ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 18 July 2011

"Ανύπαρκτη" Στοά Μεγάλης Δρυός, "ανύπαρκτοι" μασόνοι . Όλα στη φαντασία μας....

Σε συνέχεια των αναρτήσεων περί "αδελφών Τατά" και Βοθρολυμαίου(μόγγολου υποδυόμενου τον πατριάρχη, εκπροσώπου επί γης του Σιν) παραθέτουμε το (για άλλη μία φορά) διαφωτιστικό σχόλιο του φίλου μας Κωνσταντίνου(του "αυθεντικού" και όχι του συμπαιγνιακού κακέκτυπου) σχετικά με τον Μπεξή και όλο αυτό το κακό συναπάντημα το οποίο κερδοφορεί εις βάρος του ελληνικού λαού προσφέροντας δήθεν "φώτιση"(βλ. σκότος) και διεξόδους(προς το σκότος και πάλι). Ο λόγος είναι ότι πρέπει να εφαρμόζεται παντού και πάντα, φιλτράρισμα πληροφοριών για τον οποιοδήποτε. Τί εννοούμε; Μπορεί ο Μπεξής και ο κάθε Μπεξής να αναφέρει πληροφορίες χρήσιμες, αυτό δεν τον κάνει όμως και "σύμμαχο". Είναι πάγια τακτική των ιερατείων κάθε βαθμίδος και κάθε είδους να "πιάνει και τις δυο γωνιές" ώστε να μην αφήνει το "θύμα"(τον αγωνιούντα για πληροφοριές) να φύγει από το μαντρί. Εάν δεν είσαι fanatic lunatic του Γιεχοσουαχα μεσσιαχα της από 'δω γωνιάς, υπάρχει η λύσις: Πάρε την άλλη γωνιά(την οποία ελέγχει η ίδια πηγή), άκουσε αυτά που θες να ακούσεις αλλά στο μαντρί μας μείνε! Έτσι και δεν χάνεται το "κολλάρο" και το κοντό λουρί που σε δένουνε αλλά και φέρνουν σε αντιπαράθεση τους "φυλακισμένους" εντός της ίδιας φυλακής αλλά διαφορετικής πτέρυγας. Επιτυγχάνεται έτσι η "οπαδοποίηση" του θύματος το οποίο καλείται να διαλέξει στρατόπεδο, το οποίο όμως είναι μία φαυλότις διότι το στρατόπεδο είναι το ίδιο αλλά φοράει άλλη στολή για να σε ξεγελάσει. ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ.

Ο έμπειρος νους μπορεί να τα διαπιστώσει αυτά εξ'ιδίοις. Γίνονται κάθε τρεις και λίγο διάφορες εκδηλώσεις/ομιλίες/προσυλητισμοί για κάθε "γωνιά". Το αποστασιοποιημένο μάτι θα διακρίνει τον έντεχνο προσυλητισμό απο το ένα κομμάτι του μαντριού στο άλλο και τούμπαλιν, ένα φαύλο κύκλο που δεν αφήνει το θύμα να πάρει ανάσα.

Γιατί το κόλπο δεν είναι απλώς Διαίρει και Βασίλευε. Όχι, είναι λίγο πιο περίπλοκο. Το ολοκληρωμένο κόλπο είναι Πρώτα Ομογενοποίησε και έπειτα Διαίρει και Βασίλευε. Δηλαδή πρώτα βάλτους ΟΛΟΥΣ στο μαντρί και τότε προκάλεσε ιδεολογικά ρήγματα εντός των μαζών του μαντριού ώστε οι μαντρωμένοι να σκοτώνονται με τους άλλους μαντρωμένους και να μην σκέπτονται ούτε για μια στιγμή πώς ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

Με το σκεπτικό(το λανθασμένο) ότι όποιος λέει κάτι με το οποίο συμφωνούμε είναι και σύμμαχος, τότε θα έπρεπε να είχαμε από δίπλα κάθε μαλάκα βολευτή που είπε ή έκανε κάτι το οποίο διασταυρώνεται και είναι αληθές. Το θέμα είναι να μην ταυτιζόμαστε με κανέναν από αυτούς. Η όλη συμμορία του δήθεν ελληνοκεντρικού χώρου έχει μπλέξει μέσα δωδεκάθεα, καμπαλάχ(καββαλαρίες), σουφιστικές θεωρίες, ημιαλήθειες, παραπληροφόρηση, προσυλητισμό, καταληψίες, συνομιλίες με πνεύματα, γουίτζες, ρωμαϊκές ιεροτελεστίες κ.α. σε μια διανοητική μαγιονέζα "πασπαρτού", όπου "όλοι οι καλοί χωράνε"(στο κοφίνι δεν χωράνε, στο καλάθι περισσεύουν).

Για διαβάστε τί έχει να πει ο Κωνσταντίνος με τον πραγματικά καυστικό του τρόπο:

Θαυμάστε την ιδιοκτήτρια του afypnisis.gr (Νικολέτα Φραδέλλου) στο τηλεπαιχνίδι "Η στιγμή της αλήθειας" http://www.youtube.com/watch?v=7OMVDBSob_4

Αναφέρω λοιπόν ότι:

Η Νικολέτα και ο γκόμενος Νικολάκης (συνδιαχειριστές της “ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ” ΕΛΛΗΝΩΝ) εχρίσθησαν επισήμως συνεχιστές του ελληνοκεντρικού κινήματος από τον ίδιο τον Ευάγγελο Μπεξή στις 16 Ιανουαρίου του 2010 στο ξενοδοχείο President ( γεγονός που είχε ήδη γίνει τηλεοπτικώς στην εκπομπή του, όπου και ήταν καλεσμένοι για να αναδειχτεί το “έργο” τους).

Οι δύο νεαροί (βαρβαρόμορφοι – τατουάζ – μογγολικής αισθητικής γενειάδα και δεν συμμαζεύεται) ουδόλως μας απασχολούν ως αξίες και ως προσωπικότητες.


Οι ηγέτες όμως του ελληνοκεντρικού κινήματος που πραγματοποιούν “μαζώξεις συσπειρώσεως” είναι ένα άλλο θέμα.

Η προαναφερθείσα συγκέντρωση έγινε υπό την αιγίδα του περιοδικού ΙΧΩΡ εξαιτίας της συμπλήρωσης 100 τευχών, και με αυτή την αφορμή έγινε παράλληλα προσπάθεια πρόσκλησης - συσπείρωσης των περισσοτέρων ελληνοκεντρικών οργανώσεων και προσωπικοτήτων για να σχηματιστεί ενιαίο μέτωπο εναντίον της σιωνιστικής (και όχι ΣΙΝ – Σιωνιστικής) λαίλαπας.

Ας πούμε εντάξει μέχρι εδώ.

Θα πρέπει όμως να μας εξηγήσει ο κύριος Μπεξής τον εναγκαλισμό του με τον Ραδάμανθυ Αναστασάκη ( http://www.youtube.com/watch?v=sqV-5jw9JLs ).

Και δεν το αναφέρω γιατί το είδα στο Youtube, αλλά επειδή ήμουν παρών, και παρακολούθησα και την “παράσταση” του υπό καταληψία μάγου Ραδάμανθυ από το βήμα κατά την βράβευσή του (;) και είδα ιδίοις όμμασι την πραγματικά τεράστια δύναμη υποβολής που διαθέτουν (εκ του πατρός) ορισμένα άτομα επάνω σε μάζες ανθρώπων, οι οποίες δεν διαθέτουν διανοητικές γραμμές άμυνας.

Σας πληροφορώ πως το κοινό μέσα σε δευτερόλεπτα είχε γίνει αλοιφή από τις γνωστές ΣΙΝ – Σιωνιστικές εκμπομπές... έρμαιο στα χέρια του εναγκαλιζόμενου Ραδάμανθυ με τον Ευάγγελο.

Στο σημείο αυτό ο έχων κριτικό πνεύμα αναγνώστης θα αναρωτηθεί τι δουλειά είχα εκεί μέσα…

Και η απάντηση είναι απλή.

Δεν είναι η μοναδική φορά που υπήρξα θεατής σε διάφορες παρουσιαζόμενες ως ελληνοκεντρικές συγκεντρώσεις και όχι μόνο.

Στο παρελθόν όποτε είχα την πολυτέλεια του χρόνου, επεδίωκα να βρεθώ σε μέρη που εκμεταλλεύονται αρκετούς από εμάς τους νεοέλληνες χειραγωγώντας το αγνό αίσθημα του πατριωτισμού και την ανάγκη πολλών ανθρώπων να πάνε ένα βήμα πέρα από το “μαντρί του Χριστούλη” για να έχω προσωπική άποψη χωρίς τα φίλτρα πληροφόρησης που θα μπορούσε να χρησιμοποίηση οποιοσδήποτε.

Εκεί λοιπόν σε μια από αυτές της συνάξεις είδα τον πάντα σοβαρό και εγκρατή Κοραντή ή CORRADO του ΛΑΟΣ να έχει βγει στην κυριολεξία έξω από τα ρούχα του και εν εξάλλω να ωρύεται και να φωνάζει τι …τι νομίζετε;

Γιατί εγώ είμαι Έλληνας. ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ … ΕΛΛΗΝΑΑΑΣ !!! (χωρίς σχόλια)

Κάπου αλλού λειτουργώντας πάντα με την λογική ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται “παρακολουθούσα” τα πηγαδάκια που σχημάτιζε ο περίφημος Γιώργος Πάλμος ( εκπρόσωπος τύπου των Ε ). Κάποια στιγμή λοιπόν τον ρωτάει κάποιος για την Ο.Ε.Α.. Και αυτός αποχωρώντας σιγά σιγά, χτυπώντας τον στον ώμο, καθησυχαστικά (διάβαζε: μην ασχολείσαι με αυτά) του απαντάει : «Κάποτε κάτι έκανε, τώρα τελείωσε … δεν υπάρχει τίποτα».

Όσον αφορά τον Πάλμο η τελευταία δραστηριότητα του που έχω εντοπίσει είναι η επανειλημμένη τηλεφωνική παρέμβαση με διαφορετικό όνομα κάθε φορά και για διαφορετικά θέματα σε εκπομπές του επαναστατικού διαύλου KONTRA (επανάσταση ΝΑΙΙΙ !!! με χρήση βίας; ΠΟΤΕΕΕ !!! μας λέει ο Κουίκ) του επαναστάτη Κουρή.


Αυτή η τακτική (τεχνική) των εγκρίτων δημοσιογράφων με απλά λόγια περιγράφεται : Ανοίγω λίγο λίγο το καπάκι για να μην γίνει πραγματική Επανάσταση με όλα τα αξεσουάρ, χατζάρες, κρεμάλες, υγρά ερυθρού χρώματος να ρέουν από κατοικίες ευυπόληπτων πολιτών και πολιτικών και άλλα πραγματικά επαναστατικά.

Τελειώνοντας με αυτά τα στέκια θα ήθελα να επισυνάψω μια λεπτομέρεια που τα λέει όλα.

Όποιος θελήσει να παρακολουθήσει τις διδασκαλίες του μάγου Ραδάμανθυ στον μασονικό ναό του (πάντα επί πληρωμή) το πρώτο πράγμα που θ’ ακούσει από το στόμα του, πριν τις θεϊκές διδασκαλίες, είναι το πολύ γήινο και πεζό … «Μην βιντεοσκοπήσετε, μην ηχογραφήσετε γιατί θα παίξουμε ξύλο». Τόσο απλά και ξεκάθαρα.

Αντιπαραβάλετε τώρα την συμπεριφορά της Ο.Ε.Α. και τις χιλιάδες σελίδες πληροφοριών ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με μόνη απαίτηση την διάδοση αυτών των πληροφοριών.

Στο σχόλιο μου που θεώρησε χρήσιμο το ιστολόγιο να επαναδημοσιεύσει (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html ) ευχαριστώντας το για την αξία που προσδίδει σε αυτές τις πληροφορίες, σε συνδυασμό και με αφορμή των αγώνα που κάνει ένας ακόμα αφυπνισμένος Έλλην ο Αριστοτέλης παραθέτω το τελευταίο κομμάτι του κειμένου για τους νέους αναγνώστες (και αυτό είναι πολύ ευχάριστο) που δεν ανέγνωσαν το κείμενο στην ολοκληρωμένη μορφή του και που θεωρώ ότι είναι ίσως και το ποιο σημαντικό τμήμα και θίγει και την ουσία της υπόθεσης.

«…Γι αυτό καλά κάνετε όλες εσείς οι δήθεν ελληνοκεντρικές (μασονικές) ομάδες και οργανώσεις που δεν αναφέρετε την Ο.Ε.Α. και δεν την θέλετε στην άρρωστη παρέα σας γιατί πράγματι δεν έχει θέση ανάμεσα σας. Ποιος από εσάς τους διανοητικά αυνανιζόμενους, προσέφερε έγκαιρη ενημέρωση επηρεάζοντας παράλληλα γεγονότα, και προσφέροντας στον Ελληνικό Λαό οδηγίες και χειροπιαστές λύσεις για να ξεφύγουμε από την μοίρα που χτίζουν κομμάτι κομμάτι για εμάς επιδοτούμενοι με την αδιαφορία που καλλιεργείτε. Κανείς σας. Μάλιστα κάτω από όλες αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες κρύβεται επιμελώς η ανεπάρκεια σας στον σημαντικότερο τομέα, στο στοιχείο που καθόρισε την πορεία της ελληνικής φυλής από τα απροσπέλαστα βάθη του χρόνου μέχρι πριν μερικές δεκαετίες. Και αυτό είναι κύριοι η ανδρεία. Η πολεμική παιδεία του κυρίαρχου λαού ανέκαθεν σε αυτό τον πλανήτη…
…Ερωτώ πάλι με τον ασθενικό νου μου.
Ο Χαρδαβέλας πρέπει να έκανε δύο εκπομπές με την Ιωλκό. Δεν μπορούσε να πεταχτεί κάποιος δύο βήματα στην Νέα Ιωνία Ελπίδος 12 να δει τι γίνεται ρε παιδί μου. Ποιος είναι αυτός ο ενοχλητικός τύπος και αυτή η Ο.Ε.Α. που μας έχει πρήξει με τις «φοβίες» της. Μην μου πει κανείς ότι ολόκληρη δημοσιογραφική ομάς Χαρδαβέλα δεν έχει ακούσει ΤΙΠΟΤΑ περί ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ. Προκαλεί εντύπωση, ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έψαχνε με πολύτιμο βοηθό τον θανόντα Φουράκη, ουρανό και γη στην κυριολεξία δια να ανακαλύψει την «Ολύμπια» Ομάδα Έψιλον δεν σκέφτηκε να ερευνήσει μια άλλη ομάδα που αναφέρει «φοβερά και τρομερά» πράγματα που αφορούν πράγματι ουρανό και γη.
Αν γνωρίζει την περίπτωση και την θεωρεί απάτη γιατί δεν την ξεσκεπάζει να γλυτώσουμε από την πλάνη;
Μήπως όμως ξαναγυρίζουμε στην ίδια ιστορία της άρρωστης παρέας που δεν θέλει σε καμία περίπτωση και με κανένα τρόπο να δώσει την δυνατότητα προβολής στην Ο.Ε.Α.; Γιατί μεταξύ τους μπορεί να τρώγονται για την πρωτοκαθεδρία στην μαλακία αλλά αν βάλουν στο παιχνίδι το μέγεθος Ο.Ε.Α. τότε η Ο.Ε.Α. θα περάσει επάνω από τα άχρηστα σώματα τους σαν οδοστρωτήρας και το σύστημα θα σειστεί συθέμελα και θα γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος.
Γι αυτό και η Ο.Ε.Α. θα βάλλεται συνέχεια και αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη των λόγων της.

Υ.Γ 1
Μεταξύ σοβαρού και αστείου αναφέρω ότι η έκφραση «γεωπολιτική σκακιέρα» που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο κείμενο δεν αποτελεί υποσυνείδητη αναφορά στον τεκτονισμό και το αναφέρω γιατί σε διάφορες διαμάχες εκτός του ιστολογίου έχω κατηγορηθεί όταν τελειώνουν πια τα επιχειρήματα από τους δήθεν ψαγμένους ή πρακτορίσκους ότι είμαι θεοσοφιστής και οπαδός της Μπλαβάτσκυ.

Υ.Γ 2
Πολλοί πιάνονται από την έκφραση «χειροπιαστές λύσεις» που προσέφερε η Ο.Ε.Α. και να δηλώσουν ότι πρόκειται για ψεύδος.

Κύριοι και Κυρίες του κώλου αυτά τα λέτε διότι είστε λάτρεις του φάστφουντ και βαριέστε να σηκωθείτε να ζυμώσετε το ψωμί με τα ίδια σας τα χέρια.


Περιμένετε τον ηγέτη ή την ομάδα που θα μπει μπροστά για να πάρει την ευθύνη και να βγάλει το φίδι από την τρύπα, και σε περίπτωση που δεν κάτσει το πράγμα να φάει και τα σκατά στο τέλος όπως γίνεται πάντα.


Η Ο.Ε.Α. λοιπόν πρώτον σας δηλώνει «Αυτό ξεχάστε το» και δεύτερον μας δίνει τα μέσα να κατακτήσουμε το υπέρτατο αγαθό της ανδρείας.


Μας δίνει μέσα από τα κείμενα της αποκρυπτογραφημένες γνώσεις του παρελθόντος με την προτροπή να επιστρέψουμε στον εναρμονισμένο τρόπο ζωής με την φύση (προσαρμοσμένο στην εποχή μας φυσικά) που οδηγεί αναπόφευκτα σε κύτταρα – ανθρώπους αυτόνομες μονάδες ισχύος.


Ισχύος Διανοητικής

Ισχύος Συναισθηματικής
Ισχύος Σωματικής

Μονάδες που αν βρισκόντουσαν έξω από το κοινοβούλιο, όπως βρέθηκαν οι χιλιάδες ξεβράκωτοι χίποις λες και βρισκόντουσαν στο Woodstock με τα αντίσκηνα τα τραγούδια και ότι άλλη μαλακία μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους, θα είχαν προελάσει και στο πέρασμά τους θα είχαν ισοπεδώσει στην κυριολεξία και τα καταδικασμένα ανδρείκελα των ματ και ολόκληρο το άχρηστο κτίριο της βουλής με το περιεχόμενό του και τώρα θα ήταν ένας ωραίος τόπος περιπάτου μέσα στην Αθήνα.

Ήσασταν λίγοι κύριοι και κυρίες του κώλου;

Δεν με νοιάζει αν ήταν γυναίκες.
Δεν με νοιάζει αν ήταν παιδιά.
Δεν με νοιάζει αν ήταν ηλικιωμένοι.

Όλοι οι παραπάνω μαζί με τους δήθεν άνδρες που παρακαλούσαν τα ματ να μην τους χτυπάνε και μετά κλαιγόντουσαν στα κανάλια γιατί τους κάνανε ντα αποτελούν την σύγχρονη παρακμή του νεοελληνικού πουσταριού στην ψυχή. Η ΔΕΙΛΙΑ σε όλο της το μεγαλείο.


Αυτό που δεν ήταν προφανώς αυτό το παλικάρι στην Ζάκυνθο που αφού του επιτέθηκαν 10 με 20 δίποδα αγγλοσαξονικά μεθυσμένα καθάρματα έκανε το αυτονόητο, δηλαδή αυτό που θα έκανε κάθε Έλληνας στο παρελθόν, δηλαδή υπερασπίστηκε την ζωή την τιμή και την περιουσία του σαν πραγματικός άνδρας και όχι περιμένοντας να τον σφάξουνε με κανένα μπουκάλι για «να καταγγείλει» το γεγονός εκ των υστέρων από το κρεβάτι του θανάτου σε κάποιο νοσοκομείο και να τον αγαπήσουν τα ΜΜΕ.

Όχι φίλε. Τόλμησες να δηλώσεις ΑΝΔΡΑΣ; Τώρα θα σε λιώσουμε εμείς τα μεγάλα ΜΜΕ πριν καν δικαστείς. Θα μοστράρουμε παντού το δεκαεννιάχρονο δίποδο παρέα με το εβραιόπαιδο Μπέκαμ δημιούργημα του εβραικού λόμπι από την στιγμή που ακούμπησε μπάλα στα πόδια του. Το δεκαεννιάχρονο δίποδο ήταν πριν λίγα χρόνια βάρια άρρωστο με εντερικό πρόβλημα αλλά τώρα μπεκρόπινε με τις ευλογίες των γονέων του που το ανέθρεψαν και του είπαν ότι είναι δικαίωμα σου να πας στην Ελλάδα την κοιτίδα του πολιτισμού σε αυτόν τον πλανητικό σφαιρικό ζώντα οργανισμό και να τα κάνεις όλα μπουρδέλο.


Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμα μαλάκες και πρώτοι πρώτοι αυτοί της πλατείας που θα το καταπιούν αμάσητο το παραμύθι γιατί κοιμούνται ακόμα ύπνο βαθύ στην ανύπαρκτη χώρα της ΜΗ ΒΙΑΣ.

Ναι κύριοι και κυρίες του κώλου για άλλη μία φορά θα χρησιμοποιηθεί ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ για παράδειγμα γιατί είναι σύμβολο αιώνιο, μιας πραγματικότητας που πρέπει να επιστρέψουμε αν επιθυμούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
Ήσασταν χιλιάδες και δεν κάνατε τίποτα.
Πιστεύετε ότι τους 300 αυτούς αθανάτους θα τους είχαν σταματήσει τα ματ όλων των Αθηνών και περιχώρων;
Είστε γελοίοι και αξιοθρήνητοι.
Μπορείτε ν’ αντιληφτείτε το βαθμό του ελλείμματος σας;
Και ομιλώ για το πολιτισμικό σας έλλειμμα.

Είστε υπάρξεις που αρνούνται το παρελθόν τους και που δεν πρόκειται να έχουν κανένα μέλλον.

Υποπροϊόντα με άποψη. Αν είναι δυνατόν !!!

Υποταχθείτε στην αμάθεια σας και προσπαθήστε ν’ ανεβείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε το βουνό που σας εμποδίζει να δείτε το πεπρωμένο σας και την αποστολή σας σε αυτόν τον πλανήτη

Αν δεν καταλάβετε ότι εμείς πρέπει να σώσουμε τον κόσμο ως γνήσιοι φορείς μοναδικού αληθούς πολιτισμού τότε δεν πρόκειται να σωθεί ούτε καν η Ελλάς ως μονάδα στον παγκόσμιο χάρτη, και ας μου πει κάποιος ποια θα είναι αυτή η χώρα ή οργανισμός που θα το κάνει.


Γνωρίζω, γνωρίζω.

Έχετε φρίξει από το φασιστικό παραλήρημα.

Να μου πείτε ποιος ήταν εκεί όταν οι Πέρσες με τα ιερατεία τους χτύπησαν την πόρτα;

Να μου πείτε ποιος ήταν εκεί όταν ο Ναζισμός με τις στοές του χτύπησε την πόρτα;

Κανείς παρά μόνο η ΑΝΔΡΕΙΑ που παράγει ο μοναδικός πολιτισμός που υπήρξε ποτέ εναρμονισμένος με τους νόμους της φύσης.

Θέλετε να τον βρείτε; Διαβάστε, μελετήστε τα πατερικά κείμενα των αρχαίων πατέρων της διανόησης και παραγωγών πολιτισμού που έζησαν σε αυτό τον τόπο που μολύνουμε με την παρουσία μας.

Δυσκολεύεστε; Χρησιμοποιήστε σαν οδηγό κείμενα της Ο.Ε.Α.


Να είστε προετοιμασμένοι όμως ότι δεν θα παραμείνετε στην θεωρία και στην βελτίωση της διανοητικής κατάστασης αλλά θα σας ζητηθεί από τις ισχυρές αιώνιες φωνές η επιδίωξη της υπέρβασης σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης υπάρξεως. Και κάπου εκεί θα γνωριστείτε με την βία και θα καταλάβετε ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής διαδικασίας του σύμπαντος για δημιουργία ή επαναφοράς της συμπαντικής ισορροπίας.


Είμαστε όλοι γαλουχημένοι μέσα σε μια ζωή διαρκούς ανέσεως ακόμα και μέσα στην φτώχια μας και είναι αδύνατον να δεχτούμε ότι για να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο για το σύνολο πρέπει κάποιοι από εμάς ίσως να χρειαστεί να χάσουμε τα πάντα.

Τα πάντα εκτός από την αιώνια αποτύπωση του σύμπαντος της ανιδιοτελούς προσφοράς μας, της θυσίας μας για να συνεχίσει να υπάρχει.


Δύσκολο; Αφάνταστα. Γι αυτό έχει αξία και θα το υμνούν μετά από εμάς για χιλιάδες χρόνια.

Αν συμβεί…

Υ.Γ 3

Παρατηρώ ότι το επίπεδο των αναγνωστών του ιστολογίου όπως και των συνεργατών ή και των φιλικών ιστολογίων (επιτέλους ο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ δεν είναι τόσο μόνος πια) είναι τις περισσότερες φορές αρκετά έως ιδιαίτερα υψηλό.

Είθε να προστίθενται σε αυτό τον αγώνα επιβίωσης πάντα καλύτεροι μαχητές των προηγουμένων με την προσδοκία της επίτευξης της κρίσιμης μάζας.


Να είστε καλά.

------------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ. Ιστολογίου:

Είναι τόσο ανύπαρκτη αυτή η Στοά της Μεγάλης Δρυός που πραγματικά δεν βρίσκεις τίποτα στο διαδίκτυο σχετικά με τα παρακλάδιά της. Τίποτα απολύτως!

Oak Lodge 9213
http://oaklodge9213.co.uk/?page_id=25
Oak Lodge is a Freemasons lodge based in Blackheath, Halesowen, Birmingham in the Masonic Province of Staffordshire

In honor of the first Free Masons in the County and the founding father of the city of South Bend, Alexis Coquillard.
http://www.counciloaklodge745.com/08%20Content/Mason%20History%20Presentation.htm

A SHORT HISTORY OF LIVE OAK MASONIC LODGE, #61, AND
THE CONTRIBUTION OF FREE MASONRY IN OAKLAND AND ALAMEDA COUNTY
FROM 1854 - 2010
http://liveoak61.org/History.html

The Famous Sunbury "Masonic" Oak
http://www.hmdb.org/marker.asp?marker=9481

HISTORY OF THE ORGANIZATION AND EARLY YEARS OF OAK FOREST LODGE #1398 A. F. & A. M.
http://www.mastermason.com/oakforest1398/hist.htm

The Leader
http://www.freemason.org/newsEvents/leader7.htm
Live Oak Lodge has a long and distinguished history in the Oakland community. The lodge was founded in 1854, and more than 20 of Oakland’s early mayors were members. Today, the lodge’s 400-plus members take pride in the community and invest their money and time to show it. Brothers have connections to different community organizations and schools, and it’s resulted in a diverse set of service projects.

Royal Oak Lodge of Free and Accepted Masons
http://www.royaloak464.com/about/

ΣύνδεσμοςGarden Oaks Lodge #1306 A.F. & A.M.
http://www.brainhacker.com/lodge/index1.htm

Oak Wood Masonic Lodge #1444
Woodlands Area Ancient Free Accepted Masons
http://www.woodlandsonline.com/cdps/cditem.cfm?nid=2619

Όπως διαπιστώνετε, δεν υπάρχουν αυτά, όλα είναι στο μυαλό μας διότι είμεθα συνομωσιοπαρανοϊκοί και δεν ξέρουμε τί λέμε. Γι'αυτό όσοι αμφιβάλλουν, ας πάνε στην Αφύπνωση Ελ Ασμοντάι Μέτατρον Σεντάι, Πολεμιστές της ειμαρμένης με τους σταυρούς στο μέτωπο, Ιερας Σελήνης και του λοιπού ελληνοκεντρικού χώρου να ανάβουνε δάδες και να κάνουνε επικλήσεις στα τέσσερα στη Λεβαν... Εμείς εδώ είμαστε τρελοί και να μην απασχολείστε...

Διότι και να υπάρχουν μασόνοι, αυτοί το μόνο που επιζητούν είναι να βοηθάνε τις τοπικές τους κοινωνίες, να κάνουνε φιλανθρωπίες και να αγαπάνε όλον τον κόσμο. Και φανταστείτε ότι αυτές οι στοές είναι σε αγγλική γλώσσα, πόσες άραγε ανύπαρκτες φιλανθρωπικές στοές θα υπάρχουν σε όλες τις γλώσσες;

Δείτε και μία ταινία σχετικά με τους ανύπαρκτους μασόνους:
MURDER BY DECREE [TRAILER]
http://youtu.be/JJIRu2pDE3I

Murder by Decree - Jewes
http://youtu.be/8lIQscKM4tE

Κωνσταντίνε, να είσαι και εσύ καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_16.html

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/2.html

ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΑΤΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html

6 comments:

psari said...

διαβαζα σχολια σε προηγουμενες αναρτησης

μηπως το θηριο με τα δεκα κεφαλια

ειναι η αναδομηση απο τη νεα ταξη του ισλαμικου χαλιφατου στη μεση ανατολη?

Anonymous said...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...
ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΥΝ,
ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ.

Anonymous said...

Εύγε Konstantinos!
Εξαιρετικό το κείμενο σου!

Minos said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

OD said...

Είναι δυνατός και εύστοχος ο Κωνσταντίνος.

Το έγραψα και σε άλλη ανάρτηση: Οι τύποι που βγάζουν λεφτά από τον ελληνοκεντρικό χώρο(τον οποίο τον έχουν μετατρέψει σε μια αηδιαστική διανοητική μαγιονέζα) είναι μη άξιοι εμπιστοσύνης. Διότι το Παν για αυτούς είναι το χρήμα. Για την πάρτη τους. Όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε άνεση χρηματική, αλλά δεν πιστεύω ότι αν την είχαμε, θα κάναμε άλλα πράγματα. Επ'ωφελείας των συνανθρώπων μας. Και όχι επ'ωφελείας μιας κλειστής λίγκας, ενός λόμπυ όπως κάνουνε αυτοί.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΧΝΑ.
ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις