ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 16 August 2013

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ (ΓΕΛΩΣ!)

ΔΕΙΤΕ:


ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ (ΟΛΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!) ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ "TATTOO88" ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ 88 = HEIL HITLER ΔΙΟΤΙ ΤΟ 8ο ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "H" = HITLER.

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ:

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ "TATTOO88" = ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ!!!

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ WIKIPEDIA ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟΓΡΑΦΗΜΑ 88:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Ε?

ΡΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΡΕ!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ ΚΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!


Υ.Γ.:
Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ (DRANG NACH OSTEN - ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΒΛΕΠΕ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟ 1980. ΒΛΕΠΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ - ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ - ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/06/eeyna_26.html ). ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ).
ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ 1980-1990 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ - ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 4.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ. ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΕ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις