ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 14 January 2015

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ .

ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ « ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ » ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ , Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ :
«« ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΗΣΟ ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΡΟΔΟ , ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΖΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ-ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . »»
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ : ΜΑΤΑΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ , ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ « ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ » ΚΑΙ « ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ » ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-151 , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ .
ΤΕΛΟΣ . OVER . –
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!
Υ.Γ. :  Η  Ο.Ε.Α. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΑ 4 ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟ « ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.GR » ΚΑΙ « ELLHNKAICHAOS2.BLOGSPOT.GR », ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ , ΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ , ΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕYΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ .
ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν. ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ – ΙΩΛΚΟΣ. Α.Δ.Τ.  : Δ.424419 ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ. ΤΗΛ. : 698.36.579.54

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις