ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday, 16 September 2013

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" !!! (ΝΕΟΙ ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΗΔΕΣ-ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)


ΧΩΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ Η ΝΑΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΑΧΑ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ;;; ΜΑ ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ...

ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ"

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ)

ΔΙΟΤΙ Η ΝΑΣΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛ. ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.  

ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:  


Fisk was bothered by the absence of a change in magnetic field direction.  


http://www.katv.com/story/23416516/nasa-voyager-1-probe-has-left-the-solar-system  


μετάφραση: Ο Φισκ (ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΝΑΣΑ»), προβληματίζεται από την απουσία αλλαγής της κατεύθυνσης του μαγνητικού πεδίου 

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ;;  ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟΑΣΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ:

New and unexpected data indicate Voyager 1 has been traveling for about one year through plasma, or ionized gas, present in the space between stars. Voyager is in a transitional region immediately outside the solar bubble, where some effects from our sun are still evident.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΜΑ ΙΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ.
(ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΛΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΤΕΣΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α.)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΕΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗΣ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΤΟΣΟ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ" - "ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ" ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΘΑ "ΚΑΕΙ" ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ, 40 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ

The particular oscillations meant the spacecraft was bathed in plasma more than 40 times denser than what they had encountered in the outer layer of the heliosphere.

(ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΟΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ "ΔΙΑΠΥΡΗ ΖΩΝΗ" ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ)
ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Scientists do not know when Voyager 1 will reach the undisturbed part of interstellar space where there is no influence from our sun. They also are not certain when Voyager 2 is expected to cross into interstellar space, but they believe it is not very far behind.

ΑΡΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ 1 ΑΠΟ ΤΟ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ (ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ) !!!

Υ.Γ.:

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ (ΣΗΜΕΙΟ 0:38) ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΙΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2013.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΕΡΙΩΝ ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ...
ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΛΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΤΕΣΛΑ... = ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ
(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.)
ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ , ΠΥΚΝΩΝΕΙ , ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΜΠΑΜ» ...

ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5.html

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟ 20-ΕΤΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗ» ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ - ΚΈΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΑΥΓΟΥ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/09/20.html


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις