ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 2 October 2009

Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας

[draconian_chinese_laos.jpg]


Ο σκοπός τους ήταν να ρίξουν στάχτη στα μάτια να διαψεύσουν την ΟΕΑ και να την καταστήσουν αναξιόπιστη ώστε να μην την ακολουθήσουν οι έλληνες!
Διότι η ΟΕΑ λαμβάνοντας υπόψη πολλά στοιχεία που έχει, γραφει στην ουσία οτι το ΛΑ.Ο.Σ. και ο Καρατζαφέρης σχεδιάζεται να επιτεθούν στην Κινα (ηγέτιδα της Ρ.Ι.Κ. ή Συμφώνου Σαγκάης) μαζί με τον "αυτοκράτορα"-"Ιερά αρχή" (ψευδο)παλαιολόγο δραγάζη και την αρχιστρατηγία του Παύλου Γλύξμπουργκ (απόφοιτος στρατιωτικής ακαδημίας ΗΠΑ και ...φίλος του Καρατζαφέρη και μέλος του Ο.Τ.Ο.), ενώ στο δημοσίευμα της Α1 ο Καρατζαφέρης παρουσιάζει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή παρουσιάζετε ως ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΟΣ και ζητάει από την Κινα να επιτεθεί πρώτη!!! Πράγμα όμως αδύνατον διότι η Κινα εφαρμόζει πάντα το δόγμα του Τίγρη(δύσης) και του Δράκου(Κίνα) και ποτέ δεν επιτήθετε πρώτη, παρασέρνει προβοκατόρικα πάντα πρώτα τον Τίγρη(δύση) για να κάνει την πρώτη ασθενή και οικονομικώς και στρατιωτικώς προδοτικά υπονομευμένη επίθεση εναντίον της και μετά αντεπιτήθετε σαρωτικά όπως ιστορικά αναλόγως έγινε στον Πόλεμο της Κορέας!!!

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο επικοινωνιακό τρυκ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που διατάχτηκε να παίξει και ο Γεωργιάδης στην ιστοσελίδα του όπου μίλησε για το σύμβολο του ΛΑ.Ο.Σ. και ειπε ότι θέλουμε "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ" δηλαδη ακριβώς το αντίθετο από την "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ" http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_20.html που ειναι ο πραγματικος σκοπος για τον οποιο ιδρύθηκε το ΛΑ.Ο.Σ. και γι'αυτό έχει και τον επεκτεινόμενο με 4 γεωγραφικά στίγματα-βέλη σταυρό (ΒΟΡΑΣ-ΔΥΣΗ-ΑΝΑΤΟΛΗ-ΝΟΤΟΣ) καθώς και στα ίδια πλαίσια κινούνται οι αρχικές δηλώσεις του αρχηγού του περί "κόκκινης μηλιάς" και "επαναλειτουργίας της Αγ.Σοφιάς" καθώς ακόμα και τα τρυκ "μαύρης (Σεληνιακής) μαγείας" του Περιστεριού στον Βόσπορο.( http://www.filejumbo.com/Download/E209066B2A8FD454 οπου ακούγεται ο Καρατζαφέρης να κάνει λόγο για "επαναλειτουργία της Αγ.Σοφιάς". Εφόσον οι Τούρκοι αρνούνται να το δεχτούν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με πόλεμο. http://www.youtube.com/watch?v=iEJd34Hc79o )

Ακριβώς αυτό τον προδοτικό προβοκατόρικο ρόλο του Τίγρη(δύση) καλείτε να παίξει το ΛΑ.Ο.Σ. και ο προβοκάτορας Καρατζαφέρης με την τριαρχία Καρατζαφέρη-Π.Γλυξμπουργκ-(ψευδο)Παλαιολόγος που θα προβοκάρει την Ρ.Ι.Κ. (Ρωσία-Ισλαμικά κράτη-Κίνα) και θα επιτεθουν πρωτοι ασθενικά παρασύροντας και σέρνοντας ώς τύποις ηγέτες τους χρεωκοπημένους στην κεντρική τράπεζα της Κίνας στρατούς της Δύσεως (Του Ευρωστρατού και της ΗΠ.Ε.Ι. ΗΠΑ και Ιαπωνίας ΝΑΤΟ+SEATO) εναντίον της Κίνας ώστε αυτή(δράκος) να αντεπιτεθεί σαρωτικά με τα 200 μύρια στρατό και να γενοκτονήσει τους πάντες και στην τελική φάση του Γ'ΠΠ ακόμα και τους πρώην συμμάχους της Ρωσία και Ισλαμικά κράτη και όσους δεν ανήκουν στην καθαρή κίτρινη δρακονιανή φυλή (Κίνας888+Κορέας777) τηρώντας αυστηρό φυλετικό κριτήριο και εναντίον των μογγόλων + εβραίων + σαξόνων (προσωρινοί σύμμαχοι αλλά κατά βάθος προαιώνιοι εχθροί της Κίνας εξαιτίας του ανθρωπολογικού συνδρόμου ντόμπερμαν που πλήγει τους γενετικώς σχιζοφρενείς μογγόλους. βλ. και αιτία χτισίματος Σινικού τείχους)
Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν συμπαιχνιακές προφητείες(διάβαζε:προγράμματα) στο κινεζοκινούμενο Θιβέτ (της αναφέρει και η ΟΕΑ) που λένε για ένα λευκομογγόλο αρχηγό της δύσης που θα παγιδεύσει τα στρατεύματα της βάρβαρης δύσης εναντίον του Βούδα με τον τρόχο! Ο Βούδας με τον τροχό είναι η Κινα που κατόπιν θα ποδοπατήσει με τον τροχό σαν οδοστρωτήρας τα έθνη λευκής και λευκοκίτρινης και μαύρης και μαυροκίτρινης φυλής!!

Aπόσπασμα από κείμενο Ο.Ε.Α.
Η ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΕΓΑΙΡΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, (ΣΑΞΟΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ BRAUN-SCHWEIG-WELFEN SACHSEN WOLFEN-BUTTEL VON HAN-OVER” Ή “OBER-HAN” ΗΤΟΙ “ΚΑΣΤΑΝΟΧΡΟΕΣ-ΣΙΩΠΗΛΟΙ-(ΥΠΟΥΛΟΙ)-ΛΥΚΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ (ΗΓΕΤΕΣ) ΛΥΚΩΝ ΤΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΥΠΕΡ-ΧΑΝ” ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ, ΩΣ “ΣΚΑΤΑΡΧΗ”, (ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ 1950 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΡΣΑΛ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο 3Ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ), ΕΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ… ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ, ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ” ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1967. ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Ρ.Ι.Κ. ΕΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ “ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ρ.Ι.Κ., ΩΣ ΑΞΟΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ Γ΄Π.Π. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΟΪΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ 1967 ΚΑΙ 1973.

Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΘΙΒΕΤΙΑΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ “ΣΑΜΠΑΛΑ” ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ "ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΗΠ.Ε.Ι.) ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ROUDRA-KAKRIN Ή “ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ” ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ."

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ) ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ "ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ "±ΜΤΜ", ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ "±ΟΤΟ" ΚΑΙ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η “ΥΠΤΙΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ”.

Στα ίδια πλαίσια χριστιανοποιούν σήμερα μαζικώς και ταχέως την Κίνα με το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ κίνημα-αίρεση "ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 888" (το 888 ιερός αριθμός των Κινέζων και γεωστρατηγικός κωδικός της υπερστοάς ΧΟΝΓΚ) ώστε να δημιουργηθεί θρησκευτική πόλωση ιερού πολέμου μεταξύ Κίνας 888 (Ιησούς) και της αντίχριστης Ελλάδας ιαπετού 666 που ήδη εδώ και χρόνια ανατρέπεται ο χριστιανισμος στην Ελλαδα απο τον Βαρθολομαίο σε αντίχριστη παρωδία σουφισμού ειδωλολατρικής λατρείας της γαίας (Πανθρησκεία M.R.A. του Μαιτρέγια-Μητρόγαιου, βλέπε σύνδεσμο: http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=85&t=1445 ). Ετσι λοιπόν η Κινα και η παλαιο-ορθόδοξη Ρωσία προσωρινος της σύμμαχος θα επιβάλει στρατιωτικώς τον ορθό γνήσιο χριστιανισμό στην αμαρτάνουσα δύση και θα εισβάλει η Κίνα "ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" (στο μέρος το καλούμενο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ διερχόμενη γεωστρατηγικά από τους αποξηραμένους με φράγματα Τίγρη και Εφράτη, οπως ακριβώς προφητεύει-διάβαζε:προγραμματίζει η αποκάλυψη) και θα γενοκτονεί η Κινα και οι Ισλαμιστές ως προσωρινοί σύμμαχοί της όσους έχουν το τσίπ ή την κάρτα 666 εκτός των άλλων ως αιτια τζιχάντ-ιερού πολέμου - πολεμικής γενοκτονικής λύσσας!! Στα ίδια πλαίσια η Κίνα προμηθεύετε εκατομμύρια Σκάνερς Βαρcode και Υποδερμικού Μικροτσίπ.
Εδώ λοιπόν βλέπουμε να σχηματίζεται η συμπαιχνιακή πόλωση 888(ΙΗΣΟΥΣ) εναντίον 666 (ΙΑΠΕΤΟΣ-ΔΑΝ-ψευτοΔΡΑΓΑΖΗΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) με σκοπό την ολική γενοκτονία λευκής και μαύρης φύλης. Κάτι που καταγγέλει και αποκάλυψε η ΟΕΑ απο τα πρώτα κείμενα της ήδη το 1980!! Διότι έχει σπάσει ολους τους κώδικες και τα απορρητα των μυστικών εταιρειών και των εντολοδότων τους , τουτέστιν των δρακονιανών-βοωτιδών της σελήνης!!

http://www.youtube.com/watch?v=lOquYYbVdps
Εδώ βλέπουμε τον Κεραμυδά (κατα δικόν του ισχυρισμό "ενσάρκωση του Μέγα Αλέξανδρου!!!") και δημοτικό σύμβουλο και θεωρητικό του ΛΑ.Ο.Σ. στη Θεσσαλονίκη, να δείχνει φωτογραφία του ψευδοπαλαιολόγου δραγάζη και να τον αποκαλεί αυτοκράτορα και ΙΕΡΑ ΑΡΧΗ. (ως ενσάρκωση του Διονύσου και του Απολλώνειου Τυανέα όπως διδάσκουν οι Κριναετοι και οι ψευδο"εψιλον"-"ολύμπιοι" πέριξ του ΛΑ.Ο.Σ.)...
Διότι ως "ενσάρκωση του Μ.Αλέξανδρου" όπως και ο Αλέξανδρος πήγε στα βάθη της Ασίας έτσι και ο Κεραμυδάς του ΛΑ.Ο.Σ. ονειρεύονταν για τον εαυτό του το ίδιο...
Ο Κεραμυδάς ισχυρίζεται επίσης σε αυτό το βίντεο ότι είδε και χαιρέτησε τον ίδιο τον ψευτοπαλαιολόγο (Δαν christiansen μεμυημένος εβραιοσάξονας οίκου Γλύξμπουργκ Δανίας) στην στέψη του απο μασονους και σουφιστες στο Μυστρα το 1994. Αλλά σε προσωπικη τηλεφωνικη επικοινωνια που εκανε ενας συνεργατης μας το διεψευσε αυτο!! Άλλα λέει στο βίντεο και άλλα στο τηλέφωνο. Δηλαδή είναι και δόλιος και διπρόσωπος.. Απεβίωσε πλέον και δεν μπορεσε να δει το ονειρο του πραγματικοτητα, τι ονειρο δηλαδή, ...εφιάλτης...
Υπενθυμίζουμε ότι ο Κεραμμυδάς ως πηγή των στοιχείων που έγραφε στα βιβλία του κατονόμαζε τους Βάσκους της Ισπανίας!! Οι Βάσκοι όμως, ή αλλιώς Ουσκο-Ταράκ (ή Ουσκότουρκοι) όπως αποκάλυψε η ΟΕΑ είναι εθνολογικά μογγόλοι που σκοπό έχουν να επιτρέψουν τους καθαρούς Κιτρινους της Κινας να εισβάλουν στην δύση περικυκλώνοντας την και από την Ιβηρία-Ισπανία όπως έκαναν και οι κίτρινοι της Ατλαντίδας το 9600πδχ.!!!
Στα ίδια πλαίσια παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τον Φουράκη -θεωρητικό του ΛΑ.Ο.Σ.- το 1995 να αναφέρει τα ίδια με τον Κεραμυδά για τον ψευδοπαλαιολόγο δραγάζη ήτοι μια μασονική μαριονέτα που τον προετοιμάζουν επιμελώς τουλάχιστον από το 1994 και που πρόκειται-προορίζεται από τον σινοσιωνισμό να μας οδηγήσει προβοκατόρικα στα βάθη της Ασίας , πέρα της αόρνου πέτρας δηλαδή στο Θιβέτ εντός του εδάφους της Κίνας (!!!) ώστε αντεπιτηθέμενη σαρωτικώς η δρακονιανή Κίνα να γενοκτονήσει κατά προτεραιότητα τον πλανητικό Ελληνισμό. ("το θέλουμε δεν το θέλουμε" και "προ την τελική μας σφαγή η ελλάδα θα δοξαστεί" όπως αναφέρει ο μισότρελος Φουράκης!!!)
http://www.easy-share.com/1913848626/king_dragazis.mp3

Λοιπον δεν χρειάζονται άλλα σχόλια ... είναι εμφανές και ξεκάθαρο ποιος ήταν και ειναι ακομα ο προβοκατόρικος καταστροφικός για τον ήδη παρηκμασμένο πλανητικό Ελληνισμό ρόλος του ΛΑ.Ο.Σ. (α'ρόλος θεοσοφικής ναζιστικοποίησης-αντιχριστοποίησης της Ελλάδας και β'ρόλος χαριστικής βολής του πλανητικού ελληνισμού)

ΥΓ1. http://www.youtube.com/watch?v=BGRF-fh_bWY
Όσον αφορά τον Τίγρη και τον Δράκο αυτό το βίντεο δείχνει τον
εβραιομογγόλο KGBίστα Πούτιν (παριστάνει δηθεν τον χριστιανο παλαιοημερολογίτη ορθόδοξο στα πλαίσια θρησκευτικής πόλωσης Ρωσίας με αντίχριστη Δύση) να σκοτώνει ένα σιβηριανό Τίγρη!!
Το προβαλαν ιδιαιτέρως αυτό το βίντεο διεθνώς...
είναι τυχαίο ότι διάλεξαν τον Τίγρη και όχι κάποιο άλλο ζώο;
Είναι τυχαίο οτι σε αυτό το δόγμα σύμφωνα με την ΟΕΑ το ρόλο του Τίγρη καλείτε να παίξει η ΗΠ.Ε..Ι (ΗΠΑ-Ευρώπη-Ιαπωνία) και το ρόλο του δράκου η Ρ.Ι.Κ. (Ρωσία-Ισλάμ-Κίνα) βασικό μέρος της οποίας είναι και η Ρωσία του Πούτιν; (Σύμφωνο της Σαγκάης)
ΥΓ2.
Απόλυτη Κινεζική εξάρτηση της Ευρωπαικής Ένωσης και του Ευρωσυντάγματος:
http://www.youtube.com/watch?v=WtivNy_TFIY
Το Ευρωσύνταγμα που προσπαθούν οι σινοσιωνιστές πάση βία και νοθεία να επιβάλουν στα έθνη της Ευρώπης πρόκειται για την απόλυτη απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας των εθνών-μελών-κρατών της Ευρωπαικής Ένωσης και στα πλαίσια του Ευρωστρατού απώτερο Κινεζοκινούμενο σκοπό έχει να παρασύρει δεσμευτικά όλους τους στρατούς των εθνών-μελών της Ευρώπης με τύποις ηγέτη την Ελλάδα (μογγολική τριαρχία Καρατζαφέρη-Π.Γλυξμπουργκ-ψευδοΔραγάζη) σε ασθενή υπονομευμένη προβοκατόρικη επίθεση του Τίγρη(Δύσης) εναντίον του Δράκου(Κίνας)
Σώμα Χελώνας(ερπετού) και κεφάλι δράκου(ερπετού) = Το έμβλημα των δρακονιανών (Σαρματών ή Σαυροματών) Κινέζων Αυτοκρατόρων και του αυτοκρατορικού κύμβαλου της υπερστοάς Χονγκ ή Χονγκ Κονγκ.
To 2004 σε μια περίοδο όπου η Άγκυρα όπως και σήμερα πίεζε διπλωματικώς και πολεμικώς την παρηκμασμένη και προδομένη από ελληνοεβραίους Ελλάδα ο Φουράκης θεωρητικός του ΛΑ.Ο.Σ. ανάρτησε το παρακάτω ...ποίημα:
ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ....ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ
Δημοσιεύθηκε από: ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στις Νοέ. 18 2004,00:12

Έπαναρχίζουν οί καϋγάδες,
είς τά Τζαμιά ούρλάζουν οί Χοτζάδες.
Πρίν τού πολέμου τά Τύμπανα ν' άκουσθούν
καί νά κτυπήσουν οί Καμπάνες.

Πρίν τήν νέα «καί τελική μας» σφαγή
τό «Ύπερμάχω» νά άκουσθή.

----------------------------
Ούτε άλλη σφαγή, ούτε άλλη φυγή
είς τήν Οίκουμένη νά διαλαληθή:

Πάμε είς τήν Πόλι μας ξανά.
Μας όδηγούν ή Παναγιά καί ή Άθηνά. (<=== Χριστιανοδωδεκαθεισμός και Σουφισμός του Φουράκη και της θρησκευτικής σχιζοφρενικής υποδομής του ΛΑ.Ο.Σ.) Ό ΠαλαιΛόγος κουράστηκε νά περιμένη. (<=== εννοεί τον μασόνο ψευδοπαλαιολόγο εβραιοσάξονα Δαν christiansen του Βασιλικού Οίκου Γλύξμπουργκ Χολστάϊν Δανίας) είς τήν Πύλη τήν Ίερά καί πάλι άνεβαίνει

Άπό τής Σοφίας τόν Ναό, κι αύτόν τών Βλαχαιρνών,
ή τού Όρφέα ή Φόρμιγγα καί τό κηρύκειο τού Έρμή,
μας προτρέπουν καί μάς προσκαλούν:
Τάχιστα προστρέξατε είς τήν Πόλι τήν Ίερή. ( ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΤΙΑΣΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ )
ΣΧΌΛΙΑ Ο.Ε.Α.
Σχόλια ΟΕΑ:
ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ" ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΤΙ-ΒΙ" "ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΙΛΙΜ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ" , ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΡ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΤΩΝ Κ<Ω>ΛΟΓΕΡΩΝ (ΣΗΜ: ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ "ΜΕΝΤΙΟΥΜ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝ. ΦΟΥΡΑΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ (ΣΥΦΜΩΝΟ ΣΑΓΚΑΗΣ), ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝ.ΦΟΥΡΑΚΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ "ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΑΓΗ <ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ.> ΘΑ ΔΟΞΑΣΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ <ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ. , Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ> ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΣΟΥΦΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ" <ΣΗΜ: Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΟΥΦΙΣΜΟ!!>
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΟΠΩΣ Ο ΙΩΑΝ.ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΟΠΩΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "ΔΙΑΥΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΗΓΑΣΟΥ" ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΗΑΚΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΟΠΩΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟΥΚΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑRA-ΖΑFERI ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΨΕΥΔΟΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝ.ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ "ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ" ΣΟΥΦΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ "ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ", ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ", ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ 666" Η MRA ΜΕΣΩ ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΙΝΔΟΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΤΑΟΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΙΝΤΟΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΛΤΕΚΩΝ-ΑΖΤΕΚΩΝ, ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΥΡΟΛΑΤΡΕΙΑΣ - ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥ ΘΩΡ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΡΩΣΙΑΣ - ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ ΚΙΝΑΣ - ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. <ΡΩΣΙΑ ΙΣΛΑΜ ΚΙΝΑ> ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ MRA-666" ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ "MRA-666" ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ Θ.Ι.Μ <ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΕΞ.ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ>
ΗΘΙΚΟ - ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.
ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ "MRA-666" ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.

Και τώρα η ανατριχιαστική αποκάλυψη του ιστολογίου μας.
Ο Φουράκης το 2004 και ενόψη προκλήσεων Άγκυρας και ελληνοτουρκικού πολέμου ήτοι της πρώτης φάσης προδοσίας της Ελλάδας και κατάληψης των νησιών Αιγαίου και Β.Ελλάδος από τον τουρανομογγολικό άξονα ΒΑΣΤ/Ρ (Βουλγαρία-Αλβανία-Σκόπια-Τουρκία-Ρουμανία) ώστε να εξαφθεί ο πατριωτικός ζήλος των εναπομείναντων ελλήνων νοτίου ελλάδος και να αποδεχτούν τον ξενόφερτο ψευδοπαλαιλόγο δραγάζη που σχεδιάζεται να μας οδηγήσει καταστροφικώς στα βάθη της Ασίας ώστε να γενοκτονηθεί από την Κίνα ο πλανητικός ελληνισμός, δηλώνει-"προφητεύει" ότι:
Πρίν τήν νέα «καί τελική μας» σφαγή
τό «Ύπερμάχω» νά άκουσθή.
δηλαδή: ότι προ της τελικής γενοκτονίας του πλανητικού ελληνισμού από τη δρακονιανή Κίνα και τα στρατεύματα της Ρ.Ι.Κ. αυτός θα δοξαστεί προσωρινά μέσω της σύστασης ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ μέσω ανακατάληψης των μικρασιατικών περιοχώς και της βυζαντινής Κωνσταντινούπολης που θα μας προσφερθεί ως απρόσμενο "δώρο" από το υποκριτικό συμπαιχνιακό ΝΑΤΟ που προσχηματικά θα τηρήσει φιλελληνική στάση μετά την προδοτική καταστροφή της μισής ελλάδας (στα όμοια πλαίσια της προσχεδιασμένης καταστροφής-κατάληψης της μισής Κύπρου το 1974) ώστε οι έλληνες να δεχτούν εκβιαστικά να συνεκστρατεύσουν ως τύποις ηγέτες του ΝΑΤΟ και της ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) με επικεφαλή τον "αυτοκράτορα" εβραιοσάξονα christiansen στα βάθη της Ασίας εναντίον της Κίνας!
Απόσπασμα από Κείμενο 'ΙΑ ΟΕΑ (σεληνιακές διανοητικές εντολές προς τα γήινα έθνη)
Τώρα στο κείμενο ΙΑ' της ΟΕΑ έτους 1988 πρό της συγγραφής από τον Φουράκη των "(Προ)μηνυμάτων των Δελφών" η ΟΕΑ στην αποκωδικοποίηση των διανοητικών εντολών των δρακονιανών/βοωτιδών της Σελήνης προς τα Γήινα έθνη (μέσω πολυδιάστατων δεκτών/αναλυτών υποφύσεως εστιασμένους στη Σελήνη) αναφέρει προς την μέση της σελίδας μεταξύ άλλων γράφει την εξής διανοητική σεληνιακή εντολή:
ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που έγραψε ο Φουράκης αρκετά αργότερα στα βιβλία του και το 2004!!! Ο Φουράκης είχε σε κατοχή του μεγάλη γκάμα κειμένων της ΟΕΑ ήδη από τη δεκαετία του '80
ΦΟΥΡΑΚΗΣ: συνειδητός προδότης ή σεληνιασμένο "δαιμονοκαταλημένο" μέντιουμ - "(ψευδο)προφητης";;;
Τέλος ένας νεοέλληνας ακόλουθος του Φουράκη ατυχώς συμπληρώνει κάτω από το αυτοκτονικό για τον ελληνισμό ποίημα-"προφητεία"(διάβαζε:πρόγραμμα) του Φουράκη:
"Αμήν και πότε...

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ;"
Αμήν και πότε δηλαδή η Ελλάς να σφαγεί ολοκληρωτικά!
Ελλάς Νεοελλήνων εκφυλισμένων σχιζοφρενών αυτοκτόνων!
Στο βιβλίο τα "(προ)μηνύματα των Δελφών" έτους 1989 κάποιοι υπαγόρευσαν τον Φουράκη να γράψει την πρώτη φάση του Γ'ΠΠ την πρώτη προβοκάτσια ("Πουρίμ") ήτοι την ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ (!!! διάβαζε:μέσω προδοσίας και υπονόμευσης των ενόπλων δυνάμεων) απώλεια και καταστροφή των νησιών και της β.ελλάδας από τους γείτονες τουρανομογγόλους ώστε να εξαφθεί ο πατριωτικός ζήλος των εναπομείναντων ελλήνων νοτίου ελλάδος, να κάνουν πραξικόπημα ανεβάζοντας τους θεοσοφιστές και απαγχονίζοντας τους φιλοσοφικούς μασόνους ελλάδος και και να δεχτουν τον "άνακτα" ή "βασιλιά ιωάννη" ή "(ψευδο)παλαιολόγο δραγάζη" ή "Δαν Christiansen εβραιοσάξονας Γλυξμπουργκ Χολσταϊν Δανίας" ως αυτοκράτορα τους (με προσωρινή πρωτεύουσα τον Μυστρά και μόνιμη την Κωνσταντινούπολη), και που θα τους οδηγήσει μαζί με την ΗΠ.Ε.Ι. σε αντεπίθεση με σύσταση χριστιανοδωδεκαθειστικής σουφικής βυζαντινής αυτοκρατορίας (M.R.A. 666) και αμέσως μετά στη Β'Φάση προβοκατόρικα και εκβιαστικά σε εκστρατείες στα βάθη της Ασίας εναντίον της Κίνας (888) με πρόσχημα (συμπαιχνιακή αφορμή) την κατοχή του Θιβέτ από την Κίνα (Ενδιάμεσος άξονας Θ.Ι.Μ. Θιβέτ-Ινδία-Εξ.Μογγολία) και την καταδίωξη των υπολειμάτων των στρατευμάτων της ΒΑΣΤ/Ρ!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις