ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 22 March 2012

ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ!!

*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ*

ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΕΣ, ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!! ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΩΝ BLOGS, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝEIΔHΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΑΠΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΩΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΧΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ
ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ
ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ.. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ BLOGS ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ (ΜΗ ΧΕΣΩ!!!)


http://youtu.be/PaBX2pcCXzQ

----------------------------------------------------

“Ελληνικό διαδίκτυο και οι πρακτικές του ενάντια στην Ένωση Κεντρώων”.

ΚΟΙΝ ΠΡΟΣ
ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ.


Αγαπητέ Κύριε Λεβέντη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνικών blog του Ελληνικού διαδικτύου ακολούθου τις ίδιες βρωμερές πρακτικές με τα ανθελληνικά συμπαιγνιακά Μ.Μ.Ε προσπαθώντας να φιμώσουν την φωνή της Ένωσης Κεντρώων.

Παρακάτω σας παραθέτω ως απόδειξη και με αντίθετη χρονική σειρά, αλληλογραφία με την προσπάθεια και τις υποδείξεις προς την συντακτική ομάδα ενός από τα λεγόμενα “αντινεοταξικά – αντιμνημονιακά blogs” που κυκλοφορούν αριστερά - δεξιά γεμίζοντας το ελληνικό διαδίκτυο με άχρηστη πληροφόρηση με μοναδική αποστολή την τηλεκατευθυνόμενη χειραγώγηση των έντιμων και προδομένων πολιτών προωθώντας μονό τις απίστευτες τρελές ιδέες κρατικοδίαιτων προδοτών και λοιπόν εγωκεντρικών χαρακτήρων δηλώνοντας μάλιστα οι εν λόγο συντάκτες ευθαρσώς ως μαχητές της ανεξάρτητης δημοκρατικής ενημέρωσης.

Να φανταστείτε δεν μπαίνουν καν στο κόπο να ψάξουν, ενημερωθούν δια των θέσεων και των απόψεων σας και της Ένωσης Κεντρώων με
αποτέλεσμα όπως διαπιστώνεται παρακάτω, όταν δεχτούν υποδείξεις για ιδέες στις οποίες οι ίδιοι δεν αναφέρονται ποτέ να λειτούργει αυτόματος η έμφυτη ανθελληνική συμπεριφορά τους φιμώνοντας τις πραγματικές δημοκρατικές λύσεις στα προβλήματα του έθνους μην απαντώντας σε διαφορετικές απόψεις και θέσεις πέραν τον δικό τους.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω δια την προσοχή σας και δια τον χρόνο σας και να σας παρακαλέσω να προωθήσετε το εν λόγο μήνυμα στους συνεργάτες σας και σε όλους τους Έλληνες χρηστές του διαδικτύου δια μέσου της εξαίρετης διαδικτυακής εκπομπής σας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Πάνος Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΣ.

-----------------------------------



From:
Sent: Wednesday, March 21, 2012 1:07 PM
To: anti.ntp@gmail.com
Subject: Προς ιστολόγιο "ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"

ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


Αδιαφορείτε κατ’επανάληψη στις προτάσεις μου δια την προβολή των θέσεων του Βασίλη Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων και αποδεικνύετε την φασιστική σας ιδεολογία με το να απαξιώνεται τις ερωτήσεις και τις θέσεις των αναγνωστών σας.

Επίσης με την στάση σας φανερώνετε ξεκάθαρα και εμπράκτως το μέγα ψεύδος σας, διότι δυστυχώς για εσάς δεν διαθέτετε τους Ελληνικούς όρχεις στο να δηλώσετε ξεκάθαρα ότι αρέσκεστε μονό δια την προβολή των εξίσου προδοτικών θυγατρικών κομμάτων τα οποία στο σύνολο τους απαρτίζονται από τα προδοτικά κρατικοδίαιτα καθάρματα, αδιαφορώντας συστηματικά και εξοστρακίζοντας οιαδήποτε διαφορετική πατριωτική αλλά και συνάμα αληθή Ελληνική φωνή όπως είναι αυτή του γνήσιου “επαναστάτη” Έλληνα πολίτικου Κυρίου Βασίλη Λεβέντη.

Εσείς και οι όμοιοι σας λειτουργείτε ως προδοτικά φερέφωνα φορώντας το αντινεοταξικό προσωπείο, λειτουργώντας και αποκρύπτοντας συστηματικά την αλήθεια και το δίκαιο και είναι αυτό το οποίο υποδηλώνει αλλά και αποτυπώνει ανεξίτηλα την ύβρη σας ενάντια στον προδομένο από παντού Ελληνικό λαό.

Τέλος σας υπενθυμίζω και σας παροτρύνω να γράψετε πίσω από τα αυτιά σας ότι η αλήθεια δεν δημαγωγείτε και δεν πνίγετε όσο και αν το θέλετε και όσο και αν προσπαθείτε, διότι τα σκατά σαν και εσάς βγαίνουν πάντα στην επιφάνεια, αποκαλύπτονται, ξεραίνονται και γίνονται σκόνη.

ΥΓ.
Σε μερικούς μήνες από το παρόν μήνυμα θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αλλάξετε και εσείς καθώς και τα υπόλοιπα μαϊμού αντινεοταξικά blogs το βρωμερό και γλοιώδες ανθελληνικό σας τροπάριο ενάντια στην πραγματικότητα και οι προτάσεις με τις θέσεις Λεβέντη “αλλά και όχι μόνο” θα παίζουν πολύ σε μελλοντικά σας posts.
------------------

From:
Sent: Monday, March 19, 2012 12:05 PM
To: anti.ntp@gmail.com
Subject: Προς ιστολόγιο "ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"

ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


Γιατί δεν φτιάχνετε ένα μόνιμο link στο κεντρικό μενού του ιστολογίου σας με τις θέσεις Λεβέντη???
http://www.antidiaploki.gr/videos.htm
http://www.antidiaploki.gr/webtv.htm
-----------------------

From:
Sent: Sunday, March 18, 2012 11:20 AM
To: anti.ntp@gmail.com
Subject: ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


Ως αναγνώστης του ιστολογίου σας τα τελευταία 2 χρόνια, θα ήθελα να σας ρωτήσω για πιο λόγο δεν κάνετε καμιά αναφορά στον Βασίλη Λεβέντη και στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, ειλικρινά μου φαίνεται πολύ περίεργο έως ύποπτο να μην αναφέρεστε ποτέ στον μοναδικό τίμιο Έλληνα πολιτικό ο όποιος παλεύει μονός του για το καλό της Ελλάδος εδώ και 20 χρόνια.

Υποτίθεται ότι μέσα από το blog σας προσπαθείτε για την ανεξάρτητη ενημέρωση και αφύπνιση των Ελλήνων, ενώ παρόλα αυτά συνεχίζεται να αναφέρεστε στα διάφορα posts σε κρατικοδίαιτους πολιτικούς στα νέα κόμματα τους και σε διαφόρους οικονομολόγους οι οποίοι την εποχή όπου ο Λεβέντης έλεγε ότι πάμε για χρεωκοπία – φούντο, αυτοί οι κύριοι αμείβονταν αδρά μέσα από τα ιδία τα κόμματα τα όποια μας οδήγησαν στην Εθνική, Κοινωνική και Οικονομική καταστροφή, ή δεν μιλούσαν καθόλου για αυτά που τους ακούμε να συζητάνε το τελευταίο καιρό.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ λειτουργούσαν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως γνήσια κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα και ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Είναι ντροπή για το μεγαλύτερο ποσοστό των “ανεξάρτητων” bloggers της χώρας να μην αναφέρετε κανείς στα λεγόμενα και στις θέσεις Λεβέντη.

Αυτά προς ενημέρωση σας.
ΑΚΟΥΣΤΕ, ΔΕΙΤΕ, ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

ΣΗΜ: ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ – ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ.
ΡΑΔΙΟ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 14 03 2012
http://dai.ly/zs9GK0

ΕΠΙΣΗΣ
http://www.antidiaploki.gr/videos.htm
http://www.antidiaploki.gr/webtv.htm

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις