράλληλα να συκοφαντήσουν και να διαψεύσουν τους αρχ.ελληνες υπερ-επιστήμονες οι οποίοι πάντα έλεγαν ότι ο συμπαντικός χώρος πληρούται εξολοκλήρου από τον (Δωδεκαεδρικό) Αιθέρα ή Πέμπτο στοιχείο ή Πεμπτουσία, δηλαδή τις ατέρμονες δωδεκαεδρικές κυψέλες.

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις