ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 24 September 2009

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

Οι προδότες αναθεωρούν το άρθρο του Συντάγματος για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ωστε να μπορούν να προδίδουν την ελλάδα και να μένουν ατιμώρητοι...

Οποτε το μονο που θα μένει πλέον να κάνουμε στο μέλλον για να σώσουμε την ελλάδα από βέβαιη καταστροφή της θα είναι μόνο ΈΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.



ΥΠΟ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Α.Θεωρούμε τα κατωτέρω ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗ άρθρα και ΘΕΣΜΟΥΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...
α) άρθρο 1#3 (ΟΛΕΣ οι ΕΞΟΥΣΙΕΣ υπάρχουν ΥΠΕΡ του ΛΑΟΥ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!)
β) άρθρο 3 (η ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑ Θρησκεία είναι η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , το άρθρο αυτό είναι ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΣ ΚΑΙ
ΘΕΣΜΟΣ διότι Υπάρχει εις ΟΛΑ ΟΛΑ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συνταγματα)
γ) άρθρο 103#1 (ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ Υπάλληλοι...ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!)
δ) άρθρο 120 (ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗΣ Υποχρέωση ΟΛΩΝ ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ και ΑΜΥΝΑ με
ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ...οταν επιχειρήται καταλυση των ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ή/και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)
και το άρθρο ΠΚ134 του Ποινικού Κώδικος ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (...επιχειρεί με βία(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ/ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ/ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) ή με απειλεί βίας...να καταστήσει ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ή ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΣ...ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ Η ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ/ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...) και ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ το άρθρο ΠΚ134α αναφέρει μερικούσ από αυτούς και επιπλέον ισχύουν και Αυτοί που αναφέρθησαν στην Αρχή που εν συντομία αναφέρονται σαν Απόπειρες ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ως ΔΙΑΡΚΕΣ Εγκλημα από το 197Χ¨,....
ΚΑΙ επιπλέον θεωρούμε τα άρθρα του ΔημοσιοΥπαλληλικού Κώδικα 24(ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ Υπάλληλοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!) και 109#2(α),(β) (ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΙΑ ΕΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η/ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η/ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Π.Χ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ τους νόμους)

Β. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΣ προκείπτει ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ και ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ(ΠΚ134) ΜΕΣΩ
α) Των ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ(TV,ΤΥΠΟΣ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΜΟΔΑ,Ιντερνετ,Κ.Α.)
β) Των ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ως π.χ. της ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΤΗΣ
γ) Του ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
δ) Της ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & Μ.Μ.Ε. & ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ Η.Π.Α.
ε) Του ΔΙΕΘΝΟΥΣ & ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ "ΣΥΓΓΕΝΩΝ" ΤΟΥ(εβραιογαμπροί και εβραιονύφες),...

Γ. ΚΑΙ των κατωτέρω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ παραδειγμάτων
Αναφορές [*1] "Σιωνισμός και Εθνικές Τραγωδίες" του Ιωάννη Θ. Χαραλαμπόπουλου,2002,
(έκδοση μεγάλου σχήματος),τηλ. 6939398782
[*2] "Παιχνίδια Τρομοκρατία" του Αθανασίου Κ. Στριγκά,2003,έκδοσεις "Νέα Θέσις"(οι "κουκουλοφόροι"
πράκρορες των εβραίων πυρπολήσανε(2008) το εν λόγω βιβλιοπωλείο για να χαθεί η πληροφόρηση)
[*3] "Εβραίοι Ολη η Αλήθεια" του Κωνσταντίνου Πλεύρη,2007,τηλ 210-3605305
[*4} Εφημερίδες "Στόχος" και "Ελεύθερος Κόσμος"
[*5] Κ.Α.

α) Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος εμφανίζεται σε Φωτογραφία να ΦΟΡΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ([*1] , σελίς 57)
β) Ο νύν Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ΔΕΝ ΔΕΝ πήγε στην ΕΝΘΡΟΝΗΣΗ του νέου μας ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ([*4])
γ) ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ/ΗΤΑΝ οι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ Ανδρέας Παπανδρέου , Κώστας Σημίτης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γεώργος Παπανδρέου,...
δ) "Σήμερα , οι υπηρεσίες ασφαλείας του στρατεύματος είναι διάτρητες από τα κατασκοπευτικά δίκτυα της ΜΟΣΣΑΝΤ(της ισραηλικής/εβραικής υπηρεσίας κατασκοπίας και δολιοφθορών) οσο ποτέ άλλοτε. Πληροφορίες υψίστης ασφαλείας για την Ελλάδα περιέρχονται στο ισραήλ και σε συνέχεια μεταβιβάζονται στην Τουρκία. Ο (τότε) Υπουργός ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γιάννης Χαραλαμπόπουλος,ΠΑΣΟΚ, είναι ο άνθρωπος που εφοδιάζει την ΜΟΣΣΑΝΤ με ότι πληροφορία του ζητηθεί.Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΙΑ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΘΕΣΗ-ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ!!!([*2] σελίς 346)
ε) Ο πρώην Υπουργός ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ακης Τσοχατζόπουλος,ΠΑΣΟΚ,έχει σύζηγο ΕΒΡΑΙΑ ([*2] σελίς 339) και φαίνεται σε φωτογραφία να ΦΟΡΑΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ στα τέσσερα άκρα του σχεδόν να φιλά το χώμα σε ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΒΡΑΙΩΝ([*1],σελίς 63)
στ) Ο πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κώστας Μηστοτάκης,ΝΔ,φαίνεται σε φωτογραφία ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ του οποίου τα ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ([*1],σελίς 45)
ζ) Υπάρχουν και άλλοι "κορυφαίοι"/ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΟΙ & ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟΙ Πολιτικοί που είναι ΕΒΡΑΙΟΙ ή είναι ΕΒΡΑΙΟΓΑΜΠΡΟΙ ή ισως με Εβραιονύφες στην οικογένεια,....
η) το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ. ΕΙΝΑΙ SUPERΥΠΕΡΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ SUPERΥΠΕΡΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ SUPERΥΠΕΡΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!...([*3])
θ) η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ψήφισε "Εθνική" εορτή για τους...ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΓΙΑ π.χ.ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΜΙΚΡΙΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ι) Με ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κώστα Σημίτη.ΠΑΣΟΚ, διεγράφει το Θρήσκευμα απο της ταυτότητες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!...
κ)"...Το επιτελείο της Μεγάλης Στοάς των ΜΑΣΩΝΩΝ των Τεχνικρατών αποτελείται απο ΕΒΡΑΙΟΥΣ καθηγητές παναπιστημίου των Η.Π.Α.,του ισραηλ,της Αγγλίας(ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ) και του Καναδά. Το επιτελείο αυτής της ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ στοάς εργάζεται αποκλειστικά για τον Ανδρέα Παπανδρεου (ΕΒΡΑΙΟ πρωην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ...ΕΛΛΑΔΟΣ!!!)([[*2] , σελίς 343)
λ)"...Η ΜΟΣΣΑΝΤ στήν Ελλάδα αναπτύσει μεγάλη κατασκοπευτική δραστηριότητα. Προς τούτο, υπάρχει ολόκληρο επιτελείο, που έχει την ευθύνη για την οργάνωση και εποπτεία των κατασκοπευτικών δικτύων που δρούν στην Ελλάδα
ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Το στΑΘΜΑΡΧΕΊΟ ΤΗς μοσσαντ ΕΊΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ IMPORTEX-EXPORT-ISRAEL-LTD της οποίας τα γραφεία στη Αθήνα είναι στην οδό Ερμού και στην Θεσσαλονίκη στη οδό Καρόλου Ντήλ.Διευθυντής της IMPORTEX-EXPORT_ISRAEL-LTD , δηλαδή σταθμάρχης της ΜΟΣΣΑΝΤ , ήταν ο ταξίαρχος του στρατού Ζοζέφ Σαπίρο,...([*2] , σελίδες 345-346)
μ)Κ.Α.
http://www.ellhnismos.org/showthread.php?t=438

2 comments:

Menelaos Gkikas said...

Καλησπέρα είμαι ο Μενέλαος. Πρώτη φορά γράφω στο μπλογκ σου στο οποίο σερφάρω εδώ και καιρό μετά τη σημείωσή σου στο δικό μου. Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα αλλά. Πάντα αναρωτιόμουνα για την πρόσβασή σου με την οποία γράφεις τέτοια κείμενα..!! Καλό σου βράδυ.

Areti said...

Να σαι καλα που το αναδημοσιευσες!! Το ειχα δει στο φορουμ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και το εψαξα τελευταια με αποτελεσμα να δω οτι το φορουμ το εχουν σβησει.. οπως και το παρεμφερες φορουμ ΕΛΛΑΔΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ που εγραφα καποτε κι εγω.Η ΧΟΥΝΤΑ των εβραιων!!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις