ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 15 September 2009

Πολιτισμικη ροπή πλανήτου: ΠΡΟΣΩΠΑΝΘΡΩΠΟΙ Φύσει Ελεύθεροι ή ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ Πάρα Φύσιν Κομματόσκυλα;

Ο προσδιορισμός Πολιτισμικής Ροπής Πλανήτου είναι εξαρτώμενος από την Υλοενεργειακή κατάσταση του πλανήτη μας. Για τους έχοντες στοιχειώδεις γνώσεις Αστροφυσικής, υπενθυμίζουμε ότι το Ηλιακό μας Σύστημα βρίσκεται σε απόσταση μόνον 8,9 ετών φωτός από τον Σείριο Β, και ότι ο Σείριος Β είναι το βαρύτερο (πυκνώτερο) άστρο του "γνωστού" Σύμπαντος. Έχουν φασματοσκοπικά διαπιστωθεί πυκνότητες 65000 φορές μεγαλύτερες του ύδατος. Συγκριτικά αναφέρουμε ότι η πυκνότητα του Σιδήρου είναι 7 φορές μεγαλύτερη του ύδατος.
Στην τελική του λειτουργία ο Σείριος Β, "έλκει" στην επιφάνεια του τα αποσυντιθέμενα γειτονικά ηλιακά συστήματα, και τα ισοπεδώνει ισομερώς στην εξωτερική του σφαιρικότητα, μειώνοντας τον όγκο τους κατά χιλιάδες φορές, ανάλογα με το προηγούμενο ειδικό τους βάρους. Σε κατάσταση τέτοιας "υπερβαρύτητος" τα πάντα μετατρέπονται σε μέταλλο βαρύτερο περίπου 9200 φορές από τον Σίδηρο.
Το Ηλιακό μας Σύστημα είναι ένα Σύστημα Οριακής Πυκνώσεως για οργανικές λειτουργίες, δηλαδή ύπαρξη οργανικής ζωής. Έχει μέλλον ακόμη μερικά δεκάδες χιλιάδες χρόνια αλλά τελικά προορίζεται για πλήρη απορόφηση και διάλυση από τον Σείριο Β. Ο σκοπός των όσων γράφονται εδώ δεν είναι η δημιουργία πανικού στο κοινό, διότι τέτοιες εξελίξεις δεν αφορούν χρονικά τις δικές μας γενεές ούτε τους απογόνους μας των προσεχώς δεκάδεων χιλιετηρίδων.
Τα ανωτέρω γράφονται για να συναρτηθούν με την σημερινή πολιτισμική κατάσταση του πλανήτη. Η γενική υστέρηση της "ικανότητος διανοήσεως και κρίσεως" των γήινων, και η γενική επιτάχυνση "υλιστικής τάσεως" των, έχει σαν πρώτη αιτία το γεγονός ότι οι "χαμηλές συχνότητες πυκνώσεως ύλης" στο διαστημικό μας χώρο, αυξάνονται λόγω προσεγγίσεως στον Σείριο. Αντίθετα, λόγω ίδιας αιτίας, οι "υψηλές συχνότητες αραιώσεως ύλης" που αντιστοιχούν στις πνευματικές λειτουργίες, εκλπείπουν βαθμιαία μέχρι πλήρους μηδενισμού.
Η δεύτερη αιτία εκφυλισμού διανοήσεως στον πλανήτη μας, είναι η χρήση του ως καταφυγίου επιβιώσεως εκτάκτου ανάγκης από πληθυσμούς Όντων γειτονικών αστερισμών, προερχόμενων από τις Πλειάδες - Άρκτο - Κασιόπη - (και αστερισμό "ηρακλέους") και ειδικά το Ηλιακό Σύστημα του Βοώτου "Ε". Για τους γνώστες των ουράνιων συντεταγμένων αναφέρουμε ότι αυτοί οι πληθυσμοί τοποθετούνταν στον "βορειοδυτικό" τομέα του φακοειδούς Γαλαξία μας, κατά την ακμή των ηλίων τους, έως αυτοί οι ήλιοι και οι πλανήτες τους άρχισαν να διαλύονται, λόγω υπερβολικής πυκνώσεως. Οι πληθυσμοί στους Γαλαξιακούς αντίποδες, ήτοι του "νοτιοδυτικού" τομέα Γαλαξία, ορατοί μόνον από τον νότιο γήινο πόλο, επιχείρησαν όμοια προσέγγιση στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά απέτυχαν λόγω της αντιθέτου φοράς ακτινοβολίας ή ρευμάτων υλοενέργειας που συνάντησαν (φυσική φορά υλοενέργειας <κοσμικής ακτινοβολίας> από Βορρά προς Νότο), με αποτέλεσμα να αφομοιωθούν από τον Σείριο Β, ως νεκρά μόρια υπερβαρέως μετάλλου.
Η τρίτη αιτία εκφυλισμού διανοήσεως, είναι η χρήση του πλανήτη μας ως φυλακής περιορισμού όντων αραιοτέρων διαστάσεων, τα οποία ανέπτυξαν τάσεις κυριαρχίας σε ισόβαθμα όντα, πέραν των ορίων των Φυσικών Νόμων.
Πρόκειται για όντα με τάσεις ασκήσεως εξουσίας επί των ομοίων τους, σε βαθμό καταργήσεως Φυσικών Νόμων. Είναι τα όντα που επιχείρησαν να ιδρύσουν θρησκείες και πολιτικές κυβερνήσεις στο Σύμπαν, παίζοντας με τις αντιθέσεις Ισότητα-Ανισότητα, Καλό-Κακό, Δημοκρατία-Συγκεντρωτισμός, Θεοκρατία-Οντοκρατία κλπ. Αυτές τις πλαστές αντιθέσεις τους τις διοχέτευσαν στον πλανήτη μας με αποτέλεσμα να τρελλάνουν στην κυριολεξία τους αυτόχθονες ζώντες οργανισμούς και όντα υπό συμπύκνωση.
Δημιουργείτε ένα εύλογο ερώτημα: Αν όλες οι υπάρχουσες θρησκείες, πολιτικές ιδεολογίες, οικονομικά συστήματα, κοσμοθεωρητικά και φιλοσοφικά συστήματα, ψευδοεπιστημονικά και ψευδοψυχιατρικά συστήματα, είναι αφύσικα δηλαδή ενάντια στους Φυσικού Νόμους, τότε ποια Συστήματα είναι σύμφωνα με τους Φυσικού Νόμους; Η ανώτερω ερώτηση είναι παγιδευμένη εξ αρχής και εξηγούμε το γιατί: το Σύμπαν είναι ένας Ζωντανός Οργανισμός Σκεπτόμενος και Νοήμων που περιέχει μέσα του άλλα σκεπτόμενα "φύσει θέοντα" όντα ως όργανα εσωτερικών λειτουργιών. Τα όντα αυτά δεν έχουν ανάγκη Τεχνητών Γραπτών Νόμων για να λειτουργήσουν ως πλανήτες, ηλιακά συστήματα, γαλαξίες, νεφελώματα κλπ. αλλά εμπεριέχουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ Φυσικούς Νόμους. Εκτός των "στατικών" αυτών διαστρικών οργάνων που μπορούν να παραβληθούν με τα σχετικώς "στατικά" ανθρώπινα κύταρα ή όργανα ή αδένες, υπάρχουν οι διαστρικοί μικροοργανισμοί που μπορούν να παρβληθούν, με τα αιμοσφαίρια ή τα κινούμενα ηλεκτρικά νευρικά φορτία. Τα δεύτερα αυτά όντα μετακινούνται στο Σύμπαν χωρίς τεχνολογία, αν βρίσκονται σε διαύλους κινούμενης υλοενέργειας, που αντιστοιχούν ακριβώς στις φλέβες - αρτηρίες του ανθρώπινου σώματος ή στο ανθρώπινο δίκτυο νεύρων (σημ: και κάθε ζωντανού οργανισμού αναλογικώς). Αν δεν βρίσκονται σε τέτοιους διαύλους αλλά επιχειρούν διέλευση δι άλλης οδού, τότε χρησιμοποιούν τεχνολογία σκαφών.
Αυτά τα "μετακινούμενα" όντα, όπως και τα "στατικά" εμπεριέχουν επίσης ΑΥΤΟΜΑΤΑ Φυσικούς Νόμους. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
κάθε Τεχνητός Νόμος που επιβάλεται στα "στατικά" και τα "κινούμενα" Όντα, προκαλεί αλλοίωση Φυσικών Λειτουργιών, δηλαδή Σχιζοφρένεια Αντιθέσεως μεταξύ Φυσικής και Αφύσικης Νομοτέλειας.
Παράδειγμα: Στο "στατικό" σκεπτόμενο ον Γη, έχουν γίνει επεμβάσεις αφύσικες όπως η αλλοίωση ατμόσφαιρας με καύση υδρογονανθράκων προς μηδενισμό οξυγόνου, εξωρύξεις υγρών και στερεών υδρογονανθράκων από υπέδαφος, πυρηνικές εκρήξεις στο "σώμα" - υπέδαφος του πλανήτη κλπ.
Στα "κινούμενα" ανθρώπινα όντα και στους ζωντανούς οργανισμούς πανίδος και χλωρίδος, έχουν γίνει επεμβάσεις τεχνητών ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ νόμων, μέσω των θρησκειών, πολιτικών ιδεολογιών, ιατρικών και ψυχιατρικών "επιστημών", αστρικής συγκεντρώσεις, αγροτικής μονοκαλλιέργειας, φαρμάκων, γενετικής κλπ.
Στο ερώτημα λοιπόν: "Ποια Συστήματα είναι σύμφωνα με τους Φυσικούς Νόμους" απαντούμε: ΚΑΝΕΝΑ. Διότι η ίδρυση "τεχνητών συστημάτων" σκέψεως είναι ΑΝΤΙΘΕΤΗ με τα "φυσικά συστήματα" σκέψεως. Ποια είναι αυτά;
Δεν υπάρχουν Συλλογικά Φυσικά Συστήματα Σκέψεως και Δράσεως. Τα Φυσικά Συστήματα Σκέψεως και Δράσεως είναι ΜΟΝΟΝ Ατομικά. Κάθε Συλλογικό Σύστημα Νομοθετημένο, είναι από τη Φύση του Αφύσικο. Τα όντα όπως ακριβώς έχουν ένα Προσωπικό Νόμο Βιολογικής Διαμορφώσεως που τα διαφοροποιεί από ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, έτσι διαθέτουν αυτόματα Προσωπικό Νόμο Διαμορφώσεως Σκέψεως και Προσωπικό Νόμο Διαμορφώσεως Αισθημάτων.
Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι όλοι οι "νόμοι" που ετέθησαν τεχνητά από τους επιδέξιους αλήτες της εξουσίας, θρησκευτικοί, κρατικοί του ποινικού ή εμπορικού ή άλλου "δικαίου", είναι συλλογικοί, αφύσικοι, εκφυλιστικοί, αποβλακωτικοί, ανήθικοι, εξουσιαστικοί, εκμεταλλευτικοί, διεστραμένοι και ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ.
Ποια είναι λοιπόν η σωστή πολιτισμική ροπή του πλανήτη; Η ερώτηση είναι παγιδευμένη εξ αρχής. Διότι η Πολιτισμική Ροπή είναι η συνισταμένη των Δισεκατομμυρίων Προσωπικών Νόμων, των αντίστοιχων δισεκατομμυρίων κατοίκων του πλανήτη. Είναι αδύνατη η πρόβλεψη ενός Παιχνιδιού με 4 δισεκοτομμύρια Παίκτες. Σεις οι αναγνώστες είσθε Παίκτες με Προσωπικό Νόμο ή είσθε μαζάνθρωποι κάποιας μαζικής θρησκείας, πολιτικής ιδεολογίας, οικονομικής θεωρίας, και μαζικής κοσμοθεωρίας στοάς; ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΣΩΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ή ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ;
Πρυτανεία ΟΕΑ 1985

Στο σημείο αυτό παραθέτουμε τις ετυμολογίες των ελληνικών λέξεων "θεός" και "θρησκεία", διότι όλα τα σημερινά θρησκεύματα μηδενός εξαιρουμένου, διέστρεψαν και εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις δυο έννοιες, με τον αισχρότερο και ατιμώτερο τρόπο.
ΘΡΗΣΚΕΙΑ:
Το Εβραικό-Μογγολικό Κατεστημένο μειώνοντας την βαρύτητα της λέξεως την ετυμολόγισε από το "θεράπων" που σημαίνει "εθελοντής υπηρέτης" βασιλέως ή ιερέως. Δίδουμε την αληθή ετυμολογία εκ του "θρώσκω" το οποίο σημαίνει "αναπηδώ", "σκιρτώ", "πηδώ επάνω", "εκτινάσομαι", "εξαπολύομαι προς τα πάνω", "απογειώνομαι" κλπ. ή μεταφοικώς "ανέρχομαι απότομα σε γνώση επιστήμης", "απογειώνομαι σε πνευματική κατάκτηση", "εκτινάσομαι νοερώς στην έρευνα της γνώσης των θεών" κλπ. Ώστε "θρησκεία" σήμαινε στην Ελλάδα του 30.000 π.Χ την "Αλματώδη Εκμάθηση της Επιστήμης των Θεών", των "Άνω θρωσκώντων Θεών" ή "Άνω-θρώκων" ή "Ανθρώπων".
ΘΕΟΣ:
Παρακάμπτουμε τις πλαστές ετυμολογίες και δίδουμε την αληθή ετυμολογία εκ του "θέω" το οποίο σημαίνει "τρέχω", "πετώ", "πλέω". Η λέξις "θεός" στην πρώτη της χρήση, εφαρμόζονταν στους τρέχοντες και πετώντες με σκάφη - "άρματα θεών", στους "θέοντες με ιλλιγιώδεις ταχύτητες θεούς" ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Στο Ελληνικό Θρώσκειν ή Επιστημονική Εξέταση των Άνω, γίνεται δεκτή η ύπαρξη "θεών" που "θέουν" ή τρέχουν χωρίς τεχνολογία. Αυτοί οι ΦΥΣΕΙ ΘΕΟΝΤΕΣ ορίζονται ως "Λόγοι", όπως ο Πλανητικός, Ηλιακός, Γαλαξιακός Λόγος κλπ. Σε αντίθεση με τους θέοντες μέσω Τεχνολογίας Σκαφών, οι ΦΥΣΕΙ ΘΕΟΝΤΕΣ δεν έχουν δυνατότητα επιλογής πορείας, αλλά κινούνται σε τροχιές που καθορίζονται αυστηρά από ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Ο Συμπαντικός Λόγος ως Ανώτατο Νοήμων Όν περιέχει στον Οργανισμό Του ή Σύμπαν, όλους τους επί μέρους "φύσει θέοντες" πλανήτες - ηλιακά συστήματα - γαλαξίες - νεφελώματα κλπ. Ο Συμπαντικός Λόγος - Σύμπαν, αν και είναι το Ανώτατο Όν, δεν είναι "θεός" διότι δεν "θέει", δηλαδή δεν τρέχει, δεν μετακινείται προς οιανδήποτε κατεύθυνση, διότι έξω από τα όρια του υπάρχει Αδρανές Διάστημα, Αδρανών Χωρικών Δωδεκαέδρων, το οποίο δεν ασκεί καμμιά κινητική ενέργεια ή πίεση ακτινοβολίας, προς οποιοδήποτε μέρος του Σύμπαντος.
Το Εβραιομογγολικό Κατεστημένο, ονομάζοντας "θεό" το Ανώτατο Όν, το υποβίβασε σε επίπεδο των "θεών" ή "τρεχόντων" αστρικών πυκνωμάτων, τα οποία περιέχει στο Σώμα Του ώς Όργανα των Λειτουργιών του.
Δίδοντας ένα παράλληλο παράδειγμα, το ανωτέρω ισοδυναμέι με το να ονομάσουμε έναν άνθρωπο "Αιμοσφαίριο" ή "Μικρόβιο", υποβιβάζοντας το Περιέχον στο Περιεχόμενο.

8 comments:

Anonymous said...

Γιώργο Παπανδρέου, τι λέει αυτός; Τι του υποσχέθηκες;

http://taxalia.blogspot.com
/2008/10/blog-post_9374.html

Anonymous said...

Mε αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΛΑ.Ο.Σ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα του θα είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

http://www.kathimerini.gr
/4dcgi/_w_articles_kathremote
_1_15/09/2009_297644

Anonymous said...

ΣΚΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΨΙΛΟΝ

http://2012changesarenow.blo
gspot.com/2009_01_01_archive.html

Anonymous said...

μετα τον ελληνα στρατιωτικο διοικητη του νατο, και η ηγεσια των ιλλουμινατι εχει περασει σε χερια ελληνα το ονομα αυτου νικολαος λάος, με αποτελεσμα και μετα την ψευδη αντιπαραθεση μεταξυ κινας και ιλλουμινατι να θεωρηθει η ελλας ως η αιτια επιθεσης κατα του αξονα ρικ.

πατατε στα μελη

http://www.illuminati-society.gr/

Anonymous said...

οι σκληρες κατηγοριες του βοριδη κατα του καρατζαφερη πριν χρονια

http://web.archive.org/
web/20050211122145
/http://e-grammes.gr
/2004/02/voridis_grammes.htm

Anonymous said...

ιστοσελιδα αποσταστων


http://www.ashtarhellas.gr/
index.php?option=com_content&task
=blogcategory&id=132&Itemid=281

Anonymous said...

δρακονιανα σκαφη μεταφερουν μηνυματα του απατεωνα δρακονιανου μαιτρεγια.

http://www.share-gr.org
/Star/StarSign3.html

Anonymous said...

http://www.share-gr.org
/new/XmasMiracle.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις