ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 30 September 2009

Ο Γραψας εδειξε στους Τουρκους οτι θα προβαλουμε αντισταση σε περιπτωση επιθεσης της στρατιας του Αιγαιου, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΝΗΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Αν και το αρθρο στο παρακατο λινκ ειναι πονηρο (εννοείτε το άρθρο και όχι η ιστοσελίδα) διοτι θελει να παρουσιαση ηρωα και τον (ταχα αδικημενο) Κοραντη εκτος απο τον Γραψα ..., το παραθετουμε:

Τη ελεγε η Ο.Ε.Α. για τα φυλάκια στα νησιά, τον Ραμούνσεν του ΝΑΤΟ, τον Γραψα ,αυτα που γράφει στο τελευταιο κειμενο, εχουν ενδιαφέρον..
http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=980

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 37 /2009)
Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Κυριακής 26 Ιουλίου 2009, που αφορούν στην αποστολή προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων σε ελληνικά νησιά, ανακοινώνεται ότι τα αναγραφόμενα στα παραπάνω δημοσιεύματα για τη λήψη τέτοιων μέτρων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Σχης (ΤΘ) Χαράλαμπος Λαλούσης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΕΘΑ

o γραψας εστειλε ειδικές δυνάμεις στα νησάκια
αλλα εδω....το ΓΕΕΘΑ επισήμως....
προσπαθούν να τα κουκουλώσουν..... καταλαβαίνετε τι παιχνίδια παίζονται...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ:
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ:



3 comments:

Anonymous said...

Για τον UCC και την σχεδιαζόμενη συντονισμένη εξέγερσή τους διαλύοντας την ελλάδα εκ των έσω και κάνοντας σάντουιτς τους ελληνες και τον ελληνικό στρατό σε συνεργασία με τους εκ των έξω επιτηθέμενους στρατούς της ΒΑΣΤ/Ρ.
Το Der Spiegel στις 7 Μαΐου 2007, σημείωσε ότι η εξτρεμιστική παραστρατιωτική αλβανική οργάνωση, UCC (Chameria Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς / Ushtria Climentare e Camerise) - επίσης γνωστή από τα αρχικά UVC, η οποία επιδιώκει την προσάρτηση μέρους της Ελλάδα στην «Μεγάλη Αλβανία» - απείλησε να χρησιμοποιήσει βία για να διεκδικεί τα δικαιώματά της στο πλαίσιο του ελληνικού κράτους. Η UCC είναι ένα παρακλάδι του UCK (Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου: UCK) τρομοκρατική οργάνωση, και ο σκοπός της, σύμφωνα με τις δικές τους δημόσιες δηλώσεις, είναι η "απελευθέρωση της Τσαμουριάς-Chameria, η οποία είναι υπό ελληνική κατοχή».Η UCC καλεί Chameria μια περιοχή της Δυτικής Ελλάδα που συνορεύει με την Αλβανία. Το 1995, μετά από μια μυστική συνάντηση, ο UCK είχε ανακοινώσει τη μελλοντική δημιουργία του UCC. Το πολιτικό mastermind της UCC και ηγέτης της οργάνωσης είναι γνωστό μόνο από ένα ψευδώνυμο: "Alban Vjosa". Ωστόσο, το πραγματικό όνομα του ηγέτη UCC είναι Idajet Beqiri, 52, ένας Αλβανός δικηγόρος και ιδρυτής του «Αλβανικού Κόμματος Εθνικής Ενότητας" (FBKSh). Ο Beqiri είναι φίλος του πρώην Πρωθυπουργού της Αλβανίας Φάτος Νάνο, T. και του παρόντος πρωθυπουργού, R. Σαλί Μπερίσα. Στις 10 Νοέμβρη 2003, το Der Spiegel (αριθμός έκδοσης 46) είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο Η Αλβανική Εξέγερση, στην οποία γίνεται αναφορά στην «αλβανική εξέγερση» στην περιοχή Chameria-Τσαμουριά (της Ελλάδας), κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004". Το άρθρο αυτό περιλαμβάνει επίσης μια συνέντευξη με έναν αλβανό της τρομοκρατικής KLA, με το όνομα Αχμέτ, στην πόλη της Θεσσαλονίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Αχμέτ περιγράφει στη συνέντευξη τις θεωρίες του για την «Μεγάλη Αλβανία».

Geopolitics & Daily News said...

Φίλε που έχεις το ιστολόγιο,

ονομάζομαι Λουκάς και είμαι ο ένας εκ των δύο που έχουμε το nationalpride.wordpress.com

Στην ανάρτησή σου που αναφέρεις το θέμα με τους Τούρκους στο νησί της Ρω, έχεις για link την ανάρτηση μας

και αναφέρεις ότι άρθρο είναι "πονηρό" γιατί πάει να παρουσιάσει σαν ήρωα τον Κοραντή.

Καταρχήν αν είδες η ανάρτηση αναφέρεται σε άρθρο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ που έγραψε ο Κος Μελέτης.

Δεύτερον. Πριν το αναρτήσουμε το διαβάσαμε και δεν σκεφτήκαμε καν να ασχοληθούμε με τη μια σειρά του άρθρου και όχι με όλο το υπόλοιπο.
Εννοώ ότι διαβάσαμε προσεχτικά τι σχεδιάζανε οι Τούρκοι και δεν ασχοληθήκαμε αν αυτός που ενημέρωσε τον Γράψα λεγόταν Κοραντής ή Άλφα ή Βήτα, τι κόμμα είναι, ή αν θα αποφασίσει να πολιτευτεί.

Για να σε βοηθήσω, κοίταξε πότε έγινε η ανάρτηση. Ήταν 23 Αυγούστου. Δεν ξέραμε τότε ότι ο Κοραντής θα αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές, ώστε να μην αναρτήσουμε το άρθρο, που ναι μεν έχει 100 σειρές, αλλά σε μία από αυτές τον υμνούσε...(που δεν τον υμνούσε - απλά τύχαινε τότε να είναι ο αρχηγός της ΕΥΠ) και να ικανοποιήσουμε όσους δεν είναι τώρα μαζί του...

Στα εθνικά θέματα καλό θα είναι να σταματήσουμε να τα βλέπουμε όλα με γυαλιά κομματικοποιημένα γιατί μόνο κακό μας κάνει.

Τέλος, εύχομαι να μην θεωρείς και εμάς "πονηρούς". Παρακολούθησε λίγο τις αναρτήσεις μας και αν δεις πουθενά κομματική ταμπέλα έλα και πες το μας.

Φιλικά / Λουκάς

Geopolitics & Daily News said...

Φίλε σε ευχαριστούμε για τη διόρθωση.

Φιλικά / Λουκάς

www.nationalpride.wordpress.com

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις