ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 12 July 2012

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Υπάρχει ένα εντυπωσιακό βιβλίο με τον τίτλο «Το πρωϊνο των μάγων» (The morning of the Magicians) που γράφτηκε το 1969 από τους Louis Paules και Jacque Bergier με εκδότη τους Avon Books. Σε αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς παρουσιάζουν την έρευνα τους για τον Χίτλερ. Δεν είναι χριστιανοί, πρόκειται για κοσμικούς («αγνωστικιστές») συγγραφείς. Μελέτησαν τις απομαγνητοφωνήσεις της δίκης της Νυρεμβέργης. Μελέτησαν χιλιάδες βιβλία και αναφορές και την κατάθεση αυτοπτών μαρτύρων και στο βιβλίο περιγράφονται τα συμπεράσματα τους. Αναφέροντας τους, στη Σελίδα 249 του βιβλίου γράφουν: «Είναι αδύνατον να κατανοήσεις τα πολιτικά σχέδια του Χίτλερ εάν δεν είσαι εξοικειωμένος με τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις του. Και η βασική του πίστη ήταν ότι υπάρχει μια μαγική σχέση μεταξύ των ανθρώπων και του σύμπαντος».

Με άλλα λόγια ο Χίτλερ πίστευε ότι υπάρχει κάποιου είδους μαγική, μυστικιστική σχέση μεταξύ των ανθρώπων και του «άλλου κόσμου».

Συνεχίζουν αναφέροντας ότι ο Χίτλερ ενθουσιάζονταν με τις ιδέες του μυστικισμού και εμβάθυνε σε αυτές. Είδε το θαύμα του δικού του πεπρωμένου ως τη δράση αόρατων δυνάμεων. Διάβαζε συνεχώς το «Aenids of Plutonius» που είχε να κάνει πολύ με αποκρυφισμό και μυστικισμό. Και ξεκίνησε μικρές μυστικές εταιρείες εθνικιστών γερμανών διανοούμενων που ξεκίνησαν να διαβάζουν αρχαία ινδουιστικά κείμενα μαζί με Νίτσε και κείμενα Θιβετιανών (μογγόλων) μάγων.

Οι Paules και Bergier αναφέρουν ότι η πιθανή εξήγηση για τα κατορθώματα του Χίτλερ είναι η ύπαρξη ενός μαγικού παζλ, ενός ισχυρού σατανικού (δρακονιανού) μυστηρίου. Και αναφέρουν ότι δεν θα είμαστε ποτέ ασφαλείς από τον Ναζισμό ή μάλλον από κάποιες υλοποιήσεις μιας Σατανικής σέχτας η οποία, διαμέσου των Ναζί (ή νεοναζί), ρίχνει τη σκοτεινή σκιά της στον κόσμο, και δεν θα είμαστε ποτέ ασφαλείς από τον Ναζισμό μέχρι να έχουμε αφυπνίσει τους εαυτούς μας σε μια πλήρη κατανόηση των πιο φανταστικών παραμέτρων της Χιτλερικής περιπέτειας.

Υπάρχει ένα άλλο βιβλίο με τίτλο «Η κοίλη Γη» γραμμένο από τον Eric Norman το 1972 και αυτό μας λέει περισσότερα. Ο Eric Norman λέει ότι ο Χίτλερ και η Ναζιστικά προσανατολισμένη σέχτα του και μυστική εταιρεία του, είναι μια μακάβρια ιστορία ανθρώπων που λάτρευαν τα όντα που ζούσαν στην «κοίλη Γη» (υποχθόνιες βουδιστικοναζιστικές θεοσοφικές «Δυνάμεις Ταμίλ» κατά την έρευνα της Ο.Ε.Α.). Αυτή η (ναζιστική) σέχτα της «κοίλης Γης» πίστευε ότι στο κέντρο της Γης κατοικούν δαίμονες και ότι αυτή η κατοικία δαιμόνων πρόκειται να εξέλθει από το κέντρο της Γης για να ελέγξει τον κόσμο. Σας φαίνεται οικείο;; Αυτά αναφέρονται στο βιβλίο «Αποκάλυψη του Ιωάννη» όπου ο Σατανάς ξερνάει τους δαίμονες του από την άβυσσο και οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τη Γη. Μόνο ο Σατανάς καθοδηγεί αυτούς τους ανθρώπους με αυτό τον αποκρυφιστικό τρόπο για να το κατορθώσουν. Και ο Χίτλερ πίστευε έντονα ότι αν δεν ευθυγράμμιζε τον εαυτό του με αυτή την δαιμονική κατοικία (δαιμονική καταληψία), τότε αυτός θα καταστρέφονταν όταν αυτοί οι δαίμονες καταλάμβαναν τον κόσμο. Αυτό το πράγμα πίστευε! Μάλιστα (οι ναζί) έκαναν τρείς απόπειρες να εισέλθουν στην «Κοίλη –έσω- Γη».

Ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε παιδιά ως πολεμιστές ως «ναζιστική νεολαία» και στον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτή η εγκληματική νοοτροπία προήλθε από κείμενα που σχετίζονταν με τις σέχτες της «Κοίλης –έσω – Γης», και μέσα από αυτά τα κείμενα σχημάτισε τα σώματα των εφήβων λυκανθρώπων που φορούσαν μαύρες στολές και είχαν μακάβριες νεκροκεφαλές στα μανίκια τους. Και εδώ μιλάμε για απλά μικρά παιδιά!! (εξού και οι μοντέρνες τάσεις λυκανθρωπισμού νεαρών μελών της «Χρυσής Αυγής Ελλάδος» - Golden Dawn Greece, οι οποιοι μαλιστα μας επιτεθηκαν με διαταγες του ουρακοτανγκου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ )

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ «ΦΥΡΕΡ» ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ 2012 ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ (ΕΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ) ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ:
 http://www.youtube.com/watch?v=DvBclyRKaSE

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟ 2004 ΕΞΥΜΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ (ΕΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ) ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZkSKe_WFckc#!

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ, ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
http://www.youtube.com/user/okdarkangel?feature=results_main

Το Τρίτο Ραίχ του Χίτλερ ήταν τόσο πολύ δεμένο με τον μαύρο αποκρυφισμό (μαύρη μασονία) που είναι εντυπωσιακό. Για παράδειγμα ο μεγάλος γεωπολιτικός αναλυτής του ναζισμού Καρλ Χαουσχόφερ, ένας από τους σημαντικότερους στρατηγιστές του Χίτλερ, ήταν ένα από τα πρωταρχικά μέλη της Γερμανικής Μυστικής Εταιρείας της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» Βερολίνου (Goldene Mοrgenröte) η οποία ιδρύθηκε για την εξάσκηση μαύρης μαγείας. Και ο Χάουσχόφερ ήταν ένας από αυτούς που συμβούλεψε τον Χίτλερ στην γραφή του βιβλίου του «Ο αγών μου».

Ο Χαουσχόφερ επισκέφτηκε το Θιβέτ, την Κίνα και την Ινδία (Κινεζομογγολικές υπερστοές HONG και ZEN). Υιοθέτησε την πίστη του Βουδισμού (666) και πέρα από αυτή, την πίστη στην μαύρη αποκρυφιστική θρησκεία. (Μελανό αδελφάτο). Μυήθηκε σε μια μυστική Βουδιστική εταιρεία που ο μόνος τρόπος να φύγεις από αυτήν ήταν η αυτοκτονία. Απέκτησε χαρίσματα μεγάλης ψυχικής δύναμης (Δρακονιανό μέντιουμ) και μοιάζει ο Χαουσχόφερ να ήταν ο Μαύρος Μάγος που έλεγχε τον Χίτλερ, και ακόμα και ο μαθητής του Χαουσχόφερ, Ρούντολφ Ες, ανάφερε: «Ο Χαουσχόφερ είναι η δύναμις, είναι ο μάγος πίσω από τον Χίτλερ και τις δαιμονικές λεγεώνες του!».. Και προχώρησαν στο σημείο να λένε ότι και ο ίδιος ο Χίτλερ ήταν (δρακονιανό) μέντιουμ που μαγνήτιζε τα πλήθη..

Παρεμπιπτόντως, η μαγική χρήση του συμβόλου της σβάστικας (αριστερόστροφος αγκυλωτός σταυρός) προέρχεται από τον μαύρο (θεοσοφικό) αποκρυφισμό στο (μογγολικό) Θιβέτ (Υπερστοά ΖΕΝ υπόλογη στην HONG). Το 1925, κάτω από τις διαταγές του Χίτλερ, μια ομάδα Βουδιστών Θιβετιανών (μογγόλων) μοναχών (με ξυρισμένα κεφάλια όπως οι Χρυσαυγίτες), μετακινήθηκε στο Βερολίνο, και ορκίστηκε πίστη και υποταγή στη μαύρη μυστική εταιρεία, αρχίζοντας να διεισδύουν σε ολόκληρη τη Γερμανική κοινωνία. Στην κυριολεξία το Γερμανικό Τρίτο Ράιχ, υπό τις διαταγές της ναζιστικής στοάς Ανενέρμπε του εβραιογερμανού Χίμλερ (υπερ-φύρερ), χρηματοδότησε αποστολές στο Θιβέτ για να μάθουν περισσότερα για αυτό (ψάχνοντας για «άρειους» στο … μογγολικό Θιβέτ! ΓΕΛΩΣ!! Με νόημα…)..

Και όταν η ναζιστική Γερμανία τελικά κατέρρευσε και άρχισαν να αποκαλύπτονται πολλά μυστικά, βρέθηκε ότι πολλοί που άνηκαν στο τάγμα των φανατικών ναζί «S/S» ήταν ανατολίτες (μογγόλοι) από τα Ιμαλάϊα άνευ ταυτότητος! Ο Ροζενμπεργκ ανάφερε ότι αυτοί ήταν οι τελευταίοι από τους θιβετιανούς μοναχούς που βοήθησαν τον Χίτλερ στο σκοτεινό κίνημα του.

Τον Μάρτιο του 1946, ο Χάουσχοφερ σκότωσε τη γυναίκα του και μπροστά από ένα Βουδιστικό βωμό αυτοκτόνησε. Ο γιός του είπε ότι :«γνωρίζω ότι ο πατέρας μου ήταν ο μάγος πίσω από τον Χίτλερ». Και οι 7 ιδρυτές του Ναζισμού ήταν μέλη αποκρυφιστικών μασονικών οργανώσεων – μυστικών εταιρειών υπό τις διαταγές των εβραιοσαξόνων μάγων των ΟΤΟ-ΑΟΑ-Χρυσή Αυγή Λονδίνου-Βερολίνου και των δρακονιανών υπερστοών ZENΘιβέτ και HONG Κίνας) 

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html (ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ-ΑΠΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ")

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

 7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).

ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.

ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.

ΣΩΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN («ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ)». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «WELTDIENST» ΔΙΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ «S/S» ΒΙΝΜΠΕΡΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html

ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ:
http://www.scribd.com/doc/54091367/10/Adolf-Hitler-Messiah-Of-Hollow-Earth-Lore#outer_page_75
 (ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΚΤΕΝΩΣ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ - ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ - ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ (ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΑ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΡΟΧΙΑΚΩΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΛΗ ΑΟΡΑΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΡΑΙΗΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙ’ ΕΣΑΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ - MEDIUM – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

Συμπληρωση στην Αναρτηση περι Ναζισμου!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html

ΕΡΩΤΟΥΜΕ:

Πριν να γινει Καγκελαριος, ο Χιτλερ βρισκοταν 'η οχι σε συχνη επαφη με τον θιβετιανο "καλογερο της Σαμπαλα" ο οποιος επονομαζοταν "ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΑΡΤΑ", και ο οποιος με διαταγες Δαλάϊ Λάμα, ειχε αναλαβει την μυηση του Χιτλερ;

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Ηταν 'η δεν ηταν ο Πατηρ HAUSHOFFER μελος της αντιστοας "THOULE" ητοι μελος ναζιστικης στοας; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ειχε 'η δεν ειχε ταξιδεψει και μυηθη στο Θιβετ ο Πατηρ Haushoffer, ιουδαιος ραββινος Βερολινου; ΝΑΙ, ΕΙΧΕ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Πατηρ ραββινος Haushoffer, ο πνευματικος διδασκαλος του Χιτλερ, ο μονος που ειχε δικαιωμα να τον επισκεπτεται στη φυλακη πριν ο Χιτλερ αναριχηθη στην εξουσια; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Lincoln Von Trembits, ιουδαιος ραββινος Ουγγαριας και μαγος, της ναζιστικης στοας "ANENEHRBE" ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!! (ΚΑΙ μυημένος στο Θιβέτ ΚΑΙ στην σινικη υπερτατη δρακονιανή στοα ΧΟΝΓΚ) Ειχε ο ιουδαιος ραββινος Lincon Von Trembits 'η δεν ειχε ταξιδεψει και μυηθη στον δαιμονικο Λαμαϊσμο στο Θιβετ; ΝΑΙ, ΕΙΧΕ!!!

Ηταν ο ιουδαιος ραββινος Lincon Von Trembits 'η δεν ηταν πνευματικος διδασκαλος του Χιτλερ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!! Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιος ραββινος Rosemberg ο οποιος συνεγραψε το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ"; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο ιουδαιος ραββινος Rosemberg εκεινος που μεχρι σημερα αναγνωριζεται απο τους απανταχου Ναζιστες ως "Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ;" ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ο Χιτλερ, νοθος γυιος του ιουδαιου βαρωνου Ροτσιλδ (Ροτσιλδ Φρανκφουρτης) με ιουδαια υπηρετρια του; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιος ο Πατηρ Χιτλερ 'η Χισλερ ο οποιος υιοθετησε τον νοθο τεκνο του ιουδαιου Ροτσιλδ; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ.

Ειναι 'η δεν ειναι εβραϊκο το ονομα του χωριου BRAUNAU στο οποιο ζουσε ως τελωνειακος ο πατηρ Χιτλερ; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!!!

Ηταν 'η δεν ηταν ιουδαιοι η πλειοψηφια του ιουδαϊκου χωριου BRAUNAU; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!

Ηταν ιουδαιοι και μαγοι, δηλαδη ηταν χωριο σατανιστων ιουδαιων!!! BRAUNAU: Φυτωριο ιουδαιων μαγων και μεντιουμ....φημισμενων σε ολη τη Γερμανια και Αυστρια.

Τωρα πιο βαθεια; Εκτελεστηκε η' δεν εκτελεστηκε απο το Ρωσικο Συνταγμα του "Αγιου Γεωργιου" ενας ολοκληρος λοχος θιβετιανων μοναχων (φρουρα Βερολινου) με στολες "SS" και ξυρισμενα κεφαλια, επειδη δεν εφεραν ταυτοτητες και θεωρηθηκαν "κατασκοποι";

Ηταν αυτος ο λοχος θιβετιανων η' δεν ηταν η φρουρα της Αρχιραβινειας Βερολινου ανεπισημως, και επισημως Ναζιστικη αντι-στοα; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ "ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΜΙΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; Αν εννοειτε το ολοκαυτωμα που διεταξαν ιουδαιοι Ευρωπης, συμφωνουμε.

Τι εχει συμβει εδω; θα σας εξηγησουμε εμεις τα ανεξηγητα και ανεξερευνητα, αφου κανουμε ακομη τρεις ερωτησεις:

Ειναι αληθεια η' οχι οτι μετα την καταρρευση του Γ' Ραϊχ, οι εναπομειναντες ζωντανοι εβραίοι θεσσαλονικης εψαχναν να βρουν για να σκοτωσουν τον ραββινο θεσσαλονικης επειδη ειχε αποδειχθη οτι αυτος ο ραββινος ειχε δωσει στη Γκεσταπο τον καταλογο με τα ονοματα και διευθυνσεις ολων των εβραιων θεσσαλονικης; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ηταν ο Αϊχμαν, αρχηγος των "SS", εβραιος Γερμανιας, ναι η' οχι; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!! Ο Ν° 2, Borman; ΕΠΙΣΗΣ!!!

Ηταν εβραιος ο ταγματαρχης των "SS", με ονομα ληγον στην κλασσικη εβραϊκη καταληξη - BERGER, εκεινος που διεταξε την γενοκτονια Ελληνων στα Ελληνικα Καλαβρυτα; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ!!!

Regiment Hans Ebersberger
http://olonos.blogspot.com/2005/11/13121943.html

http://8848m.wordpress.com/2007/03/15/kalavrita/

Εχοντας τις καταφατικες απαντησεις στα ανωτερω ερωτηματα, οπως προκυπτει και απο τα ιστορικα αρχεια Ενοπλων Δυναμεων ΗΠΑ-ΕΣΣΔ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΓΑΛΙΑΣ, ειναι αναγκη να ασχοληθουμε με "ραββινικη ιστορικη ψυχαναλυση" αλλα αναγκαιο αν θελετε να βρειτε το "γιατι" του καταντηματος σας Ω! πρωην εκλεκτε λαε του "Γιαχβε".

Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ (ΥΠΕΡ)ΠΛΟΥΣΙΩΝ "ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ" ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ "ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ" ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

«...ΔΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ “ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ”;

Η ΠΕΙΣΤΙΚΩΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΟΝΤΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ “ΤΑ 6.000.000 ΝΕΚΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” (ΚΑΙ ΟΧΙ “ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ”) ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ “ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΥΘΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄Π.Π. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΟΝΤΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ” ΕΤΕΘΗ ΥΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΩΣ “ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ”, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ.

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΟΝΤΥ, Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΩΡΙΣΣΟΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ” ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΟΥΝ ...6.000.000 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 1945 Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΡΙΣΣΟΝ ΚΑΙ ΓΚΑΡΟΝΤΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ “ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ” ΩΣ ΕΞΕΒΡΑΪΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΚΑΝΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΤ.ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ “ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ” ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ “ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ” ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΙΡ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΣΙΜΟΝ ΒΕΙΛ. ΟΙ “ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 60.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 6.000.000. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ” ΤΩΝ 6.000.000 ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ 6.000.000 ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΩΣ ...ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΑΝΤΕΣ. ΣΤΟΝ Β΄Π.Π. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ: ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ...ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ Β΄Π.Π. ΔΙΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ROUSVELT (ROSENWELT) ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ CHURCHILL (CHERZL) ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ADOLF ROCHILD ΤΩΝ ROCHILD ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ Ή HISLER Ή HITLER ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ STALIN (JOSEPH JUGASVILLY), ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ “AOA” (ORDO ADEPTIS ATLANTIS) ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ Β΄Π.Π. ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 12.000.000 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, 12.000.000 ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΓΝΩΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΩΝΩΝ, 2.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΑ “ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ” ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑΣ Κ.Λ.Π., ΔΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ) ΣΤΟΝ Γ΄Π.Π. ΤΟΥ 2007-2012, ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΑΠΟ 2008 ΕΩΣ 2010 ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ, ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ...ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΣΑΒΑΩΘ, ΘΕΩΝ ΤΟΥ ...ΑΒΡΑΑΜ (ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ή ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ) , ΤΟΥ ...ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΙΑΚΩΒ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΙΝ-(ΣΗΜ)-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ»._

(LINK ΕΙΚΟΝΑΣ: http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=547047&w=400&h=300&q=80 ) Η ΧΡΥΣΗ

ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ -λέμε τώρα-"ΕΛΛΗΝΕΣ" ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ TOY.

Ο Αδόλφος Χίτλερ (γερμ. Adolf Hitler, προσωνυμία Φύρερ Führer [Ηγέτης] 20 Απριλίου 1889 - 30 Απριλίου 1945) ήταν...

Γερμανός πολιτικός, ηγέτης του Εργατικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (NSDAP) και δικτάτορας της Ναζιστικής Γερμανίας.

Aυτοι ειναι οι ''ελληναραδες πατριωτες'' της χρυσης αυγης υμνητες του χιτλερ και των εκληματιων πολεμου που αιματοκυλισαν τον κοσμο και την ΕΛΛΑΔΑ μας.Υμνητες των γερμανοτσολιαδων,ταγματασφαλιτων, δωσιλογων,χιτων και ολων των φασιστικων μιασματων που αντι να κανουν αντισταση στους γερμανους ναζι στην κατοχη αυτοι ηταν συμμαχοι τους. Σκοτωναν και προδιδαν του ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που αντιστεκονταν στους δολοφονους κατακτητες ναζι γιατι απλα οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ηθελαν την ΠΑΤΡΙΔΑ τους ΕΛΕΥΘΕΡΗ απο κατακτητες ναζι.
TA ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΕΡΙ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
http://greekvoices.blogspot.gr/2012/04/blog-post_6689.html

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
http://jungle-report.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 2ος Φάκελος: Παρουσίαση Υποψηφίων
http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις