ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 14 December 2013

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΡΕΥΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕΣΩ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ;;; ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!

AYTO EINAI ΚΑΛΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΕΡΕΙΠΙΟ ΤΟΥ ΙΔΥΟΦΥΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ Α-Μ-Ε-Σ-Α ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΡΕΩΝ.

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B4%CE%B5%CE%B7-e%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-4000-%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις