ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 13 June 2015

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΗΡΩΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΗΡΩΙΝΗΣ ΤΟΥΣ

ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΑΖΙΣΤΕΣ

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΕΖΑΣ Η ΗΡΩΙΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 411.000 ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ,ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΝΕΟΜΑΛΘΑΚΕΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2015/06/noor1-m-noor1.htmlΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" 
ΚΑΙ 
ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝΝΟΙ ΗΡΩΪΝΗΣ


Το "NOOR1"
Mε τους δύο τόννους ηρωίνης

url.jpg
Το φορτίο σκληρού ναρκωτικού, δύο τόννοι καθαρής ηρωίνης, συνδέθηκε με το εμπορικό σκάφος "NOOR1" ιδιοκτησίας του προφυλακισμένου Αιμίλιου Κοτσώνη.

ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Δυο αδέρφια με ...πεντακάθαρα χέρια!


Συνήγορος του διακινητή ηρωίνης πλοιοκτήτη, βρέθηκε, ποιος άλλος, ο αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, μεγαλοδικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας, όχι απλώς ως ένας νομικός-υπερασπιστής αλλά ως ένας διασυνδεδεμένος "πολύ βαθιά" με την υπόθεση και σύμφωνα με συνομιλίες που κατέγραψε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, με νόμιμη υποκλοπή, η Ε.Υ Π.

Βαθύτατα ...διαπλεκόμενος ο Τάκης Μιχαλόλιας, μας είναι γνωστός και από προηγούμενη ανάρτηση στην οποία γίνεται μνεία ενός μικρού, μόνον, μέρους του βίου και της πολιτείας του αδελφού του αρχηγού της Χρυσής Αυγής ο οποίος εξελίχθηκε σε persona grata της Αμερικάνικης Πρεσβείας Αθηνών και σε συνήγορο μεγαλοκαρχαριών εγκληματιών του ελλαδικού υποκόσμου.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MMVtPg-Iudw#t=42Στο παραπάνω βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται απομαγνητοφωνημένες οι συνομιλίες που κατέγραψε ο "κοριός" της Ε.Υ.Π., πράγματι, ο Τάκης Μιχαλόλιας εμφανίζεται ως κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός "υπερασπιστής" ενός κατηγορουμένου για το ακριβότερο φορτίο ηρωίνης που κατασχέθηκε ποτέ στη χώρα μας και σε συνομιλία του από το κινητό του τηλέφωνο (6932354624) στο κινητό του μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιου Κοτσώνη (6977777777) πολύ πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ο Τάκης Μιχαλόλιας συνομιλεί "αδελφικά" με τον τελευταίο αναμιγνύοντας, μάλιστα και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ενώ, τόσο ο Τάκης Μιχαλόλιας όσο και ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη συνομιλία αυτή εμφανίζονται να "εφάπτονται" πολύ φιλικά με τον μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιο Κοτσώνη (βλ. 00:52 και εφεξής)! Επίσης, στην ίδια συνομιλία, ο Τάκης Μιχαλόλιας παραδέχεται ότι ο αδελφός του και αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος είχε και δύο υποψήφιους από τους ποδοσφαιρικούς οπαδούς της "Θύρας 7" του Ολυμπιακού!
Περίεργες οι "προτάσεις" της Χρυσής Αυγής για τη "ναυτιλία δύο τόννων ηρωίνης"!

Και όλα αυτά σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ αδελφών Μιχαλολιάκων και Κοτσώνη, όμως, στη περίπτωση των δύο τόννων ηρωίνης δεν υπάρχει μόνον η προσωπική ανάμιξη των Μιχαλολιάκων αλλά και η εμπλοκή του κόμματος της Χρυσής Αυγής, όταν ακούμε (06.00 - 06.04) από τον μεγαλοπρεζέμπορα να καλεί βουλευτή της Χρυσής Αυγής, υποπλοίαρχο, να οδηγήσει το σκάφος με την ηρωίνη! O μεγαλοπρεζέμπορας είναι σαφέστατος όταν λέει "... να μου βάλει τον έλληνα, αυτόν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο...". Η συνομιλία αυτή έγινε στις 24 Ιουνίου 2012, έξι ημέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όταν η Χρυσή Αυγή βγήκε σαφώς ενισχυμένη και με "εχέγγυα" ακόμα μεγαλύτερης κομματικής εδραίωσης!

Ο Νίκος Κούζηλος με κομματική ...περιβολή!

Αλλά, ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο "εκλεκτός" του μεγαλοπρεζέμπορα που είναι και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλάκαι επαγγελματίας καπετάνιος; Ποιον "φωτογραφίζει" η φράση του μεγαλοπρεζέμπορα στη τηλεφωνική συνομιλία που νόμιμα υπέκλεψε ο "κοριός" της Ε.Υ.Π.; Ασφαλώς, τον εξής ένα: τον ήδη προφυλακισμένο ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΟ για τον οποίο η φυλλάδα "Στόχος" σε σχόλιό της σημειώνει: Αλλά, ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο "εκλεκτός" του μεγαλοπρεζέμπορα που είναι και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλάκαι επαγγελματίας καπετάνιος; Ποιον "φωτογραφίζει" η φράση του μεγαλοπρεζέμπορα στη τηλεφωνική συνομιλία που νόμιμα υπέκλεψε ο "κοριός" της Ε.Υ.Π.; Ασφαλώς, τον εξής ένα: τον ήδη προφυλακισμένο ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΟ για τον οποίο η φυλλάδα "Στόχος" σε σχόλιό της σημειώνει:

“... Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΞΕΜΠΑΡΚΑΡΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”[http:/ www.stoxos.gr/2013/10/blog-post_9505.html]


Ο βουλευτής-καπετάνιος "κλπ" "κλπ" Νίκος Κούζηλος
με "ύφος" ανάλογο της ...εμπιστοσύνης του μεγαλοπρεζέμπορα.

Για τον Νίκο Κούζηλο, έναν ακόμα "αλεξιπτωτιστή" ου κομματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής διεξάγεται ειδική τε, δεν είναι ...τυχαίο να σε επιλέγει "ξαφνικά" ως πλοίαρχο εμπιστοσύνης ο μεγαλύτερος διακινητής ηρωίνης χωρίς καμία προηγούμενη γνώση των "ικανοτήτων" σου...

Προς το παρόν αρκούμεθα να περιορισθούμε στην αηδία μας για την κατάφωρη ανάμιξη του ίδιου του κόμματος της Χρυσής Αυγής και της ηγεσίας του ΚΑΙ σε βρώμικες υποθέσεις διακίνησης μεγάλων ποσοτήτποσοτήτων σκληρών ναρκωτικών μεταξύ πλείστων όσων άλλων...!
Η Χρυσή Αυγή είναι η εγκληματικότερη οργάνωση που θα μπορούσε να υπάρξει σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία και αποτελεί την επιτομή της παρακμής της σύγχρονης Ελλάδας! Η Χρυσή Αυγή είναι ο "πάτος" στο "βαρέλι" της ευρωπαϊκής κατάντιας! Αυτό το εγκληματικό δημοκρατικό και αντιφασιστικό μόρφωμα, ασφαλώς, θα θάψει τον Ελληνικό Εθνικισμό και θα ταφεί μαζί του, αλλά και θα αποτελέσει και το μέτρο πλήρους αντιδιαστολής προς εκείνο με το οποίο οι εχθροί μας προσπάθησαν να την ταυτίσουν, με τον Φασισμό για τον οποίο στη "μετα-χρυσαυγίτικη εποχή" πολλοί θα αναθεωρήσουν άποψη!ΕΓΚΛΗΜΑ - ΠΡΕΖΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΜΑΛΘΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.


ΦΑΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.
ΑΥΤΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ,ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΡΩΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ,ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ .
ΚΕΝΟΙ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.
ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ .
ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ,ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΖΗΤΩ Η Ο.Ε.Α.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ 

ΜΕΓΑΛΟ

ΦΤΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ


http://wwwtimezero.blogspot.gr/

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις