ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 26 May 2009

Εξέλιξη λευκής φυλής και έτος ορόσημο 2012

Τα χρονικά των Μάγιας έχουν αλοιωθεί (απο την Σιών) με καινούργια "γραπτά" πάνω από τις αυθεντικές πλάκες. Αυτά τα νέα γραπτά μιλούν για το τέλος του κόσμου το 2012, 21η Δεκεμβρίου. Αυτό είναι το σχεδιασμένο χρονοδιάγραμμα για την επιχείρηση "Αρμαγεδών" ή "Αρματοπαγίδα". Και η μαύρη και η λευκή φυλή πρέπει να εξοντωθεί πριν από αυτή την ημερομηνία.

Σε αυτή την ημερομηνία, ένα μεγάλος εξελικτικός κύκλος τελειώνει την πορεία του 432.000 ετών και η ανθρωπότητα αναβαθμίζεται κατά ένα υπο-επίπεδο στην 3η Στερεά κατηγορία. Πρόκειται για μια ενεργειακή εξέλιξη, που θα μας επιτρέψει να αναγνωρίζουμε τις ενεργειακές ροές ευκολότερα, το αποτέλεσμα θα είναι ότι θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε πολύ καλύτερα το τι είναι αληθινό και τι κάλπικο. Αυτό θα σημαίνει ότι οι μάσκες του κόσμου θα πέσουν. Και έτσι το σχέδιο εξάλειψης μέσω των Σινέζων θα πρέπει να συμπληρωθεί πριν από αυτή την εποχή.

Η μετάβαση σε αυτό το νέο επίπεδο έχει ήδη ξεκινήσει και μπορεί να θεαθεί στη νέα γενιά και στα νεογέννητα παιδιά.

Σήμερα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι σε μεγάλη βιασύνη να πάρει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη. Ο στόλος που έρχετε είναι ένας λόγος για αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το Σύμπαν "επαναπρογραμματίζει" και τη λευκή και τη μαύρη φυλή εδώ κάτω, καθώς το στάδιο εξέλιξης υποφυλής βρίσκεται κοντά στο τέλος του. Αυτό σημαίνει ότι τεράστιες ενέργειες θα αρχίσουν να αποστέλονται προς τα κάτω, ώστε να μας αναβαθμίσουν στο 6ο επίπεδο υποφυλής, που θα ενεργοποιήσει σχεδόν όλους του κλώνους του DNA μας. Η λευκή φυλή, που συνδέεται απευθείας με τους Ανδρομέδιους (με κάποιες εξαιρέσεις που θα αναλύσω στο ηλ.βιβλίο μου) θα αφυπνιστεί πλήρως σχετικά με τις ρίζες της, οι οποίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Homo Sapiens, αλλά το Γένος Ημίθεων Genus Semideus. Αυτό θα σημαίνει πλήρη συνειδητοποίηση και ανοσία από ασθένιες. Οι άνθρωποι θα μπορέσουν να δούνε διαμέσου των πάντων και να έρθουν σε συντονισμό με το Σύμπαν. Δεν θα υπάρχει άλλη απόκρυψη. Αυτός ο "Επαναπρογραμματισμός" έχει ήδη ξεκινήσει και θα συμπληρωθεί στο τέλος του 2012. Προσωπικά τον νοιώθω, καθώς έχω αρχίσει να αισθάνομαι κάθε μια ξεχωριστή ενέργεια γύρω μου (όπως επίσης και τους πράκτορες που με ακολουθούν).

Οι ερπετοειδείς πράγματι ανήκουν στην πρώτη διάσταση αραίωσης ύλης, αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο εξέλιξης υποφυλής, που δεν τους επιτρέπει την ύπαρξη μιας ψυχικής μήτρας. Η λευκή φυλή που ονομάστηκε ως Πελασγοί (που σημαίνει "ο λαός μας στη Γη μας") και η φυλετική εξέλιξη της από τα αρχεία "Ακάσα" (11x5,184,000)+(4x432,000)+(6x36,000)= 58,968,000 έτη από το ξεκίνημα της αυτοδημιουργίας των Νετρονιακών Πλασμάτων της ζωής (σε αυτό το ακριβές σημείο):
12η φυλή - 3η Στερεά Ύλη
5η Υποφυλή (μέγεθος φάσης 432.000 έτη)


Το επόμενο εξελικτικό επίπεδο, στην 6η Υποφυλή πρόκειται να ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου του 2012.
Οι ερπετικοί έχουν διεξάγει ασταμάτητα πειράματα για να εισάγουν μια ψυχική μήτρα σε αυτούς από την Πελασγική φυλή μέσω απαγωγών ανθρώπων αυτής της φυλής, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει, λόγω ότι το επίπεδο εξέλιξης τους δεν τους επιτρέπει να φιλοξενήσουν ψυχή. Εδώ να προσθέσω ότι τόσο η λευκή όσο και η μαύρη φυλή μπορούν να φιλοξενήσουν ψυχή.

Φτάνοντας στις διαστάσεις οι ερπετικοί (δρακονιανοί) υπάρχουν σε 3 διαστάσεις αραίωσης ύλης. Οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν στο 1ο επίπεδο και είναι ορατοί σε εμάς. Αρκετοί είναι στη 2η διάσταση (μη ορατή στον γυμνό οφθαλμό, αλλά μπορεί να γίνει αισθητή ... όπως τα πνεύματα). Ο ηγέτης τους υπάρχει στην 3η Διάσταση από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας του.

Όσον αφορά τα πνεύματα, επιστημονικώς πρόκειται για οντότητες της 2ης διάστασης αραίωσης ύλης. Ανήκουμε στην πρώτη διάσταση ως πιο πυκνά όντα. Κάθε διάσταση έχει την ιδιότητα να επηρεάσει τον εαυτό της και την διάσταση από κάτω της (γίνεται και επέμβαση από πιο μακρινές διαστάσεις αλλά επαγωγικά). Για παράδειγμα, φωτιά, αέρας και ηλεκτρισμός ανήκουν στην 2η διάσταση. Τα πνεύματα του Σατανά είναι στην 2η Διάσταση, αλλά η προβολή τους είναι ολογραφική, καθώς το απευθείας πέρασμα από μια διάσταση σε μια άλλη είναι αδύνατον βάση τον νόμων του Σύμπαντος. Τα αντικείμενα 2ας διάστασης έχουν 1.000.000 φορές μεγαλύτερο όγκο από αυτόν που κανονικά θα είχαν αν άνηκαν στην 1η λόγω των μεγαλύτερων αποστάσεων μεταξύ των σωματιδίων τους. (αραίωση ύλης). Το πείραμα της Φιλαδέλφειας στο Ελντριτζ ήταν ακριβώς η αύξηση των αποστάσεων μεταξύ των σωματιδίων (ατόμων) κάνοντας το σκάφος αόρατο στον οφθαλμό (καθώς το φως θα μπορούσε να περάσει ανάμεσα στα σωματίδια του σκάφους δίχως να αντανακλαστεί).
Αυτό το πείραμα δηλαδή ήταν μια προσπάθεια να επιτευχθεί μετάβαση διαστάσεως αλλά απέτυχε.
Έτσι για να μπορέσει ένα πλάσμα να αλλάξει διάσταση, θα απαιτηθεί (2η προς 1η) η κατανάλωση τέτοιων κολοσιαίων ποσών ενέργειας, που θα το κάνει αντίστοιχο με μια πυρηνική έκρηξη μιας πυρηνικής κεφαλής που θα αντιστοιχεί στο βάρος του σώματός του. Οποιαδήποτε δομή του, όπως γενετικός κώδικας, θα καταστραφεί. Επίσης η θερμότητα και η ραδιοακτινοβολία είναι της 2ης διάστασης και κανένα πνεύμα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει μιας τέτοιας καταστροφής, συμπεριλαμβανομένου του Σατανά (ο οποίος είναι ευάλωτος, άσχετα με αυτά που λένε τα βιβλία). Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Έτσι μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάποιος θα έρθει μπροστά μου ή από πίσω μου ή απο οπουδήποτε. Μπορεί να έρθει ως "κανονική" οπτική ύπαρξη (κάποιος άνθρωπος), ή σαν αόρατη οντότητα 2ης διάστασης (που μπορούμε να αισθανθούμε, καθώς ο νους και η ψυχή μας είναι επίσης 2ης διάστασης) ή μπορεί να έρθει μέσω τεχνολογίας ως ολόγραμμα κάτι που είναι μια άλλη διαφορετική ιστορία.

Συνεπώς, οι ερπετικοί δεν μπορούν απλά να αλλάξουν διαστάσεις όπως αλλάζουν πουκάμισα (απάτη η αλλαγή διαστάσεων του Ντειβιντ Αϊκ) !! Κατι τέτοιο θα τους καταστρέψει κυριολεκτικά και είναι αδύνατον να επιτευχθεί.

Υ.Γ. Όπου βλέπεις τη λεξη "Σατανάς", αντικατέστησε την με "Δρακονιανοί".

Δεν είμαστε τόσο πολύ εκτός παιχνιδιού όπως νομίζετε. Δεν είναι στο χέρι της Γης να παγώσει και να μας καταστρέψει αλλά στο χέρι των Δρακονιανών να εκπληρώσουν την ατζέντα τους και να εξολοθρεύσουν και την μαύρη και τη λευκή φυλή προτού το επόμενο επίπεδο εξέλιξής μας. Αυτός είναι ένας από τους 2 κύριους λόγους που είναι σε τέτοια βιασύνη να αναφλέξουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αναρωτηθήκατε ποτέ πως μέσα σε μόνο 50 χρόνια καταφέρανε και στείλανε πυραύλους στο διάστημα ενώ χια χιλιάδες χρόνια είμασταν αναβάτες σε άλογα και γαιδούρια;

19 comments:

Anonymous said...

Συγνωμη αλλα θα ηθελα την εξηγηση , πως ο σατανας ειναι ευαλωτος και πως ακριβως αποδεικνυεται επιστημονικα κιολας.Επισης, γιατι τωρα δεχεστε κατι το επιστημονικο ( ο σατανας ειναι ευαλωτος) και δεν δεχεστε το πιο απλο και πολυμελετημενο επιστημονικο μονοπατι της εξελιξης του ανθρωπου? αν ο homo sapiens δεν ειναι προγονος μας γιατι εχουμε τοσες ομοιοτητες? Και για το τελος, στην ερωτηση γιατι ειμασταν τοσα χρονια πανω σε γαιδουρια και ξαφνικα αναπτυχθηκε η τεχνολογια, η απαντηση ειναι οτι ''κατι'' επρεπε να δημιουργηθει ετσι ωστε να συνδυαζει τους νομους της φυσικης και να ειναι προσιτο στους ανθρωπους! αυτο το κατι μπορει να ξεκινα με την απλη λαμπα,το κουδουνι,μεχρι και τις πρωτες μηχανες αυτοκινητων. Μετα απο αυτες τις εφευρεσεις, το πιο λογικο επακολουθο ηταν οι πυραυλοι, οι ηλιακοι συλλεκτες, η τηλεοραση, ο υπολογιστης και ολα τα αξιοθαυμαστα πραγματα που χρησιμοποιουμε σε καθημερινη βαση.

Anonymous said...

Απάντηση.
Η θεωρία της εξέλιξης ήτοι ότι ο πιθηκος ανθρωποποιήθηκε είναι τόσο εξωφρενική και αναπόδεικτη που έχει οδηγήσει από αντίδραση πολλούς να δεχτούν την εξίσου εξωφρενική και αναπόδεικτη θεωρία-παραμύθιον της δημιουργίας όπως περιγράφεται στη δρακονιανή βίβλο με τις 6 ημέρες δημιουργίας και τη νεαρή Γη των 6.000 ετών. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και στα 3 οντογονικά δωδεκάεδρα του Συμπαντικού Οργανισμού με τις αλματικές πυκνώσεις και αραιώσεις της υλης.
Σε προτείνω να ψάξεις και να μελετήσεις περί του Κοσμικού Αυγού της Τρισυπόστατης Δομής του Σύμπαντος (Συμπαντικού Οργανισμού - Τρισήλια Θεότης - Ταυτοκοσμικός Λόγος) περί του Αιθέρα και περί του Δωδεκάεδρου. (Κινητική Γεωμετρία Δωδεκάεδρου) Αυτά τα θαυμαστά πράγματα που δίδασκαν και γνώριζαν οι αρχαίοι σοφοί μας πρόγονοι Αριστοτέλης, Πλάτωνας, Πυθαγόρας Ορφικοί, και λοιποί γίγαντες της διανόησης με μόνο όπλο το μυαλό τους και την προσελήνια διασωθήσα γνώση. Τα περί Δωδεκαεδρικής δομής τους Σύμπαντος έχουν πλέον επιβεβαιωθεί πανυγυρικά και από μοντέρνες επιστημονικές παρατηρήσεις τις κοσμικής ακτινοβολίας υποβάθρου. Πράγματι ζούμε μέσα σε ένα δωδεκάεδρο. Δεν είναι τυχαίο ότι τα μαθηματικά και η γεωμετρία Δωδεκάεδρου (βλέπε Πεντάγωνο-"Σατανική" Πεντάλφα) δαιμονοποιήθηκε ως "σατανική επιστήμη" από τα γνωστά ιερατεία κατά τον μεσαίωνα και καταστράφηκε η ακαδημία Πλάτωνος. Κάποιοι εχθροί του φωτός της γνώσης και της απομυθοποίησης ήθελαν να θάψουν αυτές τις πληροφορίες και αυτή την συμπαντική γνώση ώστε να εξουσιάζουν παραφύσιν τον αμαθή όχλο. Μελέτησε επίσης τις αλματικές διαστάσεις πύκνωσεις - αραίωσης της ύλης. Διάβασε το κείμενο Ανδρομέδιας Φυσικής. Υπάρχει σε αυτό το ιστολόγιο.
Τέλος για την αλματώδη άνοδο της τεχνολογίας της ανθρωπότητας θα έπρεπε να σου κάνει κλικ το γεγονός ότι αυτή δεν είναι ομαλή αλλά απότομη αφύσικη και ξαφνική αποκλειστικά με ουσιαστικό ξεκίνημα ανόδου τον 20ο Αιώνα, παράλληλα με τη δραματική αύξηση θεάσεων ΑΤΙΑ μετά το 1947.
Υπενθυμίζω ότι αρκετοί επιστήμονες εφευρέτες έκαναν τις ανακαλύψεις τους είτε από όνειρα είτε από ενύπνια - οράματα - Φαεινές "Ξαφνικές" Ιδέες. Υπενθυμίζω τη χρήση ενύπνιων οραμάτων για προβολή προγράμματος-οδηγιών προς τους προφήτες-μέντιουμ του Γιαχβεχ στην δρακονιανή βίβλο. Αρκετοί δε επιστήμονες όπως ο μυημένος στο Ο.Τ.Ο. Τζακ Πάρσονς και ο μυημένος στο Θιβέτ έλληνας Γ.Γκιόλβας παραδέχτηκε ότι έπαιρνε εμπνεύσεις και σχέδια για εφευρέσεις κατευθείαν από πνευματιστικές συνεδρείες μέσω άμισθων χαρισματικών διάμεσων-μέντιουμ που του μιλούσαν μάλιστα ενώ ήταν σε έκσταση σε αρχαία ελληνικά! (βλ.Κρόνιοι Σαββαωθικοί, Προμηθεϊκοί). Ερεύνησε επίσης την ιστορία της μυστικής εταιρείας Βριλ και των γυναικών διάμεσων τους σε σχέση με τα όντα με φερόμενη προέλευση το άστρο Αλντεμπαραν που τους μετάδωσαν αντιβαρυτική τεχνολογία δίσκων (βριλ, χανεμπού).
Αλματώδης με συγκεκριμένη γεωμετρική πρόοδο είναι ακόμα και οι τετραπολικές γεωπολιτικές αυτοκρατορίες της ανθρωπότητας με δεκαετές ξεκίνημα κάπου στα 680π.Χ στην Ασσυροβαβυλώνα και σημερινή γεωπολιτική φάση τον εβραικό χιλιασμό που ανέτρεψε το χιλιετές ράιχ. (Ο καλός σοσιαλιστής χριστούλης πάντα υπερνικά τον κακό ναζιστή διάβολο)
Τέλος θα έπρεπε να σε προβληματίσει και το λεγόμενο πρόγραμμα "πολέμου των άστρων" και η πραγματική σκοπιμότητα του, τα δεκάδες ΑΤΙΑ που έχουν καταγραφεί σε γήινη τροχιά από κυβερνητικές κάμερες του διαστημικού λεωφορείου ή του διαστημικού σταθμού να κάνουν σχηματισμούς που μόνο μια νοημοσύνη μπορεί να κάνει, όπως και η κινηματογραφική παραγωγή Σταρ Γουόρς με τους "καλούς" Επαναστάτες Τζεντάϊ (Τζιουντάϊ - Τζιούντας - Ιουδαίος) και την "διαβολική" Γαλαξιακή Κυβέρνηση.
Σου έδωσα τον αρχικό μίττο της Αριάδνης της μιττολογίας και ουχί μυθολογίας. Ακολούθησε τον και αφυπνίσου αγαπητέ. Ερρωσθε!

Aggeliki said...

Επειδη απο την μερα που μου στειλανε το αρθρο δεν εχω βγαλει απο το μυαλο μου τις αναληθειες και τα αυτοβουλα συμπερασματα που βγαλατε και ευελπιστω να μην υπαρξει κανενας νεος που θα τα πιστεψει αυτα....
Εχω λοιπον μια σειρα καινουργιων ερωτησεων να παραθεσω. Οι προηγουμενες αποριες μου ,απαντηθηκαν οχι με την κοινως αποδεκτη φυσικη η μαθηματικα αλλα με την δικη σας νοοτροπια αρα δεν την μετραω καθολου σαν απαντηση γιατι στηριζεται εξ ολοκληρου σε αβασιμα και ουτε καν θεωρητικα στοιχεια!
1) Στο παραμυθι οτι δεν καταγομαστε απο τους homo sapiens(αν ενας απο εσας ειχε σπουδασει βιολογια , θα σας απετρεπε τουλαχιστον να το γραψετε αυτο)και οτι καταγομαστε απο τους ημιθεους. Πως στηριζεται αυτη την θεωρια; Γιατι να μην προερχομαστε κατευθειαν απο τους θεους αφου ειμαστε τοσο καθαρη φυλη και υποβαθμιζομαστε στην καταγωγη απο ημιθεους; Πως μπορειτε μετα να καθορισετε τους ημιθεους απο οπου προερχομαστε εξελικτικα κιολας;
2)Εσεις ξερετε απο ποιους θεους προερχομαστε; Και πως καθοριζεται ενας θεος για εσας; (στην περιπτωση που μου απαντησετε με ελληνικη μυθολογια , η απαντηση σας θα θεωρηθει παλι αβασιμη και τροπος υπεκφυγης της ερωτησης μου)
3)Ποιος εφηυρε την ονομασια και την καταταξη GENUS SEMIDEUS ; Ειναι αλλη καταταξη αυτη απο την παγκοσμια καταταξη και ονομασια ειδων; Ο βατραχος τι ειδος ειναι; Η γατα; Μηπως αλλαζουν και αυτα; Αφου υπαρχει καταταξη κατα την δικη σας ονομασια παντα ,αρα θα πρεπει να εχετε ξεκινησει την καταταξη των ειδων απο πιο πριν. Ποια ειναι αυτη η καταταξη;
4) Ποια τα ενδοιαμεσα σταδια στην εξελιξη μας; υπαρχει πουθενα καποιο απολιθωμα που να το αποδεικνυει; Τι ειμασταν; Αερας κοπανιστος; Δεν χρειαζομασταν νερο και ηλιο για να μεγαλωσουμε;
5)Ποια ειναι η δρακονιανη βιβλος;Ποτε γραφτηκε; απο ποιον; Δενμπορουμε να την βρουμε; ( η απαντηση ''την κρυβουν για να μην πεσει στα χερια των καλων'' θα ειναι ατακα που εχει παρθει απο χιλιαδες ταινιες επιστημονικης φαντασιας. Γι αυτο θα ηθελα μια σοβαρη απαντηση)
6)Που ακριβως εχετε διαβασει ,σε ποια θεωρια οτι ο πιθηκος ανθρωποποιήθηκε; Δεν υπαρχει πουθενα γραμμενο σε επιστημονικα βιβλια! Εχουν γραφτει οτι εχουν γινει προσπαθειες εκμαθησης του πιθηκου να μιμηθει τον ανθρωπο αλλα ο πιθηκος δεν ειναι ανθρωπος! Για αυτο τον λογο υπαρχει η λεξη ΕΞΕΛΙΞΗ! Για να δηλωσει την αλλαγη ενος ειδους μεσα στο περασμα των χρονων! Η μειωση της τριχοφυιας ειναι ενα τετοιο παραδειγμα εξελιξης του ανθρωπου απο το πιθηκομορφο ειδος ( εχει τεραστια σημασια αυτο που γραφω για το ειδος) ,οπως και οι τραπεζιτες τεινουν να φυγουν και η σκωληκοειδης αποφυση μικραινει
7)Γραφετε οτι στο επιπεδο μας τα πραγματα ειναι 1000000 φορες μεγαλυτερα. Θα ηθελα τον μαθηματικο τυπο και την αποδειξη του μαθηματικου τυπου που δειχνει κατι τετοιο.
(συνεχιζει..)

Aggeliki said...

(συνεχεια ..2)
8)Ποια ειναι η ανδρομεδια φυσικη; Εχετε αλλη φυσικη δλδ εκει πανω; Οι επιστημονες , συμφωνα με μελετες παντα, υποστηριζουν οτι τουλαχιστον για αυτο το συμπαν ισχυουν οι ιδιοι νομοι φυσικης παντου!
9)Ποιος εχει δει τις αυθεντικες πλακες των μαγιας και ξερει πως εχουν αλλοιωθει? Γιατι δεν υπαρχει καποιο γραπτο , μια εικονα , κατι για να το αποδεικνυει αυτο;
10)Ποσους κλωνους DNA εχουμε; Γιατι (παλι ενας να ηξερε βιολογια θα καταλαβαινε)εγω γνωριζω 2 κλωνους πληρως ενεργους!!
11)Τι ειναι αυτες οι τεραστιες μορφες υλης που θα στειλουνε οι ανδρομεδιοι; σε τι μετριουνται;Που θα τις στειλουν;
12) Τι ειναι η ψυχικη μητρα; γιατι μονο εμεις εχουμε; Αυτοι που δεν εχουν τι ειναι ρομποτ;
13)Πως απο την μια δεν δεχεστε τους υπαρχοντες νομους της φυσικης και μετα αναλυετε κατι αναφεροντας ''βάση τον νόμων του Σύμπαντος''; Ποιος και ποτε εγραψε η απεδειξε οτι το φως το νερο και ο ηλεκτρισμος ανκουν στην δευτερη διασταση; Ποιος μας κατεταξε εμας στην πρωτη; και ποιος νομος το οριζει αυτο;
14)Η αναλογια ενεργεια=ενεργεια εκρηξης μιας πυρηνικης κεφαλης ιση με το βαρος του σωματος που θελουμε να αλλαξει διασταση, αποπου προκυπτει; υπαρχει καποια ακολουθια ; καποια πραξη; καποιες μελετες η αποδειξεις πανω σε αυτο; δηλαδη αν αντιληφθουμε πνευμα και ριξουμε πυρηνικα πανω του θα σωθουμε;
15) Που γραφει οτι ο σατανας σκοτωνεται με πυρηνικα; και γιατι δεν τον σκοτωσαμε τοσο καιρο; Αρα αφου μπορουμε να σκοτωσουμε τον σατανα , μπορουμε να σκοτωσουμε και την αλλη του ακρη, τον θεο. Γιατι καλο χωρις κακο δεν υπαρχει,πρεπει να τηρουνται οι ισορροπιες

Aggeliki said...

(συνεχεια..3)
Η τεχνολογια και η εξελιξη καθοριζεται απο πολλους παραγοντες και κυριως οικονομικους!Καποτε ο κοσμος πεθαινε απο γριπη!Μετα ανακαλυφθηκε η πενικιλλινη!Η αναγκη για γιατρεια οδηγησαν τον Σκωτζεζο Φλεμινγκ ( παλι οχι Ελληνα) στην ανακαλυψη της!
Ο καρκινος υπηρχε αποπαρα πολυ παλια αλλα λεγαμε οτι αυτος ο ανθρωπος που το επαθε ηταν κακος και τωρα το πληρωνει!Τωρα πια κατανοουμε τον καρκινο και προσπαθουμε να τον εξαλειψουμε!
Η εξελιξη της τεχνολογιας δεν επιβαλλεται να ειναι αναλογη του χρονου!Επειδη δεν ξεκινας καθε στιγμη απο το μηδεν! Αν οριζαμε το μηδεν σημερα ,αυριο θα ξυπνουμε και θα ξεραμε πως να φτιαξουμε τετραπυρηνους επεξεργαστες; Δεν ξεχνας αυτα που εχεις μαθει σε ολη την πορεια αλλα τα εξελισεις.Αν θεσουμε ως μηδεν την μερα που εφευρεθηκε ο τροχος , ποσα χρονια περασαν μεχρι να φτασουμε στην σημερινη μορφη του αμαξιου;
Σαν αγωγος ρευματος χρησιμοποιειται ο χαλκος....ο οποιος ομως ανακαλυφθηκε στην αρχαιοτητα!Απο την πρωτη λαμπα που ειχε χαλκο φτασαμε σε κατι πιο ανθεκτικο στο βολφραμιο!Αρα ποτε τοποθετειτε εσεις το σημειο μηδεν; Τωρα τα αμαξια εχουν 6 χιλιαδες κυβικα..αλλα η αρχη γυριζει στον πρωτο τροχο και μετα στο πρωτο αμαξι που κινοταν με νερο και αυτο γιατι , σαν παραδειγμα λεω, καποιος θα μαγειρευε και θα παρατηρησε οτι με τον βρασιμο του νερου κουνιοταν το καπακι λογω του ατμου!Το 1903 πεταξε το πρωτο αεροπλανο αλλα η ιδεα προηλθε απο τα πουλια!

Aggeliki said...

(συνεχεια...4)
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα εξελιχθηκαν στην παροδο του χρονου αναλογα με τις απαιτησεις και τις αναγκες του ανθρωπου σε καθε περιοδο και τις οικονικες δυνατοτητες καθε εποχης και ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ λογω της εμφανισης Α.Τ.Ι.Α!
Ολη αυτη την διαδικασια δεν την κανω για να πεισω εσας αλλα ενα κοντινο μου προσωπο που δυστυχως εχει θαμπωθει απο την ιδεα του Ελληνα πολεμιστη του φωτος!Το να νιωθει ο καθε ανθρωπος δυνατος μεσα του ειναι επιθυμητο!Δεν χρειαζεται να ειναι Ελληνας η να ανηκει στην μαυρη φυλη!Ολοι οι ανθρωποι ειναι ιση!Μη διασπερνετε το φοβο και το μισος για τους αλλους λαους!

Anonymous said...

Ως μερική απάντηση σε κάποια από τα ερωτήματα της Aggelikis:
ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΞΗ:«H Μαύρη Φυλή είναι αποβλητέα από τα Λευκά έθνη ως κατώτερη».
Καταγωγή ανδρομέδιας γήινης λευκής φυλής και μαύρης φυλής:
Από τα αρχεία της Φυλής «Ντόγκον» του «ΜΑΛΙ» Αφρικής βεβαιώνεται ότι όταν οι προγονοί μας Ανδρομέδιοι λευκοί «Θεοί»(αρχαία ετυμολογία λέξεως θεός=ον που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα εις το διάστημα με άρματα-σκαφη(θεών)) αφίχθηκαν στον πλανήτη μας, έδωσαν στους Ντόγκον τους «ΝΟΜΟΣ» ήτοι τους Μαθηματικούς Νόμους των Ανδρομεδίων επιστημών «Φυσικής Αρμονίας» ήτοι «Οικολογικής Ισορροπίας» δια την επιδιόρθωση των Βλαβών του Γήινου περιβάλλοντος. Άρα Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, και η Λευκή Φυλή ως «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι ουσιαστικώς και νομοτύπως «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ» από την Μαύρη «Σείρια» Φυλή (Sirian Race), και ως φιλοξενούμενη οφείλει τον δέοντα σεβασμό προς την «Φιλοξενούσα» Μαύρη Φυλή. Οι Ντόγκον γνωρίζαν από τα αρχαία χρόνια οτι το σύστημα του Σείριου αποτελείται από 2 άστρα και ότι το 1 από αυτό, το πιο πυκνό (Νεφελοκοκκυγίας) περιστρέφεται γύρω από το κεντρικό περίπου κάθε 50 χρόνια. Αυτη την περίοδο των 50 ετών περιστροφής του Σείριου Β' που την διδάχτηκαν από τους "θεούς" αστροναύτες εκπολιτιστές "Νόμος" της Ανδρομέδας (μέσω αστροπύλης Σειρίου) την καταγράφουν σε όλες τις παραδόσεις τους και στους τελετουργικούς χορούς τους. Η δε τελετουργική μάσκα των Ντόγκον είναι ουσιαστικώς το Απολλώνιο Κέντρο με τα ανάστροφα "Εψιλον" και αναπαριστά αφαιρετικώς την κοσμοανθρωποειδή μορφή του Συμπαντικού οργανισμού με τα 4 άκρα του σε ανάταση (διπλουν διαπασων) και με τους 3 τομείς δωδεκάεδρα Κεφαλής, Θώρακος(ηλιακού πλέγματος) ]+[ και Κοιλιακής χώρας. Φορούν δε αυτή τη μάσκα κάθετα και πάνω από το κεφάλι τους ώστε να συμβολίζει ότι αυτοί νιώθουν και είναι οργανικά μέλη μικρο-οργανισμοί του κολοσιαίου Υπερ-συμπαντικού Οργανισμού όπως καταγράφονουν τα Ορφικά στην προιστορική ελλάδα και όπως τα θυμούνται οι μαύροι Ντόγκον αλλά τα λυσμόνησαν πλέον οι λευκοί νεοέλληνες εβραιοχριστιανικής σεληνιακής απάτης ένεκα.
Ναζιστική Φυλετική απάτη 5:«Οι τσιγγάνοι (απόγονοι Ινδών) δεν ανήκουν στην Λευκή Φυλή».
Οι «Τσιγγάνοι» - Αθίγγανοι (αιθι-γονοι) και οι «γύφτοι» είναι απόγονοι της τελευταίας τάξεως των Ινδών, των «παρίων» οι οποίοι μη υποφέροντες την δουλεία υπό την πρώτη τάξη των ιερέων «Βραχμάνων» του Ινδουισμού-Βουδισμού, και υπό τις λοιπές τάξεις-κάστες των «Μαχαραγιάδων», των στρατιωτικών, των γαιοκτημόνων, και των λοιπών, έφυγαν από την Ινδία. Εκτός ορισμένων ολιγάριθμων μειονοτήτων μελανών αυτόχθονων Αβοριγενών του «Αστερισμού Σειρίου» , οι Ινδοί και οι Τσιγγάνοι είναι απόγονοι των λευκών ανδρομεδίων πελασγών «αστερισμού ανδρομέδας» (Constellation of Andromeda).
συνεχίζετε...

Anonymous said...

συνεχεια απο πριν...
Αυτό αποδεικνύεται από την ανάλυση του προϊστορικού ινδικού έπους “Mahabharata” και λοιπών αρχαίων συγγραμμάτων της Ινδίας … από τα οποία αποδεικνύεται ότι οι Ινδοί υπήρξαν αφοσιωμένοι απόγονοι και υπήκοοι των “VARUNA” (ήτοι των Ανδρομεδίων «Ουρανιδών» του Ησίοδου «Θεογονία») και του “DIAUS-PITAR” (ήτοι του «Διός-Πατρός»). – Η Γλώσσα των Ινδών και των Τσιγγάνων είναι εξέλιξη και παρέκκλιση από την σανσκριτική η οποία μαζί με την γνωστή αρχαία ελληνική γλώσσα και με την λατινική, αποτελούν τα τρία σκέλη διασπάσεως της αρχικής ενιαίας Ανδρομέδιας γλώσσας του πλανήτου. Στην γλώσσα αυτή ο ήλιος λεγόταν «ΣΕΕ’ΛΙΟΣ», το ύδωρ λεγόταν «ΒΥ’ΔΩΡ», το ρήμα «ΕΙΜΙ» προφερόταν «ΣΕΪΜΙ», κλπ. – Η Ο.Ε.Α. έχει αποκαταστήσει πλήρως αυτήν την αρχαϊκή προιστορική Ελληνική γλώσσα των Ανδρομεδίων πατέρων «Ουρανιδών Θεών», αλλά θεωρεί τους Νεοέλληνες ΑΝΑΞΙΟΥΣ να κατέχουν αυτό το διανοητικό εργαλείο το οποίο εμπεριέχει στις «λέξεις του = Μαθηματικές εξισώσεις του», και «Ενοποιημένη Θεωρία», ενώπιον των οποίων οι σημερινές εβραιοσαξονικές θεωρίες «Κβάντων», «Σκοτεινής ύλης», «Σκοτεινής ενέργειας», «Κβαντικής υπέρθεσης», «Γενικής σχετικότητος» , «Ειδικής σχετικότητος», «Βρόγχων», «Υπερχορδών», «Αριθμητικής Σχετικότητος», «Τριγωνικού Κβαντισμού», «Μεγάλης Έκρηξης», «Σύμπαν προ μεγάλης έκρηξης» και λοιπών, είναι λανθασμένες λύσεις ασκήσεων φυσικής της πρώτης τάξεως αρχαίου Ανδρομεδίου … Γυμνασίου.
Για την θεωρία της εξέλιξης του εβραιοσάξονα Δαρβίνου ξανα-αναφέραμε ότι πρόκειται για απάτη. Ισχύει η ελλάσονα εξέλιξη στα είδη προσαρμοστικών μικρομεταβολών εξαιτίας κλίματος και άλλων παραγόντων αλλά όχι η μείζονα δηλαδή δεν ισχύει η μεταπήδηση από ένα άλλο ειδός ή φυλή σε ένα νέο είδος ή φυλή. Το αληθές της φυσικής οντογονίας βρίσκεται στην συμπλοκή ακτινοβολιών αντίθετης φάσεως και στη σταδιακή πύκνωση των όντων από αραιότερες διαστάσεις (νετρονιακή->αέρια->στερεή κλπ) αλλά η παρούσα δεν επιτρέπει περαιτέρω λεπτομερή ανάλυση.
Ο λόγος 10^6 ήτοι 1.000.000 μεταξύ των διαστάσεων και των φραγμάτων τους προκύπτει από αρκετές αιτίες κυριότερη και άμεσα επαληθεύσιμη μεταξύ αυτών είναι ο λόγος μεταξύ των 2 συχνοτήτων φραγμάτων φωτός και φράγματος ήχου ο οποίος και είναι 10^6. Φυσικά αυτός ο αριθμός είναι κατά προσέγγιση και ελαφρά μεταβλητός. Δεν σημαίνει ότι στη φύση ο λόγος είναι ακριβώς 1.000.000 αλλά προσεγγίζει σε αυτό το νούμερο.
Εξισώσεις φραγματικών πυκνώσεων-αραιώσεων αυτής της φυσικής προερχόμενης από την οεα υπάρχουν αλλά δεν έχει κανένα νόημα να παρατεθούν εδώ καθώς δεν είναι του επιπέδου της νοημοσύνης σας.
Αυτή η προσελήνια Ανδρομέδια φυσική των δωδεκαέδρων και του αιθέρα ήταν γνωστή στις ακαδημίες πανεπιστήμια της προιστορικής πελασγικής αυτοκρατορικής ελλάδος των 5 ηπείρων οι οποίες κατόπιν καταστράφηκαν και μετατράπηκαν σε θρησκευτικούς ναούς λατρείας του απόντος πλέον δωδεκάθεου οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους καταστράφηκαν και στα ερείπια τους κτίστηκαν ναοί της καθαρώς δρακονιανής χριστιανικής λατρείας και θρησκείας του Σιν-Σιων-Γιαχβέ. Η δρακονιανή δηλαδή Κινεζική-μογγολική προέλευση της εβραικής βίβλου επιβεβαίωνεται από την μογγολική καταγωγή του πατριάρχη των εβραιομογγόλων Αβρααμ ή Χάβρα-Χάν της μογγολικής πόλεως Ουρ ή Ουργκα της Χαλδαίας των μογγολικών-ασιατικών ορδών Υξως και Ελαμιτών με πολυούχο θεό τον θεό Σιν ή Σιών της Σελήνης, αλλά και από τα αρχεία του εθνολόγου Ρευμοντ Ντρεικ που ψάχνοντας δεκάδες βιβλιοθήκες του Κόσμου ανακάλυψε σε Κινεζικα μυστικοφυλάκια αντίγραφα του βιβλίου της Γένεσης ώς πρώτου βιβλίου της δρακονιανής-κινεζογενούς Βίβλου.

Anonymous said...

συνεχεια απο πριν...
Ακόμα και τα άμφια των δυτικών ιερέων είναι παρόμοια με των μανδαρίνων της Κίνας και του Ζεν του Θιβέτ και φυσικά ο μοναχικός τρόπος ζωής με το αυτομαστίγωμα και την εξαντλητική νηστεία την αποστέωση και άλλους εμετικούς μαύρους τρόπους αυτοκαταστροφικής ζωής αποξένωσης και διαφυγής από τα εγκόσμια και την ανθρώπινη αρμονισμένη με τη φύση κοινωνία των όντων.
Τέλος aggeliki το να νιώθει ο δικός σου άνθρωπος περήφανος που είναι έλληνας και να επιδιώκει να είναι πολεμιστής του φωτός όχι μόνο είναι άκρως επιθυμητό αλλά και αναγκαίο στους χαλαιπούς καιρούς παγκοσμιοποίησης (υπό εβραική-κινεζική ηγεσία) που περνάει ο ελληνισμός και ο πλανήτης γενικότερα. Οι έλληνες φέρουμε βαρύτατη πολιτισμική κληρονομιά και παρελθόν όχι μόνο στην Γη αλλά και έναστρο παρελθόν ως διαστρικοί διαχρονικοί εκπολιτιστές του γαλαξία (Πελασγοί λευκής φυλής). Εάν δεν θυμηθούμε αυτό το λαμπρό μας παρελθόν και την ιδιότητα μας ως ήρωες μαχητές (λευκά αιμοσφαίρια) του συμπαντικού οργανισμού ή Υπερτατου Όντος τότε το παιχνίδι επιβίωσης μας και επιβίωσης του πλανήτη έχει χαθεί γιατί θα επικρατήσει ο καρκινικός ατομικισμός-φιλοτομαρισμός της υπερδιόγκωσης ζωτικού χώρου εις βάρος όλων των άλλων και εις βάρος των αδυνάτων.
Δεν διασπείρει κανείς μίσος προς άλλους λαούς. Απλά επαναφέρουμε στους λησμονήσαντες έλληνες την χαμένη τους μνήμη χιλιάδων ετών ώστε να ενθυμηθούν το λαμπρό τους παρελθόν και ποιος είναι ο φύσει διαχρονικός φυλετικός γενοκτόνος τους και εξολοθρευτής (ΤΟ ΣΙΝ-ΟΣ"="ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΙΝ-ΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ", Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΗΓΗ , ΠΛΗΓΜΑ , ΒΛΑΒΗ , ΠΑΝΩΛΗ , ΟΛΕΘΡΟΣ , ΦΘΟΡΑ , ΖΗΜΙΑ" αρχαιοελληνιστί) προερχόμενος από την Ασία και τη Μογγολία. Ασφαλώς δεν πιστεύω να υποστηρίζεις ότι θα πρέπει να αθωώσουμε και να αφήσουμε ανενόχλητους και στο απυρόβλητο τους μογγόλους διαχρονικούς χασάπηδες σφαγείς των πελασγών λευκών λαών όπως ο Τζεγκις Χαν, ο Αττίλας, Ο Ταμερλάνος, Οι σελτζούκοι Τουράνιοι Τούρκοι, οι εβραίοιμογγόλοι του Ιησού του Ναυη, οι σημερινοί μογγόλοι εβραίοι διαχρονικοί γενοκτόνοι παλαιστήνιων οι εφαρμόζοντες τη διαχρονική ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ γενοκτονική μέθοδο της σφαγής του άρρενος πελασγικού πληθυσμου και το βιασμό των θυλέων προς παραγωγή των σχιζοφυλετικών μπάσταρδων ντόπερμαν λευκομογγόλων και μαυρομογγόλων. Λαός και φυλή που χάνει τη μνήμη και την ιστορία της είναι καταδικασμένη να αφανιστεί.
Και τέλος, φυσικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι και κανείς και κανένα ον δεν γενιέται ίσο. Υπάρχει έμφυτη αυστηρή ιεράρχιση στη φύση και ένα παράδειγμα είναι οι ικανότητες εφυίας των όντων με πλεόνασμα τις μετριότητες και έλλειμα τους ικανούς. Ελάχιστες οι μεγαλοφυίες πολλοί οι μετριότητες. Ενας άριστος χίλιάδες οι μετριότητες και οι άχρηστοι και ένας άριστος αξίζει όσο χίλιοι κοινοί άνθρωποι, όπως συνήθιζε να λέει ο μέγιστος κοσμολόγος Ηράκλειτος. Είθε να επικρατήσουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ και οχι η εβραική σοσιαλιστική ισοπεδωτική ισότητα(του "καλού χριστούλη" καρλ μαρξ-μαρδοχαίου) της ισοπεδωτικής και νεκρής παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας υπό σινική και εβραική διοίκηση.

Aggeliki said...

Επειδη ασχοληθηκα παρα μα παρα πολυ και δεν υπαρχει σωτηρια για την μυθολογια-παραμυθια που πιστευτε,δεν μπορω τουλαχιστον αυτη την χρονικη στιγμη να απαντησω στα κολοσσιαια λαθη που παλι κανατε στο κειμενο αναφερομενη τα ιστορικα( ο θεος να τα κανει)γεγονοτα!
Ειχα ζητησει να μην μου απαντησετε με βαση μυθολογιες!Οπως επισης ειχα ζητησει ξεκαθαρα να μην γραψετε οτι φυλατε εσεις στοιχεια για να μην τα βρουν!Αφου η φυλη των Ελληνων ειναι αναξια να καταλαβει ολο το επιστημονικο μεγαλειο των προγονων σας και ευτυχως οχι των δικων μου, γιατι δεν πατε να ασχοληθητε με καποια αλλη φυλη που ισως να σας εκτιμα περισσοτερο?
Η φυλη στο μαλι που αναφερατε.....υποαναπτυκτη!Αλλα δοξαζουν τους ουρανιους θεους σας γιατι μεχρι εκει ξερουν να κανουν!Λυπουμαστε αν η φυσικη μας η τα μαθηματικα μας δεν σας φτανουν!Γιατι κανεις απο εσας αφου κατεχει τοσο μεγαλη γνωση,δεν βγηκε προοδευτικα να την μαθει σε επιλεγμενους ελληνες πολεμιστες?
Και σας παρακαλω,η κοροιδια για την καταγωγη του ανθρωπου ας σταματησει! Οχι δα να προηλθαμε απο αερα που σιγα σιγα εσμιξαν πολλα μορια αερα μεταξυ τους και τι βγηκε????πιο πολυς αερας κοπανιστος!
που ειναι η τεχνολογια των ανδρομεδιων να σωσει ολους αυτους που πεινανε?που εχουν αναγκη?Εμας τους Ελληνες!Πουθενα!Γιατι αραγε?
Αυτοι που θελουν να σας πιστευουν ειναι οι απογοητευμενοι!Που στην ζωη τους , τους ηρθαν τα πραγματα στραβα και πιστεψαν σε ενα παραμθι!Οσο για το κοντινο μου προσωπο...''μακαρι οι πτωχοι το πνευματι...''.Και σιγουρα οποιος ξερει λιγα θρησκευτικα θα το ερμηνευσει σωστα!Ελπιζω καποτε να ερθει η αληθεια στα ματια του και να την δει μονος του γιατι δεν μπορω να πολεμαω αλλο για αυτον χωρις να θελει και αυτος να πιστεψει!
Για το τελος....ο δεικτης ευφυιας που αναφερατε.....Πειτε σε ενα αριστο μαθηματικο να φτιαξει μονος του το αμαξι του!Η πειτε σε εναν αριστο φυσικο να αλλαξει τις σωληνωσεις του μπανιου του!Αυτο που δεν μπορουν να κανουν αυτοι οι ''αριστοι'' το κανουν οι ''κατωτεροι'' τους!Για πειτε σε καθεναν απο τους υποστηρικτες σας..ποιον θεωρειτε ανωτερο και ποιον κατωτερο?
Οι απαντησεις εκτος απο μερικα σημεια,θα θεωρηθουν και παλι αχρηστες...
Οχι δεν την θελω την κληρονομια σας! Κατι υπεργελοιοδως κατασκευασμενο ,ανιστοριτο δεν μου αξιζει ως αυθεντικη Ελληνιδα!Δεν θελω να δηλητηριασω το μυαλο μου και πανω απ ολα τον τοπο μου!
Και πριν κατηγορησετε ολες τις αλλες φυλες του κοσμου για επιθεση εναντιων μας,ανατρεξετε λιγο σε παλια αρχαια ελληνικα και αληθες ιστορικα συγγραματα να διαβασετε οτι και μεις οι τοτε Αθηναιοι,Σπαρτιατες,Μακεδονες ..δεν ειμασταν καθολοι ειρηνικοι και καναμε συνεχεια επιθεσεις για επεκταση εδαφους και κυριαρχια πανω στους αλλους λαους!
Μεινετε στο μισος σας!Και εσεις ιδιοι ειστε με αυτους!

Aggeliki said...

Θα παρακαλουσα να εχω και τις υπολλοιπες απαντησεις στις ερωτησεις μου και οχι επιλεκτικα.Δεν ειναι ουτε τυχαιες ουτε αφιερωσα λιγο χρονο ! Ευχαριστω

Anonymous said...

Επειδή λοιπον δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτά καλό λοιπόν είναι να σιωπήσεις καθώς όταν κάτι δεν γνωρίζουμε το σοφό είναι να είναι μη μιλάμε και να ακούμε για να μάθουμε. Η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός.
Εάν εσύ θες να τηρείς το "μακάριοι οι βλάκες" του "καλού ΜΟΓΓΟΛΟΥ χριστούλη" και το "στρεψε και το άλλο μάγουλο στον ΜΟΓΓΟΛΟ εχθρό σου" (ήτοι: χάρισε του και την δυτική Ελλάδα αφού σου πήρε την ανατολική Ελλάδα Μικράς Ασίας) δικαιώμα σου αλλά μη θες να παρουσιάζεσε και ως "αυθεντική ελληνίδα" ...της ιερουσαλήμ. (Ιερά Σελήνη). Διάλεξε πλευρές aggeliki, ή με αυτούς θα είσαι η με εμάς. Υπάρχει αιώνια μάχη μεταξύ σινισμού-σιωνισμού και ελληνισμού κατάλαβε το, και ο αυθεντικός έλληνας μάθε ότι είναι ο αιώνιος ήρωας ΜΑΧΗΤΗΣ (Λευκό αιμοσφαίριο) υπερασπιστής της οικογένειας-αμφιγένιας του , της πατρίδος του(της εθνικής οικογένειας) της φυλής του(της φυλετικής οικογένειας) του πλανήτη και του παγκόσμιου πολιτισμού που φωτοδότησε με τις τέχνες(Απόλλων) επιστήμες διανόησης-πνεύματος(Δίας) και τεχνολογίες ύλης (Ήρα). Διάλεξε λοιπόν πλευρές. Εμείς εδώ θα είμαστε για να αναδυκνείουμε τους ελάχιστους ΑΡΙΣΤΟΥΣ του Ηράκλειτου, το αρμονισμένο με τη φύση ΑΡΙΣΤΟ πολίτευμα του Αριστοτέλους και όχι την εκφυλιστική ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ οχλοδημοκρατία της ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ισότητάς σας. Εδώ θα είμαστε για να σας καρφώνουμε συνεχώς τα μυαλά στα κάγκελα.
ΥΓ. Είναι αστείο το επιχείρημα σου συγκρίνοντας τον απλό μηχανικό αυτοκινήτου με τον μαθηματικό μεγαλοφυία που μόνος του είνια ικανός και προχωράει μπροστά την πρόοδο ολόκληρης της ανθρωπότητας. Είναι βλακώδες να συγκρίνεις το μυαλό του ενός με του άλλου. Ο μηχανικός απλά εδιδάχθει μια τέχνη αλλά το μυαλό του δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να φτάσει στα επίπεδα ταλέντου και διανόησης και μαθηματικής πολυσύνθετης και πολύπλοκης σκέψεως ενός μεγάλου επιστήμονα ο οποίος φυσικά εάν ασχοληθεί ελάχιστα από τον χρόνο του για να διδαχτεί την τέχνη του μηχανικού αυτοκινήτων θα καταφέρει ανετότατα να την φέρει εις πέρας. Σου προτείνω να δείς την ταινια "Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΝΤΙΝΓΚ", για να συνηδειτοποιήσεις τι σημαίνει ΣΠΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ εκτός αν θες να μας πείσεις ότι πολλοί είναι αυτοί που μπορούν και διαβάζουν ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ 20 δύσκολα βιβλία την εβδομάδα (ΓΕΛΩΣ!!!). Εξάλλου εκτός από την εφυία και τα ταλέντα και άλλες ιδιότητες όπως η υγεία έτσι και η σωματική δύναμη στα ζώα και στους ανθρώπους είναι διαφορετικώς και ανισομερώς καταμερισμένη με την ίδια αναλογία ελλείματος του άριστου και πλεονάσματος των μετριοτήτων. Λίγοι οι εξαιρετικά δυνατοί οργανισμοί. Πολλοί οι μετριότητες και οι άχρηστοι. Τίποτα δεν είναι ίσο στη φύση. Η ισότητα είναι μια μεγάλη αφύσικη καρκινική εβραική απάτη την οποία σας τη χαρίζουμε ακόλουθοι του καλού χριστούλη ...του μαρδοχαίου, και η οποία καταπιέζει τους πολλούς άχρηστους για να φτάσουν στον ιδεατό ανύπαρκτο μέσο όρο ενώ "θάβει" τους λίγους άριστους με το να μη τους αναδυκνύει. Το αποτέλεσμα είναι μια νεκρή ισοπεδωμένη κοινωνία μηδενικής πραγματικής προόδου. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε._

Aggeliki said...

Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι = αυτοι που δεν παριστανουν τους ξυπνιους! Οχι τετοιες εντονες αγραμματοσυνες.Μην αλλαζετε προς οφελος σας τις εννοιες! Δεν κερδιζετε κατι!
Φυσικα και ειμαι πολυ πιο καθαρη ελληνιδα απο εσας και δεν διαλεγω τις πλευρες που θετετε εσεις!
Καλα κανω και πιστευω στον χριστουλη.Δεν πιεσα κανεναν να ερθει με το μερος μου,αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι πολεμοχαρης!
Απαντησεις θα παρετε απο μενα!Εν καιρο γιατι εχω και πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθω οπως το να σπουδασω για να μπορεσω και πολυ μετα το 2012 να ζω την οικογενεια μου με αξιοπρεπεια.
Δικια σας ευθυνη ειναι οι απαντησεις που περιμενω!
Το ρητο η σιωπη ειναι χρυσος καλυτερα να κατευθυνθει προς την ομαδα σας . Εγω δεν εδωσα πουθενα αναληθειες!

Anonymous said...

Συνέχισε λοιπόν τις σπουδές σου στα μασονικά και εβραιοσαξονικά πανεπιστήμια κοριτσάκι μου γιατί είσαι πολύ μικρή για να κρίνεις ελληνοκεντρικές ομάδες και σοφούς εγκεφάλους που θυσίασαν τη ζωή τους και κατανάλωσαν δεκάδες χρόνια σε κοπιαστική θεωρητική και πρακτική επιστημονική έρευνα σε όλα τα επίπεδα ιστορίας-προιστορίας, τεχνολογίας και σε παγκόσμιες νέες και αρχαίες βιβλιοθήκες. Δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Επαναλαμβάνω. Δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Συνέχισε λοιπόν τις σπουδές σου και συνέχισε να ακολουθάς τον "καλό γαιδουροκαβάλα χριστούλη" τον προφητευόμενο (διάβαζε: προγραμματιζόμενο) από τον μισέλληνα αιμοσταγή Ζαχαρία διάμεσο-μέντιουμ του σεληνιακού σιν-σιων-τζενται-σενται-ιουδα-γχβχ, για το 2012 και τα μετεπέτειτα χρόνια ήδη ασχολούνται και έχουν αναλάβει να ασχοληθούν Ο.Α.Δ. δυνάμεις τεχνολογικώς και ιεραρχικώς πολύ ανώτερες από τη δική σου τη δική μου και οποιουδήποτε ενσαρκωμένου γήινου όντος ή γήινης οργανώσεως. Συνέχισε λοιπόν την μικρή ζωούλα σου και αει παράτα μας "αυθεντική ελληνίδα" της ...ιερουσαλήμ (ιεράς σελήνης) διότι το μη πολωμένο θηλυκό μυαλουδάκι σου δεν κάνει για αυτά τα "παιχνίδια".
ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ - Ηράκλειτος

Aggeliki said...

Οταν τελειωσετε με τις υπεκφυγες περιμενω τις απαντησεις σας απο τις διανοιες και τους σοφους εγκεφαλους που εχετε την τυχη να γνωριζετε! Αρα θα τους ειναι πολυ ευκολο να απαντησουν στις ερωτησεις μιας ''μικρης'' οπως αποκαλειτε ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ.
Καθιστε με τα παιχνιδια σας!Δεν παραταω την μυθολογια σας μεχρι να ερθει το 2012! Δεν εχετε καποιο δικαιωμα να μην απαντατε! Εξαλλου τι φοβος να υπαρχει εκ μερους σας? Αφου για σας λετε την αληθεια!
(οσο γιατα πανεπιστημια μας,οι σοφοι σας πηραν την γνωση με την γεννηση ? Η εχετε διαφορετικα πανεπιστημια? )

Anonymous said...

αχ παναγια μου τι αλλο θα ακουσω!!!δεν εχω ακουσει πιο ανοητα πραγματα που στο κατω κατω δεν εχουν καμια βαση κ ουτε καν εσεις οι ιδιοι δεν μπορειτε να τα αποδειξετε!!πολεμιστες της μαλακιας ειστε που προηλθατε απο πολυ πολυ αερα κοπανιστο για αυτο κ στο κεφαλι σας δεν υπαρχει σιγουρα μυαλο.αν εχετε τα κοτσια(που πολυ αμφιβαλω)αναρτηστε το σχολιο μου αμορφωτοι!!

Anonymous said...

sto kefali sas apo oti katalava exei poly aera kopanisto k oxi myalo!!!!anohta plasmata!!!

Anonymous said...

Εδώ μας απείλησαν μέχρι στιγμής ότι:
1) Θα μας βάλουν φυλακή
2) Θα μας σκοτώσουν
3) θα μας κάνουν μαύρη μαγεία του μέτατρον (ΓΕΛΩΣ!)
4) Θα μας κρεμάσουν
5) θα μας πετάξουν τα μάτια έξω τελετουργικώς για να πεθάνουμε από αιμοραγάι
6) ή 666) θα μας πάνε στο ευρωπαικό δικαστήριο (ΞΑΝΑ ΓΕΛΩΣ!)
και έχεις την εντύπωση ότι θα φοβηθούμε το σχόλιο σου;
Πλάκα έχεις κοριτσάκι.
Πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία γιατί εδώ είναι μάχιμη αποβατική ζώνη τύπου παραλίας Νορμανδίας Β'Παγκοσμίου Πολεμου και μπορεί να φας καμιά αδέσποτη. Κρίμα μια τόσο όμορφη και νέα κοπέλα σαν εσένα να πάει τόσο άδοξα.

Anonymous said...

Έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορες σελίδες και κείμενα για το 2012 , Ανδρομέδα και ότι άλλο τέτοιο. Βλέποντας αυτή τη κουβέντα σας θα ήθελα να μου πείτε πως ,που όπως λέτε ύστερα από πολύ μελέτη κτλ καταλήξατε σε αυτή τη θεωρία. Πώς είστε σίγουροι; Και τι ακριβώς θα γίνει το 2012; Λέτε ακόμα ότι κατέχετε γνώση την οποία δεν είναι άξιοι οι υπόλοιποι να κατέχουν. Για ποιον λόγο; Και γιατί εσείς δεν κάνετε κάτι; Να μας βοηθήσετε και εμάς να την καταλάβουμε. Και που μπορούμε να βρούμε κάτι και μείς. Μπορείτε να μας δώσετε κάτι; Η ακόμα καλύτερα να μας δείξετε κάτι; Εκτός από τα κείμενα σας που εύκολα κάποιος μπορεί να τα προσπεράσει και να τα χαρακτηρίσει ψευδή, αν δει κάτι ίσως να είναι αλλιώς τα πράγματα. Περιμένετε την κατάλληλη ώρα; Ποια είναι αυτή; Επίσης γιατί είστε εναντίων άλλων λαών; Και αν όχι λαών ποιών ακριβώς;
Δε τα λέω για να επιτεθώ εναντίων σας αλλά είναι ερωτήσεις που δημιουργούνται στον καθένα μόλις διαβάσει το όλα όσα γράφετε. Και περιμένω να μου απαντήσετε ειλικρινά και να κάνουμε κουβέντα. Ευχαριστώ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις