ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 4 December 2014

ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ , ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΖΑΙΡ , ΜΕ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 95% ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ , ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΗΤΙΚΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ .ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ , ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΖΑΙΡ , ΜΕ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 95%  ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ , ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΗΤΙΚΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗ. Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ.ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ Η ΟΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ , ΜΕ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 90% ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΒΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 95% ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΒΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ.

ΕΙΔΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙ ERIC PIANCA. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΡΟΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5% ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ 2013. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 2013 , ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΞΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ . ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ. Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΜΟΙΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΩΝ 2 ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΩΣ ‘’ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ’’ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ‘’ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ’’ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ .

ΧΕΙΔΑΙΣΤΙ :  Η ΟΕΑ ΑΠΕΡΙΦΘΕΙ ΩΣ ‘’ΕΡΩΜΕΝΗ ‘’, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ ΩΣ ΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗ ''ΠΟΡΝΗ'', ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ . ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ ΜΕΤΑΔΙΕΔΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΑΕΡΟΒΙΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΕΜΠΟΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΡΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ CHEMTRΑΙLS-BIOTRAILS ΔΙΟΤΙ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΔΡΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ, ΕΝΩ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ.

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 2 ΙΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΥΝ  ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΩΣΕΙΣ , ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΠΥΡΕΤΟ , ΄Η ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΡΙΠΠΗΣ , ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΜΟΛΥΘΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ , ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΩΣΕΩΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΗΨΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Η ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ . ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ.

Υ.Γ.   ΤΑ 2 ΩΣ ΑΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ.,.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις