ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday, 16 December 2013

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ,ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΚΟΥΓΚΛ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΡΑΖΕΙ , ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ 66 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΦΟΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!   ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ. , ΚΥΠ-ΕΥΠ , ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!  


Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΕΙΣ ΜΑΧΗ


Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - LINK ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 2 

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις