ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 22 December 2009

Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!!

Ανανεωμένο

Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση
Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια". Ο νόμος αυτός σε ότι αφορά την Αληθή Διπολικότητα ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ, σημαίνει ότι τα ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.
Άρα κατά παραλληλισμό τα ΠΛΑΣΤΑ (ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ. (κείμενο 'ΙΑ 1988 ΟΕΑ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_11.html


ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ «ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΝ ΤΡΙΓΩΝΩ »ΤΩΝ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ» ΚΑΙ «ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ» ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «HONG» ΚΙΝΑΣ, «ΖΕΝ» ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ «ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΛΟΥ ΤΗΣ «ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ» ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ «ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ», ΕΙΣ ΤΙΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ» - ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΕΝ ΤΡΙΓΩΝΩ, ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ, ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΚΑΙ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ» ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ – ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ, «ΖΕΝ» ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ «ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.


Οριστε τα φανερα πλεον υπονοούμενα που αφήνουν τα παρακάτω σύμβολα ενω οι Έλληνες λόγο καθολικής σχιζοφρένιας δεν είναι σε θέση να αντιληφτούν ουτε τα αυτονόητα!! Και οι ραβίνοι, μασόνοι κτλ. να βάζουν φανερά αυτά τα σημάδια επειδή τους αρέσει να ξέρουν μόνο αυτοί που είναι μυημένοι, ενώ τα «γκοιμ» οι «βέβηλοι» μη μασόνοι δηλαδή ο βέβηλος λαουτζίκος, να τα βλέπουν και να νομίζουν άλλα ή να μην ξέρουν την τύφλα τους, και εκείνοι να ευχαριστιόνται που έχουν κρυμμένη την γνώση και να γελάνε με την άγνοια των βέβηλων μη μασόνων, ενω συνωμοτουν (εκ του ασφαλους) δια την γενοκτονια των Ελληνων απο τους Μογγολους ητοι Βουλγαρους, Αλβανους, Σκοπιανους, Τουρκους και Ρουμανους !!!Ιδου η συμπαιχνιακη πλαστή εικονικη διαμάχη μεταξύ ορθοδοξίας και μασονίας!!! Ο μασονικος διαβητης μαζι με τον οφθαλμο εν τριγωνω!!! Και αυτοι εχουν εξωκοσμικο δημιουργο τον μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος Μ.Α.Τ.Σ. Αρχιτεκτονας εξου και μασονος που σημαινει χτιστης (του ναου το σολωμοντος), και εξου και τα εργαλεια του ο γνωμονας και ο μασονικος διαβητης
Το ματακι του Σιν-Γιαχβε στο δολλαριο εν τριγωνο και απο κατω η τριγωνικη αγαπημενη τους πυραμιδα. Το ματι ειναι χωρισμενο απο την πυραμιδα και υπονοει την σεληνη που κοιταει απο πανω στις ανωτερες διαστασεις την πυκνοτερη διασταση κατω στη Γη, την εξουσιαστικη πυραμιδα των ιλουμινατων. Βάζουν δε πάνω στο δολλάριο την υπογραφή "In God we Trust" για να δείξουν οι εβραιοσάξονες την αφοσίωση τους στο χρήμα (Ο Θεός τους το χρήμα)
Αυτό είναι σε μοναστήρι του Αγ(ρ)ιου Όρους!!!


Ορίστε δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.. δικοί μας ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΕΣ και από πίσω το τρίγωνο με τον οφθαλμό!! Το τριγωνο του που ακτινοβολει με ακτινοβολιες ψυχοτρονικου ελεγχου απο την Λεβαν/Σεληνη!!! Τι άλλο θέλετε οι Έλληνες για να πειστείτε ότι προσκυνάτε τον Γιαχβεχ;;Ο οφθαλμος του Σιν-Σιων-Γιαχβε εν τριγωνο (που κοιταει προς τα πανω νο.888) σε ορθοδοξο ναο της Ρωσίας!!!


Ελληνικο εκκλησακι (ο ναος των ταξιαρχων)....παλι το τριγωνο και ο οφθαλμος


Μιλαει ο Ομπαμα....δειτε τι κανουν με τα χερια τους οι σεληνιαζομενοι υπνωτισμενοι οπαδοι του!!!


Καθολικη Εκκλησια στην Πολωνια..


Γερμανια , προσεξτε τον Τρουλο!!

Καθολικη εκκλησια στο Βουκουρεστι


Φιλοσοφικη μασονικη στοα! Προσεξτε και το πατωμα που μοιαζει με σκακιερα και
συμβολιζει τα πιονια μασονους!!! Το τριγωνο αναφέρεται και ως ο οφθαλμός του Κρόνου!) Οριστε λενε την αληθεια εδω! Ο αποστάτης ανδρομέδιος Κρόνος-Σαβαώθ έχει ενταχθεί στη δρακονιανή συμμαχία ενώ παραπλανητικά παρουσιάζεται στη Βίβλο ως ενιαίος θεός -Κύριος Σαβαώθ- στην πραγματικότητα πρόκειται για ομόρυθμη εταιρεία διαστημικών πειρατών-απατεώνων! Ομόρυθμη εταιρεία διαστημικών πειρατών-απατεώνων Γιαχβε-Κρονος Ο.Ε
Σάβατο-Saturnus Day-Η μέρα του Κρόνου-Saturday-Σαβατάϊ=ο 7ος ιερός πλανήτης Κρόνος των ιουδαίων!)


4 comments:

White Guy Abroad said...

pousti

η Τοξότισσα said...

Πολύ καλή η παράθεση.
Προσωπικά θα το πήγαινα λίγο πιο μακρυά...

Αναζητήστε τι έγινε και πως ζούσαν ΟΛΟΙ οι πρόγονοι μας ΠΡΙΝ την εξάπλωση των ΙΕΡΕΩΝ των φαραώ...

Η πυραμίδα και οι Αρχιερείς τότε έβαλαν σε δράση το Σχέδιο που παίζεται ακόμη για τους περισσότερους...

Βρίζουν μέχρι και σήμερα ΟΛΟΥΣ τους προγόνους της ανθρωπότητας -άρα και τους προπαππούδες μας- ως "ειδωλολάτρες", "παγανιστές" κτλ. Αναζητήστε την Α-λήθεια μέσα στην ίδια τη ΦΥΣΗ- γιατί εκεί μέσα ακούγεται πράγματι η φωνή αυτού που έπλασε τα πάντα πάνω στον πλανήτη μας...

Οι επιστήμες παραδέχονται την ύπαρξη ενός συμπαντικού ΝΟΥ...

Κάποιοι αρχιερείς της Αιγύπτου -εκ του πονηρού- παραπλάνησαν μια μερίδα ανθρώπων να θεωρούν πως είναι "εκλεκτοί" και έβαλαν το πρώτο ΜΕΓΑ κακό μέσα στην ανθρωπότητα...

Ο παράδεισος είναι η ίδια η Γη και σαν τους 'πρωτοπλαστούς" ζούσε ολόκληρη η ανθρωπότητα σε πλήρη αρμονία με τη φύση και με βαθειά γνώση.

Ο αποκρυφισμός είναι η συνέχεια του πονηρού σχεδίου...

Η εξάπλωση του σχεδίου σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς τι επίδραση είχε? Πως καταστράφηκε η αρχαία Ρωσία? Η βεδική εποχή? η αρχαία Ελλάδα?(όχι μόνο των τελευταίων 2500 ετών αλλά και η ακόμη παλαιότερη γενιά μας?)η "παγανιστική" ρωμαϊκή αυτοκρατορία?

Κύριος στόχος του κακού ήταν και είναι ο παγκόσμιος έλεγχος των πάντων πάνω στη Γη...

Η αλήθεια είναι φανερή και απλή, το ψέμα θέλει σκοτάδι μυστικισμό, "μυστήριο" και σύμβολα...

Ελπίζω να έδωσα λίγη τροφή για περεταίρω έρευνα και σκέψη
Καλή συνέχεια

ΒΧ

Unknown said...

Με την ίδια λογική, οι έλληνες που είχαν σαν ενα από τα σύμβολά τους την σβάστιγκα (και την ανάποδη σβάστιγκα), ήταν δολοφόνοι ή αιμοδιψείς τέρατα όπως οι ναζί.


έλεος ρε φίλε αρθρογράφε...

κοινή γαρ η τύχη

captainpontios said...

Προς Κο lou.
Αυτο τωρα που παει παληκαρι; Τι σχεση εχει η σβαστικα με αυτο το ερπετικο ματι; Εχει εξηγηθει κατα κορον, και σε πολλα αρθρα, ο συμβολισμος της ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ, και εχει γινει σαφες, οτι οι Ναζι, εκλεψαν το συμβολο, και μαλιστα μισο, και το ξεφτελισαν. Ποια τυχη ειναι δηλαδη κοινη. Εκτος αν εννοεις, οτι η τυχη των κλεφταραδων και των συνεργατων τους ειναι κοινη. Εκει ναι. Και ο ΓΙΑΧΒΕΧΑ, και ο ΚΡΟΝΟΣ, θα εχουν την ιδια ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, και μαζι και οι υποστηρικτες τους, και οι ΟΠΑΔΟΙ τους. ΥΒΡΙΣ-ΔΙΚΗ-ΝΕΜΕΣΙΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις