ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 5 July 2013

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΑΛΗΘΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ  ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ  ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ή ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ.,   ΚΑΛΟΥΜΕ  ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΛΑΪΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣH ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΗΘΕΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΒΟΥΛΗ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ( ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ , ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΕΚΕΝΔΗΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΑΛΛΕΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ (ΙΔΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙΣ ΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΑΧΕΙΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΔΟΤΗΣΑΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ).

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΚΑI ΠΟΙΟΤΙΚΩΣ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΟΠΤΡΩΝ ΝΥΧΤΟΣ INFRARED ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ:

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_884.html

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΝ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!! ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΤΕ ΗΣΥΧΩΣ … ΗΤΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ  ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ 1940, ΚΑΙ ΤΟ 1821, ΔΙΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/4 (ΠΡΩΗΝ 114) ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΘΕΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ + ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.  ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ(!!!), ΛΟΓΩ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΤΡΩΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ, Ή ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ  ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΒΑΣΙΣΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΚΛΠ).  ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ-ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΒΑΙΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΗ ΠΑΤΕΡΩΝ.

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ Η ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ.

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ.

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.


"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις