ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 24 March 2012

Σοφιστές δημαγωγοί εναντίον σοφών και μετρημένων όπως ο Βασίλης Λεβέντης

Ναι ο λεβέντης τα έλεγε αλλα ποιός τον ακουγε συμφωνω.... εχει αρχισει να εχει αλλα μυαλά τον τελευταιο καιρό ομως... κατι μερικα που εχει πει για τον πάγκαλο, μια για τα πετρέλαια της ελλαδας... δεν μας τα λεει καλά τον τελευταιο καιρό.. για να μην ασχολουνται με το λεβέντη τα blogs κάτι συμβαίνει.. αναρωτηθείτε το και μετά ασχοληθείτε με τα blogs.

----------------

κ. Λεβέντη, το παραπάνω απάντησε το ιστολόγιο "Αντι-νεατάξη πραγμάτων" σχετικά με τις κατηγορίες που του εξαπολύσανε αναγνώστες του, για ποιο λογο δεν προωθούν αυτοί και αλλα ιστολόγια τον Βασίλη Λεβέντη..και τον φιμώνουν.
Παρακαλώ θίξτε πάλι το θέμα των πετρελαίων γιατί αυτοί νομίζουν ότι θα βγάλουμε τα πετρέλαια και λύθηκαν ολα τα προβλήματα και θα συνεχίσουν την ρεμουλα και το φαγοποτι και την τεμπελειά και τα ρουσφέτια..
αηδία έχουν καταντήσει οι νεοελληνες κ.Λεβέντη..
Αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.. φταίει η μέρκελ, φταίνε που δεν βγάζουμε πετρέλαια, φταίει εκείνος φταίει ο άλλος, ο μονος που δεν φταίει είναι ο ρουσφετολήπτης τεμπέλης φοροφυγάς νεοέλληνας και η πολιτική "ελιτ" = αλητεία!
Ελεος πια!



WEB TV 22 _ 03 _2012 von enosikentroon


Δείτε την απάντηση του Βασίλη Λεβέντη στο πιο πάνω e-mail μετά την ώρα 1:59:30
Δείτε επίσης όλοι αυτή την εκπομπή στο web-tv για τις λογικές θέσεις του Λεβέντη πάνω στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, πάνω στις στημένες άθλιες δημοσκοπήσεις του κατεστημένου όπως αυτή του "Ζούγκλα" Τριανταφυλλόπουλου, καθώς και για πολλά άλλα θέματα!!

Στηρίξτε την εκπομπή web-tv του Λεβέντη. Κλείστε τις τηλεοράσεις τους των μεγαλοκαναλαρχών μεγαλoβαρώνων απατεώνων. Κλείστε τα ηλίθια SHOW τους πλύσεως εγκεφάλου και στηρίξτε τις διαδικτυακές εκπομπές διαλόγου με επιχειρήματα όπως το Web-TV που δίνουν ανοιχτό βήμα επικοινωνίας και σε εσάς με τον έντιμο πολιτικό άνδρα Βασίλη Λεβέντη!! Το internet μπορεί και πρέπει να εκδικηθεί όσο ακόμα δεν μπορούν να το ελέγξουν!

http://www.antidiaploki.gr/webtv.htm

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/blog-post_20.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις