ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 1 October 2009

Η Ο.Ε.Α. είχε αποδείξει ότι το "ΝΑΤΟ" είναι ΑΚΥΡΟ και ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌ! Παρα ταύτα οι ρουφιάνοι του συστήματος και συνεργάτες της Γ.Α.Δ.Α....


.... απειλούν πρώτα ότι θα μας σκοτώσουν και μετά ότι θα μας βάλουν φυλακή(ΓΕΛΩΣ)
Ενώ έπρεπε και πρέπει να επιβάλουν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛOΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ "ΝΑΤΟ" οι ιστοσελίδες του ΛΑ.Ο.Σ. και παραλλήλως υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, κατάντησαν να υποστηρίζουν ότι η ιστοσελίδα δήθεν παραβιάζει τους
ΝΟΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! ( ΞΑΝΑ ΓΕΛΩΣ)

Εν το μεταξύ η Ο.Ε.Α. ειχε ήδη ξεβρακωσει το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πλεον "ΝΑΤΟ" και έτσι η Ελλαδα θα ήταν και ειναι σε θέση να αποχωρηση από αυτο παύοντας να χρεώνεται τις γενοκτονίες του "ΝΑΤΟ" εναντίον της ανθρωπότητας!

Και ενώ όλες οι ιστοσελίδες ωρύονται για τα εγκλήματα του "ΝΑΤΟ" (βλέπε το 1974 στην κύπρο όπου συγκαλύπτουν έως και σήμερα το γεγονός με τους "Νατοϊκούς" Αγγλους πιλότους ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ! ) οι τιποτένιοι του ΛΑ.Ο.Σ. ψάχνουν να γαμήσουν την Ο.Ε.Α. ....γιατί τους έκαψε η τελευταία σελίδα 74...


Δηλαδή από τις 74 σελίδες το μονό κίνητρο για να γράψουν τις ασυναρτησίες τους ήταν η τελευταία σελίδα αυτου του κειμενου ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!!! ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ!!!

Όπως θα δείτε στα γελοία απειλητικά σχόλια που δεχτήκαμε, το μονο που τους ενδιαφέρει είναι η αλήθειες που βγαίνουν από τα κείμενα και τους πατούνε τον καλο...έπειτα σπεύδουν να αποδείξουν με τις ασυναρτησίες τους το κατάντημα τους!

..........ΣΧΟΛΙΑ & ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ .........
ΣΧΟΛΙΟ 1
ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΣΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΧΟΛΙΟ 2
ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ (σχ.ιστολογιου: εννοει Ναζιστές)

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
Επισημάνουμε και τις άλλες πρόσφατες απειλές εδώ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_27.html
Ιδου πως η Ο.Ε.Α. εχει καταγγειλει το εγκληματικο "ΝΑΤΟ" το οποιο υποστηριζουν με ασυναρτησιες οι ταλαιπωροι μεσα στον πανικο τους ωστε να σωσουν το διευθαρμενο τομαρι τους:




No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις