ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 9 January 2015

ΚΕΙΜΕΝΟ : ΤΟ ΠΑΡΩΝ 2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΥΚΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ . ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΕΝΟΣ ΤΟΞΟΥ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Η Ο.Ε.Α. , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΗΜΑΤΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ . Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ :

ΚΕΙΜΕΝΟ : ΤΟ ΠΑΡΩΝ 2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΥΚΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ . ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΕΝΟΣ ΤΟΞΟΥ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.  Η Ο.Ε.Α. , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΗΜΑΤΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ . Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ :


1. :  1Ο ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .

2. : ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ .

3. : ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

4. : ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .

5. : ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ « Μ.Ι.Τ. » ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ .

6. : ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .
7. : ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

8. : ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΣΕΚΙΟΥΡΙΜΙ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .

9. : ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΙΛΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ .

10. : ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ « ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ » ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΑΥΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ . ΟΜΟΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ , ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ , ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .

11. : ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ – ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ – ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΩΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

12. : ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΙΡΑΚ – ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ .

13. : ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

14. : ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .

15. : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΗΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΩΝ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

16. : ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

17. : ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ .

18. : ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

19. : ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

20. : ΛΟΓΩ  ΧΑΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ 666 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΨΕΥΔΟ-888 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ 666 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ .

21. : ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

22. : ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΟΣΧΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΝΑΥΛΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ .
23. : ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  .
24. : ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. – O.N.U. ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ .

25. : ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ Ο.Η.Ε. -  O.N.U. ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ .

26. : Η ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (GOLDEN DAWN) ΝΑ ΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΕΔΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ 666 ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ , ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΪΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 1938 .

27. : Ο Ο.Η.Ε. , ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΑΝΤΙ-ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

28. : ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΩΣ ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ. 888 ( ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΙΗΣΟΥΣ ) ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. – O.N.U. , Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ , ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

29. : Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΩΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΠΠ’ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΑΤΟ ΑΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.  Ή ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» .

30. : ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ 666 .

31. : ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ 666 ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΔΩΡΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΜΠΟ–ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΩΣ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ « ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ » .

32. : ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΦΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΗΤΤΗΜΕΝΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΗΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ « ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ » .

33. : ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ 777, ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 Ή « ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΙΕΧΩΒΑ » ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ .

34. : ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ « ΧΟΝΓΚ » , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ , ΔΛΔ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΑΙΜΑ , ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ « ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑΣ-ΙΕΧΩΒΑ » .

35. : Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ-ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ-ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ΚΛΠ , ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΑΥΡΟΥΣ ΜΙΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ .

36. : ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ  ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΠΠ’ , ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ .
ΤΕΛΟΣ – ΟΒΕΡ . –

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΑΠΟ 1ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν. ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ – ΙΩΛΚΟΣ. Α.Δ.Τ.  : Δ.424419 ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ. ΤΗΛ. : 698.36.579.54Υ.Γ.1: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ! ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ !


Υ.Γ.2 : ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΑΛΛΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΡΟΔΗΓΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ , ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ 666 , ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ  888 . Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ΑΡΧΙΚΩΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 888 , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΟΠΗ 666 ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΩΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. , ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ « ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ » . Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ « ΕΨΙΛΟΝ » ΤΗΣ « ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ » ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ , ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ , ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ , ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ–ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΔΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 . ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΙΣΚΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΥΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΡΟΛΟ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 . ΤΕΛΟΣ – ΟΒΕΡ . –


Υ.Γ.3 : Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΛ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΡΕΣΛΕΡ (ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΙΝΕΖΟΥ, ΟΧΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΨΕΥΔΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΗ) ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΩΝ ΚΑΓΓΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ O ΦΙΛΙΠ ΡΕΣΛΕΡ ΕΧΕI ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΑΤΥΠΟΣ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΓΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕΙΡΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΠΠ' ΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ", ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΜΙ-ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ "ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ".

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις