ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 3 May 2009

ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ "AIR SPRINKLING ....

ΣΗΜΑ ΑΗΔΙΑΣ - ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ - ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣΠΡΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣΘΕΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.ΚΕΙΜΕΝΟ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ " ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ" , ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΩΣ "ΑΝΩΘΕΝ" ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΘΕΛΗΤΩΣ ΕΩΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ._ΗΔΗ, Η ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΜΕ", ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ "ΣΚΟΠΙΕΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ", ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ή "AIR SPRINKLING BIOTRAILS OF BIOLOGICAL WAR" , ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΣΚΟΠΙΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ, ΔΕΝ ΕΣΗΜΑΝΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ BIOTRAILS, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ._


ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ή ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ LINK ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΔΙΑΡΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΤΟΥΣ, ή ΝΑ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ._


ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΨΕΥΔΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΕΩΣ "ΑΝΩΘΕΝ" ΔΟΘΕΙΣΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ << Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ>>.


ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΩΝ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ "ΣΚΟΠΙΕΣ" - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ" ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ" (ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΕΛ.ΑΣ. - ΚΥΠ/ΕΥΠ) ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..


ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΛΗΨΕΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ", ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ή ΑΦ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΣ LINK ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "AΝΟΙΓΜΑ" ΤΟΥΣ , ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ή ΝΑ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΗΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΩΡΙΩΝΕΣ" ΓΕΩΡΓΙΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ (ΙΔΕ ΙΣΤΟ "Ἑ": www.e-e-e.gr) ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ: Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΙΟ ΓΡΙΠΗΣ ΤΡΙΠΛΟΥ "DNA" ΗΤΟΙ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΙΩΝ ΓΡΙΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΠΤΗΝΩΝ - ΧΟΙΡΩΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ "AIR SPRINKLING CHEMTRAILS - BIOTRAILS - RADIOTRAILS" ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ", ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΡΑΪΚΗ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΤΟΥ ΗΜΙΕΒΡΑΙΟΥ ΗΤΟΙ ΗΜΙΜΟΓΓΟΛΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ή ΒΑΡΟΥΧ ή BURROWS ή BURROWGH OBAMA, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ", ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG", ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΟΔΟΥ "Δ" ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ "Δ"), ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ { ΙΔΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" Σ΄ 3-8 ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ} :


-- ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΑ: ΜΕΣΩ "ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ" ΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΝΔΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ BIOTRAILS ME TON AEΡOBIO TEXNHTO IO "EMPOLA" ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΤΟΣ 72 ΩΡΩΝ. (ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ERIC PIANKA: http://uts.cc.utexas.edu/~varanus/eric.html, ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΤΟ ΩΣΤΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ).


-- ΣΚΟΠΟΣ ΔΥΟ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ - ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ - ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΗΘΕΝ <<ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ>>, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ - ΕΒΡΑΪΚΕΣ - ΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ "DNA" ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ - ΠΤΗΝΩΝ - ΚΑΙ ΙΧΘΥΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ "BARCODE 666", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ "ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤΣ" ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟΔΟΡΕΙΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ - ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ "BARCODE 666" ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΝΔΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, (ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ.) ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ - ΜΑΡΚΑΡΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ "BARCODE 666", ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΚΙΝΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ "BARCODE 666", ΩΣ ΔΗΘΕΝ <<ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666>>.


-- ΣΚΟΠΟΣ ΤΡΙΑ: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΪΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (TAMIFLOU Κ.Λ.Π.), ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΒΙΟΥ ΙΟΥ "ΕΜΠΟΛΑ", ΩΣ "ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ" ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ - ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΣΑΞΟΝΩΝ - ΑΛΒΑΝΩΝ - ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ - ΤΟΥΡΚΩΝ - ΟΥΓΓΡΩΝ - ΒΑΥΑΡΩΝ - ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ - ΑΖΕΡΩΝ ή ΧΑΖΑΡΩΝ - ΙΝΔΟΝΗΣΙΩΝ - ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.


ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΤΑ <<ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ>> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ BIOTRAILS ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.000 ΕΤΗ, {ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΔΩΝ - ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΩΝ - ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΩΝ "ΘΕΩΝ" ΤΟΥΣ, ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ -( ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ) - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ - ΣΕΪΝΑΝ - "ΓΙΑΧΒΕΧ" - "ΙΕΧΩΒΑ", ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ - ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟΥ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ"}, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΙ' ΑΓΟΡΑ... ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ:


1ον: ΤΗΣ "ΓΕΝΕΣΕΩΣ" Γ ΄14 - 15 ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: << ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ (ΣΕΝΤΑΪ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΦΙΝ (ΔΙΑ): "ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΜΕΣ ΤΟΥΤΟ, ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΖΩΑ = ΓΚΟΪΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ)..., ΚΑΙ ΕΧΘΡΑ ΘΑ ΣΤΗΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΕΥΑ - ΣΕΛΗΝΗ - ΛΕΥΑΝ), ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ( ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ)._ ΕΣΥ (ΔΙΑ) ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥ (ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ) ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΘΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ): "ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΩΝ".

2ον: ΤΟΥ "ΖΑΧΑΡΙΑ" Θ ΄ 13 -15 ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: <<ΔΙΟΤΙ (ΕΓΩ Ο ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑΣ - ΓΙΑΧΒΕΧ) ΤΕΝΤΩΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ (ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΥΛΗ) ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΣΑΝ ΤΟΞΟ, ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΣΑ ΙΣΧΥΡΩΣ (ΣΑΝ ΤΟΞΟ ΤΟ ΔΕΚΑΦΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ) ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ._ ... Ο ΔΕ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ) ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΗΤΟΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧ) ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ - ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΦΡΑΙΜ). ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ), ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΜΕ ΛΙΘΟΥΣ ΣΦΕΝΔΟΝΗΣ (ΗΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ). ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΙΟΥΝ (ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΩΣΑΝ ΝΑ ΗΠΙΑΝ ΚΡΑΣΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ (ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΟΠΩΣ Η ΦΙΑΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ (ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ) ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ - ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ>>._


3ον: ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" Θ ΄ 15 -18, ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: <<ΚΑΙ ΕΛΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙ (ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ... ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟ (ΕΝΑ) ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΗΤΟΙ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ). ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ (ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ) ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ (ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΠΙ 10.000 ΕΠΙ 10.000 (ΗΤΟΙ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ). ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΤΩΝ... ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ>>.

4ον: ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" ΙΣΤ ΄ 12 -16, ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ", ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ: <<ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ) ΕΧΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗΝ (ΣΤΟ ΙΡΑΚ) ΚΑΙ ΕΞΗΡΑΝΘΗ ΤΟ ΥΔΩΡ ΑΥΤΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΒΑΣΙΛΕΩΝ (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ) ΤΩΝ (ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ) ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ (ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟ ΙΡΑΚ). ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΡΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ (ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ"ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.)... ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ) ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ (ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ.), ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.) ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ (ΓΙΑΧΒΕΧ - ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΟΥ...ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΑΙ...ΕΠΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΟ - ΚΡΑΤΟΡΟΣ). ΚΑΙ (Ο ΓΙΑΧΒΕΧ - ΤΖΕΝΤΑΪ) ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ., ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.) ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ ΕΒΡΑΪΣΤΙ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ">>._

5ον: ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" ΙΘ ΄14 - 21, ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ: << ΚΑΙ ΤΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ) ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝ (ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ)...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΑΕΙ (ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ) ΣΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ (ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ) ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ (ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΜΟΠΟΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ) ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ (ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕΧ - ΤΖΕΝΤΑΪ...ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΟΣ...ΕΠΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΟ - ΚΡΑΤΟΡΟΣ)._ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΓΓΕΛΟ (ΑΛΛΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ)... ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ: ΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΣΘΕ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥ ΑΙΜΟΠΟΤΟΥ) ΘΕΟΥ (ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΙΑΧΒΕΧ, ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΓΕΤΕ ΣΑΡΚΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΙΣΧΥΡΩΝ, ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΟΛΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ, ΜΙΚΡΩΝ (ΠΑΙΔΙΩΝ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ (ΕΝΗΛΙΚΩΝ). ... ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ) ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ - ΣΠΑΘΙ (ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΙΑΧΒΕΧ) ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΕΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ>>.

6ον: ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ "ΤΑΛΜΟΥΔ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ "ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ( ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ) ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ>> - "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ή Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ._ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ JEAN BOYER ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ", ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ABRAVANEL ΕΠΙ ΤΟΥ "ΤΑΛΜΟΥΔ", ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ.

7ον: ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ "ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΣΑΥΡΑ ERIC PIANCA , (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://uts.cc.utexas.edu/~varanus/eric.html ΚΑΙ ΤΟ Ε - MAIL : pianka@mail.utexas.edu ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥΣ ΝΕΟΣΚΑΤΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΓΑΜΗΣΕ" ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕΣΩ E - MAIL ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ), ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΒΙΟΥ ΙΟΥ "ΕΜΠΟΛΑ", ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ...ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ" (! ! ! . . .)._

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ( ΕΒΡΑΙΟΙ - ΣΑΞΟΝΕΣ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΘΩΡΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΙΟΥΦΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ... ΔΗΜΑΡΧΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ ή ΒΑΡΟΥΧ, ΣΤΙΣ 27/04/2009. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ "ΝΤΟΝΜΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΗΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΚΑΡΑ - ΑΜΑΝ - ΑΛΗΣ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΙΣ 27/04/2009 ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΤΙΡΑΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ "UCK" ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΣΚΟΠΙΩΝ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ), ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2009._

ΗΔΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ", ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ "MOSSAD" ( ΙΔΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΟΝΟΚΙΝΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΘΕΣΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ - ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ._

ΗΔΗ, ΟΙ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ "ΗΠΑ", ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΪΖΑ ή ΒΑΡΟΥΧ, "ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ" ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ <<ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>.

ΗΔΗ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΩΝ._

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - BLOGGERS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. Ή ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΙ, Ή ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΘΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.Ή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΡΑ - ΑΜΑΝ - ΑΛΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΠΑΣΟΚΕ" ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΠΑΣΟΚ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ( ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙ - ΑΡΧΙ - ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΡΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ) ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ - ΤΣΑΝΤ - ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ "ΚΚΕ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ - ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΚΟΛΟΖΩΦ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ "ΚΚΕ", ΤΟΥ ΜΑΪΛΗ Ή ΙΣΜΑΗΛΗ Ή ΙΣΜΑΗΛ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ "ΚΚΕ", ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΞ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΪ Ή ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ 90% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ "ΕΣΣΔ"ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ"._

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΡΟΖ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ "ΣΥ.ΡΙΖ.Α." ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ Ή ΛΕΒΙ, ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΚΡΟΙΣΟΥ ΦΕΟΥΔΑΡΧΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ._

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΙΝΔΑΛΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΧΙΤΛΕΡ Ή ΧΙΣΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΔ, ΚΑΙ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ Ή ΜΟΥΖΟΛΙΝΙ Ή ΜΟΖΕ Ή ΜΩΫΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑRΑ - ZAFFERI ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ "ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΑΥΛΟΥ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. CHRISTIANSEN ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΙΝΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΡΗΜΟΥΣ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΛΑ.Ο.Σ." ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ Ο KARA - ZAFFERI ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ "SECURIMI", ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "MIT" ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ "INTELLIGENCE SERVICE" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΙΑ ΛΗΨΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΟΤΙ ΤΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ (ΗΤΟΙ 2,5% ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 3,5%) ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ (ΕΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ) ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ (ΙΔΕ ΒΑΪΤΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ) ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ <<ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ">> (ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ Θ.Ι.Μ.) ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΙΝΔΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ <<ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ "ΣΕΑΤΟ", "ΗΠ.Ε.Ι." ΚΑΙ "Θ.Ι.Μ." >>, ΗΤΟΙ "ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ" Ή "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ" , ΚΑΙ "ΘΙΒΕΤ - ΙΝΔΙΑΣ - ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ".

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΑΝΑΡΧΙΚΕ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ - ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΞ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΪ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ._

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ Ή ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ Ή ΣΚΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ Ή ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΩΣ "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ" ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ - "ΓΙΑΧΒΕΧ" - "ΙΕΧΩΒΑ" - ΨΕΥΔΟΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΑΒΙΤ - ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ῾, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕ ΤΟΥ "ΘΕΪΚΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ" ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ" Ή "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ".

ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "Π.Ο.Υ." (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΕΖΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΣΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΓΕΙΑ" ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ "ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ" ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΕΡΑ.

ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ" ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ "ΟΗΕ" (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ", Ή Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΕΑΤΟ", ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΚΟΡΕΑΤΕΣ) "ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ Ο "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ".

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΘΩΡΗΣΕΣ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ; ΤΕΛΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΑΝΤ' ΑΥΤΗΣ Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΥ.

Υ.Γ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕΣΩ E-MAIL ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΕΛ.ΑΣ. - ΚΥΠ/ΕΥΠ.__

15 comments:

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [Πα.Συ.Α.] said...

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:

Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Πα.Συ.Α. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ:

ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΟ ΑΦΑΝΕΣ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΓΚΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΚΥΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΕΠΙΣΗΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΑ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ.

ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α.] ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΦΥΛΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΑΡΑΧΝΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΟΕΙΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ..

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Προσβολές του πολιτεύματος
Άρθρο 134. -Εσχάτη προδοσία.
Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης:
Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία από την εξουσία που έχουν κατά το Σύνταγμα"
Β) όποιος αποπειράται με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας:
α) να παρεμποδίσει κάποιον απ' αυτούς από την άσκηση της συνταγματικής εξουσίας του ή να τον εξαναγκάσει να επιχειρήσει πράξη που απορρέει από αυτή την εξουσία και
β) να μεταβάλλει το πολίτευμα του Κράτους.
2. Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου:
α) επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού.
β) επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαταράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή'
γ) ασκεί ή άσκησε την εξουσία που ο ίδιος ή άλλος κατέβαλε με τους τρόπους και με τα μέσα που προβλέπει το άρθρο αυτό.
3. Όποιος αποπειράται να θανατώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή εκείνον που ασκεί την προεδρική εξουσία τιμωρείται με θάνατο ή ισόβια κάθειρξη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Anonymous said...

ΣΠΥΡΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΦΥΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΟΙ, ΗΤΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΝΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ.

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [Πα.Συ.Α.] said...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ (!)

ΠΟΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ (;)

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ MΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ (!).

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΤΡΕΛΕΣ ΛΕΣ Ή ΟΧΙ (;).

ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΥΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ (;)

ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ (!) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (;)

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Anonymous said...

Πολλές φορές, καλώς ή κακώς, σκέφτεσαι και πράττεις ωσάν να βρίσκεσαι ενώπιον δικαστηρίου και συνεπώς, χωρίς να συμφωνείς ο ίδιος, κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου αναζητώντας στοιχεία ποινικώς κολάσιμα. Το κείμενο το υπογράφει ο Καραγεωργίου εκ μέρους της Ο.Ε.Α., με ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητος, έχοντας επίγνωση των "τρωτών" σημείων του και παρ' όλ' αυτά λέει τα πράματα με το όνομά τους. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης με το οποίο γεννιόμαστε όλοι, άνθρωποι και ζώα, μας υπαγορεύει να προλάβουμε να σκοτώσουμε αυτόν ή αυτό που μας απειλεί την ζωή μας άμεσα. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός ή αυτοί που απειλούν την ζωή μας, την υγεία μας, και το μέλλον των οικογενειών μας και των συνανθρώπων μας είναι τα ανθρωπόμορφα τέρατα - κτήνη στις μασωνικές στοές και στις επιστημονικές κοινότητες. Συνεπώς τι πρέπει να προτείνει η Ο.Ε.Α. για την αντιμετώπιση αυτών των απειλών γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητος; Γαμήσι και ξύλο που λέει ο λαός μέχρι θανάτου. Στολίστε τους όπως τους αξίζει μέσω e-mail και ιστοσελίδων για να καταλάβουν οτι εμείς οι Έλληνες δεν τρώμε κουτόχορτο αλλά απεναντίας είμαστε αποφασισμένοι να πεθάνουμε πολεμώντας κι όχι ψεκασμένοι κι άρρωστοι σε κάποιο νοσοκομείο σαν πειραματόζωα!
τα blogs πρέπει να αναρτήσουν την πληροφόρηση- ενημέρωση για τον Ραδιοβιολογικό Πόλεμο που έχει σιωπηλώς κυρρηχθεί ερήμην της ανθρωπότητος εναντίον της, μη δίνοντας στα θύματά της την ευκαιρία για άμυνα και αντίδραση, απο τις ανθρωπόμορφες σαύρες που λυμμαίνονται τον πλανήτη γενοκτονώντας συνεχώς τους αδύναμους οικονομικά κι αριθμητικά λαούς.

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [Πα.Συ.Α.] said...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΕΣΤΩ ΔΥΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΕΙ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ Ή ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 6972172090 ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΟΕΑ ΛΕΕΙ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΦΟΝΕΥΑΝ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΩΡΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΑΠΑΛΜ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΕΑ ΤΩΝ 5555 ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΗΖΕΡ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ, ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ 75 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΤΑΦΕΡΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΔΑΝΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ 5555 ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΦΥΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙ-ΜΑΚΑΚΑ) ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ BLOGERS ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΜΟΓΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ BLOGER ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ, Ο ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ: «ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ”, ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΤΟ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΘΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 134 Π.Κ. ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ (!!!). ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΟΥ Πα.Συ.Α. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ Η ΟΕΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΩΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΚ ΣΙΚΕΛΙΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ Η ΟΕΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ 1000 E-MAILS ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ E-MAIL ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ «ΜΑΛΑΚΑΣ» ΑΠΟ ΚΑΤΩ?

Υ.Γ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΝΟ SITE ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [Πα.Συ.Α.] said...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑΛΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΓΩΝΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΑΠΛΩΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (!!!). ΔΙΔΑΣΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΥΒΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΤΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΟΔΟ.
ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΟΕΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΙΟΤΙ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ ΕΧΘΟΥ ΣΕ ΑΠΛΩΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΕΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΘΕΤΗ.

Υ.Γ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ" ΤΟΥ Πα.Συ.Α. http://thlemaxos.pa-sy-a.gr ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Anonymous said...

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΠΥΡΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ; ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΕΓΩ. OI MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ. ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.

Anonymous said...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΕΖΑ-ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

anti metatron said...

Η ο.ε.α δυστυχώς εκτίθεται με το να επιτίθεται στον Σπυρόπουλο επειδή δεν ανεβάζει στην ιστοσελίδα κείμενα της, είναι τουλάχιστον αστείο ειδικά τώρα που επαναλειτουργεί το περσεύς δεν θα έπρεπε να έχει κανένα παράπονο, οι έντιμοί λειτουργοί κάθε είδους κρατικών υπηρεσίων γνωρίζουν τις σελίδες και αξιολόγουν πληροφορίες.
όσον αφορά αυτό περί της τρικέφαλης σκύλας εκάτης δεν είναι καθόλου φαντασία όντως απο την διαστρεύλωση της Αρτέμιδος και τη συσχέτιση της με υποχθόνιες θεότητες και Σεληνιακές διαστροφικές λειτουργίες που προωθούν τον βιολογικό και πνευματικό ερμαφροδιτισμό ξεκινησε ο Σπύρος πιθανόν και απο δική μου βοήθεια σε μερικά σημεία και ξεσκεπάστηκε το κινεζοθιβετιανό κομουνιστικό ηλιοσέληνο "saunrize", το θιβετ, τα σκόπία ο "ηλιος" του γυναικείου κινήματος η κομμουνιστική προπαγανδα,ή χρήση του απο αριστερά και ναζιστικά καθεστώτα ως απόδειξη της κοινής υψηλής εποτείας επί του ναζισμού και σοσιαλισμού.

δυστυχώς ή ευτυχώς ο Σπύρος αυτά που παραθέτει είναι οι αποδείξεις

Anonymous said...

]+[ : ΕΜΒΛΗΜΑ "ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ" ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ - ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ.

ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ [ΤΟ ΑΠΟΛΛΟΝ] [ΟΥΔΕΤΕΡΟ], ΔΙ'ΕΛΞΕΩΣ ΤΟΥ Τ=>Λ ΚΑΙ ΠΕΤΑΠΤΩΣΕΩΣ Β=>Π ΤΟΥ ΟΡΟΥ "Α+-ΒΕΛΤΕΡΟΣ" [ΒΕΛΤΙΩΝ], ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΤΟΥ "ΑΓΑΘΟΣ" - ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΟΛΑΤΙΝΩΝ: WALTER VOLTAIRE, VOLTERO.

ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ" ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΠΑΡ'ΑΡΧΑΙΟΙΣ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ. ΟΜΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ".

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΣ ΠΡΟ 9600 π.Χ.: ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΑΜΥΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΕΧΝΩΝ ΠΗΓΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ - ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ - ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΛΠ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ - ΑΡΜΟΝΙΑΣ [ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ] - ΕΥΜΟΡΦΙΑΣ - ΔΙ'ΕΚΑΣΤΟΝ ΕΡΓΟΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ (ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ).

ΑΝΕΥ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ]+[, ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΛΗΣ (ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ: ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΜΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΟΤΙΜΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ" (ΙΟΥΔΑΙΟΥ ROSENBERG) ΠΕΡΙ "ΘΥΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΥΤΟΝΕΣ ΘΕΟΥΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ]+[ ΤΗΣ ΗΠΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΕΦΑΡΝΤΙ : ΧΙΤΛΕΡ - ΑΪΧΜΑΝ - ΜΥΛΛΕΡ ΚΛΠ.

ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΜΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ - ΑΕΤΩΜΑ - ΚΙΟΝΟΦΟΡΙΑ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΛΗ) ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΡΟΦΕΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΟ ΥΠΟΔΙΑΝΟΗΜΑ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ

- ΟΕΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [Πα.Συ.Α.] said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ.
ΑΛΛΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΒΕΛΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.
ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΕΑ-ικός ΔΙΚΗΝ ΟΠΑΔΟΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΟΕΑ, Η ΟΕΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 134 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ Π.Κ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ (16)ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΤΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΟΕΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΘΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΩΣ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΕΨΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΕΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
Η ΙΔΙΑ Η ΟΕΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΟΕΑ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΘΥΣΙΑΣ Ή/ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΡΙΣΙΜΟ ΜΟΥ» ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ανώνυμος ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΚΠΛΗΣΩΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΣΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ Η ΟΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΝΩΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΩΣ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΩΝΤΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ.
ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ Ή ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ Ή ΟΧΙ?

Υ.Γ.1.
ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΣΟΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΕΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΟΛΩΜΑ (ΒΛΕΠΕ ΑΛΗΘΗ, ΗΜΙΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΕΑ).

Υ.Γ.2.
Η ΟΕΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΦΙΛΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΖΗΤΙΑΝΟΥ (ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ “ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ” (ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΟΜΕΥΣΗΣ).
ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΪ ΕΝΩ ΞΙΦΟΜΑΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΙΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΥΒΡΕΩΣ.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Anonymous said...

Ολοι οι ελληνοκεντρικοι ας ψαξουν πρωτα για αποδειξεις της νεας εξωγηινης γνωσης που πρεσβευει η οεα ή οποιαδηποτε οργανωση διεκδικει την απολυτη γνωση και αληθεια μεσω επαναλαμβανoμενης πειραματικης αποδειξης και να μην δεχονται διαταγες απο αορατους η ορατους εξωγηινους η εξελιγμενα οντα που διεκδικουν την διανοια μας .Ο πολεμος εδω κατω στη γαια δεν γινεται με διαδικτυακο χαβαλε και ερευνα απο το πληκτρολογιο του υπολογιστη εντος του πλεγματος του ιντερνετ που ειναι και αυτο ελεγχομενο απο τους εκαστοτε εξουσιαστες , ο πολεμος ειναι καθημερινος και διεξαγεται μεσα στη βιοπαλη με επιπλεον μορφωση και ανεξαρτητη ερευνα συνεχως διχως τις απειλες και καταρες επαναλαμβανω Αορατων δηθεν ελευθερωτων μας που δεν εχουν αποδειξει τις προθεσεις τους ουτε και δειχνουν την διαθεση να το κανουν

Anonymous said...

επαναλαμβανoμενης πειραματικης αποδειξης


???

Anonymous said...

ε ναι ρε φίλε καλα τα λεει ο από πάνω. Όσες φορές και να ρίξεις ένα μήλο ψηλά πάνω στο κεφάλι σου θα στουκάρει. Επαναλαμβανόμενη πειραματική απόδειξη (της βαρύτητας).

Anonymous said...

Εμείς οι Πρυτάνεις της Ο.Ε.Α. θα έχουμε το ‘θράσσος’ να προσθέσουμε και έναν ακόμη ΝΟΜΟ ΛΟΓΙΚΗΣ . Τον Νόμο της ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΩΣ ο οποίος αποκλείει ! τις ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ παρεμβάσεις του τύπου Καρλ Μάρξ του Νεώτερου ,και τύπου Καρλ Μάρξ του Παλαιότερου η αλλοιώς Χριστούλη ,που διακύρηξαν αμφότεροι : ‘μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες’ ή ‘πίστις είναι βεβαίωσις πραγμάτων μη.....βλεπομένων,πίστις ειναι.....ελπ! νων πεποίθησις’.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ,απορρίπτουμε ως εκτρώματα του παραλόγου τα μη ...βλεπόμενα ,και μάλιστα απορρίπτουμε και τα ‘βλεπόμενα’ που δεν είναι ‘επαναλήψιμως βλεπόμενα’ σε οποιαδήποτε χρονική επιλογή ,και επιλογή χώρου για ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ .

Ετσι απορρίπτουμε όλες τις ΠΙΣΤΕΙΣ ,φιλοσοφικές,πολιτικές,θρησκευτικές,επιστημονικές,τεχνών,τεχνολογίας ,που είναι ΑΝΙΚΑΝΕΣ να υποστούν Επαναλήψιμη Πειραματική Επαλήθευση.Απορρίπτουμε και την ΙΣΤΟΡΙΑ που δεν επιδέχεται Επαναλήψιμη Πειραματική Επαλήθευση.

-----------
τάδε εφη ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΟΕΑ.

Όποιος έλληνας εκλαμβάνει τα κατά καιρούς γραφόμενα της οεα ως αναπόδεικτο θρησκευτικού τύπου δόγμα δίχως πειραματική επαλήθευση έρευνα διασταύρωση είναι ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ να παρατήσει την ΟΕΑ και να επιστρέψει γρήγορα σε μια θρησκευτική στάνη της επιλογής του.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις