ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 8 August 2009

E! ΡΕ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΎΧΟΥΝΕ!!! ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ Η´ ΠΡΟΔΟΣΊΑ;

Στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ προτείνει το ΛΑΟΣ

Λες και διαβάζω απόψεις του israelman και του abravanel! H αντιφασιστική κατρακύλα του κόμματος καρατζαφέρη δεν έχει τέλος! Όσο για το γεγονός ότι ήταν ο Μητσοτάκης αυτός που αναγνώρισε το Ισραήλ δε μου κάνει καμία εντύπωση μετά απο όσα αποκαλύφθηκαν στο τόπικ "Εβραϊκή Κρήτη".

ΛΑ.Ο.Σ.-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝOYME ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ!

Πρόκειται για παλαιά ιστορία και για μια επιχειρηματολογία χωρίς ίχνος λογικής. Την ίδια στιγμή που το Ισραήλ έχει δεδομένα συμφέροντα στην περιοχή μας και έφτασε μέχρι του σημείου να κάνει και αεροναυτικά γυμνάσια μαζί με την Τουρκία στο Αιγαίο, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, που έλεγε τόσα και τόσα στο παρελθόν στις τηλεοπτικές του εκπομπές, τώρα μας λέει ότι πρέπει να κάνουμε στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ! Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έδωσε στην Εφημερίδα «Η ΑΞΙΑ» με τίτλο: «Χρειαζόμαστε μια νέα στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ», δήλωσε: «Υπάρχει η ανάγκη να εξασφαλίσουμε την κυριαρχία μας στο Αιγαίο. Και αυτό ίσως η Ελλάδα πρέπει να το ξαναδεί με άλλη ματιά.

Μέχρι σήμερα ακολουθούσε μια τακτική απομάκρυνσης από τα τεκταινόμενα στη Μ. Ανατολή αποσυνδέοντάς τα από το Αιγαίο. Αποδεικτικό αυτής της απόμακρης στάσης ειναι το γεγονός ότι δεν προέβη σε de jure αναγνώριση του Ισραήλ, παρά μόνο στις αρχές της δεκαετίας του ΄90. Εξάλλου πολλές φορές στη δεκαετία του ΄90 έκλινε μονόπλευρα προς το πλευρό των Αράβων.» «Χρειαζόμαστε μια νέα στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ, με αμοιβαία συμφέροντα, ώστε να απαντήσουμε στις γεωστρατηγικές προκλήσεις της Τουρκίας, αλλά και συγχρόνως να μας ακούν τα αυτιά των Αμερικανών που τώρα είναι κλειστά.»


Υ.Γ.: Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι αναφέρεται στην αναγνώριση του Ισραήλ από την Ελλάδα, η οποία έγινε όταν πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο πολιτικός μπαμπάς του ιδρυτού του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη, ο Κώστας Μητσοτάκης.

1 comment:

israelyesgr said...

H Ελληνική Blogger.com μας έκλεισε αλλά επιστρέψαμε και μετά μετακομίσαμε.

Η νέα μας διεύθυνση:

http://israelyesgr.wordpress.com

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις