ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 10 July 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΚΙΝΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟΥ Η.Π.Α. & ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΙΚΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Dependence on China, 1961-78 
http://countrystudies.us/albania/69.htm

Albania–People's Republic of China relations
http://en.wikipedia.org/wiki/Albania%E2%80%93People%27s_Republic_of_China_relations

China, Albania vow to deepen bilateral ties
http://news.xinhuanet.com/english2010/china/2011-08/04/c_131027693.htm

China sees good old friend in Albania
http://www.chinadaily.com.cn/hellochina/albaniaambassador2009/2009-08/24/content_8609254.htm

Foreign Minister Yang Jiechi's Written Interview with Albanian Press 
http://www.fmprc.gov.cn/eng/topics/yjcfwofsg/t845394.htm

CHINA AND THE BALKANS The Founding of the Sino-Albanian Entente
http://www.nonstopsystems.com/radio/article-hell-tretiak-china.pdf

CHINA’S NEW BALKAN STRATEGY
http://csis.org/files/publication/110829_CEW_China_in_Balkans.pdf

Greece: the European Node
To increase commercial exchanges with Southeastern Europe, China has made considerable investments in Greece. Since the onset of the country’s debt crisis, Bei-jing has been playing a proactive role by supporting the purchase of Greek bonds, announcing plans to double its annual trade with Athens to USD 8 billion by 2015, and setting-up a special Greek-Chinese shipping develop-ment fund of USD 5 billion.

More strategically, at the height of the financial crisis, in November 2008, Chinese President Hu Jintao signed a EUR 3.4 billion agreement to allow the state-owned China Ocean Shipping Company (COSCO) to upgrade and run part of the country’s chief port in Piraeus. The deal’s entry into force on 1 October 2009 also allowed COSCO to enhance the port’s capacity by building a third pier. The pending construction of a logistics hub in nearby Attica should help attain the goal of tripling operations up to 3.7 million containers by 2015. Ahead of these pro-jects, Beijing has already decided to gradually stop using the ports of Naples and Istanbul to redirect maritime traf-fic toward Greece.

Furthermore, COSCO is bidding to operate the port of Thessaloniki, linked by rail to the rest of the Balkan Pen-insula into Central Europe. The Chinese government is also vying to buy shares of the struggling state-owned Hellenic Railways Organization (OSE), scheduled to go up for privatization in the years to come as part of the massive Greek deficit-reduction plan. Such a move would allow the rapid delivery of Chinese products transiting through Greece.

This planned Chinese takeover of maritime and rail as-sets intends to transform Greece into a Southern rival for Northern Europe’s Rotterdam. Indeed, the country’s stra-tegic position makes it easier for container ships trans-porting Chinese goods to travel from East Asia to Europe via the Suez Canal. It also provides an ideal base to reach emerging markets in the Mediterranean Basin and the Black Sea region. In other words, Beijing sees Greece as a modern gateway linking Chinese factories with consumers across Europe, the Middle East, and North Africa.

(ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ... ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ... ΟΠΟΤΕ, ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΣΙΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ CORNHOLING- ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΦΤΗΝΟ ΣΤΑΘΜΟ-ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Β.ΑΦΡΙΚΗ. 

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "ΘΕΑΡΕΣΤΟ" ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΝΟΧΩΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ... )

WILL ALBANIA BE THE NEW EXPLORATION HOTSPOT? 
http://mergersandacquisitionreviewcom.blogspot.gr/2011/05/will-albania-be-new-exploration-hotspot.html

60
years of Sino-Albanian diplomatic ties marked in Beijing
http://www.chinadaily.com.cn/china/2009-11/25/content_9051459.htm

Αυξάνονται οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Κίνας - Αλβανίας
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63627015

Αλβανία: Η Κίνα θα αγοράσει αλβανικό χρέος
http://www.echedoros-a.gr/2011/09/blog-post_8179.html

Ο "Δρόμος του Μεταξιού" της Κίνας στα Βαλκάνια
http://setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/el/features/setimes/articles/2012/03/26/reportage-01

Ο «Κόκκινος Δράκος» χτυπά στην Ε.Ε.....
 
http://ellanodikhs.blogspot.gr/2012/03/blog-post_13.html

ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: Ο «Κινέζος» Σαλί Μπερίσα στα χνάρια του Ενβέρ Χότζα
 
http://nepirusonline.blogspot.gr/2012/05/blog-post_2669.html
Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η μεγάλη και πρωταρχική προσοχή που ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αφιερώνει στις σχέσεις με το Πεκίνο. Γιατί εξέπληξε τους πάντες στα Τίρανα, όταν, στις 15 Φεβρουάριου 2012, δήλωσε σε σύσκεψη της κυβέρνησης ότι «στο εκπαιδευτικό μας σύστημα θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει ως δεύτερη ξένη γλώσσα η κινέζικη». Τον ίδιο προσανατολισμό επανέλαβε στο Πεκίνο στις 11 Απριλίου 2012 και ο υπουργός Παιδείας της Αλβανίας, ο οποίος δήλωσε ότι
 «η κινέζικη γλώσσα αποτελεί μια από τις προτεραιότητες, για να είναι η δεύτερη ξένη γλώσσα στα σχολεία μας και, ειδικά, στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

0 ειδικός ρόλος της Κίνας, στις σχέσεις με την Αλβανία, ανακαλύφθηκε απροσδόκητα από μια έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Πρόληψης Ξεπλύματος Χρήματος για το έτος 2011, στην οποία
 η Κίνα βρίσκεται στην πρώτη θέση των χωρών που γίνεται ξέπλυμα χρήματος από την Αλβανία....

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. σ.σ.: Η Κίνα είναι η χώρα με το περισσότερο ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την Αλβανία. Το μαύρο χρήμα στην Αλβανία προέρχεται από:
 Συνάλλαγμα που έστελναν άνευ φορολογήσεως οι αλβανοί λαθρομετανάστες από τα μεροκάματα που δεν ανέχονται οι νεοέλληνες να κάνουν, από το εμπόριο ναρκωτικών εν ελλάδι, από το εμπόριο όπλων εν ελλάδι, από το εμπόριο ανθρώπων και την πορνεία εν ελλάδι, από μισθοφορικές "διεκπεραιώσεις εν ελλάδι" από τους άτακτους στρατούς του UCK και του UCC εν ελλάδι καθώς και πλήθος δραστηριοτήτων οι οποίες έπαιρναν τα πολύτιμα ευρώ και παλαιότερα δραχμές των ευκολόπιστων νεοελλήνων και τα έστελναν μέσα σε μαύρες σακούλες εντός πολυτελών μαύρων τζιπ υψηλού κυβισμού για την "μητέρα Αλβανία".)

ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1960...
 

ΟΙ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΑΜΕΣΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, Η ΥΠΟΥΛΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ Η ΑΓΟΡΑ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΩΝ ΕΔΩ, ΟΙ ΜΙΚΤΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, Η ΕΚΡΗΞΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ" ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ "ΓΙΟΥΑΝ" ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΑΣΟΥΝ ΟΙ "ΓΕΙΤΟΝΕΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΥΟΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΙΩΝ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ" ΑΓΩΝΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΣΙΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΦΑΝΕΡΩΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΕ ΤΟΥΣ "ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ" ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ", ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ, ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΙΝΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟΥ UCK & UCC ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΙΛΗ" ΚΙΝΑ....

ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΩΣΑΝ ΑΜΥΑΛΑ "ΑΥΤΟΜΑΤΑ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΒΙΤΡΙΝΑ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΟΥΤΣΩΝ ΣΤΡΑΒΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΥΠΟ ΤΑ ΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥΖΑΚ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛ ΣΤΑ ΕΠΑΡΧΕΙΑΚΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΛΑΔΙΚΑ, Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΘΑΝΑΤΩΣΙΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ, ΗΤΟΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Α.Π. ΜΙΝΕΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΘΑΙΡΕΤΑ ΧΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ" ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΕΚΑΙΓΕ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΘΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΡΟΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΕΣ, ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Κ.Α. ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑΞΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ Κ.Α.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΗΚΕ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ "ΓΕΙΤΟΝΕΣ" ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ(ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΔΙΜΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΡΗΤΤΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ(ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ)), Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960 ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ... ΗΤΟΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΗΤΟΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΜΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, Η ΚΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΜ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΜ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝ...

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ", ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΩΣ Η ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 300, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΟΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΥΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΙΔΕΑ, ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΦΤΗΝΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΟΠΟΥ Η ΤΡΙΟΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ(ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΤΟΥ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ" ΠΑΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ). ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΕΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΜΟΝΑΧΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ. BUSINESS AS USUAL. ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ. 

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ, Ο "ΑΠΑΛΟΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΟΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ) ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΕΞΩΡΥΞΗΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ(ΙΔΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ). Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. Η ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ "ΣΥΜΜΑΧΕΙ" ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΦΑΝΕΡΩΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΙΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

The State of the World: Assessing China's Strategy
http://www.stratfor.com/weekly/state-world-assessing-chinas-strategy

Speech By Comrade Chi Haotian Vice-Chairman Of China's Military Commission
December, 2005
http://www.rense.com/general85/China%27sPlanToConquer.htm
...The fact is, our 'development' refers to the great revitalization of the Chinese nation, which, of course, is not limited to the land we have now but also includes the whole world. As everybody knows, according to the views propagated by the Western scholars, humanity as a whole originated from one single mother in Africa. Therefore no race can claim racial superiority. However, according to the research conducted by most Chinese scholars, the Chinese are different from other races on earth. We did not originate in Africa. Instead, we originated independently in the land of China. Therefore, we can rightfully assert that we are the product of cultural roots of more than a million years, civilization and progress of more than ten thousand years, an ancient nation of five thousand years, and a single Chinese entity of two thousand years. This is the Chinese nation that calls itself 'descendants of Yan and Huang.'...


...Our per capita resources are much less than those of Germany's back then. In addition, economic development in the last twenty-plus years had a negative impact, and climates are rapidly changing for the worse. Our resources are in very short supply. The environment is severely polluted, especially that of soil, water, and air. Not only our ability to sustain and develop our race, but even its survival is gravely threatened, to a degree much greater than faced Germany back then Anybody who has been to Western countries knows that their living space is much better than ours. They have forests alongside the highways, while we hardly have any trees by our streets. Their sky is often blue with white clouds, while our sky is covered with a layer of dark haze. Their tap water is clean enough for drinking, while even our ground water is so polluted that it can't be drunk without filtering. They have few people in the streets, and two or three people can occupy a small residential building; in contrast our streets are always crawling with people, and several people have to share one room.


Many years ago, there was a book titled Yellow Catastrophes. It said that, due to our following the American style of consumption, our limited resources would no longer support the population and society would collapse once our population reaches 1.3 billion. Now our population has already exceeded this limit, and we are now relying on imports to sustain our nation. It's not that we haven't paid attention to this issue. The Ministry of Land Resources is specialized in this issue. But we must understand that the term 'living space' (lebenstraum) is too closely related to Nazi Germany...


...Only countries like the United States, Canada and Australia have the vast land to serve our need for mass colonization.


Therefore, solving the 'issue of America' is the key to solving all other issues. First, this makes it possible for us to have many people migrate there and even establish another Chinaunder the same leadership of the CCP. America was originally discovered by the ancestors of the yellow race, but Columbus gave credit to the White race. We the descendants of the Chinese nation are ENTITLED to the possession of the land! It is historical destiny that China and United States will come into unavoidable confrontation on a narrow path and fight. In the long run, the relationship of China and the United States is one of a life-and-death struggle. Of course, right now it is not the time to openly break up with them yet. Our reform and opening to the outside world still rely on their capital and technology. We still need America. Therefore, we must do everything we can to promote our relationship with America, learn from America in all aspects and use America as an example to reconstruct our country. Only by using special means to 'clean up' America will we be able to lead the Chinese people there. Only by using non-destructive weapons that can kill many people will we be able to reserve America for ourselves. ...


...It is indeed brutal to kill one or two hundred million Americans. But that is the only path that will secure a Chinese century, a century in which the CCP leads the world. We, as revolutionary humanitarians, do not want deaths, But if history confronts us with a choice between deaths of Chinese and those of Americans, we'd have to pick the latter, as, for us, it is more important to safeguard the lives of the Chinese people and the life of our Party...

...ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΥ... ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ, ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, Η ΚΙΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΛΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΤΙΣΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΙΣΟΥΝ(COLONIZE, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ). ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ(ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, ΟΧΙ ΧΩΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ "ΣΕΛΗΝΙΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ....

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις