ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 28 January 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.


1...ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ, 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ , ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΕΓΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΩΝ.

2....ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ 

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ. ΤΑ 2 ΛΟΙΠΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΥΡΙΣΚΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ . 

3...ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝ. ΗΡΩΙΔΟΣ ΕΛ.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ : Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ, ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΤΡΟΦΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΦΩΤΙΣΜΟΥ , ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ , ΜΕΣΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ , ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΙΩΣΙΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ 6Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. 

4.....ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΔΟΣ ΖΩΩΝ
ΑΠΟ 40 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ 30.ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ  10 ΑΡΡΩΣΤΑ, ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΣΩΣΑΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 10, ΔΥΟ ΓΕΝΝΗΣΑΝ 6 ΓΑΤΑΚΙΑ Β ΓΕΝΙΑΣ. ΣΥΝΟΛΟ 16. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 6 ΑΠΟ ΤΑ 16, ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΠΕΘΑΝΑΝ  ΛΟΓΩ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΛΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΑ 8 ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΟΝΟΝ 2 ΗΜΕΡΩΝ , ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΑΛΙΕΙΣ ΕΝΩ ΠΝΙΓΟΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΡΙΚΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΖΩΗ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ  ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΤΡΟΦΗΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ. 

5.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΩΡΙΔΟΣ
ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ  ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΕΝΔΡΑ  ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ. 

6.....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ Σ.Ο, ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ ‘ή Σ.Ο,  (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ)  ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ.

6.....ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ Σ.Ο, ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. 


ΤΕΛΟΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.


Υ.Γ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΣΥΝΕΛΑΒΕ  ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ  ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑΡΚΩΜΕΝΑ 3 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ . ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις