ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 23 September 2009

KILL THEM ALL NOW!!!

Ο ελληνικός στρατός έχει ήδη προδοθεί από τους γαμημένους μασόνους προδότες (τεχνητούς εβραίους) και είναι διαλυμμένος τουλάχιστον από το 2004 οπου διαλύθηκε το α'σωμα στρατου Κοζάνης και αφέθηκαν ελεύθερα τα βόρεια σύνορα. Παράλληλα η θητεία μειώθηκε πλέον στους 9 μήνες και υπάρχει τρομερό προβλημα ελλείψεως προσωπικού σε συνδιασμό με άλλα δευτερεύοντα προβλήματα τεχνικών ζητημάτων εξαιτίας της μίζας των καθαρμάτων πολιτικών, ελλείψεως ανταλλακτικών ,χρηματοδότησης κλπ
Την ίδια στιγμή που ο στρατός μας διαλύεται η Τουρκία υπερεξοπλίζετε με αεροσκάφη, πλοία και άρματα τελευταίας γενεάς ενώ θέτει 2 ετοιμοπόλεμες στρατιές στη Θράκη και στο Αιγαίο και ένω έχει ήδη συνάψει κοινά αμυντικοεπιθετικά σύμφωνα που σχηματίζουν τον κοινό ανθελληνικό τουρανιο μογγολικό άξονα ΒΑΣΤ/Ρ. Βουλγαρία-Αλβανία-Σκόπια-Τουρκία-Ρουμανία(η ρουμανία διεκδικεί αυτονόμιση της Θεσσαλίας εξαιτίας ανύπαρκτης ρουμανοβλαχικής μειονότητας!! Ο Κρανιδιώτης προδοτικά πήγε στην Ρουμανία για να αναγνωρίσει τέτοια ανύπαρκτη μειονότητα, δεν πρόλαβε όμως να προδόσει διότι τον εκτέλεσε το παρ/τικο της ο.ε.α)
Συνεπώς η ελλάδα στρατιωτικά και οικονομικά διαλυμένη και παρηκμασμένη είναι ανά πάσα στιγμή στο έλεος της κοινής επιθετικής ενέργειας από πλευράς του ετοιμοπόλεμου και συντονισμένου άξονος ΒΑΣΤ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Τουρκία διατηρεί δυνάμεις και ναυτική βάση στην Αλβανία ώστε να μπορεί να μας χτυπήσει και εκ των μετοπισθεν.
Παράλληλα έχουμε το εσωτερικό πρόβλημα δούρειου ίππου των δήθεν μεταναστών στην πραγματικότητα εκπαιδευμένων ουτσεκάδων απελευθερωτες της τσαμουριάς αλβανούς με τα 450000 καλάσνικωφ κρυμμένα σε γιάφκες στην ελληνική ύπαιθρο.
Η μόνη βραχυπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα πέρα από το ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (KILL THEM ALL NOW!!!) ειναι να αυξηθεί ραγδαίως η θητεία, να ενισχυθούν άμεσα οι ένοπλες δυνάμεις στα πρότυπα της Σουηδίας με διαδρόμους έκτακτης ανάγκης και με μονάδες SOCOM στα πρότυπα των ΗΠΑ, να πάψει οποιαδήποτε μορφή προβοκάτσιας (αυτο τον προδοτικό προβοκατόρικο ρόλο είναι εντεταλμένο να παίξει το ΛΑ.Ο.Σ.) εναντίον του άξονος ΒΑΣΤ που θα τους δώσει αφορμή να επιτεθούν, και να οργανώσουμε παλαϊκή άμυνα με καταφύγια εκτάκτου ανάγκης σε όλη την ελληνική ύπαιθρο.
Είτε εφαρμόζουμε ως έθνος ΤΩΡΑ αυτά τα έκτακτα μέτρα είτε θα γενοκτονηθούμε ηλιθίως στον ήδη τεκτενόμενο 3ο παγκόσμιο πόλεμο σε πρώτη φάση η μισή ελλάδα από τον άξονα ΒΑΣΤ και σε τελική φάση ο πλανητικός ελληνισμός από τον ΡΙΚ και τους Κινέζους του Δράκοντα Σιν-Σιων-Γιαχβέχ.
http://makelio.blogspot.com/2009/09/kill-them-all-now.html

3 comments:

White Guy Abroad said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Γαμημένος είσαι εσύ στο σώμα και στην ψυχή πούστη με το πούστικο όνομα giorgio γαμημένος πρωκτικώς εν στοαις με τις πούστικες τελετές πρωκτικού σοδομισμού το πέρασμα της αβύσσου και διαχωρισμός των σεφειρώθ που υποχρεούνται ανεξαιρέτως όλοι οι εν στοαί αδελφές να εκτελέσουν εάν θέλουν να περάσουν στους βαθμούς του υπουργού, στρατηγού, πρωθυπουργού κλπ.
Για ποια μεγάλη ελλάδα μιλάς καταγαμμημένε καταξεκωλιασμένε μασόνε; Αυτή που διαλύσατε και κάνατε συντρίμμια με τα τα γαμημένα κόμματα-κομμάτια της Ελλάδας ...της Ιερουσαλήμ;

White Guy Abroad said...

Tin ellada pou den ypirxe 200 xronia prin kai twra patas panw tis mexri kai sy. Sas taizoun kala sto dromokaiteio?

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις