ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 20 October 2015

Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ - ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ - ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (RESONANCE) - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ!!!

***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ***

https://www.youtube.com/watch?v=3sK9ceGtry8

Νέες αποκαλύψεις και στοιχεία σχετικά με την εφεύρεση του ερευνητή Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το νερό παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην τηλεόραση της Ζούγκλας.
ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΝΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ , ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΑΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΣΥΓΚΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΔΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ,ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ; ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ; ΠΑΛΙ ΑΠΟΝΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.ΟΛΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ.!!!!
Υ.Γ.:

ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΑΧΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ) ΠΗΓΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ (!!!), ΚΛΠ, ΚΛΠ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΛΕΕΙ "ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ"(!!!)..ΕΝΩ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ, ΕΝΩ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΑΥΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΖΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΑΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - "ΨΥΧΡΗΣ" ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ) ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ (ΗΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% !!!) ΗΤΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (!!!) ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ (!!!), ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ..ΞΕΡΟΛΛΕΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ.
ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΗ ΑΛΛΑΓΗ (ΜΕΣΑ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ), ΕΠΕΙΔΗ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΕΞΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ (ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: 1:32:00) Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ (ΔΙΧΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΝΙΟ) ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ" (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ)!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΑΛΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ RESONANCE! ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΠΟΥ Η ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ..."ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ":
Εκτός από τον «αγροίκο» , υπάρχει «ευγενέστερος» τρόπος διασπάσεως τού ατόμου, ισχύων όχι μόνον για ραδιενεργά υλικά, αλλά ακόμη και για τα ελαφρότερα μέταλλα, όπως το λίθιο και το βηρύλλιο. Αυτό επιτυγχάνεται με ενισχυτές δέσμης μικροκυμάτων ( MASERS) υπερ-υψηλής συχνότητας και δυναμένης να συγχρονιστεί με τις συχνότητες περιστροφής των ηλεκτρονίων και ανθηλεκτρονίων, περί τους πυρήνες τους. Αυτό προκαλεί κατάρρευση τροχιών αντιθέτως στρεφομένων υπο-ατομικών σωματιδίων, με τελικό αποτέλεσμα την τριπλή διαρρηξη του σφαιρικού μανδύα εκ των έσω, από τα 3 νουκλεόνια (πρωτόνιο, αντιπρωτονιο, μικρο-ουδετερόνιο), και όχι εκ του έξω, με βολή μεγα-ουδετερονιου άλλου «σχάσιμου» υλικού.

Αυτός ο «ευγενέστερος» τρόπος πυρηνικής διασπάσεως, έχει δοκιμαστεί επιτυχώς στα εργαστήρια της Ο.Ε.Α. επί κόκκων κονεως όλων των χημικών στοιχείων μέχρι του βισμουθίου, και τα αποτελέσματα υπήρξαν πάντοτε τα ίδια. Η πυρηνική εκρηξη που σημειώθηκε , ήταν περίπου δεκαπλάσιας εντάσεως εκείνης, η οποία θα προέκυπτε από θεωρητική έξωθεν ρηξη του υλικού, με μείζονα ενέργεια μηδενικού σημείου και διάσπαση κοσμικού υδρογόνου για παραγωγή ώσεως στο έξω διάστημα. Τα ανωτέρω δεν γράφονται δια λόγους επιδείξεως γνώσεων προς τους αναγνώστες ή προς το τσίρκο του Παναγιώτη Τουλάτου.. Γράφονται ως σαφής προ-ειδοποιησις προς τα σινικά και σιωνιστικά πολιτικά και στρατιωτικά επιτελεία: εάν επιχειρήσουν βαλκανική αναφλεξη ή ασιατική αναφλεξη με Ιράκ, ως προ-εορτια-αφορμές Γ ' Παγκοσμίου Πολέμου, θα ευρεθούν προ εκπλήξεων. Υλικά στρατιωτικών κτιρίων, οχημάτων ξηράς, σκαφών ναυτικού, αεροσκαφών, είναι όλα διασπάσιμα.

------------------------------------
ΤΕΛΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΑΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ)..ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Όνειρο ή πραγματικότητα
Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!
(ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις