ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 8 November 2015

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ( ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΑ.Ο.Σ, ΕΨΙΛΟΝ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ) ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟ ΓΕΡΜΕΝΗ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ,ΕΥΜΟΛΠΟ.GR ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ , ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ( ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΑ.Ο.Σ, ΕΨΙΛΟΝ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ) ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟ ΓΕΡΜΕΝΗ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ,ΕΥΜΟΛΠΟ.GR ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ , ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΜΕ  ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ  ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ , ΨΕΥΔΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΗΘΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  « Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ .». Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ , ΔΙΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ .
ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ , Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΔΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΙΕΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ 7Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ. ΟΜΟΙΩΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ , ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ , Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ ΤΟ 1947 , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΕΑ .

ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ. – ΟΜΟΙΩΣ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΙΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ.—

Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ.GR  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ «  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ « , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΠΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ .

ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΝΟΥ  ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΩΣ ΖΙΓΚΟΛΟ, ΗΤΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ , Η ΟΕΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΔΙΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΚΑΙ ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΨΥΧΩΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ‘Η ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 4 ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ, Ή  ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ , ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.---


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ.
ΤΗΛ:  698 365 7954.


Υ.Γ:


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ –ΥΓΡΟ ΣΠΡΕΥ ΓΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ , ΚΟΛΛΗΡΙΟ ΜΑΤΙΩΝ  (ΝΤΟΜΠΡΑΤΕΞ) , ΚΑΙ ΥΓΡΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΒΙΜΠΡΑΜΥΣΙΝ , ΓΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ..

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις