ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 29 July 2009

ΠΡΟΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Θεωρείτε ορθολογιστή τον χριστιανοδωδεκαθειστή Καρατζαφέρη και τον χριστιανοδωδεκαθειστή Αδωνι συνδιαστές αντίθετων ιδεολογημάτων;
Θεωρείτε ορθολογιστικό όλη αυτή την παράσταση SHOW με το περιστέρι στο Βόσπορο και τον Καρατζαφέρη να κάνει τον εβραιοχριστιανικό σταυρό ως ΣΗΜΕΙΟ ότι δήθεν αυτός είναι ο κατάλληλος που θα προεδρεύσει στην Ελλάδα για την ανακατάληψη της πόλης!!
Θεωρείτε ορθολογιστική την επιλογή του Καρατζαφέρη να οργανώσει στο κόμμα του το μέλος της 17Ν (σύμφωνα με καταγγελίες του Ι.Φουράκη) χρήστη χασίς και έμπορα ναρκωτικών αμφιφιλοφιλο Μάνο Δασκαλάκη; Δείτε τα ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Α' και ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Β' της ο.ε.α. για τον βίο και πολιτεία του Μάνου Δασκαλάκη, προσωπική επιλογή του Καρατζαφέρη ("Ο Δασκαλάκης είναι προσωπική μου επιλογή" - Καρατζαφέρης)
Θεωρείτε ορθολογιστική και ελληνοκεντρική την επιλογή του Καρατζαφέρη να παίρνει το 2% των τελευταίων εκλογών από ψήφους ομοφιλοφίλων και να στηρίζει και να υποστηρίζει με ειδικές επιτροπές και βουλευτή του τους ομοφιλόφιλους; (ΙΔΕ ΒΑΙΤΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ) Υπενθυμίζω ότι στην αρχαία ελλάδα η ομοφυλοφιλία θεωρούταν ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ δηλαδή πράξη ενάντια στη φύση και απαγορεύονταν η συμμετοχή τους στα κοινά. Η δε ομοφυλοφιλική παιδεραστία τιμωρούνταν αυστηρά με νόμους. http://www.youtube.com/watch?v=M76pBIXM9qU
(βλεπε βίντεο)
Θεωρείτε ορθολογιστική και ελληνοκεντρική την επιλογή του Καρατζαφέρη να έχει οργανωμένο στο κόμμα του τον Ναίτη αρχιΜασόνο Καραποστόλου;Θεωρείτε ορθολογιστική και ελληνοκεντρική την επιλογή του Καρατζαφέρη να επισκέπτεται το κόμμα του την εβραική εορτή Χανουκά όπου γιορτάζεται η συντριβή των ελλήνων σελευκιδών από τους εβραίους επαναστάτες Μακκαβαίους;
Θεωρείτε ορθολογιστική και ελληνοκεντρική την επιλογή του Καρατζαφέρη να έχει το κόμμα του στην Ευρωπαική κοινοβουλευτική ομάδα του ακροδεξίου ισραηλινού κόμματος Λικούντ (Τη στιγμή που οι ισραηλινοί γενοκτονούν συστηματικά τους έλληνες λευκούς φιλισταίους παλαιστήνιους);
Θεωρείτε ορθολογιστικό ο Καρατζαφέρης από γαλατάς που ήταν να έχει γίνει (δήθεν δίχως τη βοήθεια κανενός) πολυεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης καναλιού, εφημερίδας και κόμματος της βουλής και να επισκέπτεται κάθε μήνα το Λονδίνο όπου συναντάται με τους φίλους του προδότες εβραιοσάξονες πρώην ξενόφερτους βασιλιάδες της ελλάδος Γλυξμπουργκ;
Θεωρείτε ορθολογιστική και ελληνοκεντρική την επιλογή του Καρατζαφέρη για έμβλημα του κομματος του τον επεκτεινόμενο σταυρό που πρόκειται για τμήμα του εμβλήματος της Χρυσής Αυγής (ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) των μοντερνων νεοναζιστικών οργανώσεων, του ουγγρικού φασιστικού κόμματος του μεσοπολέμου (Το κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού ARROW CROSS PARTY) και ουσιαστικά ως έμβλημα μέρους της Ναζιστικής Διεθνούς που ταυτίζεται με την σβάστικα αριστερής ροπής των θιβετιανικής-θεοσοφικής μύησης ναζιστών τύπου εβραιου Χιτλερ-Χισλερ-Ροτσιλδ, θεωρητικών εβραιομογγολων Ροζενπεργκ, Λινκολν Φον Τρεμπιτς, με χρηματοδότηση εβραίων ΚουνΚοεν-Βαρμπουργκ και λοιπών. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_20.html
Αν θεωρείτε όλα αυτά ορθολογιστικές επιλογές δήθεν ελληνοκεντρικού πατριωτικού κόμματος τότε κάτι πάει πολύ στραβά με τη νοημοσύνη των νεοελλήνων.

Όσον αφορά για τον Σοφιανόπουλο.
Ο Σοφιανόπουλος στη συνέντευξη του επιτέθηκε στις θέσεις του Γ.Γκιόλβα περί ύπαρξης ομάδας ΕΨΙΛΟΝ της οποίας δήθεν ήταν μέλος της πρυτανείας και περί Εξωγήινου Αριστοτέλη. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο Σοφιανόπουλος δεν έκανε καμία αναφορά στον Ιωάννη Καραγεωργίου και την ΟΕΑ αλλά χαρακτήρισε ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΟΝΟ την ομάδα ΕΨΙΛΟΝ και τον Εξωγήινο Αριστοτέλη, δηλαδή τις θέσεις του Γ.Γκιόλβα και άλλων περιξ αυτού (Φουράκης, Καλογεράκης, Τζανή κλπ)...Η ο.ε.α και ο γιάννης καραγεωργίου έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να στηρίζουν τον Σοφιανόπουλο ως μεγάλο δημιουργό Έλληνα που θέλησε αυτονομία άμυνας, υλων κα ενέργειας για τη χώρα μας και που πολεμήθηκε άγρια από τους αντιπάλους μας.
Ο Καρατζαφέρης γνώριζε τα περι πετρελαιοπηγών στη Ζάκυνθο, ήταν παρόν όταν τις άνοιγε ο Σοφιανόπουλος, όμως μετά ΜΟΚΟ ούτε ΚΟΥΒΕΝΤΑ είπε ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ, αντίθετα εντάχθηκε στο κόμμα της ΝΔ το οποίο μαζί με τους εβραίους ΕΒΕΡΤ (εβέρ) και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (καρα-αμαν-αλή ντομένδων) σφράγισαν τις πετρελαιοπηγές και δίωξαν δικαστικώς τον Σοφιανόπουλο και στο τέλος κατάφεραν έκλεισαν και τη ΧΡΩΠΕΙ.
Τέλος το εβραιοκινούμενο κομματίδιο ΛΑ.Ο.Σ. κατάφερε να εγκλωβίσει τον αγνό πατριώτη Σοφιανόπουλο όπου και τον εξόντωσε με απομόνωση δίνοντας του μονο μια ώρα εκπομπή στο τηλεάστυ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ!!!

13 comments:

Anonymous said...

αυτή την ώρα στην οδό Σωκράτους έξω από το παλιό Εφετείο βρωμόσκυλα του ΠΑΜΕ παρεμποδίζουν την αστυνομία να συλλάβει Σομαλους λαθρομετανάστες και να τους μεταφέρουν εις άλλες περιοχές, μάλιστα τα μισθωμένα πρακτορακια έχουν προβεί και σε πράξεις βίας κατά αστυνομικών!!

Anonymous said...

Αν δε διαδώσουμε ΠΑΝΤΟΥ το Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο που πρότεινε ο Ρήγας (επειδή ακριβώς συμφώνησαν σ' αυτό ξεκίνησε το 1821), και υιοθέτησαν τα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, η Ελβετία και αμέτρητοι σύλλογοι, τότε οι σταυροφόροι και ο κατευθυνόμενος αφροασιατικος υπερπληθυσμός μπορεί να προκαλέσουν κανιβαλισμό.

Anonymous said...

Κατ' αρχάς, δυστυχώς συμφωνώ σε πολλά αναφορικά με τον ΛΑΟΣ.
Αλλά, έρημοι, τι δουλειά έχει ο Θεάνθρωπος με τους Εβραίους;
Ή έχετε την μωρή εντύπωση ότι αν ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι δεν σπέπαζαν αυτήν τη χώρα θα υπήρχαμε ακόμη;
Πάρτε το χαμπάρι: Η Ελλάδα χωρίς Χριστό θα μείνει παντελώς απροστάτευτη!
Ο Θεός τον οποίον ονομάζετε Εβραίο, λες και έχει γεννηθεί και, μάλιστα, σε συγκεκριμένο τόπο, παρότι επέλεξε κάποτε τον εβραϊκό λαό για να αποκαλύψει την Απόλυτη Αλήθεια στο πλάσμα Του, τον άνθρωπο, εν συνεχεία ήρε την Χάρι Του από τον λαό αυτόν και εστράφη στους Έλληνες, τους οποίους χιλιετηρίδες νωρίτερα ξεκίνησε μυστικά να προετοιμάζει. Αν και οι Έλληνες Τον αρνηθούν, και δεν εννοώ εμάς τους τρισάθλιους ραγιάδες, χριστιανούς ή μη, αλλά τα εκατομμύρια των Αγίων που η προσωρινή πατρίδα τους όταν ακόμη βρίσκονταν σ' αυτήν τη ζωή ήταν η Ελλάδα και κάτι γεροντάκια σε μοναστήρια και ασκηταριά που προσεύχονται αδιαλείπτως γι' αυτήν τη χώρα, τότε θα κάνουμε και μεις τον Κανόνα μας, όπως οι Εβραίοι και αργότερα οι Ρώσοι.

Anonymous said...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ !

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ said...

ΠΡΟΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ: Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς. Και τα πιο φρέσκα είναι το 7,2% των Ευρωεκλογών. Όσα λέτε σήμερα τα λέτε 4 χρόνια τώρα, σας απάντησε ο ΛΑΟΣ και θα σας ξανααπαντήσει, λίαν συντόμως.
ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ:ΨΗΛΑ τη σημαία συνέλληνες, προχωραμε ΓΕΡΑ και ΔΥΝΑΤΑ.
Ο αγώνας ΤΩΡΑ ξεκινάει. Το 12% είναι πολύ κοντά.

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

E! γιατί δεν το κανεις και στο blog σου ανάρτηση ώστε να υπάρχει ισορροπία αναγνωσιμότητας και να δουν και οι ψηφοφόροι του λα.ο.ς. για το τι λέγαμε εδώ και τέσσερα χρονια που εσείς τους κρύβατε; Είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, όσο κι εσύ με τα συμπεράσματα που θα βγάλουν οι αναγνώστες σου.

Anonymous said...

Η Μασονια και Γεώργιος Καρατζαφέρης είναι οι δήμιοι του Ελληνισμού

Ποιος είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ποιους σκοπούς εξυπηρετεί; είναι γεγονός ότι μια σημαντική μερίδα των ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύει ότι ο Αρχηγός του κόμματος της μασονιας είναι γνήσιος πατριώτης και δίνει της μάχες του για τα Εθνικα δίκαια, δύστυχος δι αυτούς, μόνο αυτό δεν πρεσβεύει ο εκλεκτός των μυστικών υπηρεσιών, το άθλιο αυτό μασονικό κατασκεύασμα έχει μια και μόνη εντολή να καταστρέψει την Ελλάδα μια και καλή δια να πραγματώσει το όνειρο των Μασόνων για την ίδρυση του βατικανού της Εβραϊκής Ορθοδοξίας στην Κωνσταντινούπολη, πολλά ιστολογια blogs εκθειαζουν την αρχές του ψευδοπατριώτη ενώ παράλληλα καταγγέλουν την διεθνή μασονια και τους μασόνους άλλων κομμάτων παραβλέποντας ότι ο ίδιος ο Αρχηγός τους έχει μασόνους στο κόμμα του όπως ο Στρατηγός Καραποστολου (Ναϊτης), ο Ρουμπάνης (αυτος ανοίκει στην τάξη των illuminati), ο Εβραίος Μπαμίχας, ο Χριστιανοδωδεκαθεϊστης μασόνος Αδωνις Γεωργιαδης της Μεγάλης Στοάς, ο πρέσβης Γεωργίου μέλος της Αγγλικής Στοάς, ο Καθηγητής Χρίστος Γούδης μέλος της Στοάς Προμηθέας, ο Βουλευτής Θάνος Πλευρης μέλος της Ιταλικής Στοάς όπως και ο πατέρας του, Ο Βουλευτής Ροντούλης, ο Κυριάκος Βελλόπουλος της Στοάς Θεσσαλονίκης, και φυσικά ο Μέγας Τελετάρχης της Αγγλικής μασονιας διεφθαρμένος Χριστιανοδωδεκαθεϊστης πολιτικός και επικίνδυνος πραξικοπηματιάς για τον τόπο, αρχηγός τους Γεώργιος Καρατζαφέρης, που έχει λάβει μέρος σε τελετές παιδεραστικων οργίων και ανθρωποθυσιών σε εκδηλώσεις μαύρης μαγείας της Μεγάλης Αγγλικής Στοάς κάθε μήνα την περίοδο της πανσελήνου.

Anonymous said...

1010101010ΑΤΤΕΤΙΟΝ1010101010

ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΗΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ +ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΑΤΤΕΤΙΟΝ 10101010101010101010

area51gr said...

Κατηγορείτε «Δογματικά» το ΛΑ.Ο.Σ. αλλά αδυνατείτε να καταλάβετε ότι αποτελεί μονόδρομο ελπίδας για την σωτηρία της Ελλάδος.

Όταν ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΚΚΕ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ μπορείς να ψηφίσεις αφού είναι... «κατ' ουσίαν ανθέλληνες», τι άλλο μπορείς να κάνεις;

Να δεχτείς την καταστροφή από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

Από το ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ (το εύκολο αλλά άχρηστο) όλους τους άλλους, γιατί δεν προτείνετε δικές σας καλύτερες λύσεις αποδεκτές από τον κόσμο(το δύσκολο αλλά χρήσιμο);

Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας, και ειδικά το ότι στηρίζετε άτομα (ο.ε.α) τα οποία λένε χαρακτηριστικά:

«Καλούμε αυτά τα Ζόμπι σε Εξανθρωπισμό διότι αισθανόμαστε ΗΔΟΝΗ να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΆΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΌ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΉ Η ΦΎΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΌΤΗΤΆ ΜΑΣ.»

Τον «εξανθρωπισμό» δεν τον επιβάλεις με τη βία, τον επιβάλεις με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την «σοφία» σου! Με την βία το μόνο που επιβάλεις είναι τον «εκζωοτισμό».

Με τέτοιες αντιφατικές θέσεις απλά όσα λέτε ακούγονται γελοία δόγματα!

Αν έχετε τα όπλα και την ανώτερη τεχνολογία/τεχνογνωσία να μας σώσετε από τους «Δραγόνιους» όπως ισχυρίζεστε κάντε το! Αν όχι,... σωπάστε!

Anonymous said...

Λοιπον άκου νεόκοπε οπαδε του προβοκατόρικου ΛΑΟΣ σχεδιασμένου από τα δρακονιανά επιτελεία να προκαλέσει-προβοκάρει την επίθεση των αξόνων δύσης ΗΠΕΙ εναντίον του Συμφώνου Σαγκάης στον Γ'ΠΠ ή Αρμαγεδώνα ολικής γενοκτονίας της λευκής και μαύρης φυλής από την κίτρινη δρακονιανή φυλή, τα λευκά αιμοσφαίρια λειτουργούν ως φυσει ανώτεροι μαχητές του οργανισμού και είτε θεραπεύουν το ασθενές κύτταρο-ιστό είτε -εάν αυτό δεν καταστεί δυνατόν- στην εσχάτη των περιπτώσεων το θανατώνουν δια τη χρήσης ΒΙΑΣ, έτσι ώστε να σωθεί ο λοιπός οργανισμός. Η ΟΕΑ είναι η θεραπεία και σεις είσθε η ασθένεια.
Οι λύσεις έχουν προταθεί προ πολλού αλλά τίθενται ατυχώς και άσκοπα σε ώτα εκφυλισμένων νεοψευδελλήνων ναρκωμένων κυριολεκτικά σε κατάσταση ημινοικού ζόμπι και παρασυρμένων από κρόνιες γιαχβεικές ομάδες έψιλον σε προβοκατόρικες παρανοικές επεκτατικές (οπως το έμβλημα σας της ναζιστικής διεθνούς , ο επεκτεινόμενος σταυρός) εκστρατείες στην "κόκκινη μηλιά", ήτοι στα βάθη της Ασίας πέρα της αόρνου πέτρας (!!!) ανευ ενεργειακής και οικονομικής αυτονομίας, άνευ στρατιωτικής αυτονομίας και ισχύος και λογισμικού πολέμου, σε πλήρη εξάρτηση από ξένες σινοσιωνιστικές δυνάμεις και σε κατάσταση διαλύσεως και παρακμής ώστε κατά την αντεπίθεση των πανίσχυρων θηρίων της ΡΙΚ να γενοκτονηθούμε ολοκληρωτικα και πρωτίστως στα πρότυπα της καταστροφής του 22 αλλά εντός πολύ μεγαλύτερης κλίμακας.
Γι'αυτό λοιπόν σιωπήστε πρωτίστως εσείς αρχίζοντας από τριετή φιλοσοφική σιωπή στη γωνία υπακούοντας στους φύσει ανωτέρους σας, και αναλογιστείτε τι ψηφίζετε και ποιον στηρίζετε δια να μη το μετανοιώσετε πικρά κάποτε ως θύτες εναποθέσεως της τελευταίας ταφόπλακας πανω στον ελληνισμό.

Anonymous said...

Και ο Αρχηγός σου ο Γεώργιος Καρατζαφέρης area51gr δεν διαφέρει σε τίποτα από τους άλλους ανθελληνες αρχηγούς κομμάτων, το πως κατά εσένα ο Καρατζαφέρης είναι μονόδρομος ελπίδας για την Ελλάδα με τόσους μασόνους που έχει μαζέψει στο κόμμα του (βλέπε Καραποστολου και Γούδη, Ρουμπάνη, Μπαμίχα και άλλους) δεν μπορώ να το καταλάβω, το πως ο Καρατζαφέρης είναι μονόδρομος ελπίδας για την Ελλάδα όταν το παγκόσμιο Εβραϊκό κογκρέσσο τον καλεί για να παραστεί στις εκδηλώσεις του μαζί με την Εβραία Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον δεν μπορώ να το καταλάβω. Πως ο Καρατζαφέρης είναι η Ελπίδα της Ελλάδος όταν μέσω του πρέσβη Γεωργίου τιμάει την Εβραϊκή Χανουκα που είναι η γιορτή μίσους κατά των Ελλήνων ε Αυτό και αν δεν μπορώ να το καταλάβω. Πως ο Καρατζαφέρης είναι η Ελπίδα της Ελλάδος ενώ είναι φίλος κατά τον ίδιο με τον Αλβανό πρέσβη στην Αθήνα και να κάνει δηλώσεις υπέρ των λαθρομεταναστων αλβανών είναι και αυτό ανεξήγητο.
Πως ο Καρατζαφέρης είναι η ελπίδα αυτής της Χώρας ενώ ο Ευρωβουλευτής του Γεωργίου αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία και πάλι αγαπητέ μου είναι ανεξήγητο.
Πως ο Καρατζαφέρης είναι η Ελπίδα της Ελλάδος όταν ο Εβραιορθοδοξος Καρατζαφέρης δόξαζει το όνομα του Αλλάχ σε κοπη πίτας μουσουλμάνων ρακοσυλλεκτών ε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
Πως ο Καρατζαφέρης είναι η Ελπίδα της Ελλάδος όταν είχε και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει ακόμα στο κόμμα του ένα από τους μεγαλύτερους διακινητές σκληρών ναρκωτικών των Μανο Δασκαλάκη είναι περίεργο και ύποπτο. Πως είναι δυνατόν να είναι ο Καρατζαφέρης Ελπίδα της Ελλάδος όταν έχει εκφραστεί υπέρ των ομοφυλοφίλων και μάλιστα να λέει ο ίδιος ότι έχει φίλους και συνεργάτες που είναι ομοφυλόφιλοι είναι αρκετά περίεργο. Πως είναι ο Καρατζαφέρη Ελπίδα της Ελλάδος όταν έχει πει σε εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ότι έχει επαφές με την Αντεθνικη αναρχική ομάδα Μαύρο Κόκκινο των Εξαρχείων δεν έχει λογική. Αν πιστεύεις ότι με αυτές της περγαμηνές είναι ο Σωτήρας της χώρας λυπάμε που στο λέω αλλά δεν έχουμε σαν Λαός πολύ μέλλον μπροστά μας με αυτό τον Άνθρωπο στο τιμόνι της Χώρας.

Anonymous said...

Apantisi tou Adoni

http://www.adonisgeorgiadis.gr/wordpress/?p=14#comments

**Κατ’αρχάς όσον αφορά στο κείμενο στο “πολιτικό σαφάρι” το είδα και εγώ και φυσικά θα απαντήσω. Αν και από το ύφος, το οποίο είναι απαράδεκτα αγενές και εμπαθές, δεν θα έπρεπε να τους δώσω καμμία σημασία, όμως εν τούτοις επειδή το θέμα των blogs είναι σοβαρό, είδατε τί έγινε σήμερα με το Τρωκτικό, θα απαντήσω σε όλα. Ένα από τα σημεία που χάνουν τα blogs εν σχέσει με τα παραδοσιακά ΜΜΕ, είναι το ρεπορτάζ. Σροιχειώδε ρεπορτάζ στην blogoσφαιρα θα απεδείκνυε ότι η θέσις μου, όπως εξεφράσθη στην εκπομπή μου, είναι μία σταθερή πολιτική μου θέσις, εδώ και καιρό και όχι πάντοτε με όλο το κόμμα μου στην ίδια θέσι με μένα. Παράδειγμα για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ότι εγώ ήμουν ο μάρτυρας υπερασπίσεως του Ανδρέα Καψαμπέλη στην γνωστή ιστορία με το Press.gr, ακριβώς διότι θεωρούσα και θεωρώ ότι τα blogs είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας και με όλες τις παιδικές ασθένειες πού σίγουρα έχουν, π.χ. οι εύκολες συκοφαντίες, πρέπει να υποστηριχθούν. Εάν έρθει εν πάσει περιπτώσει το θέμα στην Βουλή, εκεί θα πούμε πολλά, σε πρόσφατη συνεδρίαση πάντως της επιτροπής θεσμών, είχα μία κόντρα ήδη με κυβερνητικούς βουλευτές παρουσία του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ.
Τώρα τα υπόλοιπα θα με συγχωρέσεις αλλά είναι παντελώς γελοία και μην δίνεις καμμία σημασία. Η Ο.Ε.Α ήταν κάτι φαιδρό! Όσον αφορά τις κατηγορίες ότι είμαι χριστιανοδωδεκαθεϊστής μασόνος…τί να πω; Πάντως όποιος καταφέρει να αποδείξει ότι είμαι μασόνος και μάλιστα της Μεγάλης Στοάς, δεσμεύομαι δημοσίως όχι μόνον να παραιτηθώ πάραυτα από κάθε δημόσιο αξίωμα, αλλά να του πληρώσω και 1.000.000 $….Πρόκειται περί γελοιοτήτων του χειρίστου είδους. Όποιος θέλει να με ρωτήσει ο,τιδήποτε, αυτός ή κάποιος άλλος, εδώ είμαι πάντως και έχω αποδείξει νομίζω ότι απαντώ σε όλα. Όμως προσοχή ελευθερία του Λόγου, δεν σημαίνει συκοφαντώ! Τέλος για τον Στγο Καραποστόλου έχω τοποθετηθεί αρκετά! Το εκτιμούσα και εξακολουθώ να τον εκτιμώ.**

Stelios said...

Χεχε.. τέτοια λασπολογία ούτε από την αριστερά, ρε φίλε.. τι να πεις... :-))
Λοιπόν.. παιδάκια... όταν ο Bελόπουλος κάνει "τα δικά" του στη βουλή... εσείς τσιρίζετε στα blogs, ότι είδους συνωμοσιολογία μπορεί να κατασκευάσει το μυαλό του κάθε παραπονεμένου...

Το ξέρουμε.. σας καίει τους χρυσαυγίτες αλλά τι να κάνουμε..;;

Όσο για το: "ο Χριστιανοδωδεκαθεϊστης μασόνος Αδωνις Γεωργιαδης της Μεγάλης Στοάς, ο πρέσβης Γεωργίου μέλος της Αγγλικής Στοάς, ο Καθηγητής Χρίστος Γούδης μέλος της Στοάς Προμηθέας, ο Βουλευτής Θάνος Πλευρης μέλος της Ιταλικής Στοάς όπως και ο πατέρας του, Ο Βουλευτής Ροντούλης, ο Κυριάκος Βελλόπουλος της Στοάς Θεσσαλονίκης, και φυσικά ο Μέγας Τελετάρχης της Αγγλικής μασονιας διεφθαρμένος Χριστιανοδωδεκαθεϊστης πολιτικός και επικίνδυνος πραξικοπηματιάς για τον τόπο, αρχηγός τους Γεώργιος Καρατζαφέρης, που έχει λάβει μέρος σε τελετές παιδεραστικων οργίων και ανθρωποθυσιών σε εκδηλώσεις μαύρης μαγείας της Μεγάλης Αγγλικής Στοάς κάθε μήνα την περίοδο της πανσελήνου.".. ;-/

...μόνο μία φράση... ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ... αν βρείτε χρόνο φυσικά στο βαρυφορτωμένο σας πρόγραμμα με δραστηριότητες όπως ξυλοφορτώνω μετανάστες...

Έχουμε τρελαθεί στη συνωμοσιολογία και δεν ξέρουμε τι λέμε πλέον...

"έχει επαφές με την Αντεθνικη αναρχική ομάδα Μαύρο Κόκκινο των Εξαρχείων"... ΧΑΧΑΧΑ...
Είστε άσχετοι...

http://mavroskrinos.freeforums.org/

Πάνω κάτω.. μια χαρά τα πάει ο ΛΑ.Ο.Σ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις