ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 11 June 2011

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ 'ΧΑΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα σε ορισμένα ιστολόγια και ιστοσελίδες, έχουμε να τους τονίσουμε ότι "ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ[ΜΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ], ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ! ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑΜΠΩΝΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚ ΤΩΝ ΠΟΜΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ..."

Πρώτα πρώτα βγαίνει αυτό, από το ιστολόγιο Ολυμπία
ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ
στις 10 Ιουνίου, ενώ στο σήμα της Ο.Ε.Α. της 3ης Ιουνίου(!!!)
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/esser.html
αναφέρεται ξεκάθαρα η επερχόμενη ανακοίνωση από τον άξονα "ΗΠ.Ε.Ι." περί κοινού νομισματικού μέσου, υλικού, εμφυτεύσιμου και άυλου/ψηφιακού(ameuro) μέσα στον Ιούλιο και με όριο μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Πάρτε το πάλι για να το εμπεδώσετε:

"...ΗΔΗ, ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ «ΗΠ.Ε.Ι.»(Η.Π.Α.-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΜΕ ΟΝΟΜΑ «AMERICAN EURO” Ή ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΚΑ «AMEURO», ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ 666 ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ(SERVERS) ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ 666 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ 666 Ή ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ 666. ΗΔΗ, ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «AMEURO» - ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «ΓΙΕΝ» ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «AMEURO» - ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟΥ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ/ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ(DIGITAL CURRENCY) «AMEURO», ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 14 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ(STATES) ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΜΟΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2011, ΗΤΟΙ ΣΕ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ(COLLAPSE) ΤΟΥ ΕΥΡΩ..."

ύστερα, σε σχόλιο της συγκεκριμένης ανάρτησης από την ολυμπία, βγαίνει το εξής το οποίο σήμερα το έχει και ως ανάρτηση και πάλι το ιστολόγιο Ολυμπία εις διπλούν(με άλλους τίτλους τα ίδια πράγματα...)
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011
ΤΡΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΕΛΒΕΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ .
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/blog-post_2927.html
και στο ολυμπία εδώ και εδώ

ενώ το παρόν ιστολόγιο το έχει αναρτήσει στις 7 Ιουνίου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_9518.html
το οποίο και μετέφρασα προσωπικώς και άνευ βοηθείας ηλεκτρονικού μεταφραστή διαδικτυακώς. Μέσα σε αυτό αποκαλύπτονται τα όσα όσοι διαβάζετε το ιστολόγιο γνωρίζετε ήδη: Περί της συνεδρίασης της μπίλντερμπεργκ στο st. moritz της ελβετίας τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές και τον Άκερμαν και όλα αυτά τα οποία αναφέρουν τα ιστολόγια ως "αποκαλύψεις".

Επί της ουσίας, έστω και έτσι περνάει προς το ευρύ υπνωτισμένο κοινό η πληροφόρηση για σημαντικά θέματα. Προφανώς όμως δεν μπορούν να ανεχθούν εμάς (και όταν γράφω εμάς εννοώ όλους μας, ο ιστολόγιο, τους συντάκτες, τους αναγνώστες συνεργάτες φίλους, τα αδερφικά ιστολόγια ΙΟ ΠΕΡΣΕΥΣ και ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012 και όλους τους φανερούς και μη φανερούς υποστηρικτές του δίκαιου αγώνα που δίνουμε ώστε να αποτρέψουμε τα ανώμαλα όνειρα των υπνωτισμένων/σεληνιασμένων και των αφεντικών τους) και την Ο.Ε.Α. Είμαστε προφανώς πολιτικώς μη ορθοί. Τα θέλουνε όλα με το σεις και με το σας και όμορφα εύγεστα και αρωματικά.
Ε, δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Καθήστε να κρατάτε τα προσχήματα ενώ η Ελλάδα και ο πλανήτης πάει για απόσυρση.

Καθήστε με το χριστούλη και την παναγιτσα και το αγιο πνευματακι και παίχτε μπιρίμπα.

Επίσης τώρα βγαίνει και σε μεγάλα ΜΜΕ το προφανές που πάλι είχαμε αναρτήσει νωρίτερα:
Τρίτη, 24 Μαΐου 2011
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΚΙΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9497.html
όπου γράφαμε ότι οι κινέζοι έχουν αρχίσει με θράσσος τα real estate στις ΗΠΑ ως παγκόσμιος μονάρχης, ως το νέο αφεντικό στον πλανήτη, αγοράζοντας εκτάσεις τεράστιες στην πολιτεία του Idaho για να φτιάξουν τα νέα τους working camps γιατί στα εδάφη τους σιγά σιγά ξεμένουνε.

Γράφαμε:
"Asia’s where the money is." Αυτή είναι η απάντηση του αναπληρωτή κυβερνήτη του Idaho των ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τις βλέψεις των κινέζων να αγοράσουν έκταση 30.000 εκταρίων για κατασκευή βιομηχανικής ζώνης, εμπορικών πολυκαταστημάτων και ό,τι θελήσουν οι επίσημοι νταβατζήδες του πλανήτη. Η SINOMACH, η εταιρία που θέλει το Idaho, δεν σταματάει εκεί όμως. Κινέζοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τους αξιωματούχους των Ohio, Michigan, Pennsylvania για δημιουργία "ερευνητικών κέντρων" και "βιομηχανικών πάρκων", ολοκληρωμένες προκάτ πόλεις στην ουσία, πόλεις υπό κινεζική ιδιοκτησία σε εδάφη των ΗΠΑ!!! Πόλεις οι οποίες θα συντηρούνται από το μόχθο των αμερικάνων εργατών μέχρι νεοτέρας βέβαια(δηλαδή μέχρις εξοντώσεως αυτών και αντικατάστασης τους από κινέζους, αλλά αυτό δεν αναφέρεται). Αυτά τα σενάρια είναι επίσημα, δεν είναι θεωρητικά. Και φανταστείτε, ότι οι ίδιοι οι αμερικάνοι λένε ότι "εκεί είναι τα λεφτά". Παραδίδουν τα εδάφη τους με ευχαρίστηση για λίγα "κινεζικά δολάρια". Εκεί έχουν φτάσει και αυτοί, οι κάτοικοι της αποκαλούμενης κάποτε "Νέας Ρώμης", των ΗΠΑ. Αυτός είναι ο κόσμος του μέλλοντος μας, έτσι και επικρατήσει το σχέδιο του ψευδοθεϊσκού, αφεντικού των κινέζων. Ένας δυστοπικός κόσμος. Όπου τα εδάφη των εθνών θα έχουν μετατραπεί σε απέραντα "βιομηχανικά πάρκα" - στρατόπεδα εργασίας. Ένα σκοτεινό μέλλον μόλυνσης, θανάτου και καυσαερίου. Ένα απέραντο εργοτάξιο με σκλάβους. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι θα πούνε ΝΑΙ για μερικά δολάρια-αέρα κοπανιστό, με τη συγκατάθεση τους, οι κινέζοι θα εφορμήσουν ώστε να στηθεί εξολοκλήρου το απόλυτο κόλπο του ψευδοθεού τους, του δυνάστη του πλανήτη, μία πλανητική "Μόρντορ", γκρίζα, μαύρη, απάνθρωπη, κατοικούμενη από ζόμπι σκλάβους. Ένας εφιάλτης χειρότερος από ό,τι έχει φανταστεί ο άνθρωπος. Και όλα αυτά με τη δική του συγκατάθεση. Όπως έχουμε αναφέρει όμως: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΙΡΑ. Αυτό είναι το σχέδιο, όχι το μέλλον. Το μέλλον δύναται να αλλάξει! ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Chinese Company Eyes Idaho http://commerce.idaho.gov/news/2010/12/chinese-company-eyes-idaho.aspx

ενώ στην ιστοσελίδα Το Τέλος του αμερικανικού ονείρου(τώρα το καταλάβατε;)
http://endoftheamericandream.com/archives/china-wants-to-construct-a-50-square-mile-self-sustaining-city-south-of-boise-idaho
και
http://www.examiner.com/conservative-in-boise/idaho-to-be-first-chinese-state#ixzz1Oueqdyj8
αναφέρεται ως "γεγονός" το ότι τους αγοράζουν οι κινέζοι....

Προ ολίγων ημερών ξεθάψαμε τη δήλωση του wall street ψυχοπαθή ανώμαλου εβραίου peter yastrow ότι το έλλειμα ανταγωνιστικότητας της δύσεως οφείλεται στην ανομοιομορφία των μισθών παγκοσμίως και ότι για να λυθεί, θα πρέπει οι μισθοί όλης της δύσεως να εναρμονιστούνε με της ...κίνας, 100 δολάρια/μήνα.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ WALL STREET: ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/wall-street.html
Για να δούμε πότε θα γίνει ανάρτηση και αυτό στα υπόλοιπα ιστολόγια...

Δεν κάνουμε κάτι σπουδαίο, απλά κόβει το μάτι το δικό μας και όλων όσων δηλώνουν παρόν. Και βέβαια, έχουμε απαλλαγεί το κατά δύναμη από το πέπλο του σκότους των θρησκειών, των ομαδοποιήσεων, της κολλεκτίβας, του οπαδισμού. Βλέπουμε με "άλλα μάτια", ξεπεράσαμε τα προσχηματικά πρότυπα συμπεριφοράς και άρα κατατάξεως και αρχειοποίησης, γίναμε Άνθρωποι και όχι μαζάνθρωποι.

Και συνεχίζουμε!

1 comment:

psari said...

o NEOS MPATSOS ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ

ΤΑ ΚΑΝΙΒΑΛΑ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ

ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΔΗΛΑΔΉ
..................................

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις