ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 11 January 2011

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Ἀντισιωνιστής εἶμαι καί ὄχι ἀντισημίτης»

Με αφορμή το άρθρο:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Ἀντισιωνιστής εἶμαι καί ὄχι ἀντισημίτης»

…η’ αλλιως, πώς να βγαζετε τον Σιωνισμο από την πορτα και να τον βαζετε από το παραθυρο

Το ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. καλεί τον κατα τ'άλλα πατριώτη μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, να εγκαταλείψει την θρησκεία του Χριστιανισμού, και του βασιλέως του Σιωνισμού, δηλαδή του Ιησού Χριστού (Πραγματικό όνομα: Ραββίνος Γιεχοσουα, ήτοι ο «Ο Γιάχβε σώζει», ήτοι ο ψευδόθεος Σιν-Σιων-ψευδοΙεχωβα σώζει τα ΤΕΚΝΑ του τους εβραιους-μογγόλους και γενοκτονεί τα ΚΥΝΑΡΙΑ(ΣΚΥΛΙΑ) ήτοι τους Έλληνες, την Λευκή και την Μαύρη φυλή) ο οποίος διατάσει τα ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ να φάνε τις σάρκες των ΕΛΛΗΝΩΝ και να πιούνε το αίμα των Ελλήνων σαν να ήπιανε κρασί, να πάψει αυτός να είναι «Αντισιωνιστής Μαϊμου» και να επιστρέψει ταχέως στην Αρχαία Ελληνική Αληθινή Θρησκεία των Σοφών Πατέρων μας, ήτοι στον Συμπαντικό Νοήμονα Οργανισμό ή «Πάνα» ή «Ταυτοκοσμικό Λόγο» (ΣΥΜ-ΠΑΝ), ο οποίος δεν επιδέχεται ούτε ιερατεία, ούτε δοξολογίες, ούτε τελετές, ούτε ιερά κείμενα, ούτε Ιησούς Χριστούς ως Μεσσίες, ούτε Μεσίτες, ούτε Αγίους, ούτε Αρχαγγέλους, ούτε Αγγέλους, ούτε Σατανάδες, ούτε Δαίμονες, ούτε ψαλμωδίες, ούτε Μαύρες Μαγείες οι οποίες τελούνται στους Χριστιανικούς Ναούς όλων των δογμάτων με ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ Δαίμονες και Αγγέλους του Δρακονιανού (Σεληνιακού) ψευδόθεου Σιν – Σιων – Σινά (Κίνα) – Σενταϊ – Τζενταϊ – ψευδοΙεχωβά – ΨευδοΟντος. (Ψευδο-ΩΝ). Ήτοι σας καλούμε να επιστρέψετε στη ΜΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ήτοι στη ΦΥΣΙΚΗ σας λειτουργία ως ΚΥΤΤΑΡΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ με μόνο καθήκον την διατήρηση της Συμπαντικής Αρμονίας ή Οικολογίας (Εναρμονισμού με τη Φύση – ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ)

Επιπλέον έχουμε να αποστείλουμε ορισμένα ερωτήματα στον μητροπολίτη Πειραιώς:

Αντιγράφουμε στη Νέα Ελληνική από το Κεφάλαιο 9 («Παλαιά Εβραική Διαθήκη») του εν δαιμονική σεληνιακή καταληψία προφήτου-μέντιουμ αιμοπότου σαρκοφάγου μισέλληνα Ζαχαρία.

1 ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ τού λόγου τού Κυρίου εναντίον τής γης Αδράχ, και της Δαμασκού, της ανάπαυσής του• επειδή, του Κυρίου είναι το να επιβλέπει τούς ανθρώπους, και όλες τις φυλές τού Ισραήλ•
2 ακόμα και ενάντια στην Αιμάθ, που συνορεύει μαζί της, ενάντια στην Τύρο και Σιδώνα, αν και είναι υπερβολικά σοφές.
3 Η Τύρος έκτισε για τον εαυτό της οχύρωμα, και επισώρευσε ασήμι σαν χώμα, και χρυσάφι σαν πηλό των δρόμων.
4 Δέστε, ο Κύριος θα την απογυμνώσει• και θα πατάξει τη δύναμή της μέσα στη θάλασσα• κι αυτή θα καταναλωθεί με φωτιά.
5 Η Ασκάλωνα θα δει, και θα φοβηθεί• και η Γάζα θα λυπηθεί υπερβολικά• και η Ακκαρών, επειδή θα ματαιωθεί η προσδοκία της• και ο βασιλιάς θα απολεστεί από τη Γάζα, και η Ασκάλωνα δεν θα κατοικείται.
6 Και στην Άζωτο θα καθήσει αλλογενής, και θα καθαιρέσω την υπερηφάνεια των Φιλισταίων.
7 Και θα αφαιρέσω το αίμα τους από το στόμα τους, και τα βδελύγματά τους από μέσα από τα δόντια τους• κι αυτός που θα έχει εναπομείνει, θα είναι κι αυτός για τον Θεό μας, και θα είναι στον Ιούδα σαν χιλίαρχος• και η Ακκαρών θα είναι σαν τον Ιεβουσαίο.
8 Και θα στρατοπεδεύσω ολόγυρα από τον οίκο μου ενάντια σε στράτευμα, ενάντια σ' αυτόν που διαβαίνει, και ενάντια σ' αυτόν που επιστρέφει• και εκείνος που καταδυναστεύει δεν θα περάσει πλέον επάνω τους• επειδή, τώρα είδα με τα μάτια μου.
9 Χαίρε υπερβολικά, θυγατέρα Σιών• αλάλαζε, θυγατέρα Ιερουσαλήμ• δες, ο βασιλιάς σου έρχεται σε σένα• αυτός είναι δίκαιος, και σώζει• πράος, και κάθεται επάνω σε γαϊδούρι, και επάνω σε πουλάρι, γιο υποζυγίου.
10 Και θα εξολοθρεύσω την άμαξα από τον Εφραϊμ, και το άλογο από την Ιερουσαλήμ, και θα εξολοθρευτεί το πολεμικό τόξο• κι αυτός θα μιλήσει ειρήνη προς τα έθνη• και η εξουσία του θα είναι από τη μία θάλασσα μέχρι την άλλη θάλασσα, και από τον ποταμό μέχρι τα πέρατα της γης.
11 Και για σένα, για το αίμα τής διαθήκης σου, εγώ έβγαλα τους δεσμίους σου από άνυδρο λάκκο.
12 Επιστρέψτε στο οχύρωμα, δέσμιοι της ελπίδας• ακόμα και σήμερα κηρύττω ότι θα ανταποδώσω σε σένα διπλά.
13 Επειδή, τέντωσα τον Ιούδα στον εαυτό μου σαν τόξο• τέντωσα τον Εφραϊμ δυνατά, και ξεσήκωσα τα παιδιά σου, Σιών, ενάντια στα παιδιά σου, Ελλάδα• και σε έκανα σαν ρομφαία μαχητή.

14 Και ο Κύριος θα φανεί επάνω τους, και το βέλος του θα βγει σαν αστραπή• και ο Κύριος ο Θεός θα σαλπίσει με σάλπιγγα, και θα κινηθεί με ανεμοστρόβιλους του νότου.
15 Ο Κύριος των δυνάμεων θα τους υπερασπίζεται• και θα καταναλώσουν τους ενάντιους, και θα τους καταβάλουν με πέτρες σφενδόνας• και θα πιουν, και θα θορυβήσουν σαν από κρασί• και θα γεμίσουν σαν φιάλη, και σαν τις γωνίες τού θυσιαστηρίου.
16 Και ο Κύριος ο Θεός τους θα τους σώσει εκείνη την ημέρα, όπως το ποίμνιο του λαού του• δεδομένου ότι, σαν πέτρες διαδήματος θα υψωθούν επάνω στη γη του.
17 Επειδή, πόση είναι η αγαθότητά του, και πόση η ωραιότητά του! Το σιτάρι θα κάνει εύθυμους τους νέους, και το γλεύκος τις παρθένους.


Το διαχρονικό μισελληνικό προφητικό «παραμύθι» (διάβαζε: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) της ΣΙΩΝ λοιπόν αρχίζει από το 9 εδάφιο του Θ’ (9) Κεφαλαίου του Ζαχαρία, όπου εμφανίζεται ο Γαϊδουροκαβάλας Ιησούς Χριστός (ραββίνος Γιεχοσουα), πάνω σε γαϊδαρο (!!!) ως ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΣΙΩΝ, και αμέσως παρακάτω διατάσει τους εβραίους να φάνε (καταναλώσουν) τις σάρκες των Ελλήνων, και να πιουν το αίμα των (ενάντιων) Ελλήνων (!!!).
Στα δε εδάφια 1 – 9, στην αρχή δηλαδή του Κεφαλαίου, γράφει και τις ΠΟΛΕΙΣ των Ελλήνων – Φιλισταίων – Παλαιστινίων ως απογόνων πανάρχαιων Κρητών αποίκων της Ελληνικής Παλαισατίας ή Παλαιστίνης, ήτοι τις ΑΚΚΑΡΩΝ, ΑΖΩΤΟΣ, ΑΣΚΑΛΩΝΑ, ΓΑΖΑ (η οποία γενοκτονείτε μέχρι και σήμερα από τους εβραίους), κλπ, κλπ.
Έτσι δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι ο προφήτης-προγραμματιστής Ζαχαρίας μιλάει «συμβολικά» εκεί και λέγοντας «Έλληνες» εννοεί τάχα όλους τους «ειδωλολάτρες-παγανιστές» όλων των φυλών του κόσμου. Αυτού μιλάει για συγκεκριμένες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΕΣ πόλεις, ΓΑΖΑ, ΑΚΚΑΡΩΝ, ΑΖΩΤΟΣ, κλπ, κλπ., δεν μιλάει γενικά για «ειδωλολάτρες». (όπως υβρίζουν τους Αρχαίους Έλληνες σοφούς οι κρυπτοσιωνιστές της «ορθοδοξίας» - δογματικής δοκησισοφίας – κακοδοξίας)

Ερωτούμε λοιπόν τον Πειραιώς:

Διατί στις δοξολογίες της «Ελληνικής» Ορθοδόξου Εκκλησίας, απαγγέλουν στις λειτουργίες:
«Επικατάρατος οι Παλαιστίνιοι» δηλαδή οι Φιλισταίοι. Και «Ευλογητός ο Ισραήλ»;;

«και εξολοθρεύσω κατοικούντας εξ Αζώτου και εξαρθήσεται φυλή εξ Ασκαλώνος και επάξω την χείρα μου επί Ακκαρών και απολούνται οι κατάλοιποι των αλλοφύλων λέγει Κύριος» (Αμώς Α΄8 )

«Ουαί οι κατοικούντες το σχοίνισμα της θαλάσσης πάροικοι Κρητών...και έσται Κρήτη νομή ποιμνίων και μάνδρα προβάτων» (Σοφονίας Β΄4-6)

(αλλοίμονο στους Κρητικούς... λέγει Κύριος... η Κρήτη θα γίνη μάνδρα προβάτων!!! Τα γνωρίζουν αυτά οι λεβέντες της Κρήτης που είναι σήμερα Χριστιανοί;)

Ρωτούμε επίσης:

Εφόσον η «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ – Ιερουσαλήμ» με τον καθήμενο πάνω στον γαϊδαρο Βασιλέα της, Ιησού Χριστό, ζητάει μέσω του Μέντιουμ-Προφήτη-Προγραμματιστή του Ιησού Χριστού, Ζαχαρία, να φάνε οι εβραίοι τις σάρκες των Ελλήνων-Κρητών-Παλαιστινίων και να τους πιούνε το αίμα (!!!) άρα τα ίδια θέλει και η «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» η οποία διατάζει την «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ»

Πώς συμβιβάζετε λοιπόν ένας Έλληνας Πατριώτης να πιστεύει σε τέτοια θρησκεία και να έχει έναν τέτοιο «Θεό», ο οποίος μέσω των εβραίων προφητών του διατάσει την γενοκτονία των Ελλήνων και μάλιστα με λυσσασμένο - φρικιαστικό – αποκρουστικό - αιμοβόρο τρόπο;;;

Πως γίνετε να είσαι «Αντισιωνιστής» εφόσον με τις λειτουργίες σου και με τα «ιερά σου βιβλία» που διδάσκεις (Εβραική Βίβλος) στα ελληνόπουλα στους ναούς, στα κατηχητικά και αλλού, διαφημίζεις – προπαγανδίζεις – και προωθείς τη φρικιαστική γενοκτονία των Ελλήνων από τους Σιωνιστές (και ξεσήκωσα τα παιδιά σου, Σιών, ενάντια στα παιδιά σου, Ελλάδα) της «ΑΝΩ» και της «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ»;;.

Δεν μας τα λες και τόσο καλά, μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, και μας έχεις μπερδέψει. Από τη μία τάσσεσαι ορθά υπέρ του Ελληνισμού, υπέρ της επιβίωσης της Ελλάδος και υπέρ των Ρώσων και της Ρωσικής βοήθειας προς την Ελλάδα, και από την άλλη διαφημίζεις και προωθείς όλα τα παραπάνω και τον άλλον, τον προφήτη Ιεζεκιήλ, ο οποίος ομοίως προγραμματίζει την ανάλογη με τους Έλληνες φρικιαστική γενοκτονία όλων των Ρώσων (Ρως) και Μοσχοβιτών (Μεσέχ) στην Παλαιά Εβραική γενοκτονική αιμοβόρα Διαθήκη.

Εφόσον ο αρχηγός του Χριστιανισμού εβραίος ραββίνος Γιεχοσουα, ως απόγονος του μισέλληνα Δαβίδ, ερχόμενος καθισμένος πάνω σε πουλάρι γαϊδάρου, διατάσει τους εβραίους, ήτοι τα ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, να καταναλώσουν (φάνε) τις σάρκες των Ελλήνων και να πιούν το αίμα των Ελλήνων και να μεθύσουν από αίμα Ελλήνων σαν να ήπιαν κρασί (!!!) πως γίνεται να αυτοαποκαλείς τον εαυτό σου Έλληνα αγωνιστή πατριώτη και παράλληλα να παραμένεις σε αυτή την εβραική-κινεζογενή αιμοβόρα μισελληνική γενοκτονική Σεληνιακή θρησκεία της ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ(ΚΙΝΑ) που προγραμματίζει την γενοκτονία των Ελλήνων και 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων από τους Κινέζους στον «Αρμαγεδδώνα» (Βασιλείς από ανατολής ηλίου, βλ. «Αποκάλυψη»);;

Εφόσον ο αρχηγός του Χριστιανισμού εβραίος ραββίνος Γιεχοσουα της «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ», θέλει τα ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, να καταναλώσουν (φάνε) τις σάρκες των Ελλήνων και να πιούν το αίμα των Ελλήνων και να μεθύσουν από αίμα Ελλήνων σαν να ήπιαν κρασί (!!!), επομένως τα ίδια θέλει και η «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» η … «ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», με τους Αγγέλους, και τους Γαβριήλ, και τους Κατουριήλ, και τους Μιχαήλ, κλπ.

Πως γίνετε ένας Έλληνας να πιστεύει σε μια θρησκεία η οποία διαφημίζει – προγραμματίζει – και προωθεί την γενοκτονία των Ελλήνων από την «ΑΝΩ» και από την «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ»;;

Και για να μην μπορούν να ισχυριστούν οι αναγνώστες της παρούσης ότι τάχα αυτά λέγονται μόνον στην ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, την οποία τάχα δεν δέχεται η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία (πράγμα που έτσι κι’ αλλιώς είναι ψεύδος, αφού και η ορθόδοξη εκκλησία και όλα τα μεγάλα χριστιανικά δόγματα δέχονται πλήρως την Παλαιά Διαθήκη ως ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ, και ειδικά τους εβραίους προφήτες του Ραββίνου Γιεχοσουα, όπως οι Ζαχαρίας, Ιεζεκιήλ και λοιπούς μισέλληνες και αντιρώσους), παραθέτουμε το παρακάτω:

ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ ΗΤΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ (μέσω των άθλιων Σεφαραδιμ μογγόλων-Ραββίνων με τα κοτσιδάκια, του ναζιστικού «Κνεσσετ» του Ισραήλ, που φανατίζουν με αυτές τις προφητείες τον Ισραηλινό στρατό+λαό Ασκεναζίμ), ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟ "ΠΡΟΦΗΤΗ"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ", ΒΙΒΛΙΟ "ΖΑΧΑΡΙΑ Θ΄: 5-16 (9:5-16)" ΤΗΣ "ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ" (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Ν. ΒΑΜΒΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ). ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙ: ''ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΙ Η ΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΕΙ. ΚΑΙ Η ΓΑΖΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΘΕΙ ΣΦΟΔΡΑ... ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΛΕΣΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΓΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣΘΑΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ (ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ) ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΝ ΤΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΑΖΩΤΩ (ΤΗΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ), ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ (ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ). ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ (ΕΓΩ Ο ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΑΩΘ) ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΩΝ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ._...ΧΑΙΡΕ ΣΦΟΔΡΑ ΘΥΓΑΤΕΡ ΣΙΩΝ...ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΤΕΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ (ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 2ΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ)...ΩΣ ΤΟΞΟΝ. ΙΣΧΥΡΩΣ ΕΝΕΤΕΙΝΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ (ΙΣΡΑΗΛ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ 10ΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ), ΩΣ ΤΟΞΟΝ, ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ._... Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΑΒΑΩΘ)ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΕΛΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΑΙ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ). ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ (ΘΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ) ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ)._... ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΙΕΙ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ) ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΩΣ ΑΠΟ ΟΙΝΟΥ (ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΘΥΣΑΝ ΜΕ ΚΡΑΣΙ). ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΕΜΠΛΗΣΘΕΙ (ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ) ΩΣ ΦΙΑΛΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΙΓΩΝΙΑΙ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΖΩΩΝ) ._

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ΄ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΕΔΑΦΙΟ ΕΝΝΕΑ:

«ΧΑΙΡΕ ΣΦΟΔΡΑ ΘΥΓΑΤΕΡ ΣΙΩΝ. ΑΛΑΛΑΖΕ ΘΥΓΑΤΕΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΙΔΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ (ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΣΩΖΩΝ. ΠΡΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΩΛΟΥ ΥΙΟΥ ΥΠΟΖΥΓΙΟΥ (ΗΤΟΙ Ο ΓΑΪΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑΣ "ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ") (!!!) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ", "ΛΟΥΚΑ ΙΘ΄: 27", ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ “ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑ”._

Και έτσι μη μας πείτε, ω! ανθέλληνες κρυπτοσιωνιστές καθάρματα , ότι η Ορθοδοξία δεν δέχεται την «Παλαιά Διαθήκη», διότι η «παραπομπή υπ’αριθ. 17» του εδάφιου 9 ιδίου κεφαλαίου (Ζαχαρίας) που αναφέρεται στον «ερχόμενο επί πώλου ονου» δια να γενοκτονήσει τους Έλληνες, «παραπέμπει» δια…. Εξηγήσεις εις το βιβλίο του Λουκά, κεφ. Ιθ’ (εδάφιον 35), όπου περιγράφεται από την «ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» η είσοδος του «Ιησού» στην Ιερουσαλήμ «επί πώλου όνου» (πάνω σε γαϊδούρι) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΗΣ «ΚΑΤΩ» ΚΑΙ «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» ΩΣ «ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»!!! Ιδου λοιπόν ο «φιλελλην» κρυπτοανθελλην «ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» εβραιομογγόλος Ιησούς Χριστός … φέρελπις Γενοκτονος των ΕΛΛΗΝΩΝ (και κατ’ επέκταση της Λευκής/Πελασγικής Φυλής) κατά «προφήτη» Ζαχαρία και κατά «ευαγγελιστή» Λουκά.

«Μη νομίσετε πως ήρθα να καταργήσω το Νόμο ή τους Προφήτες. (ΠΑΛΑΙΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ) Δεν ήρθα για να τα καταργήσω, αλλά για να τα πραγματοποιήσω. (ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ)» [Ματθαίος 5.17-19]

«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» - ψαλμους / αλληλουια. ριβ΄

«Επειδή, μια γυναίκα, της οποίας το κοριτσάκι είχε ακάθαρτο πνεύμα, ακούγοντας γι' αυτόν, ήρθε και έπεσε κοντά στα πόδια του.
Και η γυναίκα ήταν Ελληνίδα, Συροφοινίκισσα το γένος (ήτοι απόγονος του Έλληνα Φοίνικα και Αγήνορος. Βλ.Ωγυγία, αρχ. Ελληνικά χρονικά)• και τον παρακαλούσε να βγάλει το δαιμόνιο από τη θυγατέρα της.
Και ο Ιησούς τής είπε: Άφησε πρώτα να χορτάσουν τα παιδιά, επειδή δεν είναι καλό να πάρει κάποιος το ψωμί των παιδιών (Εβραίων), και να το ρίξει στα σκυλάκια (Έλληνες).» (Μάρκος "ζ΄25-30")

Γαμηθητωσαν οι εβραίοι Μεσσίες σας οι Χριστοί σας, οι συμπαιγνιακοί Αντιχριστοί σας, οι εβραίοι Προφήτες σας και Ευαγγελιστές σας!!!

Οι αφυπνισμένοι Έλληνες σας επήρανε χαμπάρι 72 δαιμονισμένα δρακονιανά απόβλητα του μογγολοεβραικού βόθρου - «Σανχένδριν» της Α.Ο.Α. Λονδίνου, τυφλά ζόμπι υπακοής στη Σελήνη (Α.'.A.'. - ASTRUM ARGENTINUM – ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - ΑΝΩ ΣΙΩΝ) και στην Κινεζική Υπερστοά «HONG» των γενετικών σκευασμάτων της Σιν-Σιων Κινέζων.
Γινόμαστε μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι και είμαστε αποφασισμένοι να σας γαμήσουμε αλύπητα και από όλες τις διαθέσιμες τρύπες και εσάς και την «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ σας» της Σαγκάης Κίνας, γαμημένα καρκινικά γενοκτονικά ερπετοειδή αποβράσματα του γαλαξία._


Το ιστολόγιο καλεί τον Μητροπολίτη Σεραφείμ και όλους τους Ιερείς, Δεσποτάδες, και Μητροπολίτες της ορθοδόξου δήθεν «φιλελληνικής» ορθοδοξίας, να απαντήσουν αντρίκια και ευθέως σε όλα τα ανωτέρω.


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html

1 comment:

captainpontios said...

Επειδη οι Τραγοραβινοι, το παιζουν και εξυπνοι, και οποτε τους βολευει, βγαζουν αχρηστη την Παλαια διαθηκη, και οποτε μιλανε σε πιστους(κατσικομουλαρα στο μαντρι), ειναι Θεοπνευστο βιβλιο, εγω δεν θα ασχοληθω με αυτο(τι αλλο θα μπορουσα να πω; Ρομπες τους εκανε η Ο.Ε.Α., αλλα απ'οτι φαινεται το απολαμβανουν να τους φωναζει κανεις ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ). Θελω να ρωτησω κατι πολυ απλο, και προσφατο. Ο δολοφονος, του ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ(ενος απο τους πιο μορφωμενους Αυτοκρατορες του Βυζαντιου, και λατρη της Ελληνικης φιλοσοφιας, και Σοφιας) Ο ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ, ονομαζεται απο την εκκλησια της Ελλαδος;;(μηπως μεσω Ιερουσαλημ;;;)Αγιος, επειδη σκοτωσε πισωπλατα τον Αυτοκρατορα. Ρε κωλορασοφοροι, ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ πολεμησε για την απελευθερωση της Ελλαδας, απο τους Τουρκους, Γαμημενοι, αλλα δεν χωραει στο εορτολογιο σας, ΑΡΣΕΝΙΚΕς ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Μπορει κανεις να εξηγησει στον Ελληνικο ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ;;;;;;

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις