ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 27 September 2013

Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΜΑΧΗ------- ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΝΥΨΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!!!

Απαγορεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η συγκέντρωση της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/09/2013_520498


ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΕΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ (ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ) ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΚΕΕΔ" ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ  ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ. ΕΝΩ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΑΧΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ..

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ -, ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕ, ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ.
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΒΕΒΑΙΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ  ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;  Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΙΩΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΓΡΑΝΙΤΗ ΩΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821!!!   

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ 2 ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΥΝΑΜΗ 

ΤΑ 300 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΕΙΣ ΜΑΧΗ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις