ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 1 July 2011

BILDERBERG 2011, ST. MORITZ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ















ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ "ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ" ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...


ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ, ΟΙ (ΑΝΘ)ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΕΙΧΑΝ ΦΑΝΕΡΑ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ). Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΩΣ "ΤΣΑΡΟΣ"(ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ) ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, Ο ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΑΙΔΟΣ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΠΗΡΕ "ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΝΑ "ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ" ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ "GLOBAL WARMING" - "ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ" ΔΙΕΘΝΩΣ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ CARBON TAX, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ Η 6ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ- ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΟ CO2 ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ) ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΟΝ "ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ" ΣΟΥ, ΕΝΑΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ). ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΔΙΠΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΙΜΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ: "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ[ΔΙΑΒΑΖΕ: ΤΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ "Α.Ο.Α."-HONG] ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ - ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ..." (ΓΕΛΩΝΤΑΣ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ).

ΣΧΟΛΙΟ:

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ, ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;; ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ;(ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΔΙΠΟΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ. ΣΙΓΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ "ΜΕΛΟΣ" ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ, ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΡΥΠΙΕ... ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΕΦΙΡΩΘ;;; ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ;;; Ε; ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; ΤΣΙΡΑΚΙ/ΛΑΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝΕ, ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝΕ...
ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ.

ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ:
GRC David, George A. Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
GRC Hardouvelis, Gikas A. Chief Economist and Head of Research, Eurobank EFG
GRC Tsoukalis, Loukas President, ELIAMEP


Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΟΡΡΕΣ ΠΛΕΟΝ(ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ)

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ(ΧΑΡΔΟΥ-ΒΕΛΗΣ) ΤΗΣ EUROBANK ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΗΜΕΣ)
http://www.hardouvelis.gr/GET.asp?id=PRWORK


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ, Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ.

"ΛΑΜΠΟΥΝ" ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, Η HANNAH ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ALEXIS ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.


ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΟΙ...


ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΠΟΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, Η ΓΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ DAVID ROCKEFELLER ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ... Η ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ, ΣΑΠΙΖΕΙ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ" ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ... ΨΟΦΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ!

ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
http://www.bilderbergmeetings.org/participants_2011.html


ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΙΝΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ (!!!). ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΙ (!!!) (ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG)

ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ:

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ(ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ) ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ(ΠΑΖΑΡΙ); ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ "ΜΠΛΟΚ"(ΕΥΡΩΠΗ-ΑΜΕΡΙΚΗ-ΝΑΤΟ). ΑΡΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η "ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ" ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ "ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"(ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΑΣ ΧΑΛΙΜΑΣ)ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ... ΚΑΙ(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ) ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΝΑ ΑΡΧΙΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΥΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ..ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΦΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ)

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ(Η ΦΟΥ, ΕΚ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΟΥ ΜΑΝΤΣΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ) ΧΑΡΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_4830.html


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΥΠΕΡ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ(ΜΕΣΩ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ) ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ(ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ) ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΛΕΣΧΕΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ "HONG". ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΣΚΙΩΔΗΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΥΠΕΡ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "NSA" (NATIONAL SECURITY AGENCY) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΥΠΕΡ-ΕΠΟΠΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΩΞΗ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ HONG. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Η "ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "HONG" ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΘΙΒΕΤ(ΖΕΝ) ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ "Α.Ο.Α." ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟ "Ο.Τ.Ο." ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ NSA-Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΥΠΕΡ ΑΠΡΟΣΙΤΗ ΣΚΙΑ N.S.A.", ΜΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ TOP SECRET UMBRA, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-)


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ (ΕΠΟΠΤΕΣ: ΛΕΒΑΝ+ΛΙΛΙΘ):

Επιβεβαίωση του ιστολογίου. Περισσότερη καταφανής Δρακονιανή Ερπετική σημειολογία πίσω από τα εμβλήματα της υπερ-μυστικής N.R.O. - N.S.A.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ" ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ:
"ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ; ΙΣΑΞΙΟΙ ΤΗΣ HONG; Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΤΥΜΠΑΝΟΥ ΤΗΣ HONG ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ, ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ..."

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ. (=ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΜΕΣΩ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ)

ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΜΑΖΩΞΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΩΞΗΣ...
http://bilderberg2011.com/bilderberg-reports/summary-of-significant-events-surrounding-the-bilderberg-2011-conference-in-st-moritz/

ΣΥΛΛΗΦΘΗΚΑΝΕ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ(...), Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΚΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ MARIO BORGHESIO, ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ(ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ...). Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ DOMINIQUE BEATTIG ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ(ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!)

ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ:
Male prostitutes serving the Bilderberg elite at El Paradiso compound? – June 11, 2011
Indications that male prostitutes were being provided for Bilderberg members began to stir Friday night following a conversation with someone who worked behind the bar in a hotel five minutes drive down the road from the Suvretta.

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ "ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚΕΡΣ" ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ SURVETTA, ΤΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΕΣ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΓΟΝΟΙ, ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ STRAPON ΠΕΗ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΤΗΝΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ(ΔΙΑΒΑΖΕ ΞΕΤΡΥΠΗΜΑ ΠΡΩΚΤΟΥ) ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ" & "ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ"(ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ...ΛΟΓΙΚΟ, ΑΝ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ;)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ VERNER GERSON "ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Και όσον αφορά το αποκρυφιστικό δευτεροβάθμιο Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis - αμέσως υφιστάμενο της εβραιοτεκτονικώς υπερπροϊστάμενης της δύσεως τριτοβάθμιας Α.Ο.Α. Ordo Adeptis Atlantis Λονδίνου) έχουμε να αναφέρουμε τα εξής αποκαλυπτικά:

"Το Ο.Τ.Ο. όπως όλες σχεδόν οι οργανώσεις του είδους χωρίζεται σε δύο "κύκλους". Έναν εξωτερικό ή "προπαρασκευαστικό", κι έναν εσωτερικό ή "διευθυντικό".

Έφτασε στα χέρια μας το καταστατικό του πρώτου από τους δύο κύκλους. Βασισμένο στα σύμβολα των αστρολογικών οίκων, φαίνεται εντελώς ακίνδυνο και αθώο από πρώτη ματιά.

Γίνεται όμως, λιγώτερο αθώο μόλις λάβουμε υπ'όψη μας ότι η διδασκαλία και η "μύηση", που ήταν αυστηρά προσωπικές, εμπιστευτικές και προφορικές, βασίζονταν σε μια σεξουαλική τεχνική που "εφαρμόζοταν" ομαδικά.

Ας δούμε, όμως, μερικές από τις πιό ουσιαστικές διατάξεις αυτού του καταστατικού, αμέσως παρακάτω. Θα πρέπε, φυσικά, να προσπαθήσουμε να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα πραγματικά νοήματα, ιδιαίτερα σ'ότι αφορά τους "εταίρους", τους "υπηρέτες" και τα "παιδιά". Διευκρινίζουμε επίσης ότι, εκτός από τις ομαδικές σεξουαλικές τελετές, που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε σαν "φυσιολογικές", πριν περάσει κανείς στον εσωτερικό κύκλο της εταιρείας, έπρεπε να υποστεί σοδομικές δοκιμασίες ενεργητικές και παθητικές, που στην μυστική συμβολική ορολογία λέγονταν "το πέρασμα της αβύσσου", (αναφορά σ' ένα απο τα μυστήρια της Καββαλά, σχετικό με το διαχωρισμό των επτά κατώτερων Σεφιρόθ από τα τρία ανώτερα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να διαβάσει κανείς τα έργα του Πώλ Βυλλιό).

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΣΟΔΟΜΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΕΛΙΤ" ΤΗΣ ...ΑΛΗΤ - ΗΤΟΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ - ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ & ΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

ΟΠΩΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΔ-ΜΑΓΙΑΡ-ΜΠΑΟΥΕΡ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ(ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ). ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΟΜΩΤΗΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ, "ΠΑΙΧΤΗΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΣΚΑΤΟΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ "ΑΤΖΕΝΤΑΣ" ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ", ΤΖΙΜ ΤΑΚΕΡ, ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ & RUSSIA TODAY(RT). ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ! ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΠΕΡΙ "ΕΛΙΤ" ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΓΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ(ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ). ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ(ΚΑΙ "ΚΑΛΗ") ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ 888 ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ "ΜΑΣΗΜΕΝΗ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ "ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ". ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ COINTEL PRO AGENT, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ(COUNTER INTELLIGENCE) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ RT, ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ FSB, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο "ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ"...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2011 – ΕΛΒΕΤΙΑ – ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ
Σύμφωνα με αρκετές πηγές και πληροφοριοδότες εκ των έσω, η ατζέντα συνομιλιών της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ για το 2011 συμπεριλάμβανε ένα αριθμό κρίσιμων ζητημάτων στην κορυφή αυτών που θέλουν να πράξουν οι «ελιτ».

Αυτή η λίστα ζητημάτων έχει ως εξής:

1. Ζήτημα Αράβων – Λιβύης
Οι «ελιτ» είναι προβληματισμένοι με το ενδεχόμενο το Αμερικανικό Κογκρέσο γρήγορα να στραφεί εναντίον της ανήθικης και παράνομη εισβολής του ΝΑΤΟ υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής προστασίας και του ΟΗΕ, εναντίον του Βορειοαφρικανού Δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι.

Το Κογκρέσο αυξάνει την αντίδραση του σε πλαστούς πολέμους που διεξάγονται από την εκτελεστική εξουσία κατά παράβαση του (αμερικανικού) Συντάγματος. Περισσότεροι από το 1/3 των Ρεμπουμπλικανών ψήφισαν την αποχώρηση των ΗΠΑ από τις συμμαχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ που επιτίθενται στις δυνάμεις του Καντάφι, στην ουσία επιβάλλοντας μια υποχώρηση του ΝΑΤΟ από την έγχρωμη επανάσταση που μεθόδευσε τον εμφύλιο πόλεμο σε αυτή τη χώρα (Λιβύη).

Οι «ελιτ» πίσω από κλειστές πόρτες στην Ελβετία πιέζουν για ένα ευρύτερο πόλεμο και ανυπολόγιστα δεινά στη Μέση Ανατολή. Οι κυρίαρχοι του χρήματος εδώ και αιώνες κέρδιζαν από τους πολέμους και τις μαζικές ανθρωποκτονίες: Ο Νέιθαν Ροτσιλντ έκανε ένα οικονομικό στοίχημα πάνω στη Μάχη του Βατερλώ με τον Ναπολέοντα ενώ ταυτόχρονα χρηματοδοτούσε τον Δούκα του Γουελιγκτον στην εκστρατεία του εναντίον του Ναπολέοντα. Ο οίκος των Ροτσιλντ χρηματοδότησε τον Πρωσικό Πόλεμο, τον πόλεμο στην Κριμέα και την Βρεττανική προσπάθεια να καταλάβουν την διώρυγα του Σουέζ από τους Γάλλους, καθώς επίσης χρηματοδότησαν και τον Μεξικανικό Πόλεμο και τον Εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ.

2. Λογοκρισία στο Internet
Επιπρόσθετα με την ανησυχία τους μήπως το Κογκρέσο αφυπνιστεί σχετικά με την απάτη τους στη Λιβύη, η παγκόσμια «ελιτ» ανησυχεί επίσης σχετικά με το ποικίλο κίνημα ελευθερίας που έχει αναπτυχθεί εκθετικά με τη βοήθεια του ανοιχτού και ελεύθερου διαδικτύου (internet). Ως αντίδραση, τα ελεγχόμενα πιόνια τους στο Κογκρέσο έχουν εισάγει μια σειρά από νομοσχέδια τους τελευταίους μήνες που σχεδιάζεται να υποβαθμίσουν το ιντερνετ και να καθηλώσουν τον αντίκτυπο του ως μέσο εναλλακτικής πληροφόρησης.

Στο διεθνές επίπεδο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε ένα νεύμα προς την υλοποίηση της Εμπορίκης Συμφωνίας για την Καταπολέμηση της Παραποίησης (Anti-Counterfeiting Trade Agreement http://www.eff.org/issues/acta ) ένας δρακόντειος νόμος που θα υπονομεύσει την εθνική ανεξαρτησία, θα πετάξει στα σκουπίδια την ουδετερότητα του Διαδικτύου, την ιδιωτικότητα του καταναλωτή, και της πολιτικές ελευθερίες. Στις ΗΠΑ, τα μεγάλα εταιρικά ΜΜΕ ουσιαστικά αγνόησαν την ACTA, αλλά όμως παίχτες κλειδί στα Μockingbird media είναι συνήθως συμμετέχοντες στη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ και γνώστες των διαφόρων διαστάσεων της ατζέντας της.

Το παραπάνω αναπαριστά μια μικρή δειγματοληψία της νομοθεσίας και των συνθηκών που θα χρησιμοποιηθούν για να φιμώσουν την αντιπολίτευση κάτω από την κάλυψη της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων και την πρόληψη κατά της τρομοκρατίας.

Οι παγκοσμιοποιητές δεν αντιτίθενται στο διαδίκτυο, ειδικά ως ένα όργανο δημιουργίας χρήματος των μεγαλοεταιρειών και πολυεθνικών τους. Είναι, ωστόσο, σε αντίθεση με ένα ανοικτό, ελεύθερο, και ανεξέλεγκτο από την κυβέρνηση διαδίκτυο όπου τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σε αντίθεση με τα όργανα της παγκοσμιοποίησης κατάφεραν να ευδοκιμήσουν. Επιπλέον, μπορούμε να αναμένουμε τσιράκια της παγκόσμιας ελίτ που παρελαύνουν γύρω μας ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι και διορισμένοι κυβερνητικοί επίσημοι να συνεχίσουν τις προσπάθειες της προπαγάνδας τους για να πείσουν τον λαό ότι το διαδίκτυο θα χρησιμοποιηθεί ως ένα όπλο μαζικής καταστροφής των τρομοκρατών και ως τέτοιο χρειάζεται να ελέχθη νομοθετηθεί και παρακολουθηθεί ασφυχτικά – για την δική μας ασφάλεια, σαφώς, και για των παιδιών μας..

3. Παράταση της οικονομικής κρίσης:
Τέλος, τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ, θα εργαστούν για μια προσπάθεια να συνεχίσουν την παραγωγή επιπλέον φανταστικού χρέους που παράγει διασωστικά μέτρα (bail-outs) από τους τραπεζίτες, ειδικά για την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, και άλλα μέλη-κράτη της Ευρωπαικής Ενώσεως που ολισθαίνουν προς την πτώχευση και την κοινωνική αναταραχή σε μια μνημειώδη κλίμακα.

Οι τιμές του πετρελαίου θα φτάσουν στα ύψη – μια πίστη που επιτυγχάνεται με τις τιμές του φυσικού αερίου στην αντλία σήμερα σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, καθώς η παγκόσμια ελιτ εργάζεται παρασκηνιακά για να καταστρέψει τις εθνικές οικονομίες. Νέες αποκαλύψεις επίσης ασχολούνται με τον θάνατο του δολαρίου, την έκρηξη των τιμών της ενέργειας, και την έναρξη της κοινωνικής μηχανολογίας της τάξης μέσα από το χάος με έκρηξη επαναστάσεων παγκοσμίως.

Διότι το σχέδιο είναι να καταστρέψουν την εθνική κυριαρχία, να επιβάλουν δραστικά μέτρα λιτότητας, να κρατήσει τις πωλήσεις φωτιά σε εθνικό ενεργητικό (hold fire sales on national assets), να συγχωνεύσει τον πλούτο και την δύναμη, και να χρησιμοποιήσει μια ατελείωτη οικονομική κρίση ως δικαιολογία ανάδειξης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός παγκόσμιου νομίσματος, και τη δημιουργία ενός αστυνομικού υπερ-κράτους βασισμένου σε υψηλή τεχνολογία (παρακολούθησης και ελέγχου).

4. Απόφαση για τον νέο επικεφαλή του ΔΝΤ:
Έχει αναφερθεί ότι ο νέος επικεφαλής του ΔΝΤ θα αποφασιστεί κατά τη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ένας σημαντικό συμμετέχοντας σε αυτή την ελιτίστικη συγκέντρωση έχει αναλάβει τον αγώνα να γίνει ο επικεφαλής του ΔΝΤ την τελευταία στιγμή.

Ο Διοικητής της Τράπεζας του Ισραήλ Stanley Fischer, ένας πολύ συχνός συμμετέχοντας στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και γνώστης εμπιστευτικών πληροφοριών, ανακοίνωσε την πρόθεση του να υποβάλει υποψηφιότητα για να γίνει ο αντικατάστασης του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΝΤ, παίρνοντας την θέση που κατείχε προηγουμένως ο Dominique Strauss-Kahn, ένας πρώην συμμετέχοντας της Μπίλντερμπεργκ και ο ίδιος. Ο Fischer είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) και της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission)

Ο Strauss-Kahn παραιτήθηκε από τη θέση του μετά από την υποτιθέμενη απόπειρα του να βιάσει μια καμαριέρα ξενοδοχείου. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο Strauss-Kahn παγιδεύτηκε από κάποιους που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τον απομακρύνουν από το ΔΝΤ.
(Πως και γιατί τη στήσανε στον Strauss Kahn
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/strauss-kahn.html)

Ένας τριών δρόμων αγώνας έχει πλέον ξεκινήσει μεταξύ του Fischer, του Μεξικανού κεντρικού τραπεζίτη Agustin Carstens και της Γαλλίδας υπουργού Οικονομικών Christine Lagarde.

Και οι δύο οι Carstens και Lagarde έχουν ξεκινήσει περιοδείες για την προώθηση των υποψηφιοτήτων τους και στο παιχνίδι θα μπει τώρα και ο Stanley Fischer.

[ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:
Η ΠΟΡΝΗ ΛΕΣΒΙΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΗΤΑΝ Η "ΕΚΛΕΚΤΗ" ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ., ΑΡΑ ΤΟ "ΠΑΙΓΝΙΟ" ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ. Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗ ΣΑΡΚΟΖΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1587.html

Η Κριστίν Λαγκάρντ στο τιμόνι του ΔΝΤ
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4638362]

5. Υπερ-πληθυσμός:
Ο πληροφοριοδότης του δημοσιογράφου Τζιμ Τάκερ, που βρίσκεται εντός της καθοδηγητικής επιτροπής της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, του ανάφερε ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή είναι στην κορυφή της ατζέντας της Λέσχης.

Ο Τάκερ, βετεράνος στην παρακολούθηση των συνεδριάσεων της Λέσχης, ανάφερε ότι οι ελίτ πιστεύουν ότι ο κόσμος πάσχει από υπερ-πληθυσμό και ο πόλεμος αντιπροσωπεύει μια μερική λύση.

«Είναι ενωμένοι στο σχέδιο τους για πόλεμο», ανάφερε ο Τάκερ, βασισμένος στην πηγή του προερχόμενη από την Trilateral-Bilderberg, και συνέχισε αναφέροντας:

«Η λογική τους είναι ότι επικρατεί το αδιαχώρητο πλέον από ανθρώπινο πληθυσμό στον πλανήτη, και έτσι πρέπει αυτοί να περιορίσουν την ανάπτυξη του πληθυσμού, και ένας από τους τρόπους που σχεδιάζουν να το κάνουν αυτό είναι διαμέσου των πολέμων. Το τονίζουν ειδικά αυτό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.»

6. Συνειδητοποίηση των Συνεδριάσεων της Μπιλντερμπεργκ και η κάλυψη τους από τα «ΜΜΕ»:
Ο Τάκερ δήλωσε επίσης ότι οι ελιτ είναι εξοργισμένοι από το κίνημα των πατριωτών και την κάλυψη που τα εναλλακτικά «ΜΜΕ» κάνουν στις συναντήσεις της Μπιλντερμπεργκ, με την απελευθέρωση των πληροφοριών προς τα έξω από πληροφοριοδότες εκ των έσω. Ανάφερε ότι οι ελιτ προσπάθησαν να βάλουν τον μεγιστάνα των εταιρικών μέσων ενημέρωσης Ρουπερτ Μέρντοχ να πείσει την Γκάρντιαν (The Guardian) στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους Irish Times να περιορίσουν δραστικά τα ρεπορτάζ τους για τους Μπιλντερμπεργκερς,[ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΣ -BERGER, ΕΒΡΑΪΚΗ] αλλά δεν μπόρεσε να το πράξει.

Οι πηγές του Τάκερ ανάφεραν επίσης ότι μέλη της Μπιλντερμπεργκ έμειναν έκπληκτοι (και χολωμένοι) με την αυξανόμενη παρουσία των διαδηλωτών και των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των συσκέψεων της Λέσχης.

Πηγές: American Free Press (AFP), Infowars, RT (Russia Tuday)
http://bilderberg2011.com/bilderberg-agenda/bilderberg-conference-2011-agenda-overview/

ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ":

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο Γ' ΠΠ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ(ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ) ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ,...

ΕΠ'ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ...

...ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΣΥΡΙΑ, ΥΕΜΕΝΗ Κ.Ο.Κ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ'ΠΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝ".

ΕΓΙΝΕ ΝΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΑΡΟΝΙΣΚΟΙ ΜΑΣΟΝΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΣΗΚΩΘΕΙ" ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΡΦΗ(MIRC, CHATBOXES ΚΛΠ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΥΛΙΚΗΣ ΥΦΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ CYBER ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ(Π.Χ. "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΣΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ Ή ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...) ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΚΟΣΜΟ, ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝΕ HACKERS, CRACKERS ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΧΡΕΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ "ΗΠ.Ε.Ι." ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ, ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ BAIL OUTS, ΟΠΩΣ ΞΑΝΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΖΙΑΜΠΑΟ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΙΣΣΑ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜΑ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.

(ΚΑΙ)Στη Γερμανία ο Κινέζος πρωθυπουργός...
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/63150/sth-germania-o-kinezos-prwthypoyrgos

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΕΝΑΡΙΟ... ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 666, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΝ ΥΠΟ ΚΟΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΟΙΝΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΟΥ, ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 888, ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 666 ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 888, ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ(ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΑΣ ΦΥΛΗΣ). ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚΕΡΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ" ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 888, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΔΥΟ "ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ" ΠΟΛΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΤΑ ΔΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ" ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΗΣ, ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ(ΔΕΛΦΥΕΣ) ΚΑΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΩΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ"(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ, ΚΟΙΝΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ "ΣΗΜΑΤΩΝ" ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ). ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Ή ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ(OUTER CIRCLE - CIRC - KIRK - ΚΙΡΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666(Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ "ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ" ΤΟΥ ΑΡΓΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ) ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ 888, ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΘΕΝΤΟΣ "ΚΑΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ 888" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΛΗ 666"[ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...ΓΕΛΩΣ] ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ (ΔΥΤΙΚΗΣ) ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ NEW WORLD ORDER 666.

ΕΔΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΑΦΕΛΩΣ[ΚΑΙ ΑΓΝΑ] ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300, Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ" ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ,
(ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚΕΡΣ ΕΧΟΥΝ "ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΦΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΟΪΜ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΙΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΘΕΝ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ" ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΔΙΑΣΗΜΟΙ", ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΩΣ Η "ΒΙΤΡΙΝΑ" ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ: http://www.youtube.com/watch?v=BfMvDL_W7WI ),
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, Η "ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ" ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ(ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ), ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΝΟΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΣΕ ΝΟΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ - ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ - ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ, ΨΕΥΔΟ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΕΝΤΑΪ. ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΕΣΧΕΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΟΠΩΣ ΔΟΛΙΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΚΟΪΜ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις