ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 13 August 2009

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΌΝΩΝ ΤΗΣ NASA

ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΤ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ

Φωτογραφία Ανδρομέδιου Πλανήτη μάχης τροχιάς Κρόνου!

πρόκειται για την λευκή κουκίδα κάτω δεξιά με τον κωδικό S/2000 S1 , ανακαλύφθηκε τον οκτώβριο του 2000 από τηλεσκόπιο μεγέθους μόλις 2.2 μέτρων στη Χιλή!!!!
Κατόπιν η Χαβάη-ΗΠΑ (*) ανέλαβε ως επικεφαλής την έρευνα και έφτιαξε την ομάδα HISS όπου κατέγραψε ντουζίνες από νέους δορυφόρους που συγκεντρώνονταν σταδιακά στις τροχιές του Δία και Κρόνου μετά το 2000 !!! Επισήμως πλέον οι Δία και Κρόνος έχουν περίπου από 60 φεγγάρια έκαστος εκεί που παλιότερα δεν ξεπερνούσαν τα 20!!

(*) (άραγε έπεσε σήμα από την NSA-NATIONAL SECURITY AGENCY και το NSC-NATIONAL SECURITY COUNCIL για να πάρουν τον έλεγχο οι Αμερικάνοι εβραιοσάξονες;;)

Ενώ μελετούσα το bellum-mentalis επεσα πανω σε αυτο το άρθρο:
http://www.eso.org/public/outreach/press-rel/pr-2000/phot-29-00.html#phot-29a-00
και εντυπωσιάστηκα διότι ανακάλυψα ότι αυτές τις ντουζίνες των νέων δορυφόρων (μικρών φεγγαριών τάξεως λίγων χιλιομέτρων) που ανακάλυψαν γύρω από τον Κρόνο και τον Δία (αλλα και τους αλλους 2 αεριους γίγαντες Ουρανό και Ποσειδώνα) αυτά λοιπόν τα φεγγάρια τα εντόπισαν όχι με τα μεγάλα-τεράστια(!) ολοκαίνουργα τηλεσκόπια των 10μετρων που εχουν στη Χαβάη (όπως νόμιζα αρχικά) αλλά και με μικρότερα τηλεσκόπια των 3.5 και 2.5 μέτρων που έχουν στη Χαβάη στη Χιλή και στην Ευρώπη από το έτος 2000 και μετά!!!
Τώρα αν λάβουμε υπόψη ότι τηλεσκόπια 3, 4 και 5 μέτρων είχαν κατασκευάστει από πολύ παλιά από τη δεκαετία του 60 και παλιότερα!!! (βλέπε παρατηρητήριο Palomar στην Καλιφόρνια και άλλα...)
Άρα γιατί δεν τα εντόπισαν αυτά τα φεγγάρια από τη δεκαετία του 60;;; εφόσον λένε ότι είναι φυσικοί δορυφόροι αυτών των πλανητών άρα λογικά υπήρχαν από τότε σε αυτές τις τροχιές απο τη δεκαετία του 60 και φυσικά πολύ παλιότερα!
Γιατί λοιπόν δεν τα εντόπισαν από τότε αφού υπήρχαν τέτοιου μεγέθους τηλεσκόπια από τότε, καθώς και υπολογιστές καθώς και φωτογραφικά όργανα ικανής τεχνολογίας; (3ων, 4ων και 5 μέτρων)
Δυο απαντήσεις μόνο υπάρχουν!!

α) Δεν έψαχναν τότε να τα βρουν !!! (πράγμα απίθανο διότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι επί 40 χρόνια δεν κοίταξαν ποτέ κοντά στον Δία και στον Κρόνο για νέα μικρά φεγγάρια!!)

β) μπήκαν σε τροχιά πρόσφατα μετά το 2000 από άλλα αυθαίρετα σημεία του ηλιακού συστήματος που βρισκόταν αρχικά!
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. !!! Επειδή βρισκόταν σε αυθαίρετα (ΤΥΧΑΙΑ) σημεία παλιότερα δεν μπορούσαν οι αστρονόμοι να τα εντοπίσουν αλλά τώρα επειδή συγκεντρώθηκαν στις τροχιές Δία και Κρόνου (μετά το 2000) άρα τώρα έγιναν ΟΡΑΤΑ στα τηλεσκόπια 3ων, 4ων και 5 μέτρων και τα μεγαλύτερα της Χαβάης, διότι ο Δίας και ο Κρόνος είναι "κράχτες" στον ουρανό και οι αστρονόμοι τους παρακολουθούν συχνά!

Καταλαβαίνετε τώρα τι σημαίνει αυτό;

Πως είναι δυνατόν να συγκεντρώνονται τόσοι δορυφόροι (μικρά σφαιρικά φεγγάρια λίγων χιλιομέτρων) αυθαίρετα και μαζικά γύρω από τον Κρόνο και τον Δία έτσι ξαφνικά μετά το 2000 ;;;
Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο φυσικό αίτιο που να τους βγάζει από την αρχική τους θέση και να τους οδηγεί ΜΑΖΙΚΑ σε αυτούς τους πλανήτες και σε τέτοιες τροχιές!!! (αντίθετης ροπής από την φυσιολογική ροπή των υπόλοιπων φυσικών μεγάλων δορυφόρων)

...Εκτός και αν αυτά τα "φεγγάρια" ελέγχονται από νοημοσύνη και έχουν συγκεκριμένη σκοπιμότητα τοποθέτησης σε αυτά τα σημεία και σε αυτές τις τροχιές!!! (βαρυτικές άγκυρες).
Όσο και να φαντάζει τρομερό αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει να είναι η μόνη εξήγηση!

Άλλωστε και το ίδιο το άρθρο παραπάνω παραδέχεται ότι αυτά τα φεγγάρια αιχμαλωτίστικαν από τους γιγάντιους πλανήτες μετά τον σχηματισμό τους (!!!) και δεν είναι μητρικά φεγγάρια αυτών των πλανητών κατά τον σχηματισμό τους!

*** Μέγεθος και τοποθεσία τηλεσκοπίων με τα οποία έγιναν οι ανακαλύψεις των νέων δορυφόρων Κρόνου και Δια μετά το 2000:
MPG/ESO 2.2-m (2.2 μέτρα) telescope at the La Silla Observatory (Χιλή)
Canada-France-Hawaii 3.5-m (3.5 μέτρα) telescope on Mauna Kea (Χαβάη, όρος Μαουνα Κεα, ΗΠΑ).
2.4-m (2.4 μέτρα) MDM telescope (Αριζόνα, ΗΠΑ),
Carl W. Hergenrother and Steve Larson at the 1.5-m (1.5 μέτρα) telescope of the Steward Observatory (Αριζόνα ΗΠΑ)
Alain Doressoundiram and Jorge Romon at the ESO 3.58-m New Technology Telescope (NTT) on La Silla.


Παραθέτουμε και τα σχετικά ντοκουμέντα με τους μυστηριώδεις θανάτους αστρονόμων από το 1997 και μετά..

1999, Μια ομάδα Γάλλων αστρονόμων με ιστορικό αποκαλύψεων… απλά έτυχε να πεθάνουν όλοι ταυτόχρονα;

http://www.cnn.com/WORLD/europe/9907/01/france.cable.car.04/


French cable car crash kills 20
Everyone aboard the cable car was killed
ALSO:
Major worldwide cable car accidents since 1976

July 1, 1999
Web posted at: 9:08 a.m. EDT (1308 GMT)
GRENOBLE, France -- A cable car plummeted to the ground in the French Alps early Thursday, killing all 20 people on board, local officials said.
Earlier reports indicated 21 people died.
The cause of the crash, which occurred at 7:30 a.m. as the cable car was taking staff members of an observatory to the top of the 2,700-meter (8,900-foot) Pic de Bure mountain, was not immediately known.
The regional prefect, Remi Caron, said the car detached itself from the cable, but the cable did not snap, as had been previously reported.
Most of the victims were reported to be employees of the observatory, which is run by French, German and Spanish scientists. The cable car was used only for the observatory and no tourists were believed to be on board.
The cable car fell 80 meters (260 feet), in the resort town of Saint-Etienne-en-Devoluy, south of Grenoble.
"The cable car fell. We don't know why. These are working people and they are dead," the resort's mayor, Jean-Marie Bernard, told Radio France-Info.
The crash occurred at a resort in the French Alps
A spokesman in the prefect's office said 10 staff members of a public works company, five scientists from the IRAM astronomical institute and telephone company employees from Marseille were among the victims.
All the bodies were recovered Thursday morning, officials at the prefect's office confirmed.
An official investigation has begun into the cause of the accident, France's worst cable car disaster in more than 30 years.
The chief representative of the cable car union said the cable car was built in the 1980s and had recently passed a safety inspection. "It was in perfect working order," Charles Simiand said.
Simiand said the system consisted of one cable car with room for 20 passengers and another smaller one used to transport equipment.
Scientists from all over the world are known to visit the observatory, which is used virtually year round.
IRAM, the Institut de Radio-Astronomie Millimetrique, has set up six large antennas on top of the mountain to monitor stellar activity.
The crash occurred near the site of a 1976 accident on the same gondola lift, blamed on operator error, which killed 42 people.

Ο Καρλ Σάγκαν πέθανε τον Δεκέμβριο μετά από δίχρονη μάχη με μια σπάνια ασθένεια.


Στις 3 Ιουλίου 1997 ο γιος ενός υψηλόβαθμου στελέχους των διαστημικών λεωφορείων της NASA ονόματι Brewster Shaw, από το Houston, σκοτώθηκε. Το γαζωμένο από σφαίρες σώμα του βρέθηκε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του στον βυθό μιας λίμνης.


Στις 25 Ιουνίου 1997 τη μέρα της προγραμματισμένης καύσης για την διόρθωση πορείας του διαστημοπλοίου, και τη μέρα του «ατυχήματος» MIR, ένας ανώτερος διοικητής προγράμματος στα αρχηγεία της NASA, ο Dr. Gergen Ray, βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στο Potomac, Maryland, κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες.


Λίγες μέρες πριν απ'το παραπάνω, ένας τεχνικός υπολογιστών που δούλευε στο PATHFINDER του Palo Alto, California βρέθηκε νεκρός. Το σώμα του ήταν σφηνωμένο ανάμεσα σε ένα δέντρο και ένα φράκτη σε μια πολυσύχναστη, υψηλής τάξης αστική περιοχή κοντά στο πανεπιστήμιο Stanford. Η αστυνομία ισχυρίστηκε σε αυτή την περίπτωση ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μέλη συμμορίας.


H Program Manager του Mars Surveyor στα αρχηγεία της NASA στην Ουάσιγκτον, Mary K. Olsen, πήγε στο JPL στην Pasadena πριν από μερικούς μήνες, και κατέληξε σε ένα νοσοκομείο με ένα πολύ παράξενο και ανώμαλο εμβολισμό, και στο τέλος πέθανε. Ήταν μόλις 35 ετών.


Ο Αστρονόμος Eugene Shoemaker, που ανακάλυψε τον κομήτη που έπεσε στον Δία του 1994, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την Παρασκευή στην Αυστραλία ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι για την αναζήτηση κρατήρων αστεροειδών. Ήταν ετών 69.


Επίσης παραθέτουμε αποσπάσματα από το Αρχείο της Ο.Ε.Α. που αναφέρονται στους πλανήτες μάχης

Στην αρχή το 1985 αναφέρουν για δραστηριότητα σκαφών στην περιοχή του Ποσειδώνα που φυσικά είναι πιο μακριά από τους Κρόνο και Δια..
μετά το 2003 ξαφνικά αναφέρει για συγκεντρώσεις πλανητών μάχης (νεων δορυφόρων) στις τροχιές Κρόνου και Δία... Αν προσέξετε κάνει λόγο στην αρχή (ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ') για λίγους δορυφόρους-σκάφη (γύρω στους 20)... ενώ κατόπιν σε άλλα κείμενα μετά το 2004 αποκαλύπτει το πραγματικό νούμερο δηλαδή πάνω από 300 πλανήτες μάχης στον Κρόνο..!!!!!
Φυσικά οι εβραιοσάξονες αρνούνται αυτόν τον μεγάλο αριθμό δορυφόρον που λέει η ΟΕΑ και παρουσιάζουν επίσημα σήμερα για τον Κρόνο να έχει γύρω στους 60 δορυφόρους από τους οποίους παραπάνω από τους μισούς συγκεντρώθηκαν γύρω του από το 2000 - 2007 !!!

ΦΑΚΕΛΟΣ 1985


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΠΕΡΜΑ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΣΕ ΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ


ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


Ο ΖΕΥΣ, Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΕΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ.


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΔΥΣΦΗΜΙΣΘΗΣΑΝ ΩΣ "ΘΕΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΛΑΤΡΕΙΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ


ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ


ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΤΩΝ ΣΑΡΔΕΩΝ Κ.Ο.Κ.;


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΩΡΗΣΑΝ ΔΙΑ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΝΕΩΝ


ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ


ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟ ΜΑΡΜΑΡΟΝ;


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΖΩΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ;


ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΑ NASA ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣ ΠΡΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, ΟΠΩΣ


ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΦΥΓΑΔΕΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ "ΔΙΑΡΡΟΕΣ" ΤΟΥ JPL-PROPULSION LABORATORY ΤΗΣ NASA;


ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ Η ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ


ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΟΠΤΕΥΣΕΩΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ - ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ;


ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΑΛΛΑ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ" ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΚ ΤΩΝ


ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ;


ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΩΣΑΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΛΑΤΡΕΙΑΝ ΕΙΣ ΤΟ


ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ ΟΝ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΦΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ;


8


ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ, ΔΡΑΒΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ


ΑΛΛΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΕΙΣ


ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΔΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ;


ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ


ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ NASA ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΜΕΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΤΙ;


ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟΔΕΚΤΑΣ


ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΤΑΤΕ ΔΕΚΤΑΣ ΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΕΡΒΡΑΧΕΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ;


ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΝ ΕΡΩΤΟΥΜΕ:


ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ, ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ "Ε"


ΒΟΩΤΟΥ, ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΑΠΕΙΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΣΤΟΑΣ



Απομαγνητοφώνηση ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ Ν.Υ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΟΤΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΝΙΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ, ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΥΠΕΡΤΕΡΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΥΝΤΟΜΕΥΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΟΡΜΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ 3 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ (σ.σ. βλέπε εμφανίσεις ΑΤΙΑ) ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ 13 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ 1984, ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΚΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΣ.


ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕΘΑ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΧΒΕ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.




"ΣΕΛΗΝΗ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΗΤΟΥΣ". ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ. ΟΡΘΩΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΚΙΖΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ "ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ". Η ΣΕΛΗΝΗ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙ 130 ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 27 ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ 39 ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ "MAUNA-KEA" ΧΑΒΑΗΣ.


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ 27 ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΝ "ΔΙΑ" ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ SAVIT-SAVAOTH-ΚΡΟΝΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΦΙΧΘΗΣΟΜΕΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ "ΠΕΝΤΕ" <ΕΠΤΑ> ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ "ΚΡΟΝΟΥ" ΜΕ 25 ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥΣ 37 ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ "MAUNA-KEA" ΧΑΒΑΗΣ.



ΙΟΥΝΙΟΣ 2003, ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΤΑΝ ΓΑΝ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΝ

ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ "ΜΑΟΥΝΑ - ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΔΙΑΡΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ "ΤΕΣΣΑΡΩΝ" (ΔΙΑΒΑΖΕ "ΕΞΗ") ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ "ΠΕΠΤΟΥ" (ΔΙΑΒΑΖΕ "ΕΒΔΟΜΟΥ") ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 (ή ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ "ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ") ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΗΔΗ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΥΡΑΝΟ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΤΩΝ "AOA" (ORDO ADEPTIS ATLANTIS) ΛΟΝΔΙΝΟΥ, "HONG" ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ "ΖΕΝ" ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΣ ΣΑΞΟΝΕΣ - ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΓΗΙΝΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ "ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΦΙΚΝΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟ 2012 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006 ΕΩΣ ΤΟ 2012, ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΩΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΡΑΚΤΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΓΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.


ΣΕΛΙΔΑ 7 – ΣΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΩΣ – 12/ 2003 (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)


ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕΛΙΔΟΣ 5:


(*) ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ "NASA" ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ" ΤΟΥ "ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ" Η ΑΒΕΔΡΑ Η ΑΒΕΔΑΛΑ Η ... ΑΒΔΕΛΑ, ΕΙΣ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ.


ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΝΕΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΝΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ" ..._


ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ "ΜΑΟΥΝΑ-ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΕΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΗΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 105 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ. ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΑΣ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ 120 ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΩΝ "ΣΕΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ "ΛΙΛΙΘ". ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ "ΕΨΙΛΟΝ"(ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ) ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ" ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕ ΟΜΟΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ "NASA" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙ "ΝΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ". ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ "ΜΜΕ" ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΥΚΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟΙ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΣ-ΣΑΒΑΩΘ ΠΑΡΑΤΑΣΣΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΡΟΝΟΥ.



ΣΕΛ.5


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΕΙΑ "ΜΑΟΥΝΑ-ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ - ΗΠΑ ΕΙΣ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ "ΝΕΟΥΣ"...ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ" (*)

ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΤΙΑ ΜΕΞΙΚΟΥ

ΑΘΗΝΑΙ 22-5-2004


Υ.Γ. 1

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ: 360 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΛΗΣ Α' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΠΤΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ, ΚΑΙ 600 ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Β', Γ', Δ', Ε', ΚΑΙ ΣΤ' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΝΕΤΡΙΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΦΑΚΤΗΡΙΑΣ ΠΥΛΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ 8 ΜΟΙΡΕΣ ΤΩΝ 120 ΗΤΟΙ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΠΙΘΑΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ: ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΩΣ ΤΟ 2012.

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΜΥΝΑΣ: ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ 118 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗΣ ΟΙ 2 ΑΠΟΛΕΜΕΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ, ΗΤΟΙ 120 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΠΤΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΩΝ.

ΕΙΔΕ ΧΑΡΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΤΕΛΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

OI 360 ΣΥΝ 118 ΙΣΟΝ 478 ΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΠΑΡΕΤΗΡΗΘΗΣΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΜΑΟΥΝΑ ΚΕΑ ΧΑΒΑΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗΚΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤO JPL ΤΗΣ NASA ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΩΣ ΝΕΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΡΑΓΔΑΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ (ΙΔΕ ΕΝΘΕΤΑ ΕΨΙΛΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ).


«Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ»


http://www.easy-share.com/1905983559/ANDROMEDIA



15-1-2005 σελ.80


κάνει αναφορά και για τους δολοφονηθέντες αστρονόμους



28ο ΑΦΙΞΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ 1999._



ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΤΟ 2002, ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ "ΜΑΟΥΝΑ ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 115 ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ - ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ 340 ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ <ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ 118 ΚΑΙ 360. Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ>. Η "ΝΑΣΑ" ΩΣ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ "NSA" ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ [ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ] ΔΗΜΟΣΙΕΣ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ "ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ". ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η "ΝΑΣΑ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ JPL/NASA. ΟΜΩΣ ... ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΤΩΝ "ΜΑΟΥΝΑ-ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΤΙ ΟΙ 115 + 340 ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΣΗ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΣΤΙΛΠΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΙΤΑΝΙΟ. ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ "ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΟ 2003. ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΛΛΑ ΑΜΑΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΝΕΤΡΙΝΩΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 460 ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΩΝ <ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ 600. Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ>.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Α> ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (360) ΕΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 7 (8) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.



Β> ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ 118 ΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ._



Η "NSA" - "NASA" ΜΕΣΩ ΤΟΥ "JPL" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΟΤΙ "ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΑΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ <...> ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"._



ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΨΕΥΔΗ" ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ._


ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΠΕΡΙ "ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ" ΑΝΑΜΕΤΕΔΩΣΕ ΩΣ "ΑΛΗΘΗ" Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ "ΕΨΙΛΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ._



ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΝΤΟΓΚΟΝ-ΜΑΛΙ" ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.


ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ "ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΤ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ, ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ: ΕΒΡΑΙΟΥΣ - ΣΑΞΟΝΕΣ - ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ._


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ" ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΒΛΑΒΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΕΝΑΝ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΕ, ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΕ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ._


ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ, ΣΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΗΠ.Ε.Ι., Θ.Ι.Μ., ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. ή ΣΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ", ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ "HONG" ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ "ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, "ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ" ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ, ΩΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.


Δ’ΣΗΜΑ ΟΕΑ 1-10-2006

Β΄ : “ΣΕΛΗΝΗ” ΕΙΝΑΙ Ο ΥΒΡΙΔΙΑΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ “ΣΕΛΗΝΗ” Ή “LEVA” Ή “LEVANIA” Ή “LUNA” Ή “LUNA” ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΩΣ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 120 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 118 ΕΙΣ ΤΡΟΧΙΑΝ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003.


Υ.Γ. 2 : ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ Γ΄ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΓΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ “SUPER-MARKETS” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΚΑΙ “ΜΜΕ”, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΕΙΣ ΤΡΟΧΙΑ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΕΙΣ ΤΡΟΧΙΑ ΔΙΟΣ», ΔΙΟΤΙ Η “ΝΑΣΑ” ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ “MAOUNA-KEA” ΧΑΒΑΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ “ΜΜΕ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ «ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ». ΕΑΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ Γ΄ ΣΗΜΑΤΟΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΔΟΧΗ-ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ «ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ 2001-2003 ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ», ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ._





Μαύρη κηλίδα εντοπίστηκε πριν λίγες μέρες στον πλανήτη Δία προβληματίζοντας τους αστρονόμους.
Η κηλίδα πρόκεται για το αποτέλεσμα πρόσκρουσης-(κατάρριψης?) στα πυκνά νέφη του Δία ενός αγνώστου σώματος
μεγέθους μερικών εκατοντάδων μέτρων όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες.
Η κηλίδα εντοπίστηκε πρώτα από έναν εκπληκτο ερασιτέχνη αστρονόμο στην Αυστραλία και διάφορες θεωρίες αναπτύχθηκαν για να τη διαψεύσουν... Τελικώς η είδηση διέρευσε τόσο πολύ προς το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ που ανάγκασε την ΝΑΣΑ να στρέψει το διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ και να πάρει αυτή τη καθαρή φωτογραφία παραδεχόμενη επισήμως το γεγονός της πρόσκρουσης του μυστηριώδους αντικειμένου.
Η είδηση μπορεί να προβληματίζει ακόμα ορισμένους αστρονόμους αλλά όχι όσους έχουν ενημερωθεί από την Ο.Ε.Α.
Υπενθυμίζουμε ότι το μέγεθος του αντικειμένου (κάποια εκατοντάδες μέτρα) είναι συμβατό με το μέγεθος των νέων δορυφόρων που συγκεντρώθηκαν σε retrograde τροχιες στον Δία (και στον Κρόνο) από το 2000 και μετά (βλέπε προηγούμενο άρθρο και ενημέρωση από Ο.Ε.Α.)
Μήπως ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα εκεί πέρα μακριά στον Δία από τους ανδρομεδείς;
Μήπως οι αστρονόμοι του Μαουνα-Κεα και των λοιπών ελεγχόμενων από την NSA αστεροσκοπείων θα πρέπει να ξαναμετρήσουν-ξαναφωτογραφήσουν τους νέους δορυφόρους για να βεβαιωθούν ότι δεν λείπει κάποιος ή κάποιοι από αυτούς;

τέλος τα επίσημα κείμενα της ΝΑΣΑ...
http://science.nasa.gov/headlines/y2009/03aug_whathitjupiter.htm?list991948
οπου αναφέρει για μέγεθος καποιων εκατοντάδων μέτρων ως προς το μυστηριώδες αντικείμενο..
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμύδια...
"We believe it was a comet or asteroid measuring perhaps a few hundred meters wide," says Don Yeomans of NASA's Near-Earth Object Office at JPL.
φυσικά και πάλι οι του NSA/NASA/JPL μιλούν για Φυσικό ουράνιο σώμα...
εννοείτε....

3 comments:

Anonymous said...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥΘΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΟΥ?

ΙΤΙΑ ΙΤΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ Τ' ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ !

Anonymous said...

Εννοια σου και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι οι εχθροί μας με πρώτους και καλύτερους το κινεζοεβραιοκινούμενο ΛΑΟΣ του προβοκάτορα μασόνου τριπλού πράκτορα αλβανοτουρκομογγόλου Καρα-τζα-φέρη (ZAFERI) δημιουργημένο και καθοδηγούμενο από την τεκτονική +/-ΑΟΑ Λονδίνου.
Όσο για τους συγκεντρωμένους δορυφόρους στο Δία και Κρόνο ίσως θα μπορούσες να μας πεις εσύ από που προέρχονται και πως συγκεντρώθηκαν έτσι αυθόρμητα μετά το 2000 σε αυτές της μη συνηθισμένες τροχιές; Μήπως φύσηξε αεράκι στο διάστημα και τους έσπρωξε;
Οι της σκιώδους κυβερνήσεως ΗΠΑ-ΝSA καθώς και οι αποσπασμένοι στη ΝΑΣΑ εβραιοσάξονες καθηγητές της NSA(NATIONAL SECURITY AGENCY) φαίνεται να αρχίζουν να ανησυχούν πάντως και να παίρνουν περισσότερο στα σοβαρα τις προειδοποιήσεις και τα τελεσίγραφα της ΟΕΑ καθώς 1ον ματαίωσαν την ακολουθία του 3ου παγκοσμίου πολέμου των νεοσυντηρητικών σχεδιασμένου μέσω σειράς απρόκλητων "προληπτικών" επιθέσεων σε Ιρακ/Γιουγκοσλαβία/Συρία/Αφγανιστάν/Κορέα και αντι να διορίσουν τον προβοκάτορα νεοσυντηριτικό Μακέιν διάδοχο του εγκληματία πολέμου Μπους, διόρισαν τον μετριοπαθή Ομπάμα, και 2ον προτού καν κάνουν αναλυτική φασματοσκοπική και επιτόπια έρευνα προέλευσης και σύστασης των δορυφόρων έσπευσαν με ταχύτητα αστραπής να τους χαρακτηρίσουν ως Φυσικούς δορυφόρους προς τα ΜΜΕ και στα πανεπιστήμια ως προσφορά διανοητικής δηλητηριασμένης τροφής για τους αποχαυνωμένους μαζανθρώπους. Προφανώς ανήκεις και εσύ σε αυτούς που είναι αθεράπευτα εθισμένοι να καταπίνουν αμάσητη αυτή την τροφή. Χάρισμά σου! Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε!

Unknown said...

Παραθέτω απόσπασμα από το άρθρο:"ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ "ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΟ 2003."

Σε συνδιαστική σκέψη με το θάνατο των Γάλλων ερευνητών θέλω να ρωτήσω το εξής:
Μήπως η πρόσφατη δήλωση του Στήβεν Χόκινγκ ότι η επαφή με τους εξωγήινους μπορεί να αποβεί καταστροφική, έχει κάποια σχέση με αυτούς τους "μυστηριώδεις θανάτους"; Μήπως (μέσω Χόκινγκ) "προειδοποίησαν" τους αστρονόμους ώστε να μη διαρρεύσουν οποιεσδήποτε πληροφορίες;

ΥΓ: Αν προσομοιάζεται η επαφή μας με τους εξωγήινους με την ¨επαφή¨
των Ινδιάνων με τους Ευρωπαίους, τότε εμείς ως "Ινδιάνοι" δεν πρέπει να ανησυχούμε. Σε ελεύθερη αγορά ζούμε,επομένως είμαστε ανοιχτοί σε "νέες επενδύσεις". (Μπλακ Χιούμορ)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις