ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 13 March 2012

Η σεληνιαζόμενη (luna-tic) παράνοια μιας πυρηνικής ή γενικής επίθεσης εναντίον του Ιράν

Μια ακομμάτιστη ανεξάρτητη ομάδα επιστημόνων παρήγαγε το παρακάτω βίντεο όπου αναλύεται τι ακριβώς θα συμβεί στο Ιραν και στις γειτονικές χώρες εάν αυτό πληγεί με πυρηνικό όπλο. Εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν για το …τίποτε!
(δίχως εδώ να συνυπολογιστεί η αντεπίθεση των συμμάχων του Ιράν: δηλαδή της Ρωσίας του Ισλάμ και της Κίνας για την πλήρη κλιμάκωση του Αρμαγεδδώνα)



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SFnWJwRNRJg

Οι Αμερικάνοι θέλουν να αναπτύξουν ένα νέο είδος πυρηνικού όπλου, ένα πυρηνικό διατρητή εδάφους, ή καταστροφέα υπόγειων καταφυγίων. Αυτή η πυρηνική βόμβα που έχει σκοπό να καταστρέψει υπόγειους στόχους θα είναι άχρηστη για πολλά είδη καταφυγίων. Ταυτοχρόνως θα παράγει μεγάλες ποσότητες ραδιενεργού νέφους και πιθανόν να σκοτώσει εκατομμύρια άμαχους πολίτες.
Αυτή η ειδική πυρηνική βόμβα ριπτόμενη από ένα αεροσκάφος θα διατρήσει μονάχα λίγα μέτρα μέσα στο έδαφος, δηλαδή πολύ ρηχά για να μπορέσει να περιορίσει την πυρηνική έκρηξη και το επακολουθούμενο ραδιενεργό νέφος. Η ραδιενέργεια μετά από μια τέτοια επίθεση μπορεί να εξαπλωθεί περισσότερο από χίλια μίλια (προς τα ανατολικά). Εάν για παράδειγμα οι αμερικάνοι χρησιμοποιήσουν ένα μοναδικό πυρηνικό όπλο με γόμωση ενός μεγατόνου εναντίον της υπόγειας πυρηνικής εγκατάστασης του Ισπαχάν στο Ιράν (εργαστήρια εμπλουτισμού κλπ) το θανατηφόρο ραδιενεργό νέφος θα εξαπλωθεί έως και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και την Ινδία(!!!). Σε αυτή την προσομοίωση βασισμένη σε ένα μοντέλο υπό ανάπτυξη από το Αμερικανικό Πεντάγωνο, πάνω από 3.000.000 άνθρωποι θα πεθάνουν ως αποτέλεσμα της επίθεσης. Και 35.000.000 άνθρωποι θα εκτεθούν σε σημαντικά ποσοστά καρκινογόνας ακτινοβολίας.
Για να καταστρέψουν υπόγειους στόχους το σεισμικό ωστικό κύμα που θα παραχθεί από την έκρηξη θα πρέπει να φτάσει μέχρι το υπόγειο καταφύγιο. Μολαταύτα μια πυρηνική βόμβα του ενός μεγατόνου με 60 φορές την ισχύ της βόμβας της Χιροσίμας, μπορεί να καταστρέψει καταφύγια μόνο εντός ακτίνας περίπου 350 μέτρα από την έκρηξη. Όμως τα καταφύγια μπορούν εύκολα να χτιστούν σε πολύ μεγάλο (και άγνωστο) βάθος από ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό διάτρησης βουνών και δημιουργίας υπόγειων τούνελ. Και οι αμερικάνοι είναι δύσκολο έως απίθανο να ξέρουν την ακριβή τοποθεσία αυτών των υπόγειων εγκαταστάσεων ακόμα και αν γνωρίζουν τα σημεία εισόδου στην επιφάνεια.
Ένα πυρηνικό όπλο επίσης θα είναι αναποτελεσματικό για να εξουδετερώσει υπόγειες αποθήκες που κρύβουν χημικά και βιολογικά όπλα, εκτός αν εκραγεί πολύ κοντά στον στόχο. Αυτό οφείλεται λόγω ότι η θερμότητα και η ραδιενέργεια από την πυρηνική έκρηξη δεν ταξιδεύει πολύ βαθειά κάτω από τη Γη. Εάν το όπλο δεν καταστρέψει πλήρως τις αποθήκες η έκρηξη αντιθέτως είναι ικανή να εξαπλώσει ενεργούς χημικούς και βιολογικούς παράγοντες στην ατμόσφαιρα επιπρόσθετα με την ραδιενέργεια .
Μια πιο λογική προσέγγιση στην καταστροφή των υπόγειων καταφυγίων είναι να χρησιμοποιηθούν συμβατικές βόμβες ακριβείας για να πληγούν όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι των υπόγειων εγκαταστάσεων. Κάτι τέτοιο θα κρατήσει σφραγισμένες τις αποθήκες χημικών και βιολογικών όπλων και θα αποτρέψει το εχθρικό προσωπικό από το να εισέλθει ή να εξέλθει από τις εγκαταστάσεις.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ.
------------------------------------

Εδώ να τονίσουμε ότι η …«λογική» αντίδραση του Ιραν σε μια τέτοια πυρηνική επίθεση θα είναι να εξαπολύσει μπαράζ αντεπιθέσεως με βαλλιστικούς πυραύλους από το οπλοστάσιο χιλιάδων πυραύλων που ήδη διαθέτει, εναντίον του Ισραήλ και εναντίον των γειτονικών χωρών όπου φιλοξενούν βάσεις των «ΗΠΑ». Σε μια τέτοια περίπτωση το κρατίδιο του Ισραήλ θα εξαφανιστεί από το χάρτη από την υπερκορεσμένη βροχή και μπαράζ βαλλιστικών πυραύλων που θα δεχτεί και που θα δεν θα μπορούν να αποκρουστούν από οποιαδήποτε άμυνα.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές των ίδιων των Αμερικανών το Ιραν ήδη έχει έτοιμους και επιχειρησιακούς 25 βαλιστικούς πυραύλους Shahab-3 με εμβέλεια 900 χλμ και κεφαλή 1 τόνου αλλά μπορεί να είναι και περισσότεροι. Αυτός ο πύραυλος ακόμα και εάν δεν μπορούν να τον κάνουν να φέρει ακόμη πυρηνική κεφαλή, οι Ιρανοί μπορούν ήδη εάν θέλουν να τον γομώσουν με κάποιου είδους «βρώμικη» ραδιενεργή βόμβα …οπότε περισσότερα σχόλια για το τελικό αποτέλεσμα μιας τέτοιας παρανοϊκής σύγκρουσης περιττεύουν.. Σίγουρα η κατάσταση σε κάποιο στάδιο αν όχι ήδη θα φτάσει ή έχει ήδη φτάσει στο σημείο της αμοιβαίας μαζικής καταστροφής (MAD), τουλάχιστον όσον αφορά τη συμπαιγνιακή σύγκρουση Ισραήλ με το κρυπτοεβραικό σιϊτικό Ιραν. Ας τα βλέπουν αυτά οι μυστικές τους και στρατιωτικές υπηρεσίες και ας λογικευτούν επιτέλους …έτσι για αλλαγή!!!

Η εκτόνωση της έντασης και οι αμοιβαίες ειρηνευτικές συνομιλίες ελέγχου των εξοπλισμών εκατέρωθεν είναι η μόνη λογική λύση...
Διότι εκτός από το Ιράν ..KAI το Ισραήλ επίσης διαθέτει ανάλογους και χειρότερους βαλιστικούς πυραύλους Ιεριχώ και επιπρόσθετα 200-300 περίπου πυρηνικά όπλα που ήδη εδώ και καιρό διαθέτει υπογείως και τα αποκρύβει επιμελώς!!! Άρα για ποια μοναδική πυρηνική βόμβα του Ιράν μιλάμε; Πότε θα πάνε οι επιθεωρητές του ΟΗΕ στο Ισραήλ για ανάλογες …επισκέψεις ..και κυρώσεις;;
Οπότε εδώ βλέπουμε για μια ακόμα φορά τα 2 μέτρα και τα 2 σταθμά και ότι οι μεγάλες δυνάμεις το μόνο που σέβονται είναι το …«δίκαιο του ισχυρού» και τίποτε άλλο … όλα αυτά που λένε περί «διεθνούς δικαίου» και περι «διεθνών δικαστηρίων» είναι διπλωματικές μπούρδες για αφελείς..

Η παράνοια λοιπόν ενός τέτοιου νέου ψυχρού πολέμου δεν οδηγεί πουθενά και εάν χαθεί η ψυχραιμία και η σύνεση μπορεί αυτό να στοιχήσει την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων: Ιρανών, Ισραηλινών, και άλλων ανθρώπων γειτονικών αμέτοχων κρατών…πραγματικά και κυριολεκτικά για το…τίποτε(!!!), και μόνο και μόνο για την γενοκτονική λύσσα και αρρώστια και σαδισμό και παραλήρημα του σεληνιακού δρακονιανού ψευδόθεου Σιν-Σιών-Σενταϊ-Τζενταϊ-Γιαχβέχ-Αλλάχ-Ελλόχ-κλπ..!!! (διαβάστε στην «αποκάλυψη» το απόσπασμα με τα όρνεα…και φρίξτε!!!)

Τέλος να επισημάνουμε ότι ήδη υπάρχουν εδώ και καιρό φήμες για ανάπτυξη βελτιωμένης έκδοσης των Shahab-3 που φτάνει τα 1500 χλμ με κεφαλή 750 κιλών. Αλλά και των Shahab-4, 5 και 6 με εμβέλειες 3000χλμ ή και ακόμα παραπάνω , με βοήθεια και εξοπλισμό και από την Βόρεια Κορέα (Δηλαδή με βοήθεια απευθείας από την γενοκτονική πουτάνα δρακονιανή Κίνα και την υπερστοά HONG).
ΙΔΕ LINK: http://www.fas.org/nuke/guide/iran/missile/index.html

Αυτό θα σημαίνει ότι οι πύραυλοι του Ιράν θα φτάνουν άνετα μέχρι και τις αμερικάνικες βάσεις στην Κρήτη και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα. Τα βλέπεις αυτά ελληνοαμερικάνε Σταυρίδη εκεί στο ΝΑΤΟ που σε διόρισαν οι αρχιμασόνοι και αρχιραββίνοι εβραιοσάξονες των «ΗΠΑ» και Λονδίνου, ως μαριονέτα τάχα επικεφαλή του Ευρωπαϊκου ΝΑΤΟ για να φανεί δήθεν ότι Έλληνες είναι οι υπόγειοι υποκινητές(μέγα ψεύδος), και να δεχτεί η Ελλάδα μομφή και πλήγμα αντεπιθέσεως εκ μέρους του Ιραν;;;
Παραιτήσου Σταυρίδη αλλιώς μην οδηγείς από βλακεία σου την Ελλάδα και τους Έλληνες σε μια τέτοια καταστροφή και σε μια τέτοια παρανοϊκή σύγκρουση ελέω γενοκτόνου ψευδόθεου Σενταϊ.

Υ.Γ. δείτε το Μπαράζ πρόσφατης δοκιμαστικής εκτόξευσης 14ων βαλιστικών πυραύλων από το Ιραν (μερικοί από αυτούς και σε υπόγεια σιλό!) για «αμυντικούς λόγους».. και τα τελικά συμπεράσματα δικά σας…
http://www.youtube.com/watch?v=lmJ3a0eZtAQ

http://periergaa.blogspot.com/2012/03/11000.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις