ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 4 April 2009

ΜΉΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΎΡΗ ΉΤΑΝ ΣΤΗΜΈΝΗ;

ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ Η ΊΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΊΟΥ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.E.A., Η ΟΠΟΙΑ ΈΧΕΙ ΤΙΝAΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΏΝ ΕΝΏ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΟΥ ΠΛΕΎΡΗ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΤΑ ΉΔΗ ΚΑΙ ΜΟNO ΚΑΜΈΝΑ ΧΑΡΤΙAʼ;;
Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΊΟΥ ΓΙΑΤΊ ΈΓΙΝΕ ΥΠΌΓΕΙΟΣ ΜΕ AΝΑΝΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΎΠΟΥΛΟΥΣ ΤΡΌΠΟΥΣ;;

ΛΈΓΕΤΑΙ ΌΤΙ ΑΠΌ ΤΗΝ Ο.E.A. ΓΡAΦΤΗΚΑΝ 13.000 ΣΕΛΊΔΕΣ. ΑΝ ΑΥΤΌ ΑΛΗΘΕΎΕΙ ΤΌΤΕΣ ΓΙΑΤΊ ΚAΝΑΤΕ ΤΌΣΟ ΘΌΡΥΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 1400 ΣΕΛΊΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΎΡΗ;


ΜΉΠΩΣ ΤΡΈΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΈΑ ΌΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕΊ Η Ο.E.A. ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟΊ ΥΠΈΡ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;; ΑΝ ΌΧΙ ΕΞΗΓΉΣΤΕ ΜΑΣ!!!ΔΙΌΤΙ ΓΙΑ Ο.E.A. ΔΕΝ ΔΙAΒΑΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚA ΠΟΥΘΕΝA ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ!!!
ΕΠΕΙΔΉ Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΒΡΩMAΕΙ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΊ ΣΥΝΤΟΜΌΤΑΤΑ AΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΈΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΉΔΗ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡAΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΌΝΙΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ


5 comments:

Anonymous said...

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/ertzfzlyr.jpg & ΤΟΥ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_04.html

Το έγγραφο αποδείχτηκε πλαστό γι’ αυτό και αυτοί που το δημοσίευσαν μαζέψανε τα βρεγμένα τους. Πάρτε και το κείμενο που αποδεικνύει ότι είναι πλαστό.

-------------------------------------------------------

Ας έλθουμε όμως τώρα στο πρώτο ντοκουμέντο, στο έγγραφο δήθεν της ΚΥΠ, με το οποίο «αποδεικνύεται» ότι ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος καθώς και οι Κ. Πλεύρης, Πολύδωρος Δάκογλου και Γρηγόριος Μιχαλόπουλος είναι αμειβόμενοι πράκτορες των αρχών ασφαλείας.

Το έγγραφο αυτό εμφανίστηκε το πρώτον το 1984 στην εφημερίδα Αυριανή, όταν ο εκδότης της εφημερίδος μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ήταν αρχηγός της νεολαίας ΕΠΕΝ. Κατόπιν μηνύσεως που υπεβλήθη από τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, από τον Γρηγόριο Μιχαλόπουλο, τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τον Πολύδωρο Δάκογλου, ο υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο της εφημερίδος Αυριανή τότε Γαβριελάτος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κατόπιν συγγνώμης, η οποία υπήρξε, απεσύρθη η μήνυση. Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όλοι οι προαναφερόμενοι! Γιατί τώρα κάποιοι από αυτούς σήμερα σιωπούν είναι δικό τους θέμα…

Αργότερα μετά από 15 ολόκληρα χρόνια κάποιος θέλησε να κάνει πάλι χρήση του εγγράφου και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε μήνυση και ασκήθηκε δίωξη. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΛΕΓΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΜΑΣ!

Δημοσιεύουμε παραπλεύρως τόσο την κλήση σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση και χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση καθώς επίσης και την μήνυση που έχει υποβληθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών στις 15.12.1999. Αυτά σαν μια πρώτη απόδειξη του πόσο άθλια είναι η συκοφαντία εις βάρος του Κινήματός μας και της ηγεσίας του.
Ας έλθουμε τώρα στο περίφημο έγγραφο της ΚΥΠ, το οποίο αφορά μισθοδοσία δήθεν εκτάκτων συνεργατών της ΚΥΠ και έχει ημερομηνία 29.12.1981.

Τότε, λοιπόν, σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και οι προαναφερόμενοι πληρωνόντουσαν από τις μυστικές υπηρεσίες! Μάλιστα, ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος έπαιρνε μισθό 120.000 δραχμών εν έτι 1981, δηλαδή, σημερινά λεφτά περίπου δύο εκατομμύρια δραχμές το μήνα! Όλα αυτά σε ηλικία 24 ετών και ενώ δεν είχε περάσει παρά μόνο ένας χρόνος μετά την αποφυλάκισή του μετά την καταδίκη του για αδίκημα, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελούσε μια ξεκάθαρη πολιτική δίωξη.

Ας σημειωθεί ότι ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος αποφυλακίσθηκε στα τέλη σχεδόν του 1979 και μετά, ενώ ήταν προηγουμένως αξιωματικός και είχε καθαιρεθεί, κλήθηκε να υπηρετήσει την υπόλοιπη θητεία του σαν στρατιώτης, πράγμα τελείως παράνομο, γιατί καθαιρεθείς αξιωματικός διαγράφεται από τις τάξεις της εφεδρείας. Που υπηρέτησε την θητεία του; Μα σε μονάδα ανεπιθυμήτων στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Αμέσως μετά σύμφωνα με το έγγραφο το πλαστό, το οφθαλμοφανώς πλαστό, ήταν πράκτορας των αρχών ασφαλείας και έπαιρνε μισθό διπλάσιο από τον μισθό που έπαιρνε τότε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων!

Ας έλθουμε τώρα στο έγγραφο, το οποίο ενώ χαρακτηρίζεται σαν άκρως απόρρητο, στο κάτω μέρος αναφέρει: «Το παρόν καθίσταται αδιαβάθημτον έν έτος μετά την έκδοσή του»! Και αυτή είναι η πρώτη απόδειξη του ότι είναι ψεύτικο γιατί δεν υπάρχει σε καμμία υπηρεσία του κόσμου και σε κανένα κράτος άκρως απόρρητο έγγραφο, το οποίο ένα χρόνο μετά την έκδοσή του κρίνεται… αδιαβάθμητο! Γιατί υπήρχε αυτή η φράση; Για τον απλούστατο λόγο ότι ο πλαστογράφος πίστευε πως δημοσιεύοντάς το 1984, σε χρονολογία δηλαδή που δεν είναι πλέον άκρως απόρρητο δεν θα έχει αυστηρές συνέπειες από τον νόμο εάν συλληφθεί.

Η δεύτερη απόδειξη της πλαστότητος του εγγράφου είναι ότι εμφανίζεται στην πλαστογραφημένη σφραγίδα κάποιος Βασίλειος Βασιλείου δήθεν διοικητής του Β’ Κλάδου. Μόνον που οι κλάδοι στην ΚΥΠ καταργήθηκαν αμέσως μετά την μεταπολίτευση το 1974, δηλαδή, επτά ολόκληρα χρόνια πριν την έκδοση αυτού του εγγράφου. Με απλά λόγια, κλάδοι το 1981 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ!

Η τρίτη και πιο κραυγαλέα απόδειξη της πλαστότητος του εγγράφου είναι ότι αυτό το υπογράφει με τον ψεύτικο τίτλο «κλαδάρχης» κάποιος δήθεν Ταξίαρχος Πυροβολικού Αεράκης Νικόλαος. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΑΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ!

Χρειάζεται να πούμε και άλλα; Μάλλον όχι. Και όμως, αυτό το κατάπτυστο και κακά πλαστογραφημένο χωρίς ίχνος αληθοφανείας έγγραφο κάποιοι το χρησιμοποιούν για να σπιλώσουν την υπόληψη ενός ανθρώπου, που φυλακίστηκε δύο φορές για τις ιδέες του και που συνεχίζει με επιμονή να αγωνίζεται γι’ αυτές.

Ποιοι ωφελούνται από όλη αυτή την σκευωρία; Μα φυσικά αυτοί εναντίον των οποίων αγωνίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και το Κίνημά μας αγωνίζεται εναντίον των προδοτών του Έθνους. Δεν είναι τυχαίο ότι με μεγάλη λαχτάρα οι διαφόρων ειδών άναρχο-κομμουνιστές προωθούν αυτήν την λασπολογία εις βάρος μας.
Στο επόμενο φύλλο θα επανέλθουμε με κάποια άλλα δήθεν «ντοκουμέντα», τα οποία και αυτά θα εξευτελίσουμε αποδεικνύοντας και την εμπάθεια των υβριστών μας και την ακατάσχετη ψευδολογία τους.

http://phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=146659&start=30

Anonymous said...

orea as dextoume oti to sigekrimeno ine plasto, me tin o.e.a. omos ti ginete; les na grafi pseudi; to ifos tis anartisis allou theli na mas paei filarako

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

ΑΝΏΝΥΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΤΏΡΑ ΣΟΥ ΞΈΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ AΦΗΣΕΣ ΑΠΌ ΒΛΑΚΕΊΑ Η´ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΎΟΥΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΌΧΟΙ ΣΟΥ ;
ΌΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΜΉΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΊΧΕ ΠAΡΕΙ ΦΩΤΙA ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΌΓΟ ΈΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΡΤΗΜΈΝΟ ΑΠΌ ΠOΛΛΟΥΣ ΜΠΛΌΓΚΕΡΣ ΈΤΡΕΧΕΣ ΤΟ ΊΔΙΟ Η´ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΧΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣAΡΕΙΣ ΤΏΡΑ ΩΣ ΤAΧΑ ΔΉΘΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΈΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΓΊΔΑ ΚAΝΟΝΤΑΣ ΛAΘΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΎΣ ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK ΤΟΥ BLOGG ΝΑ ΩΡΎΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥ INDYMEDIA;
ΜΉΠΩΣ ΌΜΩΣ ΘΈΛΕΙΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΣΠAΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΌΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ;
AΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΏΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΈΡΧΟΜΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...ΚΑΙ ΠΡΌΣΕΧΕ.... ΓΙΑΤΊ ΈΡΧΟΜΑΙ!!!

Anonymous said...

ρε θάνατος εδώ και τώρα! χρυσή αυγή και πούτσες μπλε

http://2.bp.blogspot.com/_JAHeKwTcmJQ/Sdh_lSw-lSI/AAAAAAAAHN0/WldrsHzeYUA/s1600-h/OEA.jpg

Anonymous said...

To έγγραφο είναι γνήσιο διότι μόλις έσπευσαν πράκτορες της ΚΥΠ/ΕΥΠ περιξ του Πλευρη να το χαρακτηρισουν πλαστό.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις