ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 7 January 2013

ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΟΕΑ!!!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ




ΔΕΙΤΕ:


ΔΕΙΤΕ:!!


ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ: (!!!!!)

http://www.bibliotecapleyades.net/thunderbolt/thunderbolt_gods/images/img_19.jpg
UPPER: Greek Zeus launching his far-famed thunderbolt.
LOWER: Tibetan Dorje, the divine thunderbolt.
Both forms reveal similarities to plasma discharge patterns.

ΒΛΕΠΕΤΕ; ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ DORJE ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ +/-ΖΕΝ ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ VARJA = ΚΕΡΑΥΝΟΣ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vajra

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΝΔΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ «INDRA» ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. (ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ: ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ – VARUNA). ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΝ - VARJA.

http://esophoria.org/wp-content/uploads/2012/11/Indra.jpg

ΒΛΕΠΕΤΕ;; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ TΥΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ!!!! (Π.Χ. ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.)

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ:

http://www.bibliotecapleyades.net/thunderbolt/thunderbolt_gods/images/img_19.jpg
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΧΤΑΡΙ" ΑΝΕΤΑ
Η ΙΠΠΟΠΕΔΗ ΤΟΥ ΚΝΙΔΙΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ – ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΠΕΔΗΣ, ΤΟ "ΧΙΑΣΤΙ"... ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΠΕΔΗ («ΟΧΤΑΡΙ») ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ – ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΧΙΑΣΤΙ» Ή «ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ» ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΝΑΠΑΛΙΝ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ

http://www.thunderbolts.info/wp/2012/02/26/essential-guide-to-the-eu-chapter-9/

TO ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ:
http://www.thunderbolts.info/wp/wp-content/uploads/2012/08/eu2013_aff_banner_728x90.png

http://greenworldview.wordpress.com/2012/02/19/plasma-scientists-find-ancient-petroglyphs-record-earths-turbulent-past/

http://www.thunderbolts.info/tpod/2005/arch05/051015chinasymbol.htm

ΔΕΙΤΕ:
http://greenworldview.files.wordpress.com/2012/02/petroglyphs1.jpg
ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΡΟΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ).. ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "PERATT INSTABILITIES"

ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ, ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΝ ΔΙΟΣ, ΜΑΣΚΕΣ ΝΤΟΓΚΟΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ - ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ, ΕΙΝΑΙ ....ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ... (ΓΕΛΩΣ!!)

Υ.Γ.1:
ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ (ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ)
ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΕΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "Σ" ΣΤΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΪΝΟΥ - ΑΠΩ ΙΩΝΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ

http://postimage.org/image/xc056ls6z/
(ΠΕΛΑΣΓΟΓΕΝΗΣ ΦΥΛΗ ΑΪΝΟΥ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ)

(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ)

Υ.Γ.2:
ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΝ ΔΙΟΣ ΣΤΟ ….ΘΙΒΕΤ!!!


http://postimage.org/image/hem60v8mv/
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ...
ΚΑΙ ΟΙ ΑΪΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΨΙΛΟΝ...
ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ, ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ...ΓΕΛΩΣ!

Υ.Γ.3:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=94862
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΤΛΟ
ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΗΔΗ 3-4 ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 !!!!!
ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 1988
ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΜΕΣΑ...
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΑ'1988 ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΜΕ ΝΕΤΡΙΝΟ)!!!
ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΕΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ Η ΝΑΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ …

http://www.theregister.co.uk/2010/07/16/tunnels_on_moon/

ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΙ.. ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕ ΤΟ 1988...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑ’ ΕΤΟΥΣ 1988 :

1ον: Γίνεται γνωστό στο ΓΕΕΘΑ ότι η τεχνολογία της Ο.Ε.Α. επέτρεψε από το 1978 την "ακτινογράφηση" του εσωτερικού της Σελήνης, με καταγραφείς γενικών ταχυτήτων διαβαθμισμένων στα CX1012. Ως εισερχόμενη ακτινοβολία από την αθέατη πλευρά της Σελήνης, θεωρήθηκε η μέση συχνότητα των τριτοβάθμιων ταχυτήτων με την υπόθεση ότι είναι "ομοιογενής" ως προερχόμενη από ουδέτερη εξωγαλαξιακή περιοχή.

Η ακτινογράφηση απεικονίζει σφαιρικό σώμα εξ ολοκλήρου μεταλλικής συστάσεως, το οποίο έχει μεταλλικά τοιχώματα πάχους 30-40 χιλιομέτρων που περιβάλλονται από γαιωδαιτικό πλέγμα μεταλλικών ράβδων πλάτους-διαμέτρου 500 μέτρων και μήκους 25 έως 100 χιλιομέτρων. Το εξωτερικό στρώμα των ράβδων-δοκών έχει βάθος από 5 έως 6 χιλιόμετρα. Πάνω στη σφαιρική επιφάνεια και επί της αθέατης πλευράς υπάρχει συσσώρευση μάζης μετάλλου σε τρόπο ώστε η σεληνιακή επιφάνεια να μπορεί να θεωρηθεί ωώδης.

Το εσωτερικό της σελήνης είναι κενό και περιέχει διαμορφωμένα μεταλλικά επίπεδα, κάθετα στον άξονα περιστροφής και απέχοντα μεταξύ τους 30 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο. Τα μεταλλικά επίπεδα τέμνονται από μεταλλικούς κυλίνδρους ομόκεντρους προς τον άξονα περιστροφής και με διαφορά ακτίνος 8 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο. Στο κέντρο της μεταλλικής δομής υπάρχουν συστοιχίες μεταλλικών συμπαγών μαζών που λόγω ισχυρών εκπομπών ακτινοβολίας δευτερογενών ταχυτήτων CX106, ομοιάζουν με συστοιχίες πυρηνικών αντιδραστήρων.

Η υπόλοιπη εξαιρετικά πολύπλοκη εσωτερική αρχιτεκτονική δεν ενδιαφέρει το ΓΕΕΘΑ. Εξωτερικά το μεταλλικό ωοειδές είναι γενικώς καλυμμένο από ακανόνιστες μάζες αδρανούς υλικού-βράχου, εκτός των τμημάτων επιφανείας "θαλασσών" που δεν καλύπτονται από το πλέγμα των δοκών-ράβδων, αλλά από πρόσθετη συμπαγή μάζα μετάλλου πάχους 12 χιλιομέτρων, υπό τύπον δίσκων κυκλικών των οποίων η εξωτερική επιφάνεια βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το γεωδαιτικό πλέγμα δοκών ή το υπερβαίνει κατά 6 χιλιόμετρα. Στα ενισχυμένα αυτά σημεία συνολικού πάχους φλοιού 42 -52 χιλιομέτρων είναι διανοιγμένες στο συμπαγές μέταλλο "οπές" στις οποίες παρατηρήθηκε εμφανέστατα είσοδος και έξοδος μεταλλικών σκαφών.

Οι εσωτερικοί χώροι που ορίζονται από την τομή των μεταλλικών επιπέδων και κυλίνδρων, πλαισιώνονται από μηχανικές κατασκευές απίθανων διαστάσεων, τις οποίες οι φυσικοί της Ο.Ε.Α. αδυνατούν να συσχετίσουν με οποιαδήποτε γνωστή τεχνολογία και μηχανολογία.

Σχόλια και συμπεράσματα που προέρχονται από το χώρο του συναισθήματος του αναγνώστη της παρούσης περιττεύουν. Επικαλούμεθα επαναφορά του αναγνώστη το χώρο της στείρας λογικής γιά να κρίνει τα κατωτέρω:

α- Τα MONITOR των Ηλεκτρονικών Αναλυτών Συχνοτήτων Υποφύσεως της Ο.Ε.Α. κατέγραψαν εντολές διανοητικού ελέγχου προερχόμενες από μηχανικές εγκαταστάσεις εσωτερικού της Σελήνης, σε εντάσεις τρομακτικές γιά ανοχές γήινων εγκεφάλων. Καταγράφηκαν 108 συχνότητες που εκπέμπουν συνθήματα "μαζικής υστερίας" σε αντίστοιχες 108 γλώσσες του πλανήτη Γή. Τα συνθήματα "μαζικής υστερίας" περιλαμβάνουν εντολές γιά θρησκευτική, πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική συμπεριφορά επιστημών-τεχνών-τεχνολογίας προς τα έθνη του πλανήτη. Περιλαμβάνουν εντολές ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ φύσεως προς όλα τα έθνη του πλανήτου.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/01/word.html

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΟΙ ...."ΦΩΣΤΗΡΕΣ" ΣΤΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ" ...ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ..

OTAN ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ……………….



Υ.Γ.:



ΠΡΟΣΕΞΤΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΥ, (ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΗ Ή ΙΝΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ) ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΒΟΥΣΤΡΟΦΗΔΟΝ ΕΨΙΛΟΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ 4 ΠΛΕΥΡΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ 4 ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ-ΚΙΟΝΕΣ ΙΩΝΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΣΠΕΙΡΩΝ ΥΛΗΣ / ΑΝΤΙΥΛΗΣ. 

ΣΥΣΧΕΤΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Αρχ. αεροσκαφη "Βιμανας" με ελληνική τεχνολογία προώθησης "αντιπεριστρεφόμενων σπειρωμάτων" 







26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις