ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 8 November 2011

Επειγον σημα της Ο.Ε.Α. προς ολους τους αναγνωστες ---- Παραθετουμε φωτογραφιες απο την συναντηση μας με τον Καραγεωργιου ..τα συμπερασματα δικα σας!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ - ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ








Ιδου …κύριοι το φτωχικό σπιτι «ερείπιο» του εκπροσωπου της Ο.Ε.Α. κυρίουΓιαννηΚαραγεωργιου ρε καταγαμημένοι εν στοαίς πουσταραδες εβραιοκυπατζηδες, δηλαδη τον Καραγεωργίου τον οποίο ταχα χρηματοδοτεί ....η «ΚΥΠ/ΕΥΠ έτσι ρε αλήτες;;!!! Δειτε το ετοιμόρροπο σπίτι του Αυθεντικού αγωνιστή Έλληνα με «Ε» κεφαλαίο Γιάννη Καραγεωργίου, ρε λαμογια εσείς που αντί να επιτεθείτε και να σκοτώσετε τους βρωμερούς προδοτες - καταχραστές της «βουλης»-αβουλίας με τις δεκάδες βίλες και πισίνες τους και τα λούσα τους με κλεμμένα χρήματα από τον φορολογούμενο μέχρι αηδίας ελληνικο λαο, και τις δεκάδες εθνικές προδοσίες τους και μειοδοσίες τους, εσείς ως πουτανας γιοι συγκαλύπτετε και προστατεύετε τους προδότες και επιτίθεστε στον φτωχό αλλά αυθεντικό κ. Καραγεωργιου λέγοντας οτι χρηματοδοτείτε τάχα απο την ΚΥΠ/ΕΥΠ !!!…(δηλαδή οι ιδιοι εβραιοπασοκοικυπατζηδες τα λένε αυτα... καταλάβατε αγαπητοί αναγνώστες το τι βρωμερά παιχνίδια παίζουν;;;) ώστε να προκαλέσουν σύγχυση στους έλληνες και να ρίξουν όπως το χταπόδι μελάνι συσκοτίσεως! Να ξέρετε όμως ότι η επισκεψιμότητα του ιστολογίου αυξάνει ραγδαία και τα κείμενα μας και τα κείμενα της Ο.Ε.Α. διαδίδονται ως χείμαρρος πλέον ρε κουφαλες και θα σας πάρουν σβαρνα όλους σας, όπως ένα μικρό δείγμα ήδη πήρατε στο «νέο όχι» του Οκτωβρίου 2011 ... Όλους σας μέχρι να σας εξοντώσει η λαϊκη οργη, και η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ – ΝΕΜΕΣΙΣ ελεεινοί καρκινιάρηδες προδότεςπουσταράδες! Αναμείνατε στο ακουστικό σας τις εξελίξεις!








Βλεπετε παρακάτω εσείς οι εβραιο-ρωσοι προδοτες πολιτικοι που αντί να συνεργαστείτε ουσιαστικά με την Ο.Ε.Α. μας στείλατε τελικά ως αντιπροσώπους σας της ελεεινής μορφής …. Την «μάτα΄χαρι» ΆνιαΤσάπμαν, τον Μπούφο - Μπούφεση και άλλους πράκτορες σας αποπροσοναταλισμού;;; Εσεις να συνεργαζεστε με την Κινα για το πως θα προχωρησουν τα προδοτικα γενοκτονικα τους σχεδια δρακονιανής περικύκλωσης του πλανήτη, και ο Καραγεωργιου απο την αλλη να γραφει κειμενα νυχθημερων φτυνοντας αιμα στα όρια της υπερκόπωσης, για να αποτρεψει την γενοκτονια του ρωσικου λαου και να σηκωνει ψηλα την τιμημενη ρωσικη σημαια.!!!! Αχάριστοι και ανόητοι Ρωσοεβραίοι ηγέτες, δουλικά της Κίνας!!!


Παρακάτω το μάχιμο γραφείο-φρούριο πλανητικων διανοητικων Θερμοπυλών του κυριου Καραγεωργιου.


Παρακάτω πριν την συνάντηση με τους υπολοιπους φιλους της Ο.Ε.Α. στο σπιτι του κ. Καραγεωργιου, ο ίδιος στα δεξιά (ναι, αυτος με το αετίσιο αφυπνισμένο ζωντανό μαχητικό βλέμμα, αντίθετα με το υπνωτισμένο βλέμμα υπνωτισμένης αγελάδας «μέντιουμ» του προδότη Σπύρου Σπυρόπουλου και άλλων ομοίων σεληνιαζόμενων εβραιομασονικών ζόμπι), ο δευτερος διπλα στον κ.Καραγεωργιου για λογους ασφαλειας δεν δημοσιοποιείται (Αξιωματικος Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων), ο τριτος απο τα δεξια ειναι ο κ. Γιαννης Ζουρνατζης ιδιοκτητης του ιστολογιου «ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ», και τερμα αριστερα ο ιδιοκτητης του ιστολογιου «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» κ.ΠαπανακοςΑποστολος. Τώρα μπορείτε πλέον να μας …εξοντώσετε!!! Kαι να μας κάνετε με τις φωτογραφίες μέχρι και «μαγείες Βουντού –του σεληνιακού αφεντικού σας Μέτατρον» για να μας «καταστρέψετε το αιθερικό μας πεδίο» όπως μας απείλησε ο ελεεινός θρασύδειλος προδότης δαιμονιζόμενος ναζιστής-σατανιστής των «Εψιλον – ΛΑ.Ο.Σ. 666» «Εύμολπος eumolpos.blogspot.com» της παρέας του δαιμονοστασίου Σπυρόπουλου Προδοτο-χαφιέδες Γ.Α.Δ.Α. Ο.Ε.!! ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΧΕΙΣ!!! Πίσωωω πουσταράδες και σας φάγαμε θρασύδειλα παλιοτόμαρα! Οι θεωρητικές απειλές σας θα γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον σας ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ εδώ αλλά ΚΑΙ στο «αιθερικό σας πεδίο»…σύμφωνα με τη σατανική μασονική σας ορολογία..


Και τωρα παραδειγματικα δειτε παρακάτω το … «φτωχοσπιτο» του θεοσοφιστή μασωνου χριστιανοδωδεκαθειστή σουφιστή «Εψιλον – ΛΑ.Ο.Σ. 666» Παναγιώτη Τουλατου ιδρυτή της αιρέσεως «Ηλίου Φως». Για τα …φτωχόσπιτα των προδοτών καταχραστών της βουλής – αβουλιάς και για τα φτωχόσπιτα των μασόνων ιεραρχών της ορθοαφασίας-κακοδοξίας δεν χρειάζεται να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες, τα γνωρίζετε καλώς ήδη από δημοσιεύματα σκανδάλων του τύπου…Γι’αυτό αφυπνιστείτε και συνταχθείτε με το δίκιο!
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !!! ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ «888-666»!! ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ !!!








Προσεξτε την φωτογραφια! Στο πατωμα εχει μαιανδρους αλλα στο κεντρο εχει και τα συμπαιχνιακα 2 τριγωνα της Χονγκ και του Εξάκτινου Αστερα του Ισραηλ, το Ανω και Κατω (Ανω και Κάτω Σιών/Κίνα - Συμπαιγνία Θεού - Διαβόλου)





Την φωτογραφια αυτη με την αναπαρασταση του ανθελληνα ιησου χριστουλη, την εχει στο facebook διπλα διπλα με την δικια του ωστε να γινονται οι καταλληλοι συνηρμοι και ο νωον νωειτο... ε! ρε μορφωνιε Τουλατε γαμημενε. Προσέξτε επισης το «κρονιο» της εμφάνισης του προσωπου του... «κρονιος γήινος στασιαστής», ξανθος, γαλανοματης, με «αρχαιοπρεπές μούσι» (μούσια…που λέει και ο θυμόσοφος λαός) και προπάντων το πρόστυχο και πονηρό γλοιώδες βλέμμα του και η πούστικη φωνή του… τα λέει όλα!!!





Ο Τουλατοςμεσω της αποστολης του για αποπροσανατολισμο των ελλήνων, ξεγελούσε μέσω σοφίας κλεμμένης από παλιά κείμενα της Ο.Ε.Α. την οποία κατόπιν διέστρεφε σε δρακονιανό «σουφικό» σχιζοφρενικό συγκερασμό χριστιανισμού με ψευδο-δωδεκάθεο, ως προβοκατόρικη νεοθρησκεία των «Εψιλον – ΛΑ.Ο.Σ. 666» και ξεγελούσε και αποπλανούσε με αυτό το «όπλο» πολλά θηλυκά, παριστάνοντας τον μεγάλο «μύστη»…τρομάρα του, ο γαμημένος!!!!!!!!!.... έτσι λεσβοπαρτουζοβιε χαφιεΣπυρεΣπυροπουλε;;; μηπως ειναι καμια αδερφη σου απο αυτες, γαμημενε εκφυλισμένε λεσβοπαρτουζόβιε καταστροφεα των ελληνικων οικογενειων;


Τέλος στον παρακάτω σύνδεσμο θα τον δείτε και θα τον … «θαυμάστε» να εξυμνεί και να διαφημίζει στους νεοέλληνες την Βίβλο «Equinox» των αρχιμάσονων δρακονιανών αρχισατανάδων εβραιοσαξόνων μογγόλων των +/-Α.Ο.Α. και Ο.Τ.Ο. (Ordo Adeptis AtlantisOrdo Templis Orientis) Λονδίνου, οι οποίοι βέβαια τηλεκατευθύνονται με τη σειρά τους από την υπερστοά HONG Κίνας μέσω του ΖΕΝ του συμπαιγνιακού Θιβέτ …και εξουσιάζουν ως υπερκυβέρνηση την Δύση… με σκοπό την σταδιακή αλλά και τελική γενοκτονία των Ελλήνων της Λευκής + Μαύρης φυλής στον «Αρμαγεδδώνα».
Και επειδή τα καθάρματα έφαγαν ξεσκέπασμα και σβήσαν το βίντεο με τον σατανιστη Τουλατο να διαφημιζει την Βιβλο «Equinox», το ανεβασαμε εμεις

Σχετικα:
Χέρι - Χέρι τα δαιμονιζόμενα απόσκατα του χριστιανοδωδεκαθειστικού ψευδΕλληνισμού του ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/666.html
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕΣ "ΤΑΤΑ" ΣΠΥΡΟΥΠΟΥΛΟΙ


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις