ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 2 June 2011

Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ "ΓΑΛΑΤΑΣ" ΑΠΕΙΛΕΙ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΞΕΤΕ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ!

Με αφορμή την "απειλή" του μαύρου σκύλου τουρκαλβανού τρυπιοπαντελονή κωλοτούμπα "γαλατά" μασονίσκου, wannabe κυβερνήτη του μυστρά Καρατζαfuhrer, σε εκπομπή του έτερου γελοίου Παπαδάκη έρποντα γλύφτη δεκαετιών όλων των κυβερνήσεων, ότι(αυτός ο φύρερ άνευ μουστακίου) θα πάρει το ...απόκομμα του και θα αποχωρήσει από τη Βουλή αβουλία των 300 μαλθάκων, εάν δεν τον "παίξουνε" οι Μουνέικο και Ζάνα, έχουμε να του πούμε το εξής:

Τράβα και γαμήσου ρε ξεφτιλισμένε! Κάνεις και απειλές, καραγκιόζ μπερντέ, μαυροτσούκαλε! Ποιόν νομίζεις ότι κοροϊδεύεις; Έχουμε κάνει γνωστή την αφηνιασμένη λυσσασμένη προσπάθεια σου να μας οδηγήσεις στο θάνατο και τώρα έχεις αρχίσει και τα χάνεις. Προβαίνεις σε κινήσεις πανικού, τη μια ζητάς να σε έχουν στα υπόγεια, την άλλη να είσαι πίσω από τη βιτρίνα, την παράλλη θες μουνέικο πρωθυπουργό και αναπληρωτή ...πρωθυπουργό το ζάνα(τί είναι ρε μαγιονέζα τα αξιώματα; ποδοσφαιρική ομάδα με αλλαγές;), τώρα βγαίνεις και απειλείς ότι θα πάρεις τα κουβαδάκια σου και θα φύγεις; Σώπα ρε κουραδόμαγκα. Μην σκίσεις κανά καλτσόν! (Θα σου πάρει άλλο ο Ψινάκης)

Αφού όλα αυτά τα κάνεις για εντυπωσιασμό. Μπας και ψαρώσεις κανά μάλθακα νεοέλληνα που σε στηρίζει ακόμα, ότι παλεύεις με νύχια και με δόντια για τη σωτηρία της Ελλάδος που δε θα διστάσεις να φύγεις από τη Βουλή... (Κάποιον θα βρείς, υπάρχουν πολλά UFO ακόμα στην Ελλάδα). Πάλι δολοπλοκίες και υπόγεια σχέδια, πάλι σκοτάδι και ύπουλες συμφωνίες και ανακοινώσεις. Μια ζωή από τα υπόγεια, μια ζωή στα σκατά, χέρι χέρι με το βόθρο.

Και περιμένεις να σε πιστέψουν σκεπτόμενοι άνθρωποι; Και τί θα γίνει με τους χαραμοφάηδες που έχεις μαζέψει στο κωλοκόμμά σου; Αυτούς τους ρώτησες; Πού θα βρούνε αυτοί άλλη δουλειά με 10000 ευρώ μηνιαίως για να ξύνουν τα (ανύπαρκτα) αρχίδια τους; Τί θα κάνει ο Αϊβαλιώτης(πέραν των παρουσιάσεων βιβλίων των Ιλλουμινάτοι-Ιλλουμιπούντοι και του ισόβιου προέδρου τους εν ελλάδι), ο μπούλης; Τί θα κάνει ο τσιριδόσπυρος(πόσα πρωινάδικα να επισκεφθεί;), τί θα κάνει ο εβραιοκυπατζής corrado; Σε ποιόν θα πουλάει κρατικά μυστικά;

Για αυτό, άσε τις δήθεν απειλές και τους εντυπωσιασμούς. Σε εμάς δεν παιρνάνε αυτά, έχεις γίνει ανέκδοτο για μικρά παιδιά. Γελάει η κοινωνία με αυτά που κάνεις(ενώ θα έπρεπε να σε πάρει στο κυνήγι για αυτά που έχεις κάνει κατά της Ελλάδος).

Τράβα να βάλεις ράσα και να χειροτονηθείς αρχιμανδρίτης σε καμιά στοά, μπας και σου δώσουνε καμιά εκκλησία να διοικείς με πρόβατα, γιατί δεν κάνεις ούτε για σουβλατζίδικο... Απορούμε πώς σε δέχονται οι ραββινείες του λονδίνου κάθε μήνα και δεν σε πετάνε έξω με τις κλωτσιές! Αλλά και αυτοί προφανώς σε έχουν για να γελάνε, προσφέρεις γέλιο αύθονο απανταχού!

Και επειδή προκαλείς ασταμάτητα γέλια και σε εμάς και δε θέλουμε να χάσουμε τέτοιο ταλαντούχο γελωτοποιό σαν εσένα, είμαστε πρόθυμοι να σου συγχωρέσουμε ΚΑΠΟΙΕΣ αμαρτίες σου εάν και εφόσον πράξεις τα κάτωθι:

Να σηκωθείς και να παραιτηθείς κάθε αξιώματος και να ξεκουμπιστείς σε κατ'οίκον περιορισμό σε μία από τις 40 οικίες σου την οποία θα διαλέξουμε εμείς(κατά προτίμηση υπόγειο με κόκκινο φωτάκι απ'έξω), τις υπόλοιπες οικίες σου θα τις χαρίσουμε σε άπορους Έλληνες ενώ μία θα την κάνουμε μουσείο εφιαλτών.

Αφού λοιπόν κλειστείς στο υπόγειο,(το πολύ των 100 τ.μ.) θα πρέπει να τρως καθημερινά: φακές και τραχανά εναλλάξ, εσύ και άπαντα τα στελέχη του αποκόμματος σου του ΛΑΟΣ, ώστε με αυτόν τον τρόπο να μένει περισσότερη τροφή για τους πεινώντες Έλληνες που έστειλες στα συσσίτια. Επίσης θα πρέπει να κατασχέσουμε όλες τις περιουσίες που αποκομίσατε εκεί στο ΛΑΟΣ τόσα χρόνια εις βάρος του Ελληνικού λαού και τις οποίες και θα προσφέρουμε σε κατώτατους αξιωματικούς Ε.Δ. δια αγορά εξοπλισμού και άλλων αναγκών.

Επίσης θα πρέπει να υπογράψεις γραπτή μαρτυρία ενοχής και αποδοχής προδοσίας εις βάρος της Ελλάδος και της ανθρωπότητος την οποία και θα αναγνώσεις γυμνός εις το Ελληνικό κοινό.

Και τέλος, κάθε μέρα που θα ξυπνάς θα πρέπει να ανοίγεις τις πόρτες του υπογείου σου για να μπορεί κάθε Έλληνας πολίτης να περνάει και να σε φτύνει για όσα έκανες!

Κλείστο τώρα το απόκομμά σου μήπως και σωθείς!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΑ:

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις