ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 6 July 2013

<< ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ -- ΕΒΡΑ'Ι'ΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ " ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ( ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ) ΓΕΩΡΓΙΑΣ " ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ " ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ " , ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΩΣ ΜΑΣΤΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ( ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ) ΓΕΩΡΓΙΑΣ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ " ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ " ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ -- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΡΙΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕ ΠΕΙΝΑ --- ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2013 -- 2014 . ------- ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ( ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ) ΓΕΩΡΓΙΑΣ . ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ -- ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ -- ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ -- ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ >> . -

ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ: Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ  ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΩΣ ΚΕΡΑΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ,  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ. ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
ΑΝΑΛΥΣΗ:

ΑΡΡΩΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΥΓΙΗ ΓΕΡΙΚΑ Ή ΧΑΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ.
ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ  ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΟΛΕΚΑΝΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΙΚΑ,  ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΘΕΤΙΚΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΦΥΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ ΟΤΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΝΤΑ ΖΩΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΕΑΡΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ. ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ  ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
TO ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ.

ΔΙΑ  ΤΗΝ   Ο.Ε.Α. :  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ  ,  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  Ο.Ε.Α.  ,  ΑΝΤ / ΓΟΣ   ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΚΑΙ  ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,  ΠΡΩΗΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  ΤΗΣ  Ο.Ε.Α. . -------  
ΕΛΠΙΔΟΣ   12  ,  ΝΕΑ  ΙΩΝΙΑ  ,  ΒΟΛΟΣ .  ----   
Α.Δ.Τ. : Δ . 424  419  ,  ΤΟΥ  ΤΜΗΜΑΤΟΣ   ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΒΟΛΟΥ .  ------

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις