ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 10 June 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE NETΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE NET
ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ ΣΑΙΤ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΑΦΟΡΜΗ Η ΕΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
http://www.defencenet.gr/defence/item/το-isil-κλείνει-τo-φράγμα-του-ευφράτη-αποκάλυψη-ιωάννου-και-εξηράνθη-το-ύδωρ-αυτού-διά-να

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΗΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΑΜΗΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΟΤΙ

2 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου.  13 Καὶ εἶδον ἐκ τοῦ στόματος τοῦ δράκοντος καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ θηρίου καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ ψευδοπροφήτου πνεύματα τρία ἀκάθαρτα, ὡς βάτραχοι·  14 εἰσὶ γὰρ πνεύματα δαιμονίων ποιοῦντα σημεῖα, ἃ ἐκπορεύεται ἐπὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς οἰκουμένης ὅλης, συναγαγεῖν αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος.  15 ᾿Ιδοὺ ἔρχομαι ὡς κλέπτης· μακάριος ὁ γρηγορῶν καὶ τηρῶν τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, ἵνα μὴ γυμνὸς περιπατῇ καὶ βλέπωσι τὴν ἀσχημοσύνην αὐτοῦ.  16 καὶ συνήγαγεν αὐτοὺς εἰς τὸν τόπον τὸν καλούμενον ῾Εβραϊστὶ ῾Αρμα-γεδών.
1) ΜΑΘΕΤΕ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΙΔΑ ΑΡΜΑΤΩΝ 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΦΡΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.


Είναι σαφές ποιοι είναι "οι εξ'ανατολών βασιλείς", και όπως πάνε τα πράγματα σύντομα για να σωθή η Ανθρωπότητα από την μάστιγα των ισλαμιστών θα πρέπει τα δυτικά έθνη που την δημιούργησαν να συναθροισθούν εναντίον της σε μια καθοριστική μάχη.

ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ;;;;;;


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.


1) Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ16 καὶ ὁ ἀριθμὸς τῶν στρατευμάτων τοῦ ἵππου δύο μυριάδες μυριάδων· ἤκουσα τὸν ἀριθμὸν αὐτῶν. 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΝΕΤ Η ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ????

ΣΗΜΑΙΝΕΙ 200.000.000 ΑΝΔΡΕΣ.


ΕΧΟΥΝ ΟΙ  ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΝΕΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΤΟ????


ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ 100.000 ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 199.900.000 ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ~ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΙΣ???


ΟΣΟ ΤΟ  ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ  Η ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ
 

Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞΩ ΑΝΑΤΟΛΩΝ 

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ?????

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ .

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ??????


ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.


ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ.


ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.


ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, 

ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΑ. 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΤΙΜΑΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ Η ΡΑΣΙΑ ΝΕΤ Η ΤΟΥΡΚ ΝΕΤ 


ΣΧΕΤΙΚΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/10000000.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_14.html

http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=8413&p=28166

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/2614643.stm

ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΘΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΕ ΧΩΣΑΝΕ

ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΘΑΚΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ


ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΘΑΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις