ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 15 October 2015

Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ , ΔΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ , ΔΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΣΥΜΜΑΧΟΙ  ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ « ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ « ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ « ΜΑΚΕΛΕΙΟ» 15/10/15 , WWW.MAKELEIO.GR , ΚΑΙ ΝΑ  ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ  ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ , ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑΧ (CHIPRAH) , ΜΑΡΔΑ-ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΠΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ .

ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ , ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ ,ΚΛΠ. ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΟ , ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΤΟΥ ΚΥΠΑΤΖΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ . ΗΔΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ . Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΠΡΙΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΒΑΡΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΖΙΚΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ , ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ . 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΠΟΛΕΩΣ . ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞ/ΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΡΗ 2015.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ , ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ , ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ , ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΟΠΛΗ ΑΜΥΝΑ , ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ  ΑΓΡΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ  ΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ . ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΡΠΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ , ΑΔΤ Δ.424419.-
ΤΗΛ 698 365 7954 


Υ.Γ:

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΔΥΝΑΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ .
ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ , ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ WESTERN UNION ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ‘Η ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ : 6886-124336-325.
IBAN : GR47 -0171-8860-0068-8612-4336-325.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις