ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 9 June 2011

ΛΕΦΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ: WAR ON DRUGS: A COMPLETE FAILURE

Μετά τα 9 τρις δολάρια που "εξαφανίστηκαν"¨από τη FED, μετά τις νέες αποκαλύψεις περί Στράους Κοέν ότι φαγώθηκε και διότι "ανακάλυψε" ότι ο χρυσός του Fort Knox "εξαφανίστηκε" και αυτός(http://www.pakalertpress.com/2011/06/06/russia-says-imf-chief-jailed-for-discovering-all-us-gold-is-gone/), νέα μαύρη τρύπα πεταμένων πόρων: Πόλεμος κατά των ναρκωτικών. Το ποσό που έχει δαπανηθεί για το λεγόμενο "Πόλεμο κατά των Ναρκωτικών" ανέρχεται στο ιλιγγειώδες νούμερο κατά σεμνές εκτιμήσεις των 3,5 τρις δολαρίων!!!

Το War on Drugs όπως το ονομάζουνε οι αμερικάνοι είναι μία διαρκής επιχείρηση φιάσκο. Έχει ξεκινήσει από το 1970 και επισήμως από την κυβέρνηση Νίξον, το 1971 και διαρκεί ως τις μέρες μας. Η διοίκηση Ομπάμα δήλωσε ότι "τώρα δρέπει καρπούς" από την προσπάθεια και ζητεί από το Κογκρέσσο να επικυρώσει την χρηματοδότηση του με άλλα 22 δις δολάρια για το 2012!

Με πρόσχημα αυτόν τον ανύπαρκτο πόλεμο κατά των ναρκωτικών, το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα έχει εισβάλει σε ξένες χώρες(π.χ. Κολομβία, Μεξικό, Βολιβία) και έχει φέρει την καταστροφή. Οι Κολομβία και Μεξικό έχουν χάσει αμέτρητους ανθρώπινους και υλικούς πόρους για την καταπολέμηση των φυτειών και του εμπορίου και έχουν καταφέρει μία τρύπα στο νερό. Θα έπρεπε να ονομάζεται ως Πόλεμος για τον Έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών όμως μιας και αποδεδειγμένα η CIA, όπως έχουν καταγγείλει αμερικάνοι πατριώτες είναι ο αρχιμεγαλέμπορος ναρκωτικών παγκοσμίως. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι βεβαίως το Αφγανιστάν όπου κατά την περίοδο των Ταλιμπάν, οι εξαγωγές οπίου καταστράφηκαν και μηδενίστηκαν, ενώ με την είσοδο των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ καθώς και την ενθρόνιση του Χαμίτ Καρζάι(εγκληματία ναρκοεμπόρου συν τοις άλλοις) το Αφγανιστάν ανέκτησε την πρωτοκαθεδρία στις εξαγωγές οπίου! (Τις φυτείες τις είχαν ξεριζώσει οι Ταλιμπάν)

Τα ποσά που διακινούνται μέσω του εμπορίου είναι τεράστια και βέβαια δεν αφορούν μόνο τα ναρκωτικά. Οι έμποροι ναρκωτικών δεν ασχολούνται αποκλειστικά με ναρκωτικά, ασχολούνται με όλων των ειδών τα "παιχνίδια", όπως εμπόριο όπλων, ανθρώπων, πλαστά νομίσματα, βιοχημικά όπλα κ.α. Οπότε μιλάμε για ασσύληπτα ποσά "μαύρα" πάντα.

Εν τω μεταξύ, με τις ευλογίες της CIA, η κοκαϊνη έχει διαδοθεί με όλες τις μορφές της σε κάθε πλευρά του πλανήτη ενώ με τις ευλογίες της οπιοπαραγωγού Κίνας(και της συμπαιγνιακής Βασίλισσας της Βρετανίας) τα οπιούχα ναρκωτικά κυκλοφορούν επίσης σε κάθε μεριά του πλανήτη.

Πάλι καλά δηλαδή που κάνουνε και Πόλεμο κατά των Ναρκωτικών...

Και πώς να μας πείσουνε ότι υπάρχει έστω ένας μέσα εκεί που να θέλει όντως να προστατέψει τον κόσμο από τη μάστιγα αυτή όταν τα ναρκωτικά(και κυρίως τα υποκείμενα σε χημική επεξεργασία) είναι ένας εξαιρετικός τρόπος χειραγώγησης ενώ στα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάθε λογής πείραμα με το πλέον διάσημο να είναι το MKULTRA. Ενώ με το πρόγραμμα MONARCH, έχουν υπό τον έλεγχο τους όλο το κύκλωμα της showbiz με τις ναρκομανείς διασημότητες να ελέγχουν τα πλήθη μέσω τελετουργικών μαζικών θεαμάτων(συναυλίες, βραβεία, φεστιβάλ, βίντεο κλιπ με κύριο εκφραστή τους το τρισάθλιο και σατανικό MTV)

3,5 τρις δολάρια έχουν πεταχτεί ή χρησιμοποιηθεί σε μαύρες επιχειρήσεις με πρόσχημα το συγκεκριμένο φιάσκο ενώ επί της ουσίας δεν έχει γίνει τίποτα. Ακόμα οι Αμερικάνοι και οι Κολομβιανοί έχουν ως παράσημο τη δολοφονία του Εσκομπάρ, ο οποίος τους έκανε πλάκα μέχρι να τον φάνε και βέβαια τα λεφτά τα έδινε στον κοσμάκη(αν τα έδινε σε αυτούς βέβαια θα ζούσε ακόμα). Θέλουν να μας πείσουν ότι χρειάζονται 22 δις δολάρια ακόμα για να πιάσουν κάτι εξαθλιωμένους καλλιεργητές κόκας στα βουνά της Βολιβίας και της Κολομβίας...

ΣΧΕΤΙΚΑ:
War on Drugs
http://en.wikipedia.org/wiki/War_on_Drugs

Ted Gunderson αμερικάνος πατριώτης πρώην ανώτατο στέλεχος του FBI ο οποίος έχει δώσει αγώνα για να αποκαλύψει τα σατανικά σχέδια της CIA που περιλαμβάνουν εμπόριο ναρκωτικών, τράφικινγκ παιδιών και οργάνων καθώς και σατανικές τελετουργικές κακοποιήσεις(satanic ritual abuse-sra)
The Ted Gunderson Files
http://educate-yourself.org/tg/
http://www.whale.to/b/gunderson.html

Rep. Maxine Waters on CIA Drug Trafficking
http://youtu.be/w5ERlo1YnLU

Ron Paul - War on Drugs a "Complete Failure"
http://youtu.be/bvFYCky0muY

CrossTalk: Mexicated
http://rt.com/programs/crosstalk/war-drugs-mexico-violence/

Project Monarch: Nazi Mind Control - The Evolution of Project MKULTRA
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon02.htm

1 comment:

XRISTOSXR said...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΒ ΑΡΘΡΟ!!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ενώ στα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάθε λογής πείραμα με το πλέον διάσημο να είναι το MKULTRA. Ενώ με το πρόγραμμα MONARCH

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ????

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις